Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát na. Azért van amiért az én hajam már nem korpásodik A sötét jedi akkor se kéne, ha most garantálná, hogy 5 címet nyerünk egymás után. 😀 Kétségtelenül egy zseni a pali, de személyiségben annyira észak-dél vagyunk, hogy sírva nézném a meccseket, ha ő állna a partvonalon 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy szemlátomást Irsay nagyon durván azt nézi, hogy draftoltak jól. A Vikings után a Packerstől Eliot Wolfot akarjuk interjúztatni. A Packers ugye durván a draftjaiból él, nem FA-zik, a Vikings szintén kegyetlen draftokat nyomott az elmúlt években.

Úgyhogy úgy tűnik, Irsay belőtte az első számú irányzatot. Ezzel nincs is baj, csak azért ne hozza magával a nulla FA-zás hozzáállást.

Mondjuk nekem lenne még egy kiszemeltem PM mellett a GM-posztra. Ott van a kamionosok és kurvák csapatánál az a majomfejű BIll Belichick nevű fazon, na, azt elhozhatnánk. Adhatnánk érte picket, lányokat, fiúkat, kokaint, heroint és speedet. Ja, és Paganót is.

Szerkesztette: Stez

több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Irsay engedélyt kért Eliot Wolf interjúztatására (Green Baynél director of football operations). Ha van egy kis esze a csávónak (miért ne lenne) nem jön ide hanem kivárja a sorát a sajtfejűeknél.
több mint 9 éve
Tudom, hogy közel sem vagyunk még a szerződés hosszabbításokhoz.
szampi#33
Igazából de, ezt a részét lazán le lehetne rendezni hamar, hogy a 2-3 kulcsjátékosunkat, harmadik évében járó jobb playánkat megdobjuk kessel, akár már most, csak a bibi ugye az, hogy nincs, aki adja a szerződést, GM híján. x-D

Oké, úgy is Raye ezer lesz, most interim is, de szerintem a hosszabbításokkal megvárják ugye a véglegesítést, sajnos. Pedig már most le lehetne rendezni, hogy az FA-nak úgy mehessünk neki, hogy nyugalom van, a fontos játékosainkat megtartottuk, lehet nézelődni másfelé, nem pedig kreáltunk újabb needeket, hogy esetleg elment valaki.

(Márpedig ha például Butler elhúz, akkor nem csak a #2 corner, hanem a nickel is lyuk. Alapból is lőhető lenne a posztra az első kör, de így meg végképp indokolt lenne, vastag CB-class ide vagy oda.)

És Mewhortot, Doyle-t, és Davist is megkínálnám új szerződéssel. Vontae-t mindenképpen, felemás éve volt, ezen talán lehetne nyerni 1-2 milliót.

több mint 9 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Tudom, hogy közel sem vagyunk még a szerződés hosszabbításokhoz, az FA-hoz, a combine/draft duóhoz, ezért nem lehet értelmeset tippelni.Ettől függetlenül kíváncsi lennék ki milyen nevet/neveket látni szívesen a drafton.

Nem követem érdemben az egyetemi focit, minden évben csak a nagyobb prospektek nevét tudom.Átszaladva az idei class-t és a jelenlegi need posztokat(könnyebb lett volna a nem need részt felsorolni)első blikkre Reuben Foster Alabama ,Demarcus Walker FSU duó valamelyikét látnám colts sisakban.

több mint 9 éve
Én most inkább azt érzem, hogy ha lesz félnivalónk, akkor az inkább a Jaguars lehet. A Titans jó kis csapat, Mariota is jó, de radikális változást nem várok, lehetnek ennél valamivel jobbak vagy gyengébbek, de egyelőre valami hasonlónál többet mint idén, nem látok abban a csapatban. Houston dettó. BoB is egy jó edző, de ha abból a rosterből ennél többet nem tud évek óta kihozni, akkor nem is fog. Ezzel az Osweilerrel a Denver tavaly 7-2-t csinált, verte a Patriots-ot, egész más szintet hozott. Jobb az a denveri defense a houstoninál, de nem ennyivel. Szóval én nem gondolom, hogy Houstonban csak egy alap game manager QB -t kéne találni és minden megoldódna. Papíron a QB hiányos, jó rosterekre mindig ezt mondják, aztán általában (gyak. sose) oldja meg ennyi. Pár éve a Jets volt hasonló helyzetben, remek védelem, elkapókkal felturbózott offense, jó futás, jó fal, "csak" egy elfogadható QB kellett oda is. Aztán kiderült, hogy mégse.

