Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Marrone mit mondott a 2nd down passzkísérletről az utolsó drive-ban?Hogy elbaszta, saját szavaival élve túl kapzsivá vált. és azonnal elnézést kért mindenkitől a meccs utáni sajtótájékoztatón.
Jakehomer
twitter.com/ryanohalloran/status/934953584864591872
Hogy ezt hogy sikerült összehozni nem tudom.... azt hittem a front7-etek agyon fogja dominálni a falunkat.... meglepett hogy nem így volt.PÁROS HÉT!!!!
silent7939
Nem teljesen Bortles hibája ez, alig van rendes elkapója meccsről-meccsre. A legjobb év eleje óta nincs, Hurns hol van, hol nincs. Lee többnyire szar, Westbrook ígéretes, de még rookie. Konzisztens TE játék tulajdonképpen nincs, Marcedes pár villanását leszámítva. Az O-fal az utóbbi időben parádésan gyenge, nincs egy ép kezdő itt sem, aki mindig rendelkezésre állna, mint az elkapóknál.Igen, tegnap sokan hibáztak, a védelemből is, de a D a meccs végén megint a kezébe adta a game winning drive lehetőségét, és megint sikerült totálisan elbasznia azt(a Lee szokásos kulcs szituációs dropja és Marrone döntése, hogy passz legyen megérdemel egy dishonorary mentiont, de a pick ennél sokkal nagyobb hiba).. Mellesleg Bortlesnek nem volt olyan sikeres passza, ami 10 KIBASZOTT YARDNÁL MESSZEBBRE MENT VOLNA!
De. Bortles vállalhatatlan minden aspektusában a játéknak tulajdonképpen. Passzolni nem tud középtávra, a hosszú passzokat meg csak felhányja az elkapónak, hadd menjen. Checkdown passzokból él meg. Még akkor is checkdown passzokat nyom, amikor már tisztán látszik, hogy a fogadó játékost telibe fogják verni, mint a szart.
Clutch szituációkban rendre hibázik (Chargers 2 INT a 4. végén borzalmas, most is 1 INT). Köszönhetően Bortles inkompetenciájának, Fournettet rendre ki tudják kapcsolni a játékból 7-8 emberes töltött boxokkal. Igazuk is van, majd oldja meg Bortles. Meg is lett az eredménye.
A védelem top3 kiemeléshez méltóan rendre megnyerné a meccseket (általában meg is teszi), de van, amikor már ők is kevesek. Most is Calais, Ngakoue, a CB-k, mindenki mindent megtett, hogy ez is egy W legyen. De Bortles másképp gondolta, inkább dobott egy full homály INT-et kb 10 yardos passztávon.
Amikor feljön a támadósor a bivaly védelem után, mindig összeszorul a gyomrom, és várom a következő balfaszságot, amivel Bortles elkúrja nekünk a meccset. Nagyon várom már a QB draftot idén (Mayfield vagy Rudolph), mindenképp cseréljünk fel egy jó kis újoncért. FA-ról pedig csak Cousins, Smith kezd kiégni, Bradford nekem kérdőjeles, Brees nem jön.
Willis

Valaki szóljon neki, hogy az elit passzvédelem nálunk van...Tom Savage ugyanezt a védelmet megalázta egy hete. Ok tudom, hogy kik az elkapói, de attól még nem lesz jobb irányító, mint amit láttunk pl a nyitó héten.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Nem teljesen Bortles hibája ez, alig van rendes elkapója meccsről-meccsre. A legjobb év eleje óta nincs, Hurns hol van, hol nincs. Lee többnyire szar, Westbrook ígéretes, de még rookie. Konzisztens TE játék tulajdonképpen nincs, Marcedes pár villanását leszámítva. Az O-fal az utóbbi időben parádésan gyenge, nincs egy ép kezdő itt sem, aki mindig rendelkezésre állna, mint az elkapóknál.De. Bortles vállalhatatlan minden aspektusában a játéknak tulajdonképpen. Passzolni nem tud középtávra, a hosszú passzokat meg csak felhányja az elkapónak, hadd menjen. Checkdown passzokból él meg. Még akkor is checkdown passzokat nyom, amikor már tisztán látszik, hogy a fogadó játékost telibe fogják verni, mint a szart.
Clutch szituációkban rendre hibázik (Chargers 2 INT a 4. végén borzalmas, most is 1 INT). Köszönhetően Bortles inkompetenciájának, Fournettet rendre ki tudják kapcsolni a játékból 7-8 emberes töltött boxokkal. Igazuk is van, majd oldja meg Bortles. Meg is lett az eredménye.
