Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Most nézem, hogy Art Jones is ment IR-re, idén is sokat tett a csapat sikeréért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Nem, csak egy ideje Höri benyögte ezt egy eredménykövetőben, aztán itt a Colts topic vendégeként inkább ezt használom.Szombaton kiderül, Gus Baradlay mennyire fogta vissza a csapatot. Lehet, hogy szárnyakat kap a gárda és nem azért mert Red Bullt ittak előtte. Plusz az elmúlt 5 évben mindig 1-1 lett a Jags-Titans párharcok mérlege. Még Baradlayval is!Mostanában olvastad A kőszívű ember ember fiait? 😀
iktriad
empty taxi
Lásd még:
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
OBrien azért nagy mágus. Odaviszi barom pénzért Osweilert, aki annyira sz*r, hogy nézni is rossz, BoBby viszont ebből is hősként jön ki, mert le meri cserélni és a backuppal playoffba jutnak 😀Jah, meg mi sem kaptunk ki a Texanstól kétszer amióta megvan a Houston Texans mint franchise még Hassievel, sőt Orlovskyval sem, aztán idén Luckkal sikerült. 😀Szombaton kiderül, Gus Baradlay mennyire fogta vissza a csapatot. Lehet, hogy szárnyakat kap a gárda és nem azért mert Red Bullt ittak előtte. Plusz az elmúlt 5 évben mindig 1-1 lett a Jags-Titans párharcok mérlege. Még Baradlayval is!Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
Week 16: A Jaguars veri a Titanst, a Bengals veri a Texanst, a Colts veri a Raiderst.
bobi0092
Höri
bobi0092
iktriad
bobi0092

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szombaton kiderül, Gus Baradlay mennyire fogta vissza a csapatot. Lehet, hogy szárnyakat kap a gárda és nem azért mert Red Bullt ittak előtte. Plusz az elmúlt 5 évben mindig 1-1 lett a Jags-Titans párharcok mérlege. Még Baradlayval is!Mostanában olvastad A kőszívű ember ember fiait? 😀
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jah, meg mi sem kaptunk ki a Texanstól kétszer amióta megvan a Houston Texans mint franchise még Hassievel, sőt Orlovskyval sem, aztán idén Luckkal sikerült. 😀Szombaton kiderül, Gus Baradlay mennyire fogta vissza a csapatot. Lehet, hogy szárnyakat kap a gárda és nem azért mert Red Bullt ittak előtte. Plusz az elmúlt 5 évben mindig 1-1 lett a Jags-Titans párharcok mérlege. Még Baradlayval is!Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
Week 16: A Jaguars veri a Titanst, a Bengals veri a Texanst, a Colts veri a Raiderst.
bobi0092
Höri
bobi0092
iktriad
több mint 9 éve
Szombaton kiderül, Gus Baradlay mennyire fogta vissza a csapatot. Lehet, hogy szárnyakat kap a gárda és nem azért mert Red Bullt ittak előtte. Plusz az elmúlt 5 évben mindig 1-1 lett a Jags-Titans párharcok mérlege. Még Baradlayval is!Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
bobi0092
Höri
bobi0092
több mint 9 éve
Ezt a Wild Card helyen bejutást nem sikerült összenyomkodnom a Playoff Machine-ban, szóval akkor biztos valami csillagállás kell hozzá 😀Papíron nem, mert baromi mázlival még WC helyen becsúszhatnánk 9-7-el. De lényegében mindegy. Ha még csoporton belül bénázza el az ellenfél az elmegy, de WC "magic" miatt én is amondó vagyok, hogy akkor inkább már ne jussunk be.Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
bobi0092
Höri
bobi0092
peterk2005
több mint 9 éve
Papíron nem, mert baromi mázlival még WC helyen becsúszhatnánk 9-7-el. De lényegében mindegy. Ha még csoporton belül bénázza el az ellenfél az elmegy, de WC "magic" miatt én is amondó vagyok, hogy akkor inkább már ne jussunk be.Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
bobi0092
Höri
bobi0092

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ellenben ha a JAX kikap a Titanstől, akkor biztos, hogy nekünk annyi.Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
bobi0092
Höri
több mint 9 éve
Forgatókönyv Höri módra:a Jaxben nem hiszek sajnos, de a Bengals-ban igen. És nagyon bízom benne, hogy a Raiders másnaposan fog játszani még szombaton is a tegnapi páááré után.
