Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Irsay az egesz franchise-t is odaadhatja Manningnek, o legalabb nem elmebeteg idiota, mint Irsay. Talan nem jatszana el kockapokeren a csapatot a kovetkezo heten. 8D

több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Brad Wells nem tudom,mennyire erős hírforrás,de írt 1-2 érdekeset tegnap:

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Mar korabban bejelentettem a hivatalost: Payton HC, McCoy OC, Bowles DC, Peyton GM/CEO, es igazabol minden mas, o lesz a mi Elwayunk Stez
Egy hétig sírnék és vedelnék örömömben egy ilyen forgatókönyvért ! Stez bízok benned öregem.
szampi#33
Szóval úgy érted fele királyságod májad odaadnád ezért a setupért? 😀
coltman
csak az a baj h pont annyi esély van ebből egyre is mint az összesre 😕

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Na igen, altalaban minden kivansagom es vagyam igy szokott teljesulni az eletben, mint ahogy ez is fog. 8-D

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Mar korabban bejelentettem a hivatalost: Payton HC, McCoy OC, Bowles DC, Peyton GM/CEO, es igazabol minden mas, o lesz a mi Elwayunk Stez
Egy hétig sírnék és vedelnék örömömben egy ilyen forgatókönyvért ! Stez bízok benned öregem.
szampi#33
Szóval úgy érted fele királyságod májad odaadnád ezért a setupért? 😀
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mar korabban bejelentettem a hivatalost: Payton HC, McCoy OC, Bowles DC, Peyton GM/CEO, es igazabol minden mas, o lesz a mi Elwayunk
Stez
19-0 confirmed

több mint 9 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359

több mint 9 éve
Örülnék PM-nek ,de nem tudom mire lenne képes GM-ként. Én még mindig inkább OC-ként tudnám elképzelni, aki akár fentről akár az oldalvonal mellől szedi szét az ellenfél védelmét. De edzősködni sztem nem fog, GM-nek meg nem tudom van-e értelme. Egyedül azért, mert Ő Peyton Manning, nem szabad egyből nekiadni a gyeplőt sztem. Lehet vmi noname hátsó pozi az FO-ban elég lenne elsőnek, szokja a helyzetet.
Borbinho
akkor legyen olyan mint Jerry Jones
Media/GM/kicsitHC/personal/tulaj
látszik h működik 😀
Miska84
Ja. Kár hogy a 49 tulaj épp most mutatott rá: tulajdonost ne cseréljetek már le...
Jöjjön csak Payton. Mindenképpen előrébb vagyunk ha csak a fele húzása jön is be.

Irsay pedig nem egy évre húzott mert akkor minek kötötte össze a két ékszert?
szg2
Payton vagy Peyton, nem mindegy (bár mindkettőnek örülnék)
Farky
Mar korabban bejelentettem a hivatalost: Payton HC, McCoy OC, Bowles DC, Peyton GM/CEO, es igazabol minden mas, o lesz a mi Elwayunk

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Örülnék PM-nek ,de nem tudom mire lenne képes GM-ként. Én még mindig inkább OC-ként tudnám elképzelni, aki akár fentről akár az oldalvonal mellől szedi szét az ellenfél védelmét. De edzősködni sztem nem fog, GM-nek meg nem tudom van-e értelme. Egyedül azért, mert Ő Peyton Manning, nem szabad egyből nekiadni a gyeplőt sztem. Lehet vmi noname hátsó pozi az FO-ban elég lenne elsőnek, szokja a helyzetet.
Borbinho
látszik h működik 😀
Miska84
Ja. Kár hogy a 49 tulaj épp most mutatott rá: tulajdonost ne cseréljetek már le...
Jöjjön csak Payton. Mindenképpen előrébb vagyunk ha csak a fele húzása jön is be.

szg2
Payton vagy Peyton, nem mindegy (bár mindkettőnek örülnék)

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Borbinho
látszik h működik 😀
Miska84

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Borbinho
látszik h működik 😀

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
deleted account 1 758
No az szinte már-már hivatalos ennyi pletyka után, hogy Manninget akarja Irsay is, és így még esetleg a tavalyi barom döntése is értelmet nyerhet, hisz ha Manning a cél, akkor kb 1 évre hozott volna ide valakit, aminek nem feltétlen lett volna értelme. Persze hogy most meg tudja-e győzni Manninget erről, az már egy más kérdés.

www.stampedeblue.com/2017/1/4/14170204/report-peyton-manning-doesnt-feel-ready-to-take-on-gm-type-role-with-colts
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 156 — no es importante
The 49ers will interview Colts VP of football operations Jimmy Raye III for their GM vacancy.

