Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Cruz jöhet 😀

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
ilyen törpe van nálunk egy rakás
6-4 alatti WR-t nem akarok itt látni (ő meg 6-0)

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 292 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem mai csóka, sok súlyos sérülése is volt, de én Cruzt el tudnám itt képzelni egy- vagy kétéves szerződéssel, persze nem drágán. Egy hozzá hasonló slot wr, ha bírja egészségesen, akkor óriási segítség lehetne Lucknak, a gyenge Dorsettel nekünk a biztoskezű célpont, aki gyorsan tisztára tudja magát játszani, nemigen volt meg a pálya közepén. Ráadásul azt pletykálják, Doyle-t sem fogjuk marasztalni így, hogy Allen ennyit keres és Swoope is egyre többet került pályára.

De persze a lényeg, hogy olcsó legyen. A csapat vastagítása nem lenne feltétlenül butaság azokon a posztokon, ahol azért annyira rosszak nem vagyunk, de védelem nem épül fel egy év alatt, úgyhogy továbbra is meg kell adni minden segítséget Lucknak, hogy egy esetleges pontháborúban legyen esélyünk. Ha offense, mindenképp a pálya közepére koncentrálnék, Allen lyukaskezű, Swoope ratyi, Dorsett nulla, Doyle távozik, de ha nem, egyedül nem elég. Kell a hatékony slot, hogy Luck válogathasson a kényelmes célpontokból.
Stez
Eléggé Nicks 2.0 érzésem lenne vele kapcsolatba. Csak még többet sérült.
dugo93
Két dologban hasonlít Nicksre: Giants, bőrszín.
Egyébként teljesen más játékstílus, az én szemem pedig épp emiatt csillant fel. Cruz életveszély lehetne a pálya közepén, míg Nicks igazából a szélre volt kitalálva. Nekünk elég sok ideje nem volt már a pálya közepére egy biztos kezű célpontunk (a tight endeken kívül), akik gyors játékokra alkalmasak, elkapják a labdát tömegben, s gyorsan el tudnak szakadni. Dorsett ugye elszakadni sem tudott, rövid játékoknál nulla, Hilton el tudott szakadni, de inkább big playekre volt kitalálva. A legutolsó kimondottan slot wr-ünk Whalen volt, aki érthetetlenül keveset volt használva, de egyébként annál fontosabb elkapásai voltak, főleg az ittléte végén.

Cruzban én látok egy hasonló játékost, aki tapasztalt, PO-ban is volt eleget, gyűrű akad, ettől függetlenül a sérülései miatt nagyon bizonyítani akar. Luckkal szvsz nagyon jól megértenék egymást, és a pálya közepén a tight endeken kívül lenne plusz egy játékos, akire kifejezetten figyelnie kell az ellenfélnek.

Ha nem mozdulunk rá Cruzra, szerintem egyébként New Englandben fog kikötni, ahol aztán megmutatja, hogy nagyon is van még a tankjában. Belichick módszere, hogy az ilyen sokak által leírt, de még sikerre éhes veteránokat szerződtesse.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Nem mai csóka, sok súlyos sérülése is volt, de én Cruzt el tudnám itt képzelni egy- vagy kétéves szerződéssel, persze nem drágán. Egy hozzá hasonló slot wr, ha bírja egészségesen, akkor óriási segítség lehetne Lucknak, a gyenge Dorsettel nekünk a biztoskezű célpont, aki gyorsan tisztára tudja magát játszani, nemigen volt meg a pálya közepén. Ráadásul azt pletykálják, Doyle-t sem fogjuk marasztalni így, hogy Allen ennyit keres és Swoope is egyre többet került pályára.

De persze a lényeg, hogy olcsó legyen. A csapat vastagítása nem lenne feltétlenül butaság azokon a posztokon, ahol azért annyira rosszak nem vagyunk, de védelem nem épül fel egy év alatt, úgyhogy továbbra is meg kell adni minden segítséget Lucknak, hogy egy esetleges pontháborúban legyen esélyünk. Ha offense, mindenképp a pálya közepére koncentrálnék, Allen lyukaskezű, Swoope ratyi, Dorsett nulla, Doyle távozik, de ha nem, egyedül nem elég. Kell a hatékony slot, hogy Luck válogathasson a kényelmes célpontokból.
Stez
dugo93
Ugyan ez jutott eszembe, de ha belegondolsz Nicks-el sem buktunk semmit.Abban igaza van Steznek, hogy "Most mutasd meg, ha van még a tankban" 1-2 évre teljesen megérné.
szampi#33
Mondjuk igen. Ha az bejön amit Stez is írt, hogy olcsón meg lehetne szerezni egy olyan szerződéssel, hogy ha nem jön be, jövőre könnyen kibaszhassuk, akkor jöhet.