bobi0092
több mint 9 éve
Rosszul értelmezed a postomat Stez. Én nem védem ezeket a játékosokat, sem pedig Grigsont, Pagano-t. Tőlem ma mehetne mind. Azt írtam le, hogy mit várok el tőlük. (És, ha nem maradnak, akkor mit várok az újakról.)Könnyű csak szidni az egészet úgy ahogy van. Én két ok miatt nem nem teszem. Az egyik, hogy nem ilyen típus vagyok. A magánéletemben is akkor lépek, ha nem csak a problémát látom, de a megoldásról is van elképzelésem. Nekem a "mostazonnal elvelük" mellé kell az is, hogy ki jön helyettük. Egy Jaguars, Browns, Niners féle szenvedés esetén más lenne a hozzáállásom, ott nincs kérdés, annál minden jobb. De a Colts nem ebben a helyzetben van. Nálunk az van, ami a liga kb. 20 másik csapatánál is, kivéve azt a néhány nagyon rosszat és nagyon jót. Chargers, Lions, Saints ...., még vagy 15 csapat ,,,, ééés Colts. Ugyanaz a probléma: megy az egyet előre, egyet hátra körforgás, egyik évben kicsit jobb, másik évben kicsit rosszabb, sose nagyon rossz, sose nagyon jó.
Ebből én is ki akarok lépni, ahogy mindannyian. De abban nem hiszek, hogy azzal ki is lépünk, ha úgy öntjük ki a pohárból a bort, hogy csak ugyanabból a kancsóból tudjuk újratölteni. Márpedig nekem Sean Payton ugyanaz a kancsó. Nem érdekel, hogy egyszer nyert, ha közben egy Brees-el a fedélzeten tizenpár év alatt összesen arra volt képes amire. Inkább látom azt az egy sikert kiszaladt eredménynek, mint bizonyítéknak. Bizonyítéknak akkor látnám, ha a győzelem mellett legalább az évek nagy részében ott sündörögtek volna a tűz körül, playoffba jutva, megadva maguknak az esélyt. De szó nincs erről. És nekem ugyanaz a kancsó az olyan edző is, amelyik 10 éve NFL edzői szék közelében se járt. Meg az is, aki bevette magát a saját alma materébe, és onnan esély sincs kirobbantani. Mondjál jobb alternatívát, és máris megváltozik a véleményem. Például, PÉLDÁUL ha tavaly, Gase jött volna ide, azt jobb alternatívának láttam volna. És nem utólagosan igazolgatom magam, nekem ő már a denveri évei óta nagyon tetszett,, évek óta sokat látok benne. Most viszont JMD-n kívül nem látok ilyen embert. Benne is nagy a kockázat, akár fejre is állhatunk teljesen, de vele kapcsolatban úgy érzem megéri a kockázatot, mert a pocentiál is ott van, és hajlandó vagyok úgy tekinteni a denveri időszakára, mint egy túl korán jött első tanulóévekre.
Viszont, amíg ilyen nincs, addig inkább azt választom, hogy konstruktív leszek. Ha már az owner úgy döntött, hogy a jelenlegieknek ad még egy esélyt, akkor azzal foglalkozom, hogy mit várnék el ezektől. Más szavakkal, ha pl. JMD-nek ÉN megadnám a második esélyt, akkor ha Irsay Grig/Pag-nak adta meg, az miben más? JMD első dúlásához képest ez a kettő még tisztességesen is dolgozott. 😀
Szóval van egy helyzet, ebből indulok ki, mert jelenleg ebből lehet. Ebben helyzetben viszont NEM remélem, hanem ELVÁROM hogy Anderson, Green, Geathers, Haeg, stb. jó játékos legyen. Elvárom, és ebből indulok ki, és akkor nem kell a fél csapatot megint FA-ról pótolni - értelemszerűen vénekkel, mert annyi jó játékosra nincs pénz. Egy-kettőre van, ennyi jöhet is, de a többit hozza ide ingyért (draftról, UDFA-ról) Grigson, és faragjon belőlük Pagano és a stábja játékost. Ezért GM a GM, ezért edzők az edzők, ez a feladatuk. Ezt bízta tavaly rájuk Irsay, és ha már rájuk bízta én ezt is várom el tőlük.