Nalunk szemmel lathatoan – mint azt az eredmenyek is mutatjak – olyan kurva jo munka folyt az elmult idoszakban, hogy rendkivul hianyozna. 8)
Stez
de az 1/2-höz képest igen 😀 minden nézőpont kérdése
Miska84
Na varjal, Gabberttel vagy Kaepernickkel mi siman ubereltuk volna a 49erst, es behuzzuk az 1/1-et.
Stez
ez lesz a kérdés az interjún: hogy lehet ilyen ügyes irányítót találni mint Andrew Luck?
Miska84
erre ő nem tudhatja a választ, mert 96-tól 2013-ig a Chargers-nél dolgozott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
The 49ers will interview Colts VP of football operations Jimmy Raye III for their GM vacancy.

Nalunk szemmel lathatoan – mint azt az eredmenyek is mutatjak – olyan kurva jo munka folyt az elmult idoszakban, hogy rendkivul hianyozna. 8)
Stez
Miska84
Na varjal, Gabberttel vagy Kaepernickkel mi siman ubereltuk volna a 49erst, es behuzzuk az 1/1-et.
Stez
ez lesz a kérdés az interjún: hogy lehet ilyen ügyes irányítót találni mint Andrew Luck?

több mint 9 éve

Stez
Miska84

több mint 9 éve

Stez

több mint 9 éve

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
De legyen egy kis fun fact is: emlekeim szerint a Caldwell-era, illetve Polianek kivagasa sem a fekete hetfon tortent meg, hanem szerintem mar a rajatszas utan....

Stez
Jók is az emlékeid meg nem is, idéznem kell, egy akkori hírből: FoxSports 2012. 01.17, kedd:

The day after a season-ending loss at Jacksonville assured Indy of the No. 1 draft pick in April with a 2-14 mark, Irsay fired team vice chairman Bill Polian, the architect of the Colts’ success, and his son, Chris, the hand-picked general manager. - Tehát Polian egyből ki lett pattintva...

Caldwell was fired Tuesday (01.17), a little more than two weeks after the Colts’ worst season in two decades.
-Caldwell csak 2 hét után...

Irsay’s nine-day search for a replacement ended last Wednesday when he chose 39-year-old Ryan Grigson as Indy’s new GM. - Ez pedig no komment... 😀
több mint 9 éve
Nem ott van a bibi, hogy a fekete hétfőn semmi sem történt. A bibi ott van, hogy Pagano és Irsay tegnap délben leültek beszélgetni, szóval elvileg a pohárba mar tiszta víz került, ok mar tudjak, mi van, csak Irsay nem állt ki egyelőre nyilvánosság elé, hogy neki ez a tiszta víz most Pagano maradása lesz, vagy a takarítás, az akkor derul ki.

Viszont az, hogy Pagano meg kiállt nyilatkozni, az elég egyértelmű jel, hogy marad. Ketlem, hogy Irsay kikuldte volna rohogve a nyilvanossag ele azt, akirol tudja, hogy hamarosan kivagja, raadasul mar neki is elmondta, azert ez az egesz szitu nemileg idetlen lenne.

De legyen egy kis fun fact is: emlekeim szerint a Caldwell-era, illetve Polianek kivagasa sem a fekete hetfon tortent meg, hanem szerintem mar a rajatszas utan. Caldwellnel pedig meg egy pirinyo kerdes maradt is, mert ugy remlik, o eloszor nem lett egy az egyben kivagva, hanem Irsay megmondta neki, hogy az uj GM dont a sorsarol, ha meg akarja tartani, akkor marad, akar HC-kent is. Persze nem sokkal kesobb repult.

Csak ugy remlik, hogy a nagytakaritas elott akkor is teljes csond es talalgatasok voltak, napokig, nehany hetig.

Az hidegen hagy, hogy az idő megy, valamiért nincs bennem az, hogy elkapkodják a jó HC-kat, főleg, mert jelenleg PM, Gruden, Harbaugh és talán Payton van a piacon, akiknek örülni tudnék és akik úgymond rögtön elérhetőek, viszont McDanielsre hajt a fél liga, így a HC-t kereső csapatok java meg fogja várni a rájátszás végét, késni max akkor fogunk ha ilyen Shanahanakre hajtanank, de ha itt valtas lesz, ketlem, hogy ez a terv.