több mint 9 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359

Stez
dugo93
Ugyan ez jutott eszembe, de ha belegondolsz Nicks-el sem buktunk semmit.Abban igaza van Steznek, hogy "Most mutasd meg, ha van még a tankban" 1-2 évre teljesen megérné.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727

Stez

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Murray: többszörösen bebizonyosodott h ő I formationben király, Phillyben meg erőltették h shotgunból fusson, ennyi a rejtély nyitja.
empty taxi
meg akartalak cáfolni, de megnéztem fowlert és 18% volt a snap%-a, ami FB-ként brutális szám, szóval inkább megerősítelek 😊

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
Murray: többszörösen bebizonyosodott h ő I formationben király, Phillyben meg erőltették h shotgunból fusson, ennyi a rejtély nyitja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Dehogynem, jöhet Zeke, jöhet akár Murray is. Nem ezzel volt a probléma, hanem azzal, hogy nem első vagy második körért kéne mindezt meghúzni. Magával a poszttal bajom nincs, azt is tudom, hogy Gore-nak nagyon jóesetben ez az utolsó éve, ahol mernék rá építeni, de szvsz már a 2017-es idényt sem fogja tudni normálisan, sérülések nélkül lehozni.

Szóval futó az kell meg minden, persze, csak ne épp most tosszunk ki első vagy második kört rá.
Stez
Hát Murrayt meg Zeket akár 4. körben nem tudom hogy valaha találtak-e, de elég kis esély látok rá, szóval idén kuka. Persze, ha már ismét van védelmünk én se vagyok ellene 😉
coltman
Arian Foster UDFA volt, szóval még akár HOF-t kapargató szintűt is lehet találni, ha jó helyre nyúlnak. Egyszerűen csak az esélye kisebb, mint első körben, de ez minden posztra igaz. Amúgy szerintem Murray nagyon is jó játékos. Phillyben volt egy down éve, de az a legkevésbé az ő hibája. Tennessee-ben ismét nagyon jó. Az, hogy 30%-al visszaesett a csúcs évéhez képest a teljesítménye, nem jelent semmit. Nincs olyan futó aki minden évben rekord közelben tudna futni.

Valaki írta korábban, hogy azért nem érdemes elit futó hozni, mert nálunk úgyse tudna kiteljesedni. Én ezzel nem értek egyet, szerintem egy jó futó itt is kiválót tudna alakítani, Luck ill. az itteni séma ennek ennek nem lenne akadálya. Manning se volt akadálya annak, hogy Edge kiemelkedő legyen annak idején. Az igazán jó futó meglátszik, az kijön, hacsak nincs nagyon-nagyon nagy kaki a rendszerben (lásd tavaly Phillyben). Viszont azzal egyetértek, hogy nem ez a prioritás most nálunk. Amennyivel egy elit futó többet tudna hozzá rakni a csapat összteljesítményéhez a mostanihoz képest, annál sökkal többet tudna javulni a csapat más posztokon, ha oda érkezne elit játékos. Úgyhogy, nézelődjünk inkább DL (Richardson? ha nem hülye nagy upgrade lenne), LB (belső, külső), esetleg CB környékén. Én még amondó vagyok, hogy az OL-t is hanyagoljuk, ha az előbbi posztokra tudunk hozni/húzni. A jobb oldal ugyan kérdőjeles, de a két tavalyi rookie komolyat fejlődött tavaly, van esély rá, hogy hosszabb távon megoldják a problémát. A fentebb említett posztokon viszont nincs esély, se remény belülről megoldani. Kezdjük azzal, aztán ami marad, az menjen máshova.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Dehogynem, jöhet Zeke, jöhet akár Murray is. Nem ezzel volt a probléma, hanem azzal, hogy nem első vagy második körért kéne mindezt meghúzni. Magával a poszttal bajom nincs, azt is tudom, hogy Gore-nak nagyon jóesetben ez az utolsó éve, ahol mernék rá építeni, de szvsz már a 2017-es idényt sem fogja tudni normálisan, sérülések nélkül lehozni.

