NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
16
13
21:00-től, ARENA4
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
A sok LB sérülés miatt ma felhoztuk a pracitce squadból az LB Deon Kinget. Idén játszott már 9 meccsen a Brownsban. Azt hiszem ellenünk is, Tavaly meg Indyben (és a San Diegoban) is megfordult, tehát #Coltsszemét. 😊 Montay Crockettnek kellett mennie, hogy helyet csináljunk neki.
több mint 8 éve
14 gondolat Hallorantól a Steelers meccsről (pont annyi, amennyi sikeres passza volt Blakenek az 1. Steelers meccsen...)AB-t nem féltem, a liga legnagyobb trashtalkerei között van és simán hátatfordít a válasz előtt. Juju-ban van némi ifyou-i megfelelési kényszer a veteránokkal szemben, ő még fiatal. Emiatt volt az említett hit is. Róla el tudom képzelni, hogy odalép, míg AB elsétál. De komolyra véve, nem gondolom, hogy hirrig lesz, sztem már részt vett a kötelező képzésen ő is.
jacksonville.com/sports/jaguars/2018-01-11/jaguars-insider-early-game-aggressiveness-has-worked-offense
Ugyanő a Calais, Bouye, Church trióval beszélgetett. Szép home runokat ütöttünk márciusban.,
jacksonville.com/sports/jaguars/2018-01-12/jaguars-free-agent-jackpot-three-defensive-starters-have-all-enjoyed
A Ramsey - Steelers WR-ek kapcsán annyit megjegyeznék, hogy Jalen AB-t tartja a legjobb WR-nek, aki ellen valaha játszott, és nagyon tiszteli. Talán még trash talk se lesz. Larry Fitzgerald ellen sem volt semmi ilyesmi ha jól tudom.
Ja és Prisco állítólagos belső infói szerint a Jags jó pár passz playt tervez és korán a meccsen. Az igaz, hogy 1st downon Blake nem rossz, főleg ha az elején az első 1-2 passza sikeres(=összejön vele a 1st down). Kíváncsi leszek így lesz-e.
iktriad
több mint 8 éve
14 gondolat Hallorantól a Steelers meccsről (pont annyi, amennyi sikeres passza volt Blakenek az 1. Steelers meccsen...)jacksonville.com/sports/jaguars/2018-01-11/jaguars-insider-early-game-aggressiveness-has-worked-offense
Ugyanő a Calais, Bouye, Church trióval beszélgetett. Szép home runokat ütöttünk márciusban.,
jacksonville.com/sports/jaguars/2018-01-12/jaguars-free-agent-jackpot-three-defensive-starters-have-all-enjoyed
A Ramsey - Steelers WR-ek kapcsán annyit megjegyeznék, hogy Jalen AB-t tartja a legjobb WR-nek, aki ellen valaha játszott, és nagyon tiszteli. Talán még trash talk se lesz. Larry Fitzgerald ellen sem volt semmi ilyesmi ha jól tudom.
Ja és Prisco állítólagos belső infói szerint a Jags jó pár passz playt tervez és korán a meccsen. Az igaz, hogy 1st downon Blake nem rossz, főleg ha az elején az első 1-2 passza sikeres(=összejön vele a 1st down). Kíváncsi leszek így lesz-e.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Juju telibe verte Burfictet, ezenkívül semmit nem lehet rá mondani. Nem egy trashtalker.Green sem az. Csak visszaütött.
Soldados
több mint 8 éve
Ha játszik AB ha nem, nem hiszem hogy a passzjáték lesz a faktor, a Steelers futni fog, és vigyáz a labdára.Semmi más nemkell. Jags csak akkor nyerhet ha valahogy 2 td előnybe kerül, és passzolnia kell a Steelersnek.
Minden megtörténhet mert foci, de nagyon kevés esélye van a Jacksonville-nek.
több mint 8 éve
Juju telibe verte Burfictet, ezenkívül semmit nem lehet rá mondani. Nem egy trashtalker.Vagy csak jól álcázza 😎
Soldados
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Juju telibe verte Burfictet, ezenkívül semmit nem lehet rá mondani. Nem egy trashtalker.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
szorzó max 1,2-es 😊Szerintetek ha lesz AB, kinek kellene őriznie őt? Én Bouyera szavaznék, talán gyorsabb és agilisabb CB mint Ramsey, neki meg más az erőssége.Azért egy Ramsey/ Ju-Ju párosítás elég pikáns lesz 😊
Willis
lehet fogadni páros kiállításra?
gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
The Film Room Ep. 62: Steelers vs Jaguars - The Revenge of Big Benwww.youtube.com/watch?v=zyfDWcp8DiM
több mint 8 éve
Szerintetek ha lesz AB, kinek kellene őriznie őt? Én Bouyera szavaznék, talán gyorsabb és agilisabb CB mint Ramsey, neki meg más az erőssége.Azért egy Ramsey/ Ju-Ju párosítás elég pikáns lesz 😊
Willis
lehet fogadni páros kiállításra?
több mint 8 éve
Is.Szerintetek ha lesz AB, kinek kellene őriznie őt? Én Bouyera szavaznék, talán gyorsabb és agilisabb CB mint Ramsey, neki meg más az erőssége.a trash-talk? 😊
Willis
no
több mint 8 éve
Szerintetek ha lesz AB, kinek kellene őriznie őt? Én Bouyera szavaznék, talán gyorsabb és agilisabb CB mint Ramsey, neki meg más az erőssége.a trash-talk? 😊
Willis
több mint 8 éve
Szerintetek ha lesz AB, kinek kellene őriznie őt? Én Bouyera szavaznék, talán gyorsabb és agilisabb CB mint Ramsey, neki meg más az erőssége.
több mint 8 éve
Blair Brown és DeDe játéka kérdéses,de ők is azt mondták pénteken, hogy szerintük tudnak majd vasárnap játszani, ha kell. twitter.com/ryanohalloran/status/951875683562778625
Mondjuk Brownt nem erőltetném annyira, Mindnki más (Poz, CVolvin, Telvin, Ramsey) biztosan bevethető.
