Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 318 — Whoops, looks like something went wrong.
Teljhatalom kell neki, es sok 16 eves olasz kurva.
Stez
Na és? Kinek nem!?... XD
Chargers LT
Berlusconinak peldaul nem.
Javarj.

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
És meddig kell várnunk hogy ez kiderüljön?január elején szokták ezt bejelenteni ugye?
FDani7
Mármint az edző/gm váltást? Ha 4 nap múlva, (a fekete) hétfőn nem basszák ki az edzőt, akkor jó eséllyel nem is fogják...tehát jah, az végül is január eleje
Chargers LT
ezért kérek a szilvesztertől egy 30-40 pontos JAX győzelmet!!!!!
#suckforsomebody

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
És meddig kell várnunk hogy ez kiderüljön?január elején szokták ezt bejelenteni ugye?
FDani7
Mármint az edző/gm váltást? Ha 4 nap múlva, (a fekete) hétfőn nem basszák ki az edzőt, akkor jó eséllyel nem is fogják...tehát jah, az végül is január eleje

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
FDani7
Ugye a hagyományos edző kirúgós nap az úgy nevezett Black Monday az alapszakasz utáni első hétfő, ami most január 2.-ra esik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
FDani7 Indianapolis Colts 13
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Stez
Na és? Kinek nem!?... XD

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Gruden sansztalan egyreszt, masreszt paroskent vegkepp annak gondolom. Ha o menne barhova is, akkor Belichickes szitu allna be, ahol o nem csak HC, hanem egyszemelyben intezne a tobbi ugyet is, mint a GM-feladatokat. Nem gondolom, hogy Gruden csak GM-kent tevekenykedni akarna, vagy csak HC-kent.

Nyilvan nalam Gruden lenne a top, de Paytonnak is orulnek, mint HC. Tojok ra, hogy a Saintsnel megrekedt, eleg sok HC ujult meg, miutan elfaradt egy bizonyos csapatnal, Payton viszont elegge kihozna a maximumot Luckbol es az offense-bol, a tamadofalakat raadasul eleg szepen osszerakosgatja evrol evre.

A vedelemhez nem ert, ami nem jo jel, de kellene melle valami nagyobb elme, ott en Bowlesnak orulnek, ha a Jets kivagja. Egy Payton, Bowles duo nagyon kiraly lenne. Ez az alom.

A valosag: Chuck Pagano, karoltve Cappuchinoval. Csodalatos. x-D

Szerkesztette: Stez

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
4 days to go | for Grigson and Pagano |
coltman
1 year and 4 days to go
Stez
én is inkább ezt gondolom

de én nagyon örülnék Peytonnak és Grudennek. zseniális páros lenne.
valaki írta lejjebb h zöldfülű. szerintem meg nem. nem úgy kell elképzelni az ő feladatát mint egy menedzser h ül az asztalnál és számolgat h kinek mekkora összeg fér bele. erre mind-mind külön ember van. ő egy vezér, valódi általános igazgató, aki szervez és vezet. na erre alkalmas, ebben a topicban ezt mind tudjuk

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
coltman
1 year and 4 days to go

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Hát alapvetően érdekes cikk, és inkább gondolom én ezt amolyan presszióképzésnek, mint tényleges infók, pletykák megjelenítésének. Az mondjuk vicces, hogy Stezzel mindketten Chucky-ra voksoltunk még anno, és hogy itt is érdekes mód az ő neve merül fel 😛

Annyiban viszont más az idei offseason kezdet, hogy tavaly ment egy szar szezont a Colts, mindenki tudta, hogy mindkét analfabétának lejár a szerződése, és az eredményeket tekintve szinte fel sem merült senkiben, hogy maradnak, egészen hétfő estig, amikor nem jött meg, hogy ki lettek baszva.