Szóval futó az kell meg minden, persze, csak ne épp most tosszunk ki első vagy második kört rá.
Stez
Hát Murrayt meg Zeket akár 4. körben nem tudom hogy valaha találtak-e, de elég kis esély látok rá, szóval idén kuka. Persze, ha már ismét van védelmünk én se vagyok ellene 😉
coltman
Zeket nem de Jordan Howardot meg Jay Ajayit ötödik körben is lehet találni, az elvi lehetőség nekünk is adott 😊. Persze ez már a lutri kategória és évente egy-két csapatnak sikerül behúzni ilyen játékosakat hátsó körökben, nekünk meg különösen nem jött össze a running back draft mostanság (gondolok itt kerwynn williamsre, josh robinsonra és fergusonra).De hátha most fordul a szererencse.
Baba Yaga
Nem gondolnám ezt sem. Ajayi egyetemen is nagy kedvencem volt, én például Gordon elé is helyeztem őt a futók között a saját kis listámon. A draft előtt két nappal jött a szarkeverés, hogy a nyilván meg nem nevezett zsenik bizony Ajayi térdével bajok vannak ám, így az egyébként betonbiztos 2. körös pick csak csúszott és csúszott. Kedvencemként minden körben 7-8 jó OL-lel rendelkező csapatnál imádkoztam, hogy vigye ki és Ajayi mennyire jó lesz, sehol semmi, csak csúszott és csúszott. Miben állt volna egy Coltsnak kivinni mondjuk a 4. kör közepén? De akármelyik másik csapatnak. Példálózunk Ajayival, akinek az esését mindenki csak nézte, holott tisztában voltak a legtöbben, mit tud, egyszerűen csak fostak a térdétől.

Aki sosem kockáztat, az nem is nagyot nyerni. Szép dolog, hogy Manziel meg Josh Gordon egy farok, de egyrészt ők agyilag voltak zoknik, míg Ajayinál egy sokéves térdszalagszakadáson pattogtak, ami után ő a pályán megmutatta, mekkora állat és minden rendben van vele. Neki nem nullára ment a térde, mint Jaylon Smithnek, csak sokaknál szent, hogy a red flages játékossal nem próbálkozik.

A Cardinals szart rá, azóta náluk játszik a liga egyik safetyje. És igen, nekünk épp elég egy Ajayi is, nekem legalábbis. Nem kell nekem Peterson, se Elliott. Első körért, jelen esetben, amikor van másik 10 need, akkor legalábbis nem.

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 397 — WHO DAT!!!!

Stez
coltman
Pl a Washington is a 6. Körben draftolta alfred morrist, akinek volt három szerintem eléggé jó éve, ott. Majd egyre kevesebb lehetőséget kapott, és ez a számain is meglátszott. Pedig első évében ő is 1600+ yard és 10 + tét hozott össze.

több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849

Stez
coltman
Zeket nem de Jordan Howardot meg Jay Ajayit ötödik körben is lehet találni, az elvi lehetőség nekünk is adott 😊. Persze ez már a lutri kategória és évente egy-két csapatnak sikerül behúzni ilyen játékosakat hátsó körökben, nekünk meg különösen nem jött össze a running back draft mostanság (gondolok itt kerwynn williamsre, josh robinsonra és fergusonra).De hátha most fordul a szererencse.
több mint 9 éve
deleted account 1 758

Stez
több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Erdekes lenne, bar ha kihuzunk egy uj Elliotot akkor azt hiszem nem kar az elso kor 😀
csaba92
Szerintem meg kár. Mert sosem fogjuk megtudni, hogy elvittük az új Elliottot. Tekintve, hogy Elliott sem lenne ekkora király, ha nem a liga legjobb fala mögül terpesztene, ráadásul az újonc irányító is alázott mellette, ami miatt az ellenfelek nehéz helyzetbe kerültek, nem tölthették a boxot.

Nálunk viszont nincs megfelelő fal ahhoz, hogy egy futó kivirágozzon, de szerintem alapból a séma, a rendszer is nagyon nehezen teszi ezt lehetővé – teszem hozzá, úgy gondolom, ez jól is van így, mert Luck mellett ne is építsünk run first offense-t.