Ha netán Jaydon K. Mickens nem tudná vállalni a játékot Joe DeCamillis szerint DeDe megfelelően tudná pótolni PR-ben.
Úgy tűnik egy másik Brown játéka még mindig erősen kérdéses.
twitter.com/ProFootballTalk/status/951970709999366144
több mint 8 éve
A SB győztesre tippelőknek is újra színt kell vallani? 😊
több mint 8 éve
Futbalista.Jax Sobri Jóska, Matthew99, Giowa, winston, Klaci79, Willis, eaglesmcnabb, Cuchulain82Ez milyen lista ?
Steelers tenorx, kittli, mascherano, yooker, kristóf17
Cuchulain82
harras
több mint 8 éve
Jax Sobri Jóska, Matthew99, Giowa, winston, Klaci79, Willis, eaglesmcnabb, Cuchulain82Ez milyen lista ?
Steelers tenorx, kittli, mascherano, yooker, kristóf17
Cuchulain82
több mint 8 éve
Jax
több mint 8 éve
jax-hez beírhatsz Sobri!Na akkor a Milánból s a Reálból kiindulva tudjuk majd miért nyer a Steelers 😊 😉
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Jax Sobri Jóska, Matthew99, Giowa, winston, Klaci79, Willis, eaglesmcnabb, Cuchulain82Steelers tenorx, kittli, mascherano, yooker, kristóf17
több mint 8 éve
jax-hez beírhatsz Sobri!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Sajnos ez pontosan így van..Tegnap a Trash Talkban kifejtettem a véleményem. 😊 Tízből legalább hatszor szerintem a Steelers nyer, ráadásul idén már volt meccse a két csapatnak. 😊Nálatok most ez a vak bigfan esete, vagy tényleg dobjak egy tizest a Jax-re?Még egy okkal több, hogy neten fogadj. Pinnacle-ön még mindig 3.7.baszki, tippmixen lement 3,2-re 😕péntekig lesz a 4-szeres isNa... eddig elég jól bejöttek a 10k HUF-os meglepetés NFL tippmixeim. Alig várom hogy lássam a pénteken érvényes oddsokat, tessék odatenni magatokat....😊Neten:
harras
Steleers 1.3, Jaguars 3.85.
7.5 pontos favoritok.
Maka
egyébként sztem Bortles nem hülye, van abban valami zseniális hogy csak annyit csinál hogy ne rontsa el amire a többiek képesek
harras
harras
Maka
Tedd a szívedre a kezed mielőtt entert ütsz... 😀
Wong
Bízom abban, hogy a védelem meccsben tartja a csapatot és nem kerül 10 pontnál nagyobb hátrányba? Igen.
Bízom abban, hogy Blake Bortles pár pontos hátrányban végiggyalogol a -8 fokban a Heinz Field ordító közönsége előtt? Baszottul nem.
A Steelers hibáit ki tudjuk használni, de még egy olyan meccset nehéz lesz lehozni, ahol Big Ben 5 picket dob, meg Fournette fut 181 yardot.
Minden a Steelers mellett szól, de egyszerűen annyira jó ez a védelem, hogy bármelyik meccsen bennük van, hogy több pontot szereznek, mint az ellenfél támadósora.
Maka
De arra hogy gyakorlatilag újra az alapszakasz meccset lássuk igen kevés az esély. Ha lesz Bortles "csoda" akkor lesz továbbjutas ha nem akkor nem...
több mint 8 éve
3,5 mezőnygól felett:2.1 4,5 mezőnygól felett:3.5 Én ezekben bízom.
Steelers fan
több mint 8 éve
én huszast teszek meg ötöt a tennessee-re... de én mindig a meglepire teszek ennyiket mert már nem vonz hogy azért izguljak, hogy kétezer forintból lesz-e kétezerötszázNálatok most ez a vak bigfan esete, vagy tényleg dobjak egy tizest a Jax-re?Még egy okkal több, hogy neten fogadj. Pinnacle-ön még mindig 3.7.baszki, tippmixen lement 3,2-re 😕péntekig lesz a 4-szeres isNa... eddig elég jól bejöttek a 10k HUF-os meglepetés NFL tippmixeim. Alig várom hogy lássam a pénteken érvényes oddsokat, tessék odatenni magatokat....😊Neten:
harras
Steleers 1.3, Jaguars 3.85.
7.5 pontos favoritok.
Maka
egyébként sztem Bortles nem hülye, van abban valami zseniális hogy csak annyit csinál hogy ne rontsa el amire a többiek képesek
harras
harras
Maka
Tedd a szívedre a kezed mielőtt entert ütsz... 😀
Wong
az nfl-ben idén voltak jó pillanataim ez miatt 😊))
Szerkesztette: harras