Ellenben most kb hamadik hét óta gyakorlatilag nincs olyan hét, amikor nem jelenik egy vagy több cikk arról, hogy mindkettő egy idióta barom, halom ténnyel, számokkal alátámasztva. És most nem a Adam Schein féle barmokra gondolok, akik Grigson és Pagano média-beli leképeződései, hanem olyanokra, mint mondjuk Charley Casserly, Bill Cowher, Reggie Wayne, etc, akik már építettek, vagy szerepeltek sikeres csapatban. És gyakorlatilag az elmúlt 3 hónap arról szólt, hogy ez megy folyamatosan, és ez azért szerintem nagyobb nyomást gyakorol Irsay-re. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ez meg is történik, de ellentétben tavallyal, ott erre a fasz lépésre nem számított senki, ezért nem is volt folyamatos nyomás rajta, mint az idei évben, amikor meg bejelentette, akkor meg már írhatott volna bármit a sajtó, úgyse számított.

Ez a cikk szerintem szimpla fikció, kb olyasmi, mint ahogy mondjuk mi forumozunk itt, és álmodozunk, hogy PM mint GM, vagy Chucky mint edző. Különbség annyi, hogy ennek azért nagyobb a füstje, mert egy stampedeblue-t mégis csak többen olvasnak, mint egy bowl.hu-t (sorry Höri 😀), plusz ugye pont most jön a Black Monday, tehát még időzítve is van, ergo egy manipulatív jelleget is kölcsönöz a dolognak, hogy muszáj változásnak lennie. Mondjuk úgy, hogy ez a Coltshoz közel ülő emberek azon eszköze, ami esetleg mégis átbillentheti a dolgokat, hogy ha esetleg van erre esély, mert azért ha mindenki szidja a jelenlegi FO-t az unofficial Colts oldalon, akkor lehet, hogy Irsaynek is bevillan, hogy változtatni kell.

Az csak egy sidenote a PM féle emberekhez, hogy akiknek 25+ évig minden napjuk a footballról szól, azok ritkán tudják hosszabb időre csak úgy abbahagyni a napi rutint, ahogy azt Peyton is tette, ugyanis annyira durván beivódik ez a dolog, hogy rövid idő alatt visszatérnek valamilyen formában - lásd ahogy Reggie is tette, pedig ő fele sztahanov se volt, mint Peyton.

ja és...

több mint 9 éve
En nem hiszek a valtasban. Tavaly dult a belharc, az anyazas, nyiltan egymasnak ment mindenki mindenkinek, egy hulye faszkalap meg ugy gondolta, nincs gaz, kibekulnek. Pech, hogy ez a faszkalap a tulajdonos volt. De annal tobb ok nem lehetett a valtasra, a tavalyihoz hasonlo koppanas azert... A vegeredmenye hosszabbitas lett, nem egy hulyevel, hanem kettovel raadasul.

Na, ott es akkor oriasit csalodtam, kis tulzassal egy vilag dolt bennem ossze, ami Irsay epelmejuseget illeti. Most is ez van a szemem elott, semmi eselyt nem latok a valtasra es a normalis dontesre felulrol. Hasonlo a helyzet, mint Fisherrel ees a Ramsszel volt, mennyi ideje egette magat szarra, dontotte kis tulzassal romokba a csapatat Fisher, Kroenke meg evekig elnezegette, raadasul elegedetten nyilatkozott. Sot, meg egy uj szezodest is odanyomott Bajusznak.

Amikor Irsayre gondolok, akkor azt erzem, a donteseivel ujra es ujra belerug a Colts-szurkolokba, de igazabol a sajat csapataba. De ugy latszik, neki ez kell.

több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Csak van most is szó arról, hogy váltás jön. Én sem bízom komolyan benne, de mégis... stampede blue Paytont emlegeti grigson helyett. PM mint GM? Zöld füllel no tapasztalat... kijönne abból vmi jó? Legalább egy reményteli offseason...

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Pontositok, akkor tudtad, hogy erkezik a kovetkezo Manning, es igy a fos, kiabrandito meccsek ellenere is csak arra gondoltal, mennyire varod a nyarat, a draftot, majd azt, hogy Luck elesben megmutassa, mit tud. Es azokat a meccseket amugy is mas szemmel nezte mindenki, hisz tudtuk, hogy a liga tortenetenek valaha volt legjobbja sulyos serulest szenvedett, az meg, hogy siralmas nelkule a csapat, egy pillanatig nem lepett meg senkit sem.