Szóval összetett ez a dolog, de én csínján bánnék a „következő Elliott” kifejezéssel. És a felsorolt indokok miatt, valamint amiatt, mert megítélséem szerint például a 2017-es RB-class sem rossz, tutira nem húznék futót az első körben, sőt, még a másodikban is erősen elgondolkoznék a poszton. Túl sok minden kell ahhoz, hogy nálunk lehessen „következő Elliott”, és szerintem ennek egyszerűen nem most van itt az ideje.

Gore megoldja, amit kell, egy év van benne, a need meg annyi, hogy fontossági sorrendet kell felállítanunk, ebben pedig előrébb van a pass rusher, a corner, a belső linebacker, a támadófal, a safety, sőt, szvsz a tragédia Dorsett miatt még az elkapó poszt is. Na, nálam valahol ezek után jön a futó. Ez pedig már túl sok, hogy futóra bombázzunk első vagy második kört, nálam még akkor is sok, ha Furnette van bent az első körünknél. Letojom, nem kéne. Másodikban oké, de tényleg, ne egy running back legyen már a jelenlegi megoldás... A Dallasnak az volt, mert öt szörnyeteg söpör a futó előtt megfelelően, itt Goodnak kell megtennie ugyanezt, aki nem good, hanem bad.
Stez
Ezt az RB imádatot annyira bírom, csak valahogy mindig feledésbe merül, hogy Murray miután elhagyta Dallast hogy folytatta : akár Eagles, akár Titans, not even close. Szóval szép meg jó Zeke imádata, de RB posztban nagyobb szerepe van a falnak, mint magának az RB-nek.

A mock draftok pedig muhaha - tavaly mockok 80%-a OT-t írt hozzánk, aminek kb annyi értelme lett volna, mint az előtte való évben Dorsettnek, és asszem egy mock volt, ahol C-t írtak - ami kb a realitás volt. Ha valaki kicsit is nézett Colts mecscet tudta, hogy C kell, nem OT. Szóval tavaly számomra ez a mock-olás kb le is írta magát nullára, szerintem blöffparádé szinten tolják - ergo kb én is tolhatnék hasonlót a többi csapatra, ettől nem lennék szakértő.

Díkjúvell meg thank god, itt volt az ideje, hogy a túlfizetett középszarok takarítása megkezdődjön 😉
coltman
Az megvan, hogy Murray a 2016-os szezonban a liga egyik legjobbja volt? Nem a Titansé, a ligában. Az Eaglesről meg ne beszéljünk, ott nem volt fal, tavaly senki sem tudott normálisan futni, totális fejetlenség volt az egész offense.
Stez
Én meg a számokat mondom, hogy erős 30%-os visszaesés total yardban. De pont kimondtad a lényeget, hogy Philyben szart se csinált, mert nem volt fal, tehát most nekünk idehozni egy Zeket kb nincs értelme, mert fal nélkül baszhatjuk.
több mint 9 éve
Erdekes lenne, bar ha kihuzunk egy uj Elliotot akkor azt hiszem nem kar az elso kor 😀
csaba92
Szerintem meg kár. Mert sosem fogjuk megtudni, hogy elvittük az új Elliottot. Tekintve, hogy Elliott sem lenne ekkora király, ha nem a liga legjobb fala mögül terpesztene, ráadásul az újonc irányító is alázott mellette, ami miatt az ellenfelek nehéz helyzetbe kerültek, nem tölthették a boxot.

Nálunk viszont nincs megfelelő fal ahhoz, hogy egy futó kivirágozzon, de szerintem alapból a séma, a rendszer is nagyon nehezen teszi ezt lehetővé – teszem hozzá, úgy gondolom, ez jól is van így, mert Luck mellett ne is építsünk run first offense-t.

Szóval összetett ez a dolog, de én csínján bánnék a „következő Elliott” kifejezéssel. És a felsorolt indokok miatt, valamint amiatt, mert megítélséem szerint például a 2017-es RB-class sem rossz, tutira nem húznék futót az első körben, sőt, még a másodikban is erősen elgondolkoznék a poszton. Túl sok minden kell ahhoz, hogy nálunk lehessen „következő Elliott”, és szerintem ennek egyszerűen nem most van itt az ideje.

