NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 167
73
22:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Mindegyik statisztika ilyen. 😉Teal Curtain.ezek azok a statisztikák amiket az első PO meccs előtt dobhatsz is ki a kukába..
twitter.com/Tdickman89/status/932451781967216640
twitter.com/RapSheet/status/932454132136411136
Colvin/Poz lesz FA jövőre a kezdőből. Előbbit jó lenne, ha Ramseyék rá tudnák dumálni, hogy maradjon.
iktriad
gordon
És bár iktriad már 976 éve szurkol a Jax-nek, de érthető okokból nem alakult ki nála az az automatizmus, hogy ösztönösen tudná mit kell tenni, amikor már tuti a PO. Nézd el neki.
A Patsnél kb. 15 éve október közepétől szarni lehet a statokra, a Jaxnél sokáig az volt a legfontosabb, hogy mennyi a passzolt yardátlag garbage time-ban, amikor az ellenfél csak 30 ponttal vezet, és hány 300+ yardos vesztes meccse van az irányítónak.
És október közepétől azt lehetett sasolni, hogy vajon ki csúszik le 1/2, 1/3-ra, és melyik underclassman jön ki a draftra.
A Jax D idén statoktól függetlenül is a legjobb D, tele playmakerekkel, mint a SB-győztes Seahawks pár évvel korábbról.
több mint 8 éve
Ez remek elemzés Blake szerepéről, csak ma is azt éreztem, ha Fournette és a D nem úgy játszik ahogy, lehet kikapunk.Ilyet kb. az elmúlt 20 év összes jobb, illetve akár bajnokcsapatáról lehetne írni.
iktriad
A Denverről Manninggal, a Steelers, a Pats, a Ravens, a Seahawks, a Giants, a GB, a Colts (volt olyan PO meccsük, ahol csak FG-ok voltak, de a D hozta), stb., egyikük se nyert volna bajnokságot, ha a D nem játszik úgy, ahogy.
Ezért mondják, hogy defefense wins championship.
A D tud állandó, tervezhető teljesítményt nyújtani, ritka, hogy egy egész csapatrész megbotlik, alulteljesít, míg az O az erősen QB centrikus, és egy rossz nap egy irányítónak, egy homály meccs, az egy vereség, ami PO-ban ugye instant aufwiedersehen, erre is rengeteg példa van. (Konkrétan Bradyn nem egy meccs ment el, amikor a D is ergya volt.)
Ezért jó egy olyan QB, mint Bortles a PO-ra, hiszen eleve nem arra épít a szakvezetés, hogy majd ő a hátán vissza a csapatot, hogy majd ő egyedül hozza a meccseket, de nem is teljesen kakukk, hiszen voltak egész jó meccsei, és egy meccs se ment el rajta idén. Tuti, tervezhető középszer.
Az pedig, hogy van egy fasza futó, egy jó futóséma, az csak hab a tortán, pláne ha egészséges. Szóval amíg Fournette és a D "úgy játszik, ahogy" bárkit tudunk ütni. Ha meg nem, akkor bárkitől kikaphatunk.
És ez az NFL csapatok 100%-ra igaz, ha Fournette helyére behelyettesíted a skillplayerüket.
több mint 8 éve
Teal Curtain.ezek azok a statisztikák amiket az első PO meccs előtt dobhatsz is ki a kukába..
twitter.com/Tdickman89/status/932451781967216640
Colvin/Poz lesz FA jövőre a kezdőből. Előbbit jó lenne, ha Ramseyék rá tudnák dumálni, hogy maradjon.
iktriad
több mint 8 éve
Andy Benoit feltette a kérdést, majd elemzett egy hosszat - elviheti-e a Jaguarst a Superbowlba ez a védelem?www.si.com/nfl/2017/11/20/jacksonville-jaguars-defense-super-bowl-chances
És egy kis playoff latolgatásból minket is belevéve a mai MMQB-ből.
WITH SIX WEEKS AND ONE GAME TO GO …
Playoff matchups if they were played now:
NFC wild-card games: Seattle at New Orleans, Carolina at Los Angeles Rams. Philadelphia and Minnesota would be the 1-2 seeds.
AFC wild-card games: Baltimore at Jacksonville, Tennessee at Kansas City. Pittsburgh and New England would be the 1-2 seeds.
Man, those early AFC games … yikes. Glad we’ve got six weeks to get some clarity there. Jacksonville is one of the most interesting teams the league has seen in years. Great pass rush, excellent linebackers, wonderful corners, suspect offense, injured superstar runner. The Ravens are just 5-5, including a 37-point loss to the Jags. But Baltimore has shut out Cincinnati 20-0, Miami 40-0 and, on Sunday in Wisconsin, Green Bay 23-0. “To be able to come in here—you know we only play here once every eight years—and win a game at Lambeau Field … this is a pretty historic place,” said Joe Flacco after embarrassing the Packers.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Á, értem már.Igen, csak arra próbáltam meg utalni, hogy a 3. körös Ngakouenek volt kb olyan teljeseítmény predesztinálva, mint amit most hoz az 1. körös Fowler, Fowlernek pedig az, amit most hoz Ngakoue.Ngakou az új Fowler, és Fowler az új Ngakoue.Ngakoue legalább akkora találtnak látszik, ha nem nagyobbnak, (eaglesmcnabb most ne figyelj), mint Myles Jack volt. És mellé még tényleg Fowler is kezd felnőni, ő is 6,5 sacknél jár, tegnap meglehetett volna a 2. TD-je, ha nem akaródzik olyan gyorsan lefújni a sporiknak a fumblet(néha eltűnődtem, hogy nem-e rakták-e meg a Browns spreadet...).
Zsinórban 4W, és a Cardinals+Colts kombó miatt ez lehet 6 is.
undisputedly
És tegnap most már nekem is pozitívan feltűnt az, akit sokan dicsérnek mostanság az elemzőink közül - Smoot. Mi lesz, ha ő is elkezd komoly playekkel hozzászólni a meccsekhez?
Amúgy ha netán összejönne nekünk a 6 W zsinórban, akkor irgalmatlan nagy meccsre lesz kilátás köztünk és köztetek a 14. héten.
iktriad
Én annyira még nem rohannék előre, sok minden történhet addig, de tény, hogy futójáték hiányában elég kedvező párosítás a védelmeteknek a mi támadó sorunk.
undisputedly
Igazad van az előretekintéssel. De Dareus érkeztével már a futójáték se olyan nagy probléma a D-nknek, mint az első meccseken. 32.-ről feljöttünk a 18.-ra futás elleni védelemben 4 hét alatt.
több mint 8 éve
Igen, csak arra próbáltam meg utalni, hogy a 3. körös Ngakouenek volt kb olyan teljeseítmény predesztinálva, mint amit most hoz az 1. körös Fowler, Fowlernek pedig az, amit most hoz Ngakoue.Ngakou az új Fowler, és Fowler az új Ngakoue.Ngakoue legalább akkora találtnak látszik, ha nem nagyobbnak, (eaglesmcnabb most ne figyelj), mint Myles Jack volt. És mellé még tényleg Fowler is kezd felnőni, ő is 6,5 sacknél jár, tegnap meglehetett volna a 2. TD-je, ha nem akaródzik olyan gyorsan lefújni a sporiknak a fumblet(néha eltűnődtem, hogy nem-e rakták-e meg a Browns spreadet...).
undisputedly
És tegnap most már nekem is pozitívan feltűnt az, akit sokan dicsérnek mostanság az elemzőink közül - Smoot. Mi lesz, ha ő is elkezd komoly playekkel hozzászólni a meccsekhez?
Amúgy ha netán összejönne nekünk a 6 W zsinórban, akkor irgalmatlan nagy meccsre lesz kilátás köztünk és köztetek a 14. héten.
iktriad
Én annyira még nem rohannék előre, sok minden történhet addig, de tény, hogy futójáték hiányában elég kedvező párosítás a védelmeteknek a mi támadó sorunk.
több mint 8 éve
Ngakou az új Fowler, és Fowler az új Ngakoue.Ngakoue legalább akkora találtnak látszik, ha nem nagyobbnak, (eaglesmcnabb most ne figyelj), mint Myles Jack volt. És mellé még tényleg Fowler is kezd felnőni, ő is 6,5 sacknél jár, tegnap meglehetett volna a 2. TD-je, ha nem akaródzik olyan gyorsan lefújni a sporiknak a fumblet(néha eltűnődtem, hogy nem-e rakták-e meg a Browns spreadet...).
undisputedly
több mint 8 éve
Ngakou az új Fowler, és Fowler az új Ngakoue.Zsinórban 4W, és a Cardinals+Colts kombó miatt ez lehet 6 is.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Teal Curtain. twitter.com/Tdickman89/status/932451781967216640
több mint 8 éve
Ez a D tényleg lassan Superbowl kaliberűvé érik. twitter.com/Frank_Frangie/status/932373472206053377
twitter.com/Frank_Frangie/status/932435987980046336
4 és fél pontos favoritok vagyunk Vegasnál a Cards ellen. Egy kis stat ide is a változó időkről.
twitter.com/ryanohalloran/status/932437176998129664
Talán a változás oka az, hogy Marrone az öltözőben és a sajtótájékoztatón is úgy beszélt többnyire, mint ha legalábbis vesztettünk volna.
Sajtótájékoztató:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Marrone-It-was-a-battle-in-this-game-/e1edea0b-9044-4de9-9653-e14194df5ecf
Öltöző:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Doug-Marrone-Postgame-Speech/b56fe156-dbde-48b4-8f5d-2594f35b9165
A hét főszereplője, Gipson a meccs után.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Gipson-Were-playing-some-good-football-/c6dc5725-f848-4bac-b3fa-a31365f55ea5
A swag már nála is komolyan felfedezhető. Ramsey attitűdje ragadós. 😊
twitter.com/BCBCouch/status/932396347558367233
Apropó swag, egyeseknek kifejezetten bejön, amit idén művel a csapat.
twitter.com/FBallGameplan/status/932263550952837120
Egykori játékosunk, Bucky Brooks pedig már komolyan hisz bennünk a PO-val kapcsolatban.
twitter.com/BuckyBrooks/status/932354472784756741
Lawrence nem szerzett sacket, így holtversenyben vezet Calais a forduló után.
több mint 8 éve
A védelem már nem csak bekapott pontokban(14.1) és engedett passzolt yardokban(162) vezet, hanem már totál yardokban is(275.6). És Dareus érkezésének, valamint Malik és Abry rejtélyes formajavulásának köszönhetően már 18. a run Dnk. Pár hete még tök utolsók voltunk.Calais jelenleg holtversenyben az élem 11.5 sackkel, de Yannick is már 6. 9-el..
Sackekben 40-nél járunk, ez 1-el rosszabb, mint a franchise rekord 10 meccs után (1999). És 6-al vagyunk a Steelers előtt ebben a kategóriában (és a következő 3 ellenfél a "betonkemény" Cards, Colts és Seahawks O-line)
Pickekben másodikak vagyunk 13-al a Ravens mögött, és Bouye a 4 Pickjével 3.
Futásban elsők vagyunk továbbra is, és Fournette úgy 7. futott yardokban, hogy 2 meccset kihagyott, az előzőn meg sérülten játszott.
Mike Kaye 10 észrevétele a meccsről:
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-vs-browns-10-observations-turnovers-make-the-difference-in-messy-game-fournette-is-back/493039053
Lehet, hogy én védem túlságosan Bortles-t, de szerintem ma sem volt annyira borzalmas, mint páran írjátok. A Browns védelme egyáltalán nem rossz, bőven nem rajtuk múlik a 0-10. A fal és az elkapósor is eléggé össze-vissza volt. Ami engem jobban zavart, hogy már a harmadik negyedben előjött a futás-futás és 3&8ra esélytelen passz féle playbook, hogy lefutassák az időt. Kb mintha arra ment volna a gameplan, hogy a Browns úgyse fog tudni még 1 TD-t szerezni ezért elég a 6 pontos előny, csak legyen minél gyorsabban vége a meccsnek (végül igazuk lett, de azért sokszor beugrott az elmúlt pár év offense-e, és hogy mennyire idegesítő volt azt a szenvedést nézni). Dede jó volt, ha visszajön Hurns, szerintem Bortles-nek is jobb meccse lesz majd. De összességében én még mindig azt érzem, hogy nem neki kell megnyernie a meccset, csak nem szabad, hogy elveszítse (amit régen sokszor megtett). Fontos meccseken kell 1-1 jobb drive tőle (idén ez is pipa eddig), amúgy meg nem adhatja el 1-nél többször a labdát, ennyi a feladata. Ettől függetlenül jövőre jöhet új QB, mert bőven nem érné meg a pénzét, de nem kell folyamatosan szidni, mert nem hoz le annyira rossz szezont, mint azt sokan be akarják állítani.Ez remek elemzés Blake szerepéről, csak ma is azt éreztem, ha Fournette és a D nem úgy játszik ahogy, lehet kikapunk. A védelem olyan szinten van, hogy egy nem feltétlenül elit, de átlagnál valamivel jobb QB-vel senki ellen nem félteném a Jagst. Még talán Bradyfalván se playoff meccsen! De amikor minden meccs előtt azon kell izgulni, hogy ma a hígfos Blaket, vagy csak az időként rossz Blaket látod vagy nagyon ritka esetben a nem is rossz Blaket, az valljuk be, nem túl rózsás. Nortman ma 8-szor puntolt, úgy hogy volt egy 100 yard feletti futónk. És mind Fournette, mind Yeldon, de még Ivory is tud elkapni, tehát akár őket is be lehetne vonni. A labdavesztése pedig megint Jesus facepalm kategória volt. Ez ma belefért, de a komolyabb csapatok ellen nem fog. Egy nagyon komoly Superbowl run megy/mehet el Blake miatt, és emiatt igenis frusztrált valamelyest az ember.
kisvanek4
több mint 8 éve
Lehet, hogy én védem túlságosan Bortles-t, de szerintem ma sem volt annyira borzalmas, mint páran írjátok. A Browns védelme egyáltalán nem rossz, bőven nem rajtuk múlik a 0-10. A fal és az elkapósor is eléggé össze-vissza volt. Ami engem jobban zavart, hogy már a harmadik negyedben előjött a futás-futás és 3&8ra esélytelen passz féle playbook, hogy lefutassák az időt. Kb mintha arra ment volna a gameplan, hogy a Browns úgyse fog tudni még 1 TD-t szerezni ezért elég a 6 pontos előny, csak legyen minél gyorsabban vége a meccsnek (végül igazuk lett, de azért sokszor beugrott az elmúlt pár év offense-e, és hogy mennyire idegesítő volt azt a szenvedést nézni). Dede jó volt, ha visszajön Hurns, szerintem Bortles-nek is jobb meccse lesz majd. De összességében én még mindig azt érzem, hogy nem neki kell megnyernie a meccset, csak nem szabad, hogy elveszítse (amit régen sokszor megtett). Fontos meccseken kell 1-1 jobb drive tőle (idén ez is pipa eddig), amúgy meg nem adhatja el 1-nél többször a labdát, ennyi a feladata. Ettől függetlenül jövőre jöhet új QB, mert bőven nem érné meg a pénzét, de nem kell folyamatosan szidni, mert nem hoz le annyira rossz szezont, mint azt sokan be akarják állítani.
több mint 8 éve
😊 😊 😊 😊 
Valami megváltozott idén.😊
twitter.com/ryanohalloran/status/932371659310460930
több mint 8 éve
Viszont Allent ne draftoljuk, iktriad azt mondta, hogy ő az új Bortles 😀Ha Iktriad azt mondta, akkor draftolni kell.
Willis
több mint 8 éve
imgflip.com/gif/1zntb9A Raiders - Ravensen idén Flacco ilyenből dobott 1st downt. 😊
Nem azért, de melyik irányító képes a feje mögött passzolni?
Willis
több mint 8 éve
Nem véletlenül van a Jags D 1. helyen total yardokban és engedett pontokban. Szerintem futott yardokban is már a 20. hely körül leszünk a forduló után, miközben pár hete még 32.-ek voltunk. Aztán jött Dareus, és amióta itt van, érdekes mód Malik és Abry is nagyon összekapta magát középen... 😊)A Jags (D) az AFC North ellen idén:Mind a 4 meccsen 10 pont alatti a kapott pontok száma, az igen!
4 meccs
4-0 (vs Ravens 44-7, @ Steelers 30-9 vs Bengals 23-7, @Browns 19-7)
116-30
+86 pontkülönbség.
😊
iktriad
Vrij6
több mint 8 éve
A Jags (D) az AFC North ellen idén:Mind a 4 meccsen 10 pont alatti a kapott pontok száma, az igen!
4 meccs
4-0 (vs Ravens 44-7, @ Steelers 30-9 vs Bengals 23-7, @Browns 19-7)
116-30
+86 pontkülönbség.
😊
iktriad
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
6 ember aki kitűnt a meccsen. Az első úriember sajnos megint nagyon negatív irányba. De a többieknek jár a pacsi.www.bigcatcountry.com/2017/11/19/16676698/6-jaguars-players-who-stood-out-in-19-7-win-over-browns
Pont most számolgattam én is, van idén eddig 7W-nk, abból négyen kaptunk egy TD-t, kettőn egyet sem...egészen hihetetlen, pazar, és még sorolhatnám a szuperlatívuszokat, amely nyilván ezt a brutál D-t dicséri, de most igyekszem csapatban gondolkodni! 😊Ja elég rátekinteni a csapat statokra.
Go Jax!
Stoki
Ma 184 engedett yard
50 engedett futott yard
5 sack (Yannick már 9-nél, Calais 11,5-nél jár)
2pick
4 turnover a D-től (1 az -egyébként ma is elég problémás- ST-től)
twitter.com/AdamSchefter/status/932366983668142081Egy szép hosszú szabályos elkapást elvettek tőle a zebrák, igaz azzal is csak 70 yardja lenne kb. De elsőre tetszetős volt, főleg ilyen időben és QB játékkal nehezítve.
Szegényy Dede 😕
mustaine
Egyébként dicsérjük meg a Browns védelmet, nagyon jól játszottak.A Browns D egy közepes O-val és kompetens HC-vel és QB-val minimum 5-6 Ws csapat.
Bortles meg hozta a már-már szokásos wtf formát. Kell a qb draft nagyon, Mayfieldről lehet lecsúszunk. Viszont Allent ne draftoljuk, iktriad azt mondta, hogy ő az új Bortles 😀
Willis
Ha 1. körben jön QB, akkor az Mason Rudolph lesz. Gondolom elsősorban őt, és nem az elkapóját, a szintén 1. körös prospect WR James Washintont nézik a Jags scoutjai minden Oklahoma State meccsen idén.
több mint 8 éve
Egyébként dicsérjük meg a Browns védelmet, nagyon jól játszottak.Bortles meg hozta a már-már szokásos wtf formát. Kell a qb draft nagyon, Mayfieldről lehet lecsúszunk. Viszont Allent ne draftoljuk, iktriad azt mondta, hogy ő az új Bortles 😀
több mint 8 éve
Pont most számolgattam én is, van idén eddig 7W-nk, abból négyen kaptunk egy TD-t, kettőn egyet sem...egészen hihetetlen, pazar, és még sorolhatnám a szuperlatívuszokat, amely nyilván ezt a brutál D-t dicséri, de most igyekszem csapatban gondolkodni! 😊Go Jax!
több mint 8 éve
A meccs összefoglalva 1 tweetben.twitter.com/AlfieBCC/status/932356731845468160
Jövő héten a támadók(mínusz Fournette és Marcedes) fizetik a védők hálaadásnapi vacsorájának a számláját. Bortles minimum 3 emberét.
7-3, 6-0 páratlan héten. 1. hely az AFC Southban egyedül. És mivel a Chiefs kikapott, mi vagyunk jelenleg a 3. kiemelt. 😊
1999 óta először vezetjük hálaadáskor a csoportot. Akkor még az AFC Centralban játszottunk...
2010 óta először nyertünk 4-et zsinórban. Volt olyan év Gus alatt, amikor összesen nem nyertünk ennyit.
Marcedes amúgy beérte kezdésekben Jimmy Smitht, ma kezdett 150-edszer. Csak Meester van előttük.
twitter.com/Tdickman89/status/932309265896951808
A védelem úgy játszott 1 driveot leszámítva, mint aki tudja tartani a 40 pontos igéretet, de a támadók(mínusz Fournette)... Parnell nem hiányozhat ennyire. Blake meg... Jövőre jöjjön Mason Rudolph,. Vagy Tyrod. Vagy aki belefér a büdzsébe.
több mint 8 éve
ezek a szoros győzelmek már egyértelműen a PO-ra felkészülés jegyében történnek !! 😉Csak kinézetre szorosak, valójában ezek sima, papírforma győzelmek, úton a 12-4, a PO, a SB felé. 😉
yooker