GM, illetve vezetoseg teren abszolut abban remenykedem, hogy Irsay tenyleg beleszalljon PM seggebe, es ki se bujjon onnan, amig #18 nem irt ala egy szerzodest velunk, aztan az kis tulzassal mar hidegen hagy, hogy ezek utan Manning kit keresne a stabba, benne bizom azert, olyat hozna, akit jol ismer, akirol tudja, ert a dolgahoz.

Csak az a baj, hogy ez az egesz csupan egy alom. PM-re 0.01 szazalek eselyt latok kb, es akkor meg sokat is mondtam. Magara a HC/GM-valtasra 0.02-t.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nézd meg az interjút bobi, fent van a colts.com-on. A róla írt cikk a cikkíró szemüvegén keresztül interpretálja az elmondottakat, amiben benne van a cikkíró hangulata, véleménye, értelmezése. Az sose olyan mint az eredeti. (Az interjú egyébként 22 perces, elég hosszú, sok minden másról is szó van benne.)

Számomra egyébként csak az a rész volt érdekes (de ez is interpretáció, az enyém, úgyhogy csak nézd meg az eredetit azért 😊 ), amikor arról beszélt, hogy mi várható. Ha lefejted a körmondatokat, meg a polkorrekt megfogalmazást, akkor lényegében azt mondta, amit mi is tudunk: ez a keret jelenleg nem jobb 8/8-nál, és csak úgy lehet jobb, ha bizonyos posztokon komoly változások lesznek ÉS, ha a mostani fiatalok, rookie-k nem állnak meg fejlődésben. Mindkettőre szükség lesz, különben nem leszünk jobbak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem sok esély a van a HC váltásra, méghozzá azért, mert nehéz lesz egy hét múlva taláni top edzőt mert már vagy aláírt valahova vagy elígérkezett,

esetleg gruden, mert ő vagy Luck-kal dolgozik, vagy senkivel.

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Közben Pagano kiállt, és nyomott egy sajtótájékoztatót tegnap, bár magát a videót nem láttam még, a leírás róla elég szomorú, tolt egy 10 perces stand upot és a szöveg amit elmondott... ha eddig a maradása mellett szólt, hogy jó ember meg jó személyiséggel hat a játékosokra stb. akkor ebből nekem ezzel a nyilatkozattal elszállt minden...
Értem, hogy van a média és évközben a meccsek előtt - közben - után, hétközben készülésekkor, szóval amikor minden más dolgod lenne, akkor semmitmondó válaszokat kell/szoktak adni, ilyenkor nyilván beleférnek a klisék...

De tegnap, amikor már gyakorlatilag vége a szezonunknak kiáll és 10 percen keresztül standupol majd a teljesen jogos kérdésre, hogy mégis mit gondol, ebben a csapatban mint roster több van-e tehetségben a 8/8-as mérlegnél ilyeneket mond: szánalmas klisé - szánalmas klisé - még egy klisé + Ki gondolta volna, hogy Jack Doyle olyan lesz amilyen meg Erik Swoope olyan lesz amilyen és a fiatal O-fal and things like that (???)...

Valaki említett már hasonlót itt a topicban nem is olyan rég (sorry, ha nem idézem be, mert nem kerestem most ki), hogy idén eljutott oda a Colts meccseknél, hogy nem "bezsongva, tűkön ülve, ki nem hagynám mindegy melyik idősávban van a meccs!" érzéssel nézte a meccseket, ha egyáltalán nézte... hanem sokszor unottan, enerváltabban... pedig az elmúlt években kérdés és gondolkodás nélkül hajnaloztam, és a vasárnap estéimet is rendre úgy szerveztem, hogy 110%-ban a gép vagy a tv előtt legyek még akkor is amikor Hassie irányított Luck sérülése miatt, sőt még a 2-14-es évben is... Érdekes módon, még az idei szezon is úgy alakult, hogy majdnem az utolsó előtti hétig volt valós esélyünk a PO-ra, de már a 2. Texans meccs előtt (pedig ha akkor nyerünk, akkor PO csapat vagyunk most...) volt bennem egy kisebbfajta érdektelenség... ez nem tudom, hogy csak a saját mentalitásom miatt van-e, de valahogy ezt éreztem a csapaton is, és elsősorban Pagano arcáról kellene egy montázst összeállítani...
Szóval mint itt többeknek, bennem van erősen, hogy bárki jöjjön már csak Pagano húzzon innen (a sleppjével + Grigsonnal grátisz)... viszont ha eddig /BlackMonday/ nem rúgták ki akkor mennyi esély van, hogy ezek után repül a francba?
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
John Fox Denverben előbb a JMD által földig rombolt franchise-t rendberakta, Tebow-al playoffba jutott, ott nyert is, Manning-el meg 3db 13-3-as szezont hozott, és superbowlba jutott. Nem számoltam utána, de az alatt a néhány év alatt szerintem benne volt az NFL öt legsikeresebb edzőjében, ha csak az eredményességet nézzük. És ő se egy kifejezett bajnokcsapattal indult. Elway mégis megvált tőle. Szóval lehet váltani ilyen évek után is.