Gore megoldja, amit kell, egy év van benne, a need meg annyi, hogy fontossági sorrendet kell felállítanunk, ebben pedig előrébb van a pass rusher, a corner, a belső linebacker, a támadófal, a safety, sőt, szvsz a tragédia Dorsett miatt még az elkapó poszt is. Na, nálam valahol ezek után jön a futó. Ez pedig már túl sok, hogy futóra bombázzunk első vagy második kört, nálam még akkor is sok, ha Furnette van bent az első körünknél. Letojom, nem kéne. Másodikban oké, de tényleg, ne egy running back legyen már a jelenlegi megoldás... A Dallasnak az volt, mert öt szörnyeteg söpör a futó előtt megfelelően, itt Goodnak kell megtennie ugyanezt, aki nem good, hanem bad.
Stez
Ezt az RB imádatot annyira bírom, csak valahogy mindig feledésbe merül, hogy Murray miután elhagyta Dallast hogy folytatta : akár Eagles, akár Titans, not even close. Szóval szép meg jó Zeke imádata, de RB posztban nagyobb szerepe van a falnak, mint magának az RB-nek.

A mock draftok pedig muhaha - tavaly mockok 80%-a OT-t írt hozzánk, aminek kb annyi értelme lett volna, mint az előtte való évben Dorsettnek, és asszem egy mock volt, ahol C-t írtak - ami kb a realitás volt. Ha valaki kicsit is nézett Colts mecscet tudta, hogy C kell, nem OT. Szóval tavaly számomra ez a mock-olás kb le is írta magát nullára, szerintem blöffparádé szinten tolják - ergo kb én is tolhatnék hasonlót a többi csapatra, ettől nem lennék szakértő.

Díkjúvell meg thank god, itt volt az ideje, hogy a túlfizetett középszarok takarítása megkezdődjön 😉
coltman
Az megvan, hogy Murray a 2016-os szezonban a liga egyik legjobbja volt? Nem a Titansé, a ligában. Az Eaglesről meg ne beszéljünk, ott nem volt fal, tavaly senki sem tudott normálisan futni, totális fejetlenség volt az egész offense.

felhívom Ballard Úr figyelmét a pletykára miszerint szeretné elcserélni Kendrickset a Philly! fiatal, kiváló volt 3-4-ben.
akkor már csak 3 kezdő LB kellene. lehet még egy 2. kört sem sajnálnék érte mert szotyiért fog focizni az új csapatánál. de 3.ért ajándék
Miska84
Nekem nem érne 2. kört. Az elmúlt években az ilyen játékosokat 4-5. körökért passzolták tovább, sőt, Collinsokat dobáltak jóval olcsóbban. Kendricks szerintem nem rossz játékos, de nem is kiemelkedő, 4. körnél többet biztos nem adnék érte. De maga az ötleted nekem tetszik nagyon, örülnék, ha Ballard elhozná korrekt áron, óriási upgrade lenne, és a szememben ő lenne egy új korszak első „alakja”, úgymond.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
csaba92

Stez

több mint 9 éve
felhívom Ballard Úr figyelmét a pletykára miszerint szeretné elcserélni Kendrickset a Philly! fiatal, kiváló volt 3-4-ben.
akkor már csak 3 kezdő LB kellene. lehet még egy 2. kört sem sajnálnék érte mert szotyiért fog focizni az új csapatánál. de 3.ért ajándék

több mint 9 éve
csaba92

több mint 9 éve
Indianapolis Colts announce they have released LB D'Qwell Jackson.
Klaci79
a csapat átlagos 40 yardos ideje javult is 1 tizedet
JSanyo
De csak mert mellette Morrison gyors, mint a villám. 8-)
Elég gáz, hogy az amúgy 61 éves Jackson még az előző szezonban is lazán lefutotta a 22 éves, újonc Morrisont. Oké, ez nem Dzsekót jellemzi, hanem Tónit, de akkor is. Csak hogy lássuk, hogy is állunk jelenleg a posztot tekintve --> Dzsekó egyéves megoldás lett volna, de vele szvsz nem lett volna életbevágó az ILB poszt rendbetétele, ráért volna akár jövőre is. Így viszont óriási a lyuk, ezek után az ILB-draft is korán jöhet a drafton, esetleg valaki a piacról.