A Jaguars viszont fekete ló. Hemzsegnek ott a tehetségek, most már védelemben és offense-ben is. Ráadásul legtöbbjük nagyon fiatal is még. Ott egy jó stáb hatalmasat is lökhet a teljesítményen, ha megtalálja a módját, hogy hogyan bánjon velük. És mivel ott teljes stábváltás volt, ez nem kizárható. Persze a QB krízist ott is meg kell oldani. Ha viszont Bortlesről mégiscsak lehet még embert csinálni, akkor gondban lehetünk....

Persze mondom mindezt úgy, hogy én a roster összevetősdit nagyon nem szeretem. A játékosok emberek, nem madden figurák 3-4 gépi képességgel, meg ratinggel 😊 És egy egység sem 3-5 játékos egymás mellé állítása, hanem egy egység, amelyik együtt is tud jobb vagy rosszabb lenni. Marha sok múlik a szakmai munkán. Egyénileg gyengébb képességű játékosokból is összeállhat egy jobb csapat, ha a képességeiket jól használják, és egyénileg tehetségesek is elvéreznek, ha nincsenek jól használva. És persze azért se szeretem a kinek erősebb a rosterét játékot, mert ha elfogadom, hogy a másik három csapat rostere valóban jobb, akkor abból meg az jön ki, hogy a divízióban Pagano a legjobb edző. 😀 Hiszen ő kevesebből többet hoz ki. Én ugyan nem bökdösném bottal Pagano-t, annál azért jobb edzőnek gondolom, mint amire itt legtöbben tartják, de azért eddig a következtetésig nem szeretnék eljutni. 😀
peterk2005
Pedig pont a Titans építkezik a legjobban divízion belül. Meg van a franchise QB, potens támadófal + jó futók, az elkapó egységük mondjuk lehetne mélyebb, de ezt sem olyan nehéz pótolni. A secondary-t kell helyrerakni és akkor már egyből egész pofás rosterük lesz, ráadásul nálul a DC is elég jó ahhoz hogy kihozza az egységből a maximumot. Azt se kéne elfelejteni hogy a Rams idei első körét is megkapták ergo kapásból két playmakert húzhatnak. Igazából tavaly is bennük volt a legnagyobb potenciál csoporton belül, sorra győzték le a PO kaliberű csapatokat (valamiért velünk meg pont nem bírnak) - Detroit, GB, KC, Denver. A többi AFC South csapatnak kb összesen volt ennyi bravúrgyőzelme a mostani szezonban, elég sokat kell majd chokerkedniük ahhoz hogy legalább a wildcard hely ne legyen meg nekik.
A Coltsnak az volt előnye éveken keresztül hogy volt egy elit-közeli QB, ahogy húztak el mellettünk keretépítésben a többiek, ez az előny folyamatosan elfogyott. Ma már az is kevés lehet ha Luck MVP formában tol végig egy meccset mert a védelmen két perc alatt átszaladnak. Azért ez nem épp az edzői/GM munkát dicséri. Az sem hogy azokat a szoros meccseket amiket régebben nagy százalékkal nyertünk most olyan fele-fele arányban hoztunk. Félreértés ne essék én, szurkolok Paganonak, de nem igazán hiszek abban hogy ha több év alatt nem tudta kinőni ugyanazokat a hibákat, miért pont jövőre tenné meg.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én most inkább azt érzem, hogy ha lesz félnivalónk, akkor az inkább a Jaguars lehet. A Titans jó kis csapat, Mariota is jó, de radikális változást nem várok, lehetnek ennél valamivel jobbak vagy gyengébbek, de egyelőre valami hasonlónál többet mint idén, nem látok abban a csapatban. Houston dettó. BoB is egy jó edző, de ha abból a rosterből ennél többet nem tud évek óta kihozni, akkor nem is fog. Ezzel az Osweilerrel a Denver tavaly 7-2-t csinált, verte a Patriots-ot, egész más szintet hozott. Jobb az a denveri defense a houstoninál, de nem ennyivel. Szóval én nem gondolom, hogy Houstonban csak egy alap game manager QB -t kéne találni és minden megoldódna. Papíron a QB hiányos, jó rosterekre mindig ezt mondják, aztán általában (gyak. sose) oldja meg ennyi. Pár éve a Jets volt hasonló helyzetben, remek védelem, elkapókkal felturbózott offense, jó futás, jó fal, "csak" egy elfogadható QB kellett oda is. Aztán kiderült, hogy mégse.

A Jaguars viszont fekete ló. Hemzsegnek ott a tehetségek, most már védelemben és offense-ben is. Ráadásul legtöbbjük nagyon fiatal is még. Ott egy jó stáb hatalmasat is lökhet a teljesítményen, ha megtalálja a módját, hogy hogyan bánjon velük. És mivel ott teljes stábváltás volt, ez nem kizárható. Persze a QB krízist ott is meg kell oldani. Ha viszont Bortlesről mégiscsak lehet még embert csinálni, akkor gondban lehetünk....

