Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem nem kell meccs ahhoz, hogy osszegyuljunk inni.

több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Szerintem ebben már senki nem hitt... meg, hogy józan lehet Irsay 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
McAfee reakcioja:
"Thank God"

Priceless😀
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Colts have relieved GM Ryan Grigson of his duties, league source tells ESPN.‬

Pápá Grigson, felkészül Paganino és Kapucsínó
Farky
colts fans be like
 tnation.t-nation.com/forum_images/auto/r/786x0/3/3//33d02_ORIG-k260170_RandyMarshJizz.jpg
ZERO_L
Majd ha viszi a haverjait, na de akkor majd balkezes kaland lesz

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve

Farky
Szerintem Stez túszul ejtette Irsay lányait!
tomi-tomi
Vagy csak elvette a minibár kulcsát

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Farky
Szerintem Stez túszul ejtette Irsay lányait!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 218 — situational football

Farky
colts fans be like
 tnation.t-nation.com/forum_images/auto/r/786x0/3/3//33d02_ORIG-k260170_RandyMarshJizz.jpg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve

Szerkesztette: Farky

több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Ehhez most nem fűzök apropót, csak annyit, hogy épp 2017. január 21-e van.

mega.nz/#!YpMXiKDY!ufdPQd_knf0F_3V3K1mndYBcWOJXxcnE-OnD-qv6P5o

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ismeritek ezt a ucla takkarist gyereket, akit mock draftban most ránk mondtak?
szg2
Nem okos, de nagy küzdő a pályán, szerintem fejleszthető is. Kész pass rushert ritkán találni, minddel lenne munka azon a helyen. Én mondjuk jobban örülnék olyannak, aki azonnal hozzátenne valamit a játékhoz, de ez egyéni prioritási kérdés.
Jó ez a video
 www.youtube.com/watch?v=IWKLXjfxXjU

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Idén pass rusherben és CB-ben lesz is választék 15 környékén. Idén nem lehet bpa wide receiverezni.
peterk2005
De ha akadna egy megfeleloen alacsony srac ...

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Idén pass rusherben és CB-ben lesz is választék 15 környékén. Idén nem lehet bpa wide receiverezni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Háát akkor qb első körben????

Vicc nélkül: pass rush! ha már az nfles szakiknak is tök egyértelmű, év közben itt is elhangzott párszor, hogy épkézláb pass rushert nem engednek ki fa-ra, akkor miért nem pass rushert gondoltok első körben? Honnan lesz def playmaker, ha nem a draft első körből? Kb innen szedtek már ki egy 52est baltimoreban...

szg2
ilyenkor még sok mindenkit mondanak első körbe, a releváns h ki lesz valóban az az majd az interjúk, combine, és prodayek után várható.

biztos vagyok benne h annyira szajkozza mindenki ezeket a needeket h ide is fogunk húzni, elég ingatag a pad mindkettő alatt ahhoz h dorsett féle pickeket lőjjünk.
szóval tuti rusher vagy CB jön. vagy OT.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Háát akkor qb első körben????

Vicc nélkül: pass rush! ha már az nfles szakiknak is tök egyértelmű, év közben itt is elhangzott párszor, hogy épkézláb pass rushert nem engednek ki fa-ra, akkor miért nem pass rushert gondoltok első körben? Honnan lesz def playmaker, ha nem a draft első körből? Kb innen szedtek már ki egy 52est baltimoreban...

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000776361/article/colts-qb-andrew-luck-undergoes-shoulder-surgery?campaign=fb-nf-sf51785673-sf51785673
Stez
Milyen punci ez a Luck.. Sackelik 40-szer, megütik még kb 70-szer csak közben eldobálja a lasztit, erre már műteni kell. Nem kisasszony-futball ez hogy hozzádérnek és hordágyon vigyenek le, itt nincs helye puhánykodásnak! Pedig ha nem lenne ilyen törékeny még egy jó kis game manager QB simán lehetne belőle.
több mint 9 éve
Mára kiderült, hogy Lucknak 6 hónapos rehab jön a vállműtét után.
Azért veszélybe került az OTA, TC, örülünk, Vincent. Ja, és nagy pacsi ezért is a stábnak, a gyereket 27 éves korára sikerült úgy összetöretni, hogy lassan minden ütésnél fosni kell, felkel-e vagy behozzák a koporsót.

több mint 9 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zaa1iznrgmam1va8ncch
Andrew Luck has surgery on his right shoulder
Andrew Luck is on the mend after undergoing a successful surgery to fix a right shoulder injury that has lingered since 2015, Colts owner Jim Irsay said Thursday.

több mint 9 éve
Hát so-so, az első 1-2 szar évért szerintem Grigson a hunyú, de nekem az az érzésem, hogy a tavalyi cirkusz után Pagano lett a „vezér”, az sem véletlen, hogy a spanjaival tömte tele az FO-t. Ott szerintem a nulla FA-hoz neki is sok köze volt, azóta szvsz Grigson úgymond egy „megtűrt” szerepét tölti be.