Utóbbival kissé bajban vagyok, Hightower tuti nem jön el a Patstől, de én rajta kívül nemigen látok olyan játékost, aki fit lenne nálunk és azt mondanám, hogy Jacksonnál biztosan többet hozzátesz a csapathoz.

Talán Minter, de igazából szerintem ő sosem lesz egy vezér, egy első számú linebacker, inkább ilyen kiegészítő, aki 3-4-es védelemben egy jobb ILB mellett elkaristol, nem váltja meg a világot.

Tán Worillow, de a biztató karrierkezdet után ő is visszaesett. Nálam Zach Brown is kérdőjeles, karrierévet nyomott, ami miatt sok pénzt fog kérni, nagyon húznám a szám... Timmons jó gyerek, de idestova három éve semmi extra, ráadásul mióta felpumpálta magát anno, alaposan le is lassult, Te'otól és barátnőjétől az ég mentsen meg minket, Butler, az örök ígéret, Tulloch, a féllábú, Smith, a vén.

Nem lepődnék meg, ha már a 2. körben ráböknénk egy ILB-re.

több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Nem sokszor szólalt meg Ballard, de akkor kizárólag O és D line került szóba. Szerinte ezek nyernek meccset... szóval írhat a mock (meg persze mi is), amit akar, szvsz ide jön az a pick. Sok a need, csak draftról nem lehet ezt mind foltozni. Elengedtük d'qwellt, így több a space. Paganonak villantania kellene az idén, szóval, Ballard tényleg jóban akar lenni vele, lesz FA.

Ha nem, szép nyugodtan építkezik és eltemeti csákkot. Ezzel nem jár rosszul.

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én ezzel a kit hol draftoljunkkal mindig úgy voltam, hogy nekem aztán tök mindegy, aki tud draftolni az N kísérletből több tehetséget talál, mint aki kevésbé tud draftolni. És ha ez így van, akkor lényegében mindegy, hogy a következő Robert Mathis is a hatodik körből lesz-e kukázva, vagy első körben feltradelünk érte. Ha elég jó a draft agytröszt, akkor ha nem jön be az első kör akkor bejön a hatodik, vagy fordítva.

Emiatt aztán tulajdonképpen nem is érdekel, hogy ki jön első körben, másodikban vagy ötödikben. Idén úgy olvasom mély a pass rusher ill. CB felhozatal. Ebből lehet úgy is logikázni, hogy ha mély a poszt akkor későbbi körben is találni jót, ergó korán inkább hozzunk olyan posztra ahova 4. körben már nem lehet. Mondjuk pl. egy futót, ha az ilyen Elliot szintű. De úgy is lehet logikázni, hogy a mély poszt nagyobb választékot jelent, azaz első körben is több hasonlóan jó opció van, ezért lehet a "finomságokra" (karakter, személyiség, fizikális apróságok, mi a legjobb nekünk, stb.) is figyelni, olyant hozva aki ebben is perfettó. Aztán hátsó körben meg mindegy, minden poszton úgyis alacsony az esély. Én az egyik meg a másik logikával is meg tudok barátkozni, döntse el az agytröszt, hogy éppen melyik taktika jó az adott évben. A lényeg, hogy legyen eredménye 😊

Ballard-al meg úgy vagyok, hogy én ennek amit most mond nem tulajdonítok még jelentőséget. Ha nekünk itt kristálytiszták a roster gyenge pontjai, akkor nehogymá ne legyen kristálytiszta ugyanez egy NFL szakembernek. Még a nagyon sz*r is nyilván látja ezt, nemhogy a jó. És frissen érkezett ember szabadon beszélhet, nincs még mit védeni a mundéron. Hát persze, hogy lazábban, nyíltabban beszélhet, mint Grigson, akinek a hibáival tele volt a front office padlása. Ha majd 2 év múlva, a saját draftoltjai után is ilyen nyílt lesz, akkor aszondom ez tényleg egy szemedbemondom pali. Addig meg mondjon amit akar, csak csinálja jól. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Indianapolis Colts announce they have released LB D'Qwell Jackson.
Klaci79
a csapat átlagos 40 yardos ideje javult is 1 tizedet

több mint 9 éve
hát szvsz csak nagyon needünk van ennél. ráadásul lehet elérni RB-t a FA-n is. inkább CB/LB/OT