Most ez nincs meg, igy valo igaz, hogy sokkal kiabrandultabb az ember a csapatot illetoen, hisz tudjak a legtobben, hogy Luck jatszhat akar emberfelettit, MVP-szezont, az is max ilyen 9-10 W-s szezonokra eleg, egy kor a PO-ban, de egy Steelers vagy egy Pats ugy lesopor minket a szinrol, hogy azt megemlegetjuk.

Azon mar tulleptem, amit a palyan latok, amin nehez tullepni, az az, hogy a gyoker owner mennyire nem akarja elfogadni azt a szart, ami kialakult, csak gorgeti maga elott a golyot, ami egyre nagyobb lesz. Igazabol felhaborit, hogy Pagano ujra es ujra foedzo maradhat azok utan, hogy minden harmadik heten latvanyosan hulyet csinalnak belole, o is magabol, s olyan szinten leszerepel, hogy azt mar szamon tartani is faj.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ez a szezon annyira semmilyen, hogy teljesen unottan nézem az egészet. Nem várom a vasárnapi meccset, nem izgulok a rájátszás miatt. Már csak kb az érdekelne, hogy elhúzzon a két kedves barátunk meg a haverjai valahova alaszkába. A 2-14es szezonban több tűz volt, mint ebben. Akkor legalább látszott a kiút.

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Lehet jó helyen kerested, csak nem ebben a szezonban és nem ennél a csapatnál XO!

Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Kerestem Paganot...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/yrtuq8h6c5umeqw7nmgv
NFL Coach of the Year rankings: Adam Gase, Dan Quinn in mix
Andy Reid's Chiefs and Dan Quinn's Falcons are showing out down the stretch. Is it enough to top what Jason Garrett has done in Big D? Bucky Brooks ranks his top five Coach of the Year candidates.

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 017
 www.washingtonpost.com/news/sports/wp/2016/12/27/the-indianapolis-colts-just-wasted-andrew-lucks-best-season/?utm_term=.d273c0fa7896

Naccerű cikk (de tényleg).

Luck idén állat volt, pedig fal nem volt előtte. A pass rush-t is nagyon dicsérik (ja,nem).
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Azt hiszem te fogsz a legnagyobbat csalodni, miutan marad a stab. Nagyon el akarod hinni, hogy nem, valtozas lesz, es persze jogos is szinte minden, amit irsz, csak naiv vagy es elhiszed, hogy Irsay is így látja, a pohár pedig betelt nála is.

Nem, nála nem telik be, most meg legalabbis, szerintem. 8)
En mar regen megbekeltem azzal, hogy a Pagano-era, a totalis csod a legjobb esetben is a 2017-es szezon vegeig tart, ha mazlink van es nem lesz fejlodes, maximum akkor vagjak ki ezt a gyokeret, mert ha nemi fejlodes meg lathato lesz, akkor siman marad, majd gondosan kitalaljak, hogy epp a rosszul pattano labdak/serulesek/etc. miatt nem voltunk kiralyak, de jo uton haladunk, tartanunk kell az iranyt.
Stez
Ja nem, én pontosan tudom, hogy maradni fognak, csak amolyan pre/post-xmas presentnek fenntartom a jogot, hogy hátha mégis, de matematikailag kb 2% az esély erre. Ezeket inkább már csak azért gyűjtöm, hogy hány bizonyított szar után tud nálunk mégis helyén maradni a HC - más szórakozás úgyse marad a jövő évre nézve.
több mint 9 éve
Azt hiszem te fogsz a legnagyobbat csalodni, miutan marad a stab. Nagyon el akarod hinni, hogy nem, valtozas lesz, es persze jogos is szinte minden, amit irsz, csak naiv vagy es elhiszed, hogy Irsay is így látja, a pohár pedig betelt nála is.