Ami miatt szerintem nem valószínű, azt már sokszor leírtam. Tavaly itt lett volna az ideje, de Irsay máshogy döntött. Azt a döntést akkor egyáltalán nem értettem, marhára meglepett. De idén meg azt nem érteném, ha most váltana. Management szempontból nem indokolható lépés lenne. Ahogy pl. Chip Kelly elküldése sem az a szememben. Ahogy Grigsonnal/Paganoval én nem hosszabbítottam volna, úgy én eleve oda se vittem volna Friscoba Kelly-t. De ha már odavittem, akkor nem rakom ki 1 év után, amikor még értékelni se lehet, hogy mit végzett. Kivételek persze lehetnek, belső ellentét, emberi problémák ...... vagy egy különleges alkalom egy olyan HC/GM megszerzésére, aki miatt megéri félbehagyni a megkezdett periódust. De ilyent én nem látok, sem itt Indy-ben, sem Friscoban.

Más. McCoy-t kedveltem Denverben, ő is egy "jó ember", szeretik a játékosaik, fiatal is, de én nem örülnék neki, ha idejönne. Hasonló múltja van, mint Kubiaknak, viszont "nincs rendszere", inkább próbál a játékosállományhoz alkalmazkodni, az erősségekre támaszkodni. Én ezt a felfogást Ariansnál első évben imádtam, de erősen "kiszerettem" belőle. Egy Tebownál bejön, mert ott muszáj. De egy Manningnél, Riversnél, (Lucknál, Palmernél) oda vezet, hogy előbb-utóbb mindent az 1-2 legjobb játékosnak kéne megoldani, hiszen ők a legnagyobb erősség. Palmeren túl nagy a teher, aztán amikor kiderül, hogy már nem bírja, akkor David Johnson fut és elkap félmillió yardot, és pályán van egymillió snapet ..... a csapat közben meg hol 50 pontot csinál hol betli. Nem akarom, Luckon múljon minden, és Hilton 1600 yard 10TD-t csináljon. Jobban tetszik az ahogy Brady-t használta/használja a Pats a karrierje elejétől egészen mostanáig. Az egész offense-nek van szerepe, az utlosó nevenincs ember is fontos és el kell látnia a feladatát, a labda vándorol, sose tudod ki fut éppen aznap, kinek passzolnak éppen aznap. Ez kéne Lucknak is. Neki úgyis meg kellene még tanulnia, hogy a 1st read nem 3-4mp után 10 yardon túl van a mai NFL-ben, hanem 1-2mp után 5 yardnál. Egy ilyen OC kéne ide is, ha váltás lesz. A falnak is nagyon jót tenne egy ilyen felfogás, bár szvsz a fal jövőre rendben lesz. Elég sokat belefeccöltünk, de legalább most úgy néz ki volt értelme, lesz belőle valami.

A defense nekem a nagy kérdőjel. Nem a játék minősége miatt - az pocsék volt, röviden és tömören - hanem inkább az a kérdőjel, hogy merre tovább? Kivel érdemes a sok fiatal közül még próbálkozni, kivel nem, stb. De erről még úgyis sokat beszélünk majd az offseasonban.

Apropó, jövő év, megvannak már az ellenfelek. Nem egy hűde acélos schedule, akárki is lesz, ha jövőre ezt nem hozzuk playoffra, akkor Irsay is menjen.

Home: Houston Texans, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers, Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, Denver Broncos

Away: Houston Texans, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Los Angeles Rams, Seattle Seahawks, Buffalo Bills

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Pagano majom. Ha csak ezt nezzuk, akkor viszont van ok a cserere. 8(