Persze mondom mindezt úgy, hogy én a roster összevetősdit nagyon nem szeretem. A játékosok emberek, nem madden figurák 3-4 gépi képességgel, meg ratinggel 😊 És egy egység sem 3-5 játékos egymás mellé állítása, hanem egy egység, amelyik együtt is tud jobb vagy rosszabb lenni. Marha sok múlik a szakmai munkán. Egyénileg gyengébb képességű játékosokból is összeállhat egy jobb csapat, ha a képességeiket jól használják, és egyénileg tehetségesek is elvéreznek, ha nincsenek jól használva. És persze azért se szeretem a kinek erősebb a rosterét játékot, mert ha elfogadom, hogy a másik három csapat rostere valóban jobb, akkor abból meg az jön ki, hogy a divízióban Pagano a legjobb edző. 😀 Hiszen ő kevesebből többet hoz ki. Én ugyan nem bökdösném bottal Pagano-t, annál azért jobb edzőnek gondolom, mint amire itt legtöbben tartják, de azért eddig a következtetésig nem szeretnék eljutni. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Grigsonhoz képest kis előrelépés mindenki és ismerve a csoportot egy 9-7 elég a PO-hoz 😊
Miska84
Mondjuk ebben nem vagyok biztos. Keret erősségét tekintve például mostmár a Titans is előttünk van, nem csak a Texans. Mariota fejben is kezd összeállni, ha nem javulunk fel nagyon, tényleg már csak az a kérdés, mikor törlik fel velünk ők is a padlót.

A Houstonnál is az a kérdés, mikor találnak valami olyan irányítót, aki legalább elmenedzseli a meccseket. Érted, nem jó irányítót, nem olyat, aki néha megvillan, egyszerűen valakit, aki a minimumot hozza. Mert Osweiler idén ezt sem csinálta.

Frankón mondom, egy Hoyer, ha bírja egészségesen, lazán hülyére verte volna ezt a csoportot a Texansszal, és már kb. a 12. hétre eldől a PO sorsa.

Szóval nem várok túl sok jót, Luck ide vagy oda. Mindig azt várjuk, hogy ő tegyen csodát, Manningnél is mindig ez volt, de mostmár ideje lenne elfelejteni ezt, és nem egy játékos vállára tenni az egész csapatot.

Lehet emiatt műtik Luck vállát, nem bírja el. 8-)

több mint 9 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Jobban örültem volna, ha Paganoval közösen teszik lapátra, ez így csak félmunka Irsay-től, az is későn.

A drafton meg szerintem is D-be, kéne 2-3 korai picket szánni, bárhová. RB-húzás majdnem teljesen fölösleges lenne számunkra, 2 yard körüli átlagot Gore cseréjeként bárki elfutkorászik, ilyen gyengus fal mögött egy korai draftpick sem tudna szignifikánsan többet nyújtani.
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Grigsonhoz képest kis előrelépés mindenki és ismerve a csoportot egy 9-7 elég a PO-hoz 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Irsay már említette, hogy Raye interjúzik majd a GM posztért, mellette Patton MIN, Scott Fitterer és Trent Kirchner SEA trió kapcsán kértetek engedélyt interjúra.
Beki
pattont csipáznám, már amennyit tudok róla, de 10 éve assistant GM, elég szép építkezés volt ott az elmúlt 4-5 évben.
Miska84
o haza jonne, az elso koros fos wr-ek huzasaban nagyon majer, itt erre szuksek is lenne! xD
a vedoket viszont paradesan huzzak, elkene mar ide is egy Smith-fele corner, meg azok a dominans jatekosok, mint Minnybe.. de ezek a dolgok szepen neznek ki, de gondolom ott sem veletlenul mas a GM, meg hat nem hiszem, hogy mi gyemantot talalnank GM teren.. majd par ev mulva PM talan
Stez
Patonnel mondjuk sietnetek kell, ő a front runner 49ers GM-nek.
empty taxi
nem kell 😀 mondjuk azt írják Raye van előnyben itt. Shanny péntek/szombat fog beszélni Patonnal
petey
Mar engedelyt kertunk interjura, gondolom Irsay beszelt vele. Ezek utan szerintem tenyleg nem kell rohanni, tekintve, ha Pattont vonzza a Colts, Luck, az itteni korulmenyek, akkor hiaba menne elobb a 49ershez, egy interju erejeig valoszinuleg adna eselyt nekunk is.

Mondjuk en tovabbra is biztos vagyok abban, hogy a majom Raye ezer lesz a GM, interjuk ide vagy oda, Irsay odakat zengett rola, oriasi spanok, gondolom neha kozosulnek is.