Az egy másik kérdés persze, hogy mennyire bízom abban, hogy meg is oldják. Hááát ... "mérsékelten" 😉 Viszont, a másik opció - a bukás és stábcsere - esetén se lenne ez máshogy. Ha bekövetkeze a váltás akkor is ugyanúgy görcsben lesz/lenne a gyomrom, hogy nehogy az ismert középszer helyett hozzunk egy ismeretlen még rosszabbat. 😀
A "mérsékelt" esély megvalósulása viszont valahol ott kezdődhet, amit leírtam. Az OL összeállni látszik. Ha szétbontom az idényt két fél idényre, akkor az idény első felében 30. körüli volt az ofal teljesítménye, a második felében meg 10. körüli (passz blokkban). A védelem az első 7 meccsen 29 volt kapott pontban, 31. kapott yardban, a második felében 11. kapott pontban, 19 kapott passz yardban. Ez még mindig nem jó, de ha jövőre a második félidei teljesítménnyel kezdünk és ahhoz javulunk annyit az idény során, mint idén javultunk, azzal már lehet kezdeni valamit.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Ha maradnak Grigsonék - nem lesz új stáb, új sémával, új játékos-kedvencekkel, ami nagyobb mozgást is hoznak magával - akkor olyan sok új játékosra nem lesz szükség. Vagy inkább mondom úgy, hogy nem LEHET szükség. Egy JÓ szakmai vezetés attól jó, hogy jól draftol, és a draftolt fiataljai jó játékossá fejlődnek. Ez részemről elvárás, én a korábbi években is ebben hittem (volna, ha működött volna). Nem véletlen, hogy pont én szoktam minden esetben "kerékkötőként" ágálni, ha bárhova egy nagyobb FA név leigazolása felmerül, legyen az OL ember, OLB, ILB, S. Én nem hiszek ebben.Ha.
Az én relatív pozitivizmusom - vagy mondjuk úgy megengedőbb hozzáállásom - kizárólag abból fakad, hogy elfogadtam a "tiszta lapot", elfogadtam, hogy Irsay is ezt tette. Elfogadtam, hogy a korábbi draft sikertelenséget felejtsük el - illetve dehogy felejtsük, írjuk fel figyelmeztető mementóként! -, de. DE! Ezzel együtt viszont kötelezően elvárom, hogy az új irány működjön. Záros határidőn belül, nem majd valamikor. Jó csapatot akarok, amit vásárolni nem lehet, azt építeni kell, hát tessék megmutatni, és felépíteni. Ami kis fényt jelenthet az alagút végén, az az a két tény, hogy a két legnagyobb problémából az oline kezd összeállni. Tegnap a meccs alatt mondta a szpíker, hogy a támadófal az első 9 meccsen valami 34 sacket és 100 fölötti nyomást engedett, az utóbbi 5 meccsen meg 9-et és huszonvalahány nyomást. Az előző stat a liga legalja, a második viszont már inkább liga eleje adat. Ebből már lehet építkezni. És a védelemről is azt gondolom, hogy ha a jövő évet úgy kezdik, ahogy az idei utolsó 5-6 meccsen játszottak, már az masszív előrelépés, ami ugyan még mindig nem jó defense, de reliable NFL defense, amire lehet építkezni.
