Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
mindenki nyugodjon le a picsába, Luck kinyilvánította a meccs végén a véleményét, Isray szerelmes belé, vagy DC-t, vagy OC-t cserélünk és ennyi. jön valaki nevenincs lófasz, ilyen capuccsinó féle.
amúgy 11-5 11-5 11-5 8-8 8-8 és 61,25%, ha csak ezt nézzük nincs ok HC cserére
Miska84
Épp a tendencia miatt van.

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
mindenki nyugodjon le a picsába, Luck kinyilvánította a meccs végén a véleményét, Isray szerelmes belé, vagy DC-t, vagy OC-t cserélünk és ennyi. jön valaki nevenincs lófasz, ilyen capuccsinó féle.
amúgy 11-5 11-5 11-5 8-8 8-8 és 61,25%, ha csak ezt nézzük nincs ok HC cserére

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja, amúgy nézvén a változásokat, én bedobnám a kalapba Mike McCoyt, akinek tudnék örülni, persze csak OC-ként, nem HC-ként. Számomra eléggé tetszetős lenne.

több mint 9 éve
Környéki. Ez a kulcsszó, coltman.
Az pedig lokaka, Irsaynel meg vegkepp. Ugyanez a hattyudal kornyeki dolog tavaly is megvolt, sot, akkor sokkal de sokkal nagyobb esely volt a menesztesere, mint most. Most meg az, hogy kisetalt a sajttajrol, szamomra semmit sem jelent. Persze, hogy tudja, hogy baj lehet, de ezt par hete is tudta, egy, ket, harom meccsel ezelott is tudta.

Mar a tegnapi meccsen is lehetett erezni a gesztusain, hogy azert fel, mi var ra, de ez tok termeszetes szerintem ebben a helyzetben, o is ember. Es hat egy jo ember, meg minden, egyszeruen csak nem valo HC-nak. Azert is irtam, hogy szvsz egyebkent Irsay amiatt huzza a szajat a takaritassal, mert emberileg nehez meghuznia ezt a lepest.

több mint 9 éve
pénzfeldobás dönt a colts és az eagles között a 14. és 15. hely között a drafoton (Minnessotától Bradfordért)

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Nos, lehet, hogy nem egy nap, de szerintem lassan kezdhetjük hűteni a pezsgőt, mert aki így reagál a sajtóra, az szerintem pontosan tudja, hogy ez beza hattyúdal környéki dolog. Ha más nem, csak ezért a nyilatkozatért elmehet a picsába amúgy, mert azért lehet utálni a sajtót, de egy minimális tisztelet azért kijár feléjük is, még ha köcsögök voltak, akkor is - pedig még azok se voltak.

www.stampedeblue.com/2017/1/1/14140882/chuck-pagano-dodges-question-about-his-future-then-walks-out-of-press-conference-colts
több mint 9 éve
Grat neki a sack-fumblehoz még ha ellenünk is hozta össze, és az egész Colts-beli karrierhez.
 twitter.com/Colts/status/815670170861572096
Örülök, hogy legalább vele már nem kell számolni ellenetek.
iktriad
Mathis egy ikon, de idestova harom eve mar egyaltalan nem faktor, ugyhogy azert nem kell tulzasokba esni, hogy vele aztan nem kell szamolni. 2014 ota nem kell vele lenyegesen, persze ettol nem lesz szarabb, ami a palyafutasat illeti.

En ennel rosszabb befejezest nem kaphattam volna, ami Pagano maradasat illeti. Hiaba volt szenvedos W egy szanalmasan gyenge csapat ellen. A jobb draftpozicio sem artott volna, kozel volt Csakk a maga megalazashoz, de vegul o orulhet, felek, ez nem fog jol alakulni.
Stez
Azért a közönség nekem elég sokatmondó volt, gyakorlatilag hangzavar 1-2 pillanatot leszámítva nem is volt, viszont búzás az első félidőben annál inkább hazai pályán - amire nem tudom mikor volt utoljára példa 2011-et leszámítva.
coltman
Sokatmondó volt, jah, mint ahogy az egész csapat is, a hozzáállás, semmi tűz. De azért az utolsó drive-nál elég nagy őrjöngés volt, az meg, hogy Pagano nyakaba ugrottak, olyan jelenet volt, hogy az idiota Irsay kepes es megkonnyezi a dolgokat, aztan hagyja Paganot a csapatnal, mondvan, imadjak a jatekosai, micsoda jo szakember, blah blah. Meggyozodesem, hogy mar tavaly is az emberi oldal volt az, ami miatt nem vagta ki, ez most is igy lesz.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 171 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat neki a sack-fumblehoz még ha ellenünk is hozta össze, és az egész Colts-beli karrierhez.