Nem, nála nem telik be, most meg legalabbis, szerintem. 8)
En mar regen megbekeltem azzal, hogy a Pagano-era, a totalis csod a legjobb esetben is a 2017-es szezon vegeig tart, ha mazlink van es nem lesz fejlodes, maximum akkor vagjak ki ezt a gyokeret, mert ha nemi fejlodes meg lathato lesz, akkor siman marad, majd gondosan kitalaljak, hogy epp a rosszul pattano labdak/serulesek/etc. miatt nem voltunk kiralyak, de jo uton haladunk, tartanunk kell az iranyt.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Hát ha már Pagano, akkor íme egy újabb gyönyörűség :

www.stampedeblue.com/2016/12/26/14083014/chuck-pagano-admits-he-didnt-have-any-answers-for-raiders-run-game-colts

The Raiders scored a touchdown on five straight drives, running 36 plays to gain 341 yards, 20 first downs, and score 33 points. The Raiders averaged 9.5 yards per play on those five drives (nearly a first down every play!), gained a first down on well over half of their plays (20 of 36), and scored almost one point per play (0.917 points per play). The average drive length was 68.2 yards, and that’s only because the last score in that stretch was when they recovered a fumble and went 38 yards. On the four previous drives, the Raiders averaged 75.8 yards per drive. It was absolute, total domination on the part of the Raiders, and the Colts looked like they had just given up.

“They executed, obviously, and we did not,” he said. “I didn’t have any answers, that’s a bad job on my part and that falls on me.”

Hogy egy vagon négerfasz szakadna inkább rá...Számomra ez már tényleg kezd olyan lenni, mint a politikusok, amikor kiderül egyikről másikról, hogy lop, csal, majd kiáll, beismeri, és ezzel el is van intézve, elvégre az elég, ha be van ismerve. Ridiculous.

Azt már csak úgy halványan jegyezném meg, hogy 2-3 éve legalább még LB sorunk volt, és csak a Pats tudott legyalázni futójátékkal, és elvileg azóta is erre készülnek, csak úgy mint Luck megvédésére. Lehet, hogy arra kéne készülniük, hogy mindent elbasznak, és ismerve őket azt is elbasznák, és akkor lehet megint SB-contenderek lennénk 😀
több mint 9 éve
Az olyan hirben, hogy Pagano marad, semmi meglepo sincs. Mivel tuti, hogy maradni fog, hiaba szerepel le hetrol hetre.

Az lenne a meglepo, ha kibasznak. Pedig mostmar valogatni is lehet a sztaredzok kozul, Fisher, Ryan, Ryan, esetleg egyszerre mindharom!

több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Most nézem felvételről a Raiders elleni második félidőt első öt percét.* (7-19 => 7-26)
Direkt a védők mozgását figyelem, és szánalmas/érthetetlen...
Ami eddig számomra az amerikaifoci világában jószerével ismeretlen jelenség volt: a játékosok tényleg mintha nem is hajtanának - mintha nem is próbálnának odalépni, a támadó elé állni, utolérni, leteperni, stb.
Mondja is a szpíker meglepődve a statisztikai adatot: 7 playből 77 yard az oaklandi offense előrehaladás. És közben (előtte) látom, ahogy a 21-es vagy az 53-as semmi különösebb erőfeszítést nem tesz, hogy belépjen abba a sávba, ahol a futó tör előre, pláne nem, hogy leszakadjon a kapott blokkról. Komolyan új nekem ez. Ezek "nem akarnak"... Van ilyen?!

(* Kicsit folytatva a minap elkezdett sztorimat: pontosan tíz év után megint karácsony estére esik egy Colts-meccs. Miről álmodik egy magamfajta sportrajongó?** Nem erről? Hogy a kedvenceit, ünnepkor, a magyar tévében egyenesben közvetítve...
Ehhez képest, hozzáadva az utóbbi hetek-hónapok szinte folyamatos csalódásaiból eredő növekvő érdektelenséget, olyan fáradt tudtam lenni erre a 24-i estére, hogy az első félidőt is alig bírtam nézni, szinte félszemmel, a másodikra pedig simán elaludtam... Ezt, ha valaki korábban meséli nekem, nem hittem volna el. De megtörtént.)

(*** Ja, és persze folyton arról álmodik, hogy minél többször legyen a kedvenc csapata a Sport TV-s kínálatban, és azt magyar kommentárral rögzíthesse DVD-re, ezirányú gyűjteményét tovább gyarapítandó. Na most, az elmúlt két évben legalább három alkalommal fordult elő, hogy az aktuális Colts-meccset felvettem lemezre - majd szépen töröltem. Tavalyi Jets, idén Jaguars, meg nem is emlékszem már, mi volt még ilyen. Tragikus fejlemény.)