Úgyhogy jelenleg én Paganót is ugyanakkora kerékkötőnek gondolom, arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen edzőként annyira megbuktatta magát a 2016-os szezonban, hogy az valami félelmetes. Megtette ezt az előző szezonban is, de akkor mindent rá lehetett kenni Luck hiányára.

Őszintén, hogy engem ki idegesít jobban? Pagano. És erre mindig rátesznek egy lapáttal az újabb és újabb, szánalmas okfejtései, kifogásai, helyzetkezelése.

több mint 9 éve
....és itt köszön vissza az amit mindig is mondok: a mai nfl-ben felesleges a gm poszt, lehet egy a HC-vel, sok bába között elvész a gyerek.
lásd bilicsek

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Két hülyén nem sokat segít, hogy félnek is, attól még hülyék maradnak. 😀

Mindegy, ha már maradtak, akkor hátha idén nem kefélik el a dolgokat. Arra legalább jó lesz a következő év, hogy talán valamilyen választ ad arra a kérdésre, hogy a két manusz közül melyik a sárosabb. Mindig is érdekelt, és sose tudtam ezt eldönteni. Érzésem szerint Grigson a nagyobb hunyó, Pagano sokszor kész helyzet elé lett állítva, de csak megérzés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az FA-tól függ, kit kell húzni. Félek, tartjuk jó formánk, és tavalyi mintára vagy nulla piacolás lesz, vagy a korábbiakhoz hasonlóan drágán hozzuk a középfos játékosokat, aztán örülünk a semminek.

Bármelyik eset is lesz, szerintem nonsense, kit és hol húzunk, milyen posztra. Ez a csapat egy überbrutál drafttal lenne legjobb esetben is wild card szinten, annyi a lyuk és annyira gyenge ez a keret. Überbrutál draft meg nem lesz.

Jó játékosokat kell hoznunk a piacról elsősorban, ha ez nem valósul meg, akkor égessék fel az egész klubot, aztán hintsék be sóval a helyét, mert segget lehet törölni a 2017-es szezonnal is.

Én nem várom, hogy nagy költekezés lesz és jó játékosokat hozunk, mert

a, Pagano hülye
b, Grigson hülye,

de viszont titkon bízom benne, hogy villantunk valamit, mégpedig amiatt, mert ez a két szerencsétlen eléggé érzi szerintem, hogy vékony jégen táncol, amire rátesz egy lapáttal az elmúlt napok Gruden-, PM-pletykája.

Sejthetik, hogy Irsay nem fog várni, legkésőbb a következő szezon végén repülnek, ha nem lesz itt lényeges javulás.

több mint 9 éve
hát én mint szg2, mindenképpen védőt húznék, erős a futó class ráadásul nem is azonnali need. látva gore-t, lehet lassulni fog stb, de talán még mindig az egyik legütésállóbb rb az egész nfl-ben.
én vagy egy cb-t, vagy lb-t húznék, mindegy, az összes back8 pozíció óriási need.

mivel viszont sok jó futó jön ki, így simán benne van, hogy sok csapat hagyja későbbre és benn marad cook a második kör elejére, ott esetleg felmennék érte 8-10 helyet, az nem fáj már annyiba.

de természetesen mi TE-t fogunk reachelni
Miska84
hát azért ILB, OLB, CB ezerszer nagyobb need, mint hogy második körben RB-t húzzunk, bármennyire is istenkirály legyen az, aki ott marad. Persze úgyis valami nagyon okosat fogunk húzni, és WR-re tippelek, hogy helyrehozzuk a Dorsett féle bustot 😀
coltman
nyilván én is jobban örülnék, ha a védelmet és az OL-t erősítenénk, de valljuk be szinte mindegyik posztra ráférne az erősítés. (mondjuk úgyis bust lesz)

több mint 9 éve
deleted account 1 758
hát én mint szg2, mindenképpen védőt húznék, erős a futó class ráadásul nem is azonnali need. látva gore-t, lehet lassulni fog stb, de talán még mindig az egyik legütésállóbb rb az egész nfl-ben.
én vagy egy cb-t, vagy lb-t húznék, mindegy, az összes back8 pozíció óriási need.

mivel viszont sok jó futó jön ki, így simán benne van, hogy sok csapat hagyja későbbre és benn marad cook a második kör elejére, ott esetleg felmennék érte 8-10 helyet, az nem fáj már annyiba.

Miska84
hát azért ILB, OLB, CB ezerszer nagyobb need, mint hogy második körben RB-t húzzunk, bármennyire is istenkirály legyen az, aki ott marad. Persze úgyis valami nagyon okosat fogunk húzni, és WR-re tippelek, hogy helyrehozzuk a Dorsett féle bustot 😀
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Köztük az Eagles aki húzhat RB-t.
Janek
Ha előttünk húz....
Farky
igen ott még meg kell cinkelni a pénzt
Janek
ott van még Cook is