Örülök, hogy legalább vele már nem kell számolni ellenetek.
több mint 9 éve
deleted account 1 758
En ennel rosszabb befejezest nem kaphattam volna, ami Pagano maradasat illeti. Hiaba volt szenvedos W egy szanalmasan gyenge csapat ellen. A jobb draftpozicio sem artott volna, kozel volt Csakk a maga megalazashoz, de vegul o orulhet, felek, ez nem fog jol alakulni.
Stez
Azért a közönség nekem elég sokatmondó volt, gyakorlatilag hangzavar 1-2 pillanatot leszámítva nem is volt, viszont búzás az első félidőben annál inkább hazai pályán - amire nem tudom mikor volt utoljára példa 2011-et leszámítva.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 171 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stez
Pürrhoszi győzelem* lesz ez, mint múlt héten az Oaklandé volt ellenetek.

Grat a W-hez.

* több a veszteség, mint a nyereség
több mint 9 éve

több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Hát, ennél szebb befejezést, azt hiszem, nem remelhettunk jelen szezontól... Megkaptuk. (Hozzáteszem, én a végsőkig a csapatért, a győzelemért - és nem ellene - drukkoló szurkolók közé tartozom.)

Anyám, és ettől a szerencsétlen bandából kaptunk már ki idén is, tavaly is, hihetetlen... (Nem szándékosan megsérteni akarván a híveit, na de na.)

Szerkesztette: wmitty

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Nyilván csak akkor fog váltani HC/GM fronton, ha tutira jobbat kaphat. Paytont emlegetik a rams-szel kapcsolatban is. Az meg hogy elégedetlen irsay, nos nekünk nem lehet meglepő. Mi sem vagyunk különösebben elégedettek...
Manning nagy dobás lenne, de rendes kockázat is. Misi, ha annyira jók a gm körüli emberek, miért nem fogták vissza grigi kezét, mikor kellett volna...
szg2
Oszinten? Gondolkozom, gondolkozom, de valahogy nem latom a kockazatot PM-ben, nem nagyobbat, mint barki masban. Persze, azert a szakmai munka teljesen mas, mint amit eddig csinalt, de a csavo annyira ott van tudasban a topon, hogy a friss tapasztalataival kiegeszulve szerintem nagyon atlatna, mire van szuksege egy csapatnak, s ami a legfontosabb, azert o fejben elegge odabaszna Lucknak, ugy ossze tudna szedni, ahogy szerintem kb. egyetlen QB-coach, HC sem. Epp ezert van a kockazattal szemben epp az, hogy tobb fronton valtoztatna meg a csapatnal dolgokat, jatekosokat, PM egymaga felerne eleg sok szakemberrel.

Nem merek belegondolni, mi lenne, ha osszeallna a Manning, Luck paros.

Kockazat, az maga minimalisan mindig van, de PM-ben nem nagyobb, mint barmelyik masik GM-ben, HC-ban, aki valtja Paganoekat. Pont leszarom, milyen posztot kapna meg itt, o az, akinel nem latom, hogy melle tudunk loni.

En nem hiszek a pletykakban, hogy Irsay fuzi PM-et, de ha igen, akkor oriasit huz. De Irsay idiota, szoval nem huz oriasit. 8D
Stez
Tegnap pont ezen filóztam, hogy Luck se a szégyenlős, ha kérdezősködésről van szó, meg elég szivacs agyú, Peyton is dolgozott már vele, szóval lehet nagyon nagyot ütne - de rosszabb tuti nem lenne, mint most.

PM-ben meg én se látnám a kockázatot, főleg ha mondjuk Chucky jönne, mert akkor az elején bőven tudná segíteni Manninget Gruden is, lenne egy közös szakasz, ameddig úgymond belerázódik.
több mint 9 éve
Csak megjegyzem, eddig 1-szer fordult elő, hogy a Jags oda vissza megverte az Indy-t, a 2. meccsen interim HC-vel(most is ez a helyzet nálunk), és utána Irsay nagytakarítást végzett(hogy elhozza a mostani defekt duót...). Szóval lehet a történelem ma és holnap megismételheti magát nálatok.
Mondjuk idén nem Luck lesz a fájdalomdíj tavasszal. 😊
több mint 9 éve
Nyilván csak akkor fog váltani HC/GM fronton, ha tutira jobbat kaphat. Paytont emlegetik a rams-szel kapcsolatban is. Az meg hogy elégedetlen irsay, nos nekünk nem lehet meglepő. Mi sem vagyunk különösebben elégedettek...
Manning nagy dobás lenne, de rendes kockázat is. Misi, ha annyira jók a gm körüli emberek, miért nem fogták vissza grigi kezét, mikor kellett volna...
szg2
Oszinten? Gondolkozom, gondolkozom, de valahogy nem latom a kockazatot PM-ben, nem nagyobbat, mint barki masban. Persze, azert a szakmai munka teljesen mas, mint amit eddig csinalt, de a csavo annyira ott van tudasban a topon, hogy a friss tapasztalataival kiegeszulve szerintem nagyon atlatna, mire van szuksege egy csapatnak, s ami a legfontosabb, azert o fejben elegge odabaszna Lucknak, ugy ossze tudna szedni, ahogy szerintem kb. egyetlen QB-coach, HC sem. Epp ezert van a kockazattal szemben epp az, hogy tobb fronton valtoztatna meg a csapatnal dolgokat, jatekosokat, PM egymaga felerne eleg sok szakemberrel.

Nem merek belegondolni, mi lenne, ha osszeallna a Manning, Luck paros.

Kockazat, az maga minimalisan mindig van, de PM-ben nem nagyobb, mint barmelyik masik GM-ben, HC-ban, aki valtja Paganoekat. Pont leszarom, milyen posztot kapna meg itt, o az, akinel nem latom, hogy melle tudunk loni.

En nem hiszek a pletykakban, hogy Irsay fuzi PM-et, de ha igen, akkor oriasit huz. De Irsay idiota, szoval nem huz oriasit. 8D

több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
deleted account 1 758
csak naiv vagy es elhiszed, hogy Irsay is így látja, a pohár pedig betelt nála is.
Stez
Those around Colts owner Jim Irsay say he has been “very unhappy” with team’s performance for weeks now; coaches there fear change coming.‬ Adam Schefter
Bazzani
Ezt boldogan olvasom, de meg mindig ott vannak a tavalyi tortenesek es forgatokonyv, ennel sokkal nagyobb balhe volt, mindenki tenykent kezelte a valtasokat, vegul hirtelen nagy lett a szerelem, aztan hosszabbitasok. Az volt az egyetlen opcio, amire tenyleg senki sem szamitott, hogy a HC ES a GM is uj szerzodest kap.

Ezek utan barmit olvasok, nem tudom komolyan venni, majd ha latom a meneszteseket, oromkodom. De talan Irsay az ujevi csik felszippantasa utan hirtelen azt haluzta, hogy a 2017-es szezon elso heteben Luck megserul, kikapunk a Brownstol 43-17-re, a masodik heten meg nullaz minket az Alabama.

AMugy jot mosolyogtam, amikor tobb magyar portal lehozta, amivel peterk-val poenkodtunk, hogy Irsay PM-et akarja GM-nek, aki meg Grudent HC-nak, a targyalasok mar regota zajlanak. Csak mert ezt egyetlen normalis kulfoldi forrasbol sem olvastam, azt meg vegkepp nem, hogy Irsay targyalna PM-mel a visszateresrol, maximum olyat irtak, ez jo lenne, vagy ez lehetne egy opcio, blah blah.
Stez
De ha jobban belegondolsz, abból amit leírtál az jön le, hogy Irsay kiszámíthatatlan, így lazán előfordulhat, hogy most épp a másik irányba lesz az. Persze én se hiszek PM és egyéb dolgokban, de a presszió ott van, és a szurkerek, mint mi is, kurvára elégedetlenek, ami azért hosszú távon biznisz romláshoz vezet, ha így marad, amit azért szerintem egyik tulaj se akar. De hamarosan úgyis kiderül, mivel már csak kicsivel több, mint...

1 day to go | for Grigson and Pagano | 😉
több mint 9 éve
csak naiv vagy es elhiszed, hogy Irsay is így látja, a pohár pedig betelt nála is.

Stez
Those around Colts owner Jim Irsay say he has been “very unhappy” with team’s performance for weeks now; coaches there fear change coming.‬ Adam Schefter
Bazzani
Ezt boldogan olvasom, de meg mindig ott vannak a tavalyi tortenesek es forgatokonyv, ennel sokkal nagyobb balhe volt, mindenki tenykent kezelte a valtasokat, vegul hirtelen nagy lett a szerelem, aztan hosszabbitasok. Az volt az egyetlen opcio, amire tenyleg senki sem szamitott, hogy a HC ES a GM is uj szerzodest kap.

Ezek utan barmit olvasok, nem tudom komolyan venni, majd ha latom a meneszteseket, oromkodom. De talan Irsay az ujevi csik felszippantasa utan hirtelen azt haluzta, hogy a 2017-es szezon elso heteben Luck megserul, kikapunk a Brownstol 43-17-re, a masodik heten meg nullaz minket az Alabama.

AMugy jot mosolyogtam, amikor tobb magyar portal lehozta, amivel peterk-val poenkodtunk, hogy Irsay PM-et akarja GM-nek, aki meg Grudent HC-nak, a targyalasok mar regota zajlanak. Csak mert ezt egyetlen normalis kulfoldi forrasbol sem olvastam, azt meg vegkepp nem, hogy Irsay targyalna PM-mel a visszateresrol, maximum olyat irtak, ez jo lenne, vagy ez lehetne egy opcio, blah blah.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 266 — Axel Foley

Stez

Szerkesztette: Bazzani

több mint 9 éve
deleted account 1 758
viccet félre téve: bármekkora a nyomás Irsayre nem fog váltani. ennek leginkább a bizonyítéka (mármint h nem egy évre beszélte meg grigsonnal a hosszabbítás) a cap menedzselés. benn hagytunk 10 milliót idén rolloverre. na a közgazdaságtani megbízó-ügynök dilemma itt abszolút kijön: egy olyan GM, aki elveszítheti a pozícióját ha nem lesz PO (mert megint 8-8 lesz ami azért nem vészes, nem egy SF vagy CLE), az mindent megragad, ha egyébként rossz döntés is hosszú távon hogy eredményt érjen el.
volt pár olyan cut év közben más csapatoknál amikor fogtuk a fejünket h miért nem repülünk rá, amikor van lóvé. szerintem grigson nem 1 évben gondolkodik, és ez biztosan meg van számára erősítve a tulajdonos részéről.
Miska84
Azért az ígéret lazán változhat, nincs semmi kőbe vésve - és a nagy ZS-k bent hagyása pont alkalmatlanságát bizonyítja inkább, nem hogy hosszú távra tervez. Bár nála szerintem minden amolyan véletlen alapon történik, tervről az ő helyzetében nem beszélnék.

Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
viccet félre téve: bármekkora a nyomás Irsayre nem fog váltani. ennek leginkább a bizonyítéka (mármint h nem egy évre beszélte meg grigsonnal a hosszabbítás) a cap menedzselés. benn hagytunk 10 milliót idén rolloverre. na a közgazdaságtani megbízó-ügynök dilemma itt abszolút kijön: egy olyan GM, aki elveszítheti a pozícióját ha nem lesz PO (mert megint 8-8 lesz ami azért nem vészes, nem egy SF vagy CLE), az mindent megragad, ha egyébként rossz döntés is hosszú távon hogy eredményt érjen el.
volt pár olyan cut év közben más csapatoknál amikor fogtuk a fejünket h miért nem repülünk rá, amikor van lóvé. szerintem grigson nem 1 évben gondolkodik, és ez biztosan meg van számára erősítve a tulajdonos részéről.

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Reggie foglalta össze talán a legjobban  twitter.com/ReggieWayne_17/status/814898307650744321

több mint 9 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Kozben Mathis bejelentette, hogy visszavonul a szezon vegen.
több mint 9 éve
Ja, most nezem, eloszor e-t irtam az a helyett. Paytonra gondoltam

Viszont akkor meg mar legyen ugy, hogy Gruden csinalja a dolgokat az FO-ban, o alakitja a keretet, Peyton a HC, Payton az OC, Bowles meg a DC.

McAfee meg punter es ST-coord egyben, mert rohadt elmebeteg jatekokat hivna, amilyen idiota.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nyilvan nalam Gruden lenne a top, de Peytonnak is orulnek, mint HC. Tojok ra, hogy a Saintsnel megrekedt, eleg sok HC ujult meg, miutan elfaradt egy bizonyos csapatnal, Payton viszont elegge kihozna a maximumot Luckbol es az offense-bol, a tamadofalakat raadasul eleg szepen osszerakosgatja evrol evre.Stez
A bekezdést olvasva először tényleg Peyton-ra gondoltam, mint HC, csak a Saints utalás után esett le, hogy a Paytonra gondolsz. Elképzeltem Peyton-t (a Manninget) a pálya szélén, fülessel a fején, csuklyás mackófelsőben, de nem nagyon állt össze a kép. 😀

Amúgy Peyton - a Manning - szerintem HC (vagy bármilyen edzői) szerepet szvsz sose fog elvállalni. Kizárólag management szinten, de a közeljövőben ezt is csak akkor látom esélyesnek, ha - valami hasonló módon ahogy Elway - tulajdonrészt is kap a csapatban. Bőven megvan rá a pénze, hogy kisebbségi részvényesként valahova bevásárolja magát, és Elway féle szerepkörben owner/owner képviselője/GM együttes teljhatalmú írányító szerepet kapjon. Ha valahova odamegy, ott maradni is akar addig, amíg ő akar, nem pedig az owner beosztottjaként melózni.

Ebből a szempontból szerencse, hogy Elway már elvitte Denvert, az kiesik a vetélytársak közül, így igazából a Titans-on kívül veszélyes konkurrenciát nem látok. Bízzunk abban, hogy amíg itt volt titokban meghúzta párszor Irsay lányát, és ha az öreg átadja az irányítást, a lánya majd visszacsábítja 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)