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
BCS Indianapolis Colts 283
A Stampede Blue-s hír nekem eléggé hihetetlennek tűnik. Meg mégegy évet adni Paganonak??? Why? Hogy konzerváljuk a szart? Harbaugh sem biztos, hogy bevállalná, egy ilyen D-vel a jövő évet, még ha addig lesz is egy draft meg FA.
több mint 9 éve
Azert eleg messze van Swoope a jotol. Az, hogy szituacios jatekoskent manapsag van par big playe, egy dolog, lassan elkezdik tanulni hasznalni, de amugy futasnal hasznalhatatlan, ha vele valaki szembe jon es blokkolni kell, vege a vilagnak, az utvonalai is kozepes szintet utik meg maximum, csak tud futni, magas, a linebackereknek meg total missmatch.

De hosszu tavon nem hasznalhato azert hatekonyan, tehetsegben koze nincs egy Grahamhez peldaul, aki blokkolni nem tud, de megis megel, nem is kicsit. Nalunk pedig, a Pagano-fele felfogasban mar Fleenernek sem volt helye, Swoope-nak sincs kezdokent, mivel Allen jobban blokkol, Doyle meg vegkepp, es az az elso, hogy ebben kell segiteni.

Ahogy Swoope-ot sem eroltetjuk tul, ugy tavaly Fleener is egyre tobbet volt a palya szelen, miutan meguntak, hogy nem tud blokkolni, a passzjatekban meg nem ad annyit, hogy megerje veszodni vele.

több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Azon túllépve hogy kuka a védelem, van valakinek magyarázata arra hogy támadóoldalon miért nem alkalmazták többet a Vikings ellen látott taktikát? Egy igen jó (bár nem túlságosan motivált) védelem ellen nagyon jól ült a rövid, gyorspasszos játék pedig Moncrief sérült volt. Luckhoz egyáltalán nem értek oda és így is magabiztosan haladtak. Miért nem próbáltak meg valami ilyesmit pl. a Kansas vagy más olyan csapat ellen aminek ersősége a pass rush? Nekem nem úgy tűnt mintha Lucknak nehézsége lett volna gyorsan szabadulni a labdától, a Vikings ellen nem egy olyan játék volt, mikor a snap után azonnal dobta az elkapónak. Azt sem egészen értem hogy Swoope miért nem kap több lehetőséget, a Raiders ellen volt egy 40+ yardos elkapása de utána labda se ment felé. Alkatához képest igen gyors és nem ügyetlen, mégis csak csere, szerintem annyit biztos tudna mint Allen. Összességében nekem az jött le a szezonból, hogy a rendkívül gyenge keret ellenére is, egy normális edzői gárda ezzel a csapattal is kihozott volna egy 11-5 környéki szezont, mert egyik csoportbéli ellenfél sem tűnt verhetetlennek. Ehhez képest csak a Titanst vertük oda-vissza, miközben talán bennük volt a legtöbb potenciál a másik két csapathoz képest (akiket eddig nem sikerült legyőzni idén!). Az igazán fontos meccseken rendre pocsék teljesítményt raktak le az asztalra. Grigsonért sem fogok krokodilkönnyeket ejteni, de nálam Paganot (és stábját) nagyobb felelősség terheli abban hogy néhány üde kivételtől eltekintve nem tudtak normális gameplant összerakni, hovatovább a forma állandósítása sem sikerült. Csak a GB és Tennesse ellen tudtunk egy győzelmi "sorozatot" összerakni, ez nagyon kevés. Egyedül azt sajnálom majd ha Philbintől is megválunk, a szezon végére azért jelentősen javult a támadófal teljesítménye, ha jövőre is áttudják menteni azt a teljesítményt amit az utóbbi 3-4 meccsen mutattak Lucknak is sokkal jobb szezonja lesz. Ellenben két játékosunk miatt még szurkolhatunk az idén: jelenleg Hilton vezeti a ligát elkapott yardokban, remélhetőleg ezt megőrzi, emellett Gorenak csak 36 yard kell ahhoz hogy elérje az ezres álomhatárt, ez utoljára Addainak sikerült még 2007-ben, az se ma volt 😊.