A védelem top3 kiemeléshez méltóan rendre megnyerné a meccseket (általában meg is teszi), de van, amikor már ők is kevesek. Most is Calais, Ngakoue, a CB-k, mindenki mindent megtett, hogy ez is egy W legyen. De Bortles másképp gondolta, inkább dobott egy full homály INT-et kb 10 yardos passztávon.
Amikor feljön a támadósor a bivaly védelem után, mindig összeszorul a gyomrom, és várom a következő balfaszságot, amivel Bortles elkúrja nekünk a meccset. Nagyon várom már a QB draftot idén (Mayfield vagy Rudolph), mindenképp cseréljünk fel egy jó kis újoncért. FA-ról pedig csak Cousins, Smith kezd kiégni, Bradford nekem kérdőjeles, Brees nem jön.
több mint 8 éve
Marrone mit mondott a 2nd down passzkísérletről az utolsó drive-ban?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Hogy ezt hogy sikerült összehozni nem tudom.... azt hittem a front7-etek agyon fogja dominálni a falunkat.... meglepett hogy nem így volt.
több mint 8 éve
Bortles a 4.negyedben/OT-ben győzelmek során*: 17/40, 144 yard, 0TD, 2INT
Bortles a 4.negyedben/OT-ben vereségek idején 25/39, 303 yard, 1TD, 2INT**
*0 passzkísérlet a BAL/PIT duó ellen a 4. negyedben
**Ebből 127 yard és az idei egyetlen 4. negyedes TD passza akkor jött, mikor a Titans ellen 23-3-as hátrányban volt a Jags(garbage ime box score polírozás - Bortles ebben a legnagyobb király)..
Tehát amikor igazán számított idén, még egyszer sem adott TD passzt Bortles a 4. negyedben vagy a hosszabbításban. ellenben eladta 4-szer is. Ok, ebben benne van minimum 3 kulcs drop Marqisetól, de ez akkor is S-I-R-A-L-M-A.S.
több mint 8 éve
Szerintem 4 hét volt az a 2. Aztán a Chiefs vele az élen elkezdett úgy játszani, mint a Jags offense ugyanebben az időszakban. | Szarul |Két hete még érte sírtálMajd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok isNyugdíjasok kíméljenek. A Kansasi Kovács Sanyi is.
Asbee
iktriad
mustaine
Bocs, tényleg. Akkor marad biztosnak tűnő pontként a csoportdöntő.Legalább megvan a szilveszteri program. 😊
Nandito
több mint 8 éve
Bocs, tényleg. Akkor marad biztosnak tűnő pontként a csoportdöntő.A 14. héten nem ad a Sport TV meccset a 19 órás sávban.Azt már rég meg akartam kérdezni, hogy kit kell lesz.pni, hogy egy Jaguars meccset lássunk idén a sport tévében?? Mert pl. a minimum szar cowboys, vagy a vikings, vagy a chargers, vagy egy lions rosterét már éjszaka felébresztve elmondom...Az utolsó fordulóból a csoportdöntőnk (mert remélhetőleg az lesz) tuti TV-s lesz. 😊 Főműsoridőben, de szép is lenne... : P A Seattle elleni meccsetek is esélyes, hogy kiválasztják. Bár a 14. héten erős a konkurencia, lesz egy Raiders-Chiefs és egy Vikings-Panthers meccs is a 7 órás idősávban.
Stoki
Nandito
iktriad
Music City Miracle
több mint 8 éve
Két hete még érte sírtálMajd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok isNyugdíjasok kíméljenek. A Kansasi Kovács Sanyi is.
Asbee
iktriad
több mint 8 éve
A 14. héten nem ad a Sport TV meccset a 19 órás sávban.Azt már rég meg akartam kérdezni, hogy kit kell lesz.pni, hogy egy Jaguars meccset lássunk idén a sport tévében?? Mert pl. a minimum szar cowboys, vagy a vikings, vagy a chargers, vagy egy lions rosterét már éjszaka felébresztve elmondom...Az utolsó fordulóból a csoportdöntőnk (mert remélhetőleg az lesz) tuti TV-s lesz. 😊 Főműsoridőben, de szép is lenne... : P A Seattle elleni meccsetek is esélyes, hogy kiválasztják. Bár a 14. héten erős a konkurencia, lesz egy Raiders-Chiefs és egy Vikings-Panthers meccs is a 7 órás idősávban.
Stoki
Nandito
Nem vagytok ti kicsit túlzottan is babonásak, hogy konkrétan a hetek sorszámára vezetitek vissza a meccsek végkimenetelének okát? 😊Mi nem, de a csapat idén úgy tűnik így működik. Sajnos. Bár ha 9-0-és lesz a páratlan heti mérleg, akkor nagyon nem bánkódóm emiatt). Igaz, akkor a playoff meccsünk a wild card körben színtén páros hétre esne... De evvel akkor foglalkozzunk, ha majd bejutottunk.
csongi
Futás nélkül ez a csapat nem fog nyerni, ennyi. Lehet Bortles-t szidni, de én megint megvédem, mert ez a meccs nem rajta ment el, ő hozta amit kellett(tud). A 3 RB összehozott egy veretes 16 futásból 29 yardot. Bortles a TD-jénél futott ennyit, de amúgy is több mint 2x annyit hozott össze lábon. Jones azt csinált, amit akart. A szezon eleji Ofalat azóta is keresi a csapat. Annyira nem baj ez a vereség, egy NFC csapattól egy 57 yardos utsó mp-es FG-lal kikapni nem probléma, és a védelemnek sem baj, ha kicsit visszavesznek az arcból, mégis csak egy Gabbert offense pakolt fel ellenük 27 pontot. Rendbe kell rakni az Ofalat, és akkor reális esély lesz a csoport megnyerésére.Bortles: A pickje borzalmas volt, megint kulcshelyzetben. Plusz Szöszi jobb volt nála. Akiről -Bortles miatt is- 2 zacsi ropiért lemondtunk, sőt örültünk, hogy kaptunk érte 2 zacsi ropit. Ok, hogy a csapat legjobb RB-je volt, csak ez másodlagos funkció lenne. Ok, az elkapói megint ki ejt el több labdát versenyt rendeztek, de a pickjére így sincs mentség. Amúgy Marqisenak idén nagyon nem mennek ezek a crunch time elkapások, se OT-ben, se a 4. negyed végén.
kisvanek4
O-fal: Parnell kurvára hiányzik és Cam Robinson nem önmaga, mióta megsérült. Most kapnak egy kvázi bye hetet a Colts ellen, de aztán jön a Seahawks, és valami azt súgja Cam formáját elnézve, hogy amit simán megoldott az 1. .. meccsén (Clowney), az nem lesz oylan sima a 2.-on.
Adom, a sorsunk még mindig a kezünkben van, de több botlás nem nagyon fér bele. A Seahawks ellen sem...
Mason Rudolph sanszosan ott lesz a közelben, amikor az 1. körben ránk kerül a sor. (Őt nézegeti tudniillik nagyon a Jags a mostani QB classból).Pedig 20+ os drafthelyről cseppet sokba kerülne felmenni egy qb ért a top5be.Majd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok isNyugdíjasok kíméljenek. A Kansasi Kovács Sanyi is.
Asbee
iktriad
gordon
több mint 8 éve
Pedig 20+ os drafthelyről cseppet sokba kerülne felmenni egy qb ért a top5be.Majd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok isNyugdíjasok kíméljenek. A Kansasi Kovács Sanyi is.
Asbee
iktriad
több mint 8 éve
Majd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok isNyugdíjasok kíméljenek. A Kansasi Kovács Sanyi is.
Asbee
több mint 8 éve
Ha Gabbert játszik garancia, hogy kikap a jaguars, 9 győzelem mellett ez volt a 19. vereségünk, amikor ő pályára lépett.😀
Giowa
több mint 8 éve
Futás nélkül ez a csapat nem fog nyerni, ennyi. Lehet Bortles-t szidni, de én megint megvédem, mert ez a meccs nem rajta ment el, ő hozta amit kellett(tud). A 3 RB összehozott egy veretes 16 futásból 29 yardot. Bortles a TD-jénél futott ennyit, de amúgy is több mint 2x annyit hozott össze lábon. Jones azt csinált, amit akart. A szezon eleji Ofalat azóta is keresi a csapat. Annyira nem baj ez a vereség, egy NFC csapattól egy 57 yardos utsó mp-es FG-lal kikapni nem probléma, és a védelemnek sem baj, ha kicsit visszavesznek az arcból, mégis csak egy Gabbert offense pakolt fel ellenük 27 pontot. Rendbe kell rakni az Ofalat, és akkor reális esély lesz a csoport megnyerésére.
több mint 8 éve
Azt már rég meg akartam kérdezni, hogy kit kell lesz.pni, hogy egy Jaguars meccset lássunk idén a sport tévében?? Mert pl. a minimum szar cowboys, vagy a vikings, vagy a chargers, vagy egy lions rosterét már éjszaka felébresztve elmondom...Az utolsó fordulóból a csoportdöntőnk (mert remélhetőleg az lesz) tuti TV-s lesz. 😊 Főműsoridőben, de szép is lenne... : P A Seattle elleni meccsetek is esélyes, hogy kiválasztják. Bár a 14. héten erős a konkurencia, lesz egy Raiders-Chiefs és egy Vikings-Panthers meccs is a 7 órás idősávban.
Stoki
Music City Miracle
több mint 8 éve
Majd adtok egy 1. kört Eli-ért, aztán lesz irányítótok is
több mint 8 éve
Nem vagytok ti kicsit túlzottan is babonásak, hogy konkrétan a hetek sorszámára vezetitek vissza a meccsek végkimenetelének okát? 😊
több mint 8 éve
Gabbert Bortlesnek:"Jövőre te is gyere Arizonába, majd Leftwich kinevel belőled is egy franchise (csere) QB-t."

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ahogy kisöpörtünk az AFC Northot, úgy nullázhatunk az NFC Westtől. Simán előfordulhat, pl. Jimmy G lehet a kezdő QB a Ninersnél, amitől egyből más a leányzó fekvése, meg a West Coaston 1 W-nk született az elmúlt 15 évben, a Seattlet meg nem kell bemutatni. Ja és mindkét meccs páros héten van, egy kis könnyítő körülménynek az ellenfeleinknek...
De ha páratlan héten továbbra is veretlenek maradunk, és elverjük a 3 AFC South ellenfelet, akkor nem lesz gond a playoffba jutással. A vasárnapi meccs "must win" a Colts ellen.
Ebből 10-6 lesz (remélhetőleg), ez a realitás egyébként a hátralévő sorsolást elnézve, meg azt a nagy rakás fost, amit 4 hete produkál a meccsek nagy részén az offense. Kíváncsi vagyok, hogy a védelemnek mikor lesz elege abból, hogy kb ők hozzák vagy tartanak bennünket meccsben hetek óta.
Ja és valaki drótozza össze Parnell, meg Hurnst vasárnapra, mert nélkülük úgy tűnik még a szokottabbnál is jobban akadozik a támadógépezet.
Remélhetőleg Telvin agyrázkódása rendbe jön vasárnapra.
több mint 8 éve
úgy utálom, amikor azt mondják, hogy én megmondtam, de én megmondtam...A Jets L sem volt bekalkulálva...bár úgy nem értek hozzá, mint az előttem szólók, de szeretek tippelgetni 😊Azért a Palmer nélküli Cardinalstól ne kapjunk már ki.
Bengals első páros hetes W
Chargers L, néztem a legutóbbi meccsüket a Broncos ellen, a két DE-jük, Ingram és Bosa egészen hihetetlen mit nyomott
Browns kötelező W
Cardinals L
Colts W
Seahawks L
Texans L
49ers W
Titans W
9-7, óvatos duhaj vagyok 😊
Stoki
Maka
Stoki
több mint 8 éve
Csak azért nyert a Cards mert náluk több 1. körös Jags QB volt. Meg páros héten tényleg nem megy(1-4). Viccet félretéve, ma azt hiszem hivatalosan is vége van a Bortles korszaknak Jacksonvilleben. És sajnos az a rideg valóság, hogy míg a D playoff kaliber, a támadósor egyre inkább néz ki egy bottom 5 csapategységnek.
több mint 8 éve
Nem tehetek róla, hogy Ricsi szerelmes a Billsbe <3Bills-haterek. Idén már ez a 3. Bills meccs a tv-ben és még meg sem említitek. Ez már a vég.Nem tudom te hogy vagy vele, de én inkább januárban látnám a kedvenc csapatomat a sport tv-n 😛
Muffalo_Bafia
Giowa
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 8 éve
Bills-haterek. Idén már ez a 3. Bills meccs a tv-ben és még meg sem említitek. Ez már a vég.Nem tudom te hogy vagy vele, de én inkább januárban látnám a kedvenc csapatomat a sport tv-n 😛
Muffalo_Bafia
több mint 8 éve
Bills-haterek. Idén már ez a 3. Bills meccs a tv-ben és még meg sem említitek. Ez már a vég.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 8 éve
Azt már rég meg akartam kérdezni, hogy kit kell lesz.pni, hogy egy Jaguars meccset lássunk idén a sport tévében?? Mert pl. a minimum szar cowboys, vagy a vikings, vagy a chargers, vagy egy lions rosterét már éjszaka felébresztve elmondom...Egyébként igen, én mindig Chiefs-Redskins-Cowboys-Patriots-Chargers-Vikings-Lions meccseket látok 😀
Stoki