Úgyhogy, kedves Grigs, Pags, meg a többiek, ott van a Ridgeway, Anderson, Parry, Haeg, Clark, Geathers, Green, Morrison, Maggit, stb. társaság, tessék belőlük az edzőpályán, a filmroomban, az edzőteremben korrekt, jó játékost faragni a második évükre. Ha nem is mindből, de minél többből. És tessék ehhez még egy jót draftolni. Nem WTF Dorsetteket húzni, akik még be se jönnek, hanem - valaki így fogalmazott a napokban - "no brainer" Kelly féléket húzni. Nincs semmi baj a "no brainer"-el, az elmúlt években pont az volt a baj, hogy a "no brainer" Landon Collins / Mario Edwards / Randall helyett Dorsetteket brainstormingoltunk.
Szóval nálam az OL "kész", futót elég hátul találni (de végre találni KELL valakit), elkapók közül Hilton, Moncrief adott és jó, harmadiknak meg Dorsett úgyis marad, mert ilyeneket nem rúgnak ki ha nem csinál balhét a contract vége előtt, úgyhogy vagy ő bújik új bőrbe, vagy pedig hátsó körben / UDFA-ról kell megtalálni az elkapó depth végét (direkt nem slot/possession WR-t írtam, nekem aztán mindegy, hogy Hilton fix szélső #1 lesz-e, Moncrief meg fix #2 possession, és lesz fix slot WR/TE, vagy pedig mozgatjuk az egész társaságot, mert mindegyikből lehet működőt csinálni, és emiatt az alkat, felépítés nem szempont nálam). TE-ben megvagyunk, ergó az offense csak mélyítésre szorul. A defense-ben a dline szintén "kész", ne új játékos jöjjön, hanem az Anderson, Ridgeway, Parry félékből legyen kihozva a bennük rejlő potenciál. A CB poszton Davis sebezhetőbb az utóbbi időben, de még így is jó #1, Butler karrier évet fut, az egyik legjobb slotban, ráadásul kiderült, hogy szükség safety-t is tud játszani. Safery poszton meg Geathers, Green szintén edzőpályás, filmroom feladat, melléjük kell még mélységet találni, feltéve és tudva hogy Adams órája is ketyeg. Azaz, marad a #2 CB poszt, és a LB sor rendbetétele, és dept mélyítés. Ez nem lehetetlen feladat, HA(!!!) mellette el van végezve a szakmai munka, fejlődnek a fiatalok (elvégre a munka a drafttal csak megkezdődik, a lényeg az után jön).
Mondjuk egy jó OLB jöhetne FA-ról is. Akár nagy pénzért, beleférne a büdzsébe. De akkor legyen is jó, és ne 1-2 évig legyen itt! Ha akad egyáltalán ilyen. Ha nem, akkor reméljük a drafton szembe jön egy jó projekt játékos. A többit - ILB, #2 CB, safety, és depth itt is meg ott is - meg kell tudni oldani minimum úgy, hogy még egyszer ilyen káosz, mint év elején volt, ne fordulhasson elő.
peterk2005
Ez az egész azon múlik, hogy ha. Ha ki tudja hozni Pistából a pluszt, és Bélából, majd Petiből is. Most konkrétan idevázoltál egy fantáziamesét, egy olyan csodát, ami habár megtörténhetne (bár az, hogy ennyi minden egyszerre beinduljon, arra semmi esély azért), de a Grigson, Pagano-érából azért sok-sok éve tapasztalhatod magad is, hogy az elvárásodban mennyi realitás van.
Nulla, sajnos. Plusz más csapatoknál sem tudnak kihozni ennyire sok játékosból valamit, már saját draftoltból például. És igen, nagyon pozitív a hozzáállás, már-már túl pozitív. De nézd meg, hogy azok a játékosok, akiknek nálunk volt 2-3 jobb meccsük, és azt hittük, lehet belőlük valamit, mire vitték, miután kivágták őket innen. Nagy részük baszki még harmadik számú csereként sem tudott elfogni rosterhelyet, még ilyen Clevelandekben sem. Az, hogy egy ilyen játékos szar, oké, az, hogy kettő, oké, de az, ha a legtöbb elküldöttünknél ez a hely, az már nem véletlen, akkor ezek a játékosok valószínűleg tényleg szarok, az meg szégyen és az Indianapolist árazza be, hogy itt jószeriben még kezdhettek is.
És oké, belátom, a fronthétben is volt nem egy fiatal, aki megvillant, volt jó meccse, de abban is biztos vagyok, hogy ez Colts-szintű villanás, olykor kitűnés a szarok között, és ezeknek a játékosoknak a java máshol nem lenne kezdő ugyanígy.
Egy Haeg, egy Kerr, és még lehetne sorolni, ha a névsort olvasom. Te ezekbe kapaszkodsz, hogy de bizony ők igenis jók, és tovább javulhatnak. Én azért megmaradok a realitás talaján, nem véletlen, hogy az NFL-ben a nagyobb százalék egy-egy jó meccs ellenére nem tud megragadni a kezdőben az ilyenek közül, nem tud berobbanni és nincs meg benne az a plusz, ami egy-egy jó meccse után úgy tűnne, hogy ott van.
Csak ez mind szép és jó, de bameg ezt minden franchise elmondhatja, mert potenciál, jó meccsek szintjén még több játékosuk is van. Ha mindenkiből kihozná a stáb ezt, akkor minden csapat pro lenne. Nem mellesleg elfelejted még mindig, hogy a bizadalmad ellenére az év ellenére nem változott nagyot a Colts: be kell vallani, tehetség szempontjából a csapat kerete ott van a bottom3-ban.
Az meg nyilván kinek mi, de szerintem az építkezéshez jó FA-k és jó draft is kell. Nyilván a draft a lényeg, de emellett olykor szükség van a kemény FA-zásra is, lásd a NYG-t, ami azert a fos vedelmet igenis felturbózta, igen keményen, és Jenkins, Oliver, Harrison, mind-mind be is váltak.
Mint ahogy a Pats is azért a draftok mellett odanyúl a claim gombra, amikor kell, elhoz Talibokat, elhoz Reviseket, Mossokat. Mint ahogy a Broncos is benyom kesst Talibokra, Wardokra, erősíti az OL-t piacról.
Na most mi ugyanezt megtettük, azzal a különbséggel, hogy amikor megvolt a hely, mi ugyanezeket a pénzeket nem Janoris Jenkinsekre, Revisekre, Talibokra, Wardokra költöttük el, hanem Brandon Thomasokra, Tolerekre, Johnsonokra, Trent Cole-okra, Arthur Jonesokra és társaikra.
Nagyon mellé lőttünk, az FA-k 85%-val, akár nevet hoztunk, akár valami középkategóriás játékost. És ezekkel elköltöttük azt a pénzt, mint amit mások Jenkinsre, Talibra, Wardra, etc.
Ez kicsit (nagyon) gáz.
több mint 9 éve
Forgatókönyv Höri módra: Week 16: A Jaguars veri a Titanst, a Bengals veri a Texanst, a Colts veri a Raiderst.
Week 17: A Titans megveri a Texanst nagyon simán, a Jaguars vezet ellenünk 28 ponttal a harmadik negyedben mint anno a Chiefs a PO-ban, ezért a Titans aki nagyon gyorsan lerendezi a Texanst már örül a PO helynek, de végül Luck csodálatos comeback és egy 55 yardos Vinatieri FG-lal 55-52-re megverjük a Jaguarst és PO-ba kerülünk, Pagano és Grigson élethosszig tartó szerződést írnak alá.
több mint 9 éve
Elv tavaly akartunk volna trade-elni érte, nem tudom igaz-e, nem emlékszem ilyen hírekre, csak hogy hozzánk passzolna....+ nem kérnek érte sokat elvileg. hátha 1 on 1 odaadjuk Paganot. Az se kirúgás 😀Sean Paytonhoz mit szólnátok? Grigsonnal vagy nélküle.Nem fog idejonni, ketlem, hogy picket adnank erte, plusz sokba faj penzugyileg is. En amugy orulnek, bar fantasztikus, mennyire latvanyosan szenved sok eve a Saints vedelmevel, az offense-t viszont stabilizalna nagyon, jo szeme van a tamadofalhoz es az elkapokhoz, ami pedig a legfontosabb: New Orleansben hagyna Fleenert!
Borbinho
De Payton johetne mindenkepp, mellette nekem az alom Bowles lenne DC-nek. Paganot nem kene eltavolitani, kaphatna egy uj allast, surolhatna a wc-t McAfee utan. Cappuchino meg elmehetne baristanak, Grigsont meg ujevi disznovagasnal le lehetne vagni.
Irsay azt mondta, kirugni nem akar senkit, igy nem is kell, csak masra hasznalna a ket bolcset.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
A jó edzőben nem vagyok olyan biztos. Ugyanaz az ember fog vezetőedzőt választani, aki anno Bradleyt is kinevezte... És Bortles is az ő választottja, szóval könnyen nem fog lemondani róla(azzal kvázi beismerné, hogy totálisan elkúrta a GM 2 legfontosabb tennivalóját),Mert nálatok is a fő probléma az, hogy bár vásároltatok bőven, de az alap, a sikeres, jó draft, és az azt követő minőségi, következetes szakmai munka hibádzott. És nálatok is az lehet a remény, hogy az utóbbi draft viszont nagyon jónak tűnik, ilyenekre már lehet alapozni. A Malik Jackson, Julius Thomas félékből 1-1 nagyon jól tud jönne, de csak akkor segít, ha közben Bortlest nem cseszik el, ha nem húztok Alkeszeket 1/-2-re, stb.
Ami meg Bradleyt illeti. 1: szerintem jó DC lesz valahol. 2? minden nem átmeneti HC-nk sikeres lett azután, hogy tőlünk kirúgták(lásd Coughlin, JDR és újabban Mularkey is). 😊 | Tudom, bennünk van a hiba. |
iktriad

több mint 9 éve
lesz egy jó edzőtök, egy bőven átlag feletti védelmetek, korai cetli, egy rakat jó skill poz. játékos,A jó edzőben nem vagyok olyan biztos. Ugyanaz az ember fog vezetőedzőt választani, aki anno Bradleyt is kinevezte... És Bortles is az ő választottja, szóval könnyen nem fog lemondani róla(azzal kvázi beismerné, hogy totálisan elkúrta a GM 2 legfontosabb tennivalóját),
az OL szar, Bortles szar.
nálunk több a baj
Irsay igazi troll akkor lenne, ha idehozná DC-nek bradleyt 😀
Miska84
Ami meg Bradleyt illeti. 1: szerintem jó DC lesz valahol. 2? minden nem átmeneti HC-nk sikeres lett azután, hogy tőlünk kirúgták(lásd Coughlin, JDR és újabban Mularkey is). 😊 | Tudom, bennünk van a hiba. |
több mint 9 éve
Ha maradnak Grigsonék - nem lesz új stáb, új sémával, új játékos-kedvencekkel, ami nagyobb mozgást is hoznak magával - akkor olyan sok új játékosra nem lesz szükség. Vagy inkább mondom úgy, hogy nem LEHET szükség. Egy JÓ szakmai vezetés attól jó, hogy jól draftol, és a draftolt fiataljai jó játékossá fejlődnek. Ez részemről elvárás, én a korábbi években is ebben hittem (volna, ha működött volna). Nem véletlen, hogy pont én szoktam minden esetben "kerékkötőként" ágálni, ha bárhova egy nagyobb FA név leigazolása felmerül, legyen az OL ember, OLB, ILB, S. Én nem hiszek ebben.Az én relatív pozitivizmusom - vagy mondjuk úgy megengedőbb hozzáállásom - kizárólag abból fakad, hogy elfogadtam a "tiszta lapot", elfogadtam, hogy Irsay is ezt tette. Elfogadtam, hogy a korábbi draft sikertelenséget felejtsük el - illetve dehogy felejtsük, írjuk fel figyelmeztető mementóként! -, de. DE! Ezzel együtt viszont kötelezően elvárom, hogy az új irány működjön. Záros határidőn belül, nem majd valamikor. Jó csapatot akarok, amit vásárolni nem lehet, azt építeni kell, hát tessék megmutatni, és felépíteni. Ami kis fényt jelenthet az alagút végén, az az a két tény, hogy a két legnagyobb problémából az oline kezd összeállni. Tegnap a meccs alatt mondta a szpíker, hogy a támadófal az első 9 meccsen valami 34 sacket és 100 fölötti nyomást engedett, az utóbbi 5 meccsen meg 9-et és huszonvalahány nyomást. Az előző stat a liga legalja, a második viszont már inkább liga eleje adat. Ebből már lehet építkezni. És a védelemről is azt gondolom, hogy ha a jövő évet úgy kezdik, ahogy az idei utolsó 5-6 meccsen játszottak, már az masszív előrelépés, ami ugyan még mindig nem jó defense, de reliable NFL defense, amire lehet építkezni.
Úgyhogy, kedves Grigs, Pags, meg a többiek, ott van a Ridgeway, Anderson, Parry, Haeg, Clark, Geathers, Green, Morrison, Maggit, stb. társaság, tessék belőlük az edzőpályán, a filmroomban, az edzőteremben korrekt, jó játékost faragni a második évükre. Ha nem is mindből, de minél többből. És tessék ehhez még egy jót draftolni. Nem WTF Dorsetteket húzni, akik még be se jönnek, hanem - valaki így fogalmazott a napokban - "no brainer" Kelly féléket húzni. Nincs semmi baj a "no brainer"-el, az elmúlt években pont az volt a baj, hogy a "no brainer" Landon Collins / Mario Edwards / Randall helyett Dorsetteket brainstormingoltunk.
Szóval nálam az OL "kész", futót elég hátul találni (de végre találni KELL valakit), elkapók közül Hilton, Moncrief adott és jó, harmadiknak meg Dorsett úgyis marad, mert ilyeneket nem rúgnak ki ha nem csinál balhét a contract vége előtt, úgyhogy vagy ő bújik új bőrbe, vagy pedig hátsó körben / UDFA-ról kell megtalálni az elkapó depth végét (direkt nem slot/possession WR-t írtam, nekem aztán mindegy, hogy Hilton fix szélső #1 lesz-e, Moncrief meg fix #2 possession, és lesz fix slot WR/TE, vagy pedig mozgatjuk az egész társaságot, mert mindegyikből lehet működőt csinálni, és emiatt az alkat, felépítés nem szempont nálam). TE-ben megvagyunk, ergó az offense csak mélyítésre szorul. A defense-ben a dline szintén "kész", ne új játékos jöjjön, hanem az Anderson, Ridgeway, Parry félékből legyen kihozva a bennük rejlő potenciál. A CB poszton Davis sebezhetőbb az utóbbi időben, de még így is jó #1, Butler karrier évet fut, az egyik legjobb slotban, ráadásul kiderült, hogy szükség safety-t is tud játszani. Safery poszton meg Geathers, Green szintén edzőpályás, filmroom feladat, melléjük kell még mélységet találni, feltéve és tudva hogy Adams órája is ketyeg. Azaz, marad a #2 CB poszt, és a LB sor rendbetétele, és dept mélyítés. Ez nem lehetetlen feladat, HA(!!!) mellette el van végezve a szakmai munka, fejlődnek a fiatalok (elvégre a munka a drafttal csak megkezdődik, a lényeg az után jön).
Mondjuk egy jó OLB jöhetne FA-ról is. Akár nagy pénzért, beleférne a büdzsébe. De akkor legyen is jó, és ne 1-2 évig legyen itt! Ha akad egyáltalán ilyen. Ha nem, akkor reméljük a drafton szembe jön egy jó projekt játékos. A többit - ILB, #2 CB, safety, és depth itt is meg ott is - meg kell tudni oldani minimum úgy, hogy még egyszer ilyen káosz, mint év elején volt, ne fordulhasson elő.