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár
Irsay már említette, hogy Raye interjúzik majd a GM posztért, mellette Patton MIN, Scott Fitterer és Trent Kirchner SEA trió kapcsán kértetek engedélyt interjúra.
Beki
pattont csipáznám, már amennyit tudok róla, de 10 éve assistant GM, elég szép építkezés volt ott az elmúlt 4-5 évben.
Miska84
o haza jonne, az elso koros fos wr-ek huzasaban nagyon majer, itt erre szuksek is lenne! xD
a vedoket viszont paradesan huzzak, elkene mar ide is egy Smith-fele corner, meg azok a dominans jatekosok, mint Minnybe.. de ezek a dolgok szepen neznek ki, de gondolom ott sem veletlenul mas a GM, meg hat nem hiszem, hogy mi gyemantot talalnank GM teren.. majd par ev mulva PM talan
Stez
empty taxi
nem kell 😀 mondjuk azt írják Raye van előnyben itt. Shanny péntek/szombat fog beszélni Patonnal

több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
(off, csak asszociációs témaajánlat - de szerintem mindenkinek tetszeni fog:
 chiefbrody.blog.hu/2016/07/16/71_eve_sullyedt_el_a_uss_indianapolis )

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
Beki
Miska84
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Beki
Miska84

több mint 9 éve
Beki

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
nagyon sok csapatnak lesz rengeteg lóvéja, kicsit más érték ez növekszik a cap mindenkinek, nehéz lesz jó játékost nem agyonfizetve megszerezni
a brownsnak most van 108 milliója overthevap szerint

Szerkesztette: Miska84

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Ian Rapoport ‏@RapSheet
#Colts interim GM Jimmy Raye III is the clear favorite for the full-time job, sources say. If coach Chuck Pagano has a vote, Raye gets it.

Jó nagy keresés lesz itt.
Beki
Ez már tegnap is tök egyértelmű volt, nincs benne semmi meglepetés.
Stez
Azért nem teljesen egyértelmű szerintem ez, mert jelen helyzetben 58M cap space van nálunk, és gyakorlatilag ebből max 3 komoly UFA-t kell visszahozni (Doyle, Butler, esetleg Adams, függően hogy Butlert hova szánjuk). Viszont jelen rosterből Art Jonest meg Díkjúvellt simán ki lehet picsázni, ahogy szerintem Joe Reitz is mehet a levesbe, azzal majdnem 12M plusz jön, ami azt jelenti, hogy lesz 70M cap space : baszki, azt azért szerintem elég sok GM szeretné, ha Luck mellett van 70M cap space és nagy bent ragadt fos szerződés sincs. Szóval ez szerintem a projekt szemléletű GM-eknek a "kid in the candystore" kategória elsőre.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Aztán amikor Pags-al tolunk megint egy 6-10et vagy 8-8at, Manusky meg top 5 defet összerak a Skinsből, kiderül, h Chuck volt a ludas végig a fos defense-ért 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Manusky egy évig volt OLB edző a Redskinsnél, most meg kinevezték DC-nak. Csak mi emlékszünk rá hogy a Pats szűk egy év alatt háromszor sz*patta halálra a védelmünket teljesen ugyanazzal a taktikával? Tökön szúrom magam ha náluk meg beválik...
Baba Yaga
A fél liga halálra szopatta, nem a Pats.
Manusky egyébként a Chargerstől sem poénból lett kibaszva, már az is érthetetlen volt, hogy utána nem sokkal itt kapott egy DC állást. Az meg hidegen hagy,hogy Washingtonban mit csinál, itt megégett, nem egyszer, nem kétszer, nem ötször, nem lesz számomra jobb attól, ha mondjuk egy lényegesen jobb játékoskeretből kihoz egy némileg jobb teljesítményt.

Majd maximum akkor, ha top védelmet kreál, de Manusky keze alatt még a Broncos D is szétesne.

több mint 9 éve
Manusky egy évig volt OLB edző a Redskinsnél, most meg kinevezték DC-nak. Csak mi emlékszünk rá hogy a Pats szűk egy év alatt háromszor sz*patta halálra a védelmünket teljesen ugyanazzal a taktikával? Tökön szúrom magam ha náluk meg beválik...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
Egyébként Jimmy Raye II meg edző volt sokáig a ligában, nem lepődnék meg ha kapna most nálatok vmi offensive consultant pozíciót, annak ellenére h már 70 éves.
John Pagano egyébként tényleg jó DC, hajlamos kicsit mereven ragaszkodni az általa kigondolt sémához, de az utóbbi években már ebben is fejlődött. 2-gap 3-4 az alaprendszere sok zónával.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
kronikk Indianapolis Colts Clemson Tigers 237
Azt mondják hogy a Saints ajánlotta fel Paytont, de minket nem érdekel az üzlet. Ha jól értettem
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Jason La Canfora reports that the Colts went after Sean Payton via trade.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning