NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 274 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma este buli lesz Jacksonfalván!
 twitter.com/Tdickman89/status/952657404264636419
több mint 8 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
 mobile.twitter.com/jaguars/status/952653917241954309?ref_src=twcamp%5Eshare%7Ctwsrc%5Eios%7Ctwgr%5Eother
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mondtam hogy Bortles amikor kell akkor behúzza, én végig nyugodt voltam...
harras
Hát akkor vagy nagyon jó idegeid vannak, vagy csak simán a jövőbe látsz, ha az utóbbi, tudsz mondani nekem 5 számot 1-től 90-ig? 😀
több mint 8 éve
harras Arizona Cardinals 523
Mondtam hogy Bortles amikor kell akkor behúzza, én végig nyugodt voltam...
több mint 8 éve
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszszon meccs volt, de a W az W. 😊
iktriad
Igen, akkor említettem, hogy megvertük a két SB résztvevőt, és hogy jó szezonunk lesz 😛
Willis
Tudtommal a Cleveland mind a négy előszezonmeccsét nyerte 😊.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 274 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Olyan feszültség van még bennem mindig, hogy nem tudom hogy lesz ebből alvás, pedig gyorsan itt a reggel6!
Stoki
Egy cipőben járunk. Nekem is dolgoznom kell, mert a kollegámank dolga van (egyébként itthon lennék
több mint 8 éve
Amellett se menjünk el, hogy Maka (szerintem egész jól) leközvetítette az évezzred eddigi legnagyobb Jaguars W-jét. 😊
iktriad
Ez olyan nagy dolog? Jól közvetít, papírforma. Ricsinek ez évekbe tellett..

Amúgy grat a Jaxnek, főleg az O-séma összeállítóinak. Nagyon nem lepődtem meg, csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊 Jó éjt, meg persze sok sikert a továbbiakra!
kishaszi
fontos megjegyezni hogy jó volt mert azért követőben eléggé durván lehúzták páran elfogultság miatt szerintem teljesen indokolatlanul ...
yooker
Sose volt gondom vele most viszont egyszer összeomlottnak titulálta a JAX-et és megállíthatatlannak a Steelers-t. Nem tudtam hogy JAX szurkoló, ebből nem is jöttem volna rá....
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Olyan feszültség van még bennem mindig, hogy nem tudom hogy lesz ebből alvás, pedig gyorsan itt a reggel6!
több mint 8 éve
Maka mezének tulajdonosa a W-ről.
 twitter.com/JeffDarlington/status/952663256304320512

THIS!
 twitter.com/AlyssaLang/status/952662345951653888

LOL
 twitter.com/Bigsmoot_94/status/952658253107875840
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 478 — Expect the Best !
Amellett se menjünk el, hogy Maka (szerintem egész jól) leközvetítette az évezzred eddigi legnagyobb Jaguars W-jét. 😊
iktriad

Amúgy grat a Jaxnek, főleg az O-séma összeállítóinak. Nagyon nem lepődtem meg, csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊 Jó éjt, meg persze sok sikert a továbbiakra!
kishaszi
fontos megjegyezni hogy jó volt mert azért követőben eléggé durván lehúzták páran elfogultság miatt szerintem teljesen indokolatlanul ...
több mint 8 éve
UNREAL
 twitter.com/ryanohalloran/status/952653344237072384
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 470 — #NoStress
KELLEMES MAGÖMLÉST IKTRIAD!
(és persze minden jacksonville szurkolóünak)
Ventura
 www.kephost.com/images/2018/01/14/jax45.png

több mint 8 éve
Csak egy dolgot sajnálok, hogy nem jött össze a közös meccsnézés...komoly "buli" lett volna! 😊
Stoki
Én hatszor kaptam volna düh vagy szívrohamot. 😊

iktriad

kishaszi
Első éve közvetít Maka NFL-t, szóval szerintem nagy dolog.
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 946 — Steelers fan
iktriad

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 614 — 🏈🐬🐂🤘🏽
KELLEMES MAGÖMLÉST IKTRIAD!
(és persze minden jacksonville szurkolóünak)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 8 éve
Csak egy dolgot sajnálok, hogy nem jött össze a közös meccsnézés...komoly "buli" lett volna! 😊
több mint 8 éve
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszszon meccs volt, de a W az W. 😊
iktriad
Igen, akkor említettem, hogy megvertük a két SB résztvevőt, és hogy jó szezonunk lesz 😛
több mint 8 éve
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszezon meccs volt, de a W az W. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 478 — Expect the Best !
huh..GRAT!!
2x temettem a Jagset , 1x meccs előtt 1x meccs alatt de hálistennek ez rohadtul nem számított! 😊
az viszont bejött hogy Bortles ott volt amikor kellett mert a védelem önmagában kevés lett volna!
óriási meccs volt!!!
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 024
Gratulàlok, megérdemeltétek. Nagyon koncentrált volt a csapatotok, amikor kellett. Nálunk csak az O hozta a tudásszintjét
több mint 8 éve
Amellett se menjünk el, hogy Maka (szerintem egész jól) leközvetítette az évezred eddigi legnagyobb Jaguars W-jét. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ez férfimunka volt, a Vasas offense azért megmutatta, miért is top3. Következő héten meg kb. top1 offense jön szembe, szóval bajlósak az előjelek. A védelmünknek jobban össze kell szednie magát, mert ami hosszú passzokat engedtünk, az sokszor botrányos volt.

Nem számítottam az O-tól ilyen meccsre. Bortles és Fournette is alázott olykor. Tökös playek, jó hívások.
Védelem oldaláról azért Telvin szépen felpakolt 16 tacklet 😀
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 470 — #NoStress
Megint annyit játszott a csapat, amennyit kellett, végig kézben volt a meccs, sima W.
Jakehomer
Magam se tudtam volna tárgyilagosabban és bőségesebben kielemezni.
Pár ponttal többet kell szerezni, mint az ellen, kábé ennyi.
Sima W.

több mint 8 éve
Hihetetlen győzelem, nem hittem, hogy behúzzuk...múlt héten dicsértem a D-t, most ugyanezt megérdemli az O!
Már eddig is ajándék volt ez az év, innentől meg határ a csillagos ég... 😊
GO JAX!
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Gratulálok a győzelemhez! 😀
Nem kívánok sok sikert jövő hétre, de remélem jó meccs lesz!
Cuchulain82
Miert nem, ne legyel elfogult. : )