több mint 9 éve
lesz egy jó edzőtök, egy bőven átlag feletti védelmetek, korai cetli, egy rakat jó skill poz. játékos,Na pont ilyenek miatt nincs hurráoptimizmus hangulatom, mint a kintiek nagy részének. Az egyik fő problémától megszabadultunk. De van belőlük jó pár...katasztrófa volt tegnap az biztos, annyira homály volt, egy ötlete volt az előrehaladásra, hogy odadobja robinsonnak, csak az a baj h egy ekkora embert nem talált el. lássuk be, őt azért el lehetne néhaaz a baj h elküldték bradleyt, innentől kezdve jövőre 4 kb egyforma csapat fog versenyezni a 8-8-as csoportgyőzelemértHa Bortles úgy játszik,ahogy (márpedig a GM miatt sanszosan marad) akkor jövőre még nem. 😊
Miska84
iktriad
Miska84
iktriad
az OL szar, Bortles szar.
nálunk több a baj
Irsay igazi troll akkor lenne, ha idehozná DC-nek bradleyt 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Na pont ilyenek miatt nincs hurráoptimizmus hangulatom, mint a kintiek nagy részének. Az egyik fő problémától megszabadultunk. De van belőlük jó pár...katasztrófa volt tegnap az biztos, annyira homály volt, egy ötlete volt az előrehaladásra, hogy odadobja robinsonnak, csak az a baj h egy ekkora embert nem talált el. lássuk be, őt azért el lehetne néhaaz a baj h elküldték bradleyt, innentől kezdve jövőre 4 kb egyforma csapat fog versenyezni a 8-8-as csoportgyőzelemértHa Bortles úgy játszik,ahogy (márpedig a GM miatt sanszosan marad) akkor jövőre még nem. 😊
Miska84
iktriad
Miska84
több mint 9 éve
katasztrófa volt tegnap az biztos, annyira homály volt, egy ötlete volt az előrehaladásra, hogy odadobja robinsonnak, csak az a baj h egy ekkora embert nem talált el. lássuk be, őt azért el lehetne néhaaz a baj h elküldték bradleyt, innentől kezdve jövőre 4 kb egyforma csapat fog versenyezni a 8-8-as csoportgyőzelemértHa Bortles úgy játszik,ahogy (márpedig a GM miatt sanszosan marad) akkor jövőre még nem. 😊
Miska84
iktriad
több mint 9 éve
az a baj h elküldték bradleyt, innentől kezdve jövőre 4 kb egyforma csapat fog versenyezni a 8-8-as csoportgyőzelemértHa Bortles úgy játszik,ahogy (márpedig a GM miatt sanszosan marad) akkor jövőre még nem. 😊
Miska84
több mint 9 éve
az a baj h elküldték bradleyt, innentől kezdve jövőre 4 kb egyforma csapat fog versenyezni a 8-8-as csoportgyőzelemért
több mint 9 éve
Sean Paytonhoz mit szólnátok? Grigsonnal vagy nélküle.Nem fog idejonni, ketlem, hogy picket adnank erte, plusz sokba faj penzugyileg is. En amugy orulnek, bar fantasztikus, mennyire latvanyosan szenved sok eve a Saints vedelmevel, az offense-t viszont stabilizalna nagyon, jo szeme van a tamadofalhoz es az elkapokhoz, ami pedig a legfontosabb: New Orleansben hagyna Fleenert!
Borbinho
De Payton johetne mindenkepp, mellette nekem az alom Bowles lenne DC-nek. Paganot nem kene eltavolitani, kaphatna egy uj allast, surolhatna a wc-t McAfee utan. Cappuchino meg elmehetne baristanak, Grigsont meg ujevi disznovagasnal le lehetne vagni.
Irsay azt mondta, kirugni nem akar senkit, igy nem is kell, csak masra hasznalna a ket bolcset.
több mint 9 éve
Sean Paytonhoz mit szólnátok? Grigsonnal vagy nélküle.Grigson takarodjon. Ez alap. Sean Paytonnak én örülnék. Szerintem neki is jót tenne a környezetváltás. Az más kérdés, hogy úgyis maradni fog mindenki.
Borbinho
Ha netalántán mégis, akkor az lesz érdekes, hogy mi történik a pozíciós edzőkkel?