Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk Bennél gyakrabban van ebből nagy play vagy 1st down, mint sack. 😊Sack ide vagy oda, én ezt jobban csípem, mint hogy a QB-k legtöbbje eldobja a faszaba a labdát pályán kívülre. Utóbbi túl egyszerű megoldás és nem törekszik a play életben tartására. Még ha sack is a vége, ez számomra sokkal inkább foci.kishasziA csapatnak viszont nem feltétlen mindegy, h a down mellett vesztenek-e még 6-10 yardot is vagy nem... 2 rossz közül inkább a kisebbik rosszat választod.
Ha a QB meg tudja akadályozni, h sackeljék, akár olyan áron, h kidobja a fenébe, akkor csinálja, szvsz ez az elvárás is. A baj akkor van, ha megpróbálja játékba hozni, akkor amikor már nem kéne, és INT lesz belőle.Black_Adder
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Sack ide vagy oda, én ezt jobban csípem, mint hogy a QB-k legtöbbje eldobja a faszaba a labdát pályán kívülre. Utóbbi túl egyszerű megoldás és nem törekszik a play életben tartására. Még ha sack is a vége, ez számomra sokkal inkább foci.kishasziA csapatnak viszont nem feltétlen mindegy, h a down mellett vesztenek-e még 6-10 yardot is vagy nem... 2 rossz közül inkább a kisebbik rosszat választod.
Ha a QB meg tudja akadályozni, h sackeljék, akár olyan áron, h kidobja a fenébe, akkor csinálja, szvsz ez az elvárás is. A baj akkor van, ha megpróbálja játékba hozni, akkor amikor már nem kéne, és INT lesz belőle.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Sack ide vagy oda, én ezt jobban csípem, mint hogy a QB-k legtöbbje eldobja a faszaba a labdát pályán kívülre. Utóbbi túl egyszerű megoldás és nem törekszik a play életben tartására. Még ha sack is a vége, ez számomra sokkal inkább foci.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut Big Ben, hogy mennyit ekézik, hogy sokáig dédelgeti a labdát, aminek sokszor sack is lehet a vége, de kifejezetten örülök, ha nem megy bele fölös dobásokba.kishasziEz nem egészen igaz így megint. Egyik sem jobb. Cassel sem megy bele. Konkrétan nem is dob. 😀 De komolyan, az sem jó, kai korán dobja gyakran, az sem aki későn. Big Bang túl sokat vár, és ez nem változik attól ,hogy Palko is, de aztán mégis eldobja. Pedig akkor már valóban jobb lenne ,ha nem tanné. A legjobb ettől még az lenne, ha időben dobna.
De ez is biztos, hogy Palko csak ennyiben lenne rosszabb, mint Dákó uraság, és egyébként mindenben hozná a szintjét, akkor most nagy happy lenne. Ehelyett kis sad van
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Majd Ricky Höri Stanzi rendet tesz Kansasben
több mint 13 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut Big Ben, hogy mennyit ekézik, hogy sokáig dédelgeti a labdát, aminek sokszor sack is lehet a vége, de kifejezetten örülök, ha nem megy bele fölös dobásokba.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Érdekes, amit írsz a rookie hibáról vs. életkor. Azért az első kettő ugye picsamázli volt Arrington-Pats részről, de talán tényleg az is gond, hogy túlvállal. Mondjuk a 1.nál kapott egy ütést, ilyen van...Értem, és írtam is. Az lső volt pech ott valóban megütötték a dobás utolsó fázisában.
Utána már nem néztem (24-3)kishaszi
De a másik annyiban volt mázli csak, hogy a ROSSZ dobás amit a WR nem ért el, csak ujjheggyel, az rossz felé IS pattant.
Arról nem is beszélve, hogy volt még két olyan "pick", amit elejtettek, de a dobás maga 90%ban pick volt. És a harmadik meg tisztán Csínom Palko hibája volt szintén, csak azt nem ejtették el.
Tehát mázli neki is volt meg nem is, de nem kéne 4-5 ilyen dobás, akkor nem kell imádkozni ,hogy csak majd elejtik vagy jó fele pattan talán. Az elsőt kivéve.
De amikor pre seasonben játszott pont ugyanez volt. jó %ban dob, yardok is oké, ha hagyják dobni. Még egyébként TD is van. De a pickesélyes dobás nekem túl sok. Ilyen meccsen mindegy, de ezzel bukni fogunk nyerhető meccseken, és az lesz Palko vége.
több mint 13 éve
Érdekes, amit írsz a rookie hibáról vs. életkor. Azért az első kettő ugye picsamázli volt Arrington-Pats részről, de talán tényleg az is gond, hogy túlvállal. Mondjuk a 1.nál kapott egy ütést, ilyen van...Utána már nem néztem (24-3)
több mint 13 éve
Nem volt rossz meccs. Palko olyan volt mint vártam, a yardokat dobálta, bár TD-t nem. Viszont a világon semmit nem tudott hozzátenni a csapathoz. Bátran dobál, de ezért picket is dob, ezt is tudtuk. Pechje is volt kicsit ezzel ,de igazából nem. Rosszul dönt, túlvállalja magát. Ez rookie hiba, csak ő 28 éves. Első éles meccse volt, ezzel nem írta le magát, de ha így fog játszani még párat, akkor nagyon hangosan fogják Stanzit követelni.A védelem is a szokásos volt TE D# nulla. SS nulla = Washington volt ,de megint ő is hozta a formáját, szar volt, kaptuk róla a nagy játékokat, TDokat.
Hali jó volt, egy sack pár jó run stop. DJ is mutatott GL stopot. Houston kis sérülés után visszaállt, és egyre meggyőzőbb. Még a végén lesz belőle valami.
Gordon játszott Dorsey helyén, volt egy két nagy játéka, egy sack is. Igazából jó back up nem több. T-Jax szokásos hasznos szürke eminenciás, ma nem villogott.
Támadóknál sztem DExter vot a legjobb. Bowe+Breaston játszottak volna, de alig volt igazán megjátszható nem screen passz. Azokat hozták, és ennyi. Baldwin alig kapott labdát, azokat többnyire elkapta már amit lehetett.
Thomas Jones most kivételesen futott értelmesen. Rég volt ilyen.
Hudson megint nem játszott, Weigmann ahogy egész életében, most is vállalta a játékot, és le sem jött.
több mint 13 éve
Kösz!Úgy néz ki Cassel sérülése valóban komoly. Bár még nem rakták IR-re. De egy komoly tartós sérülés a 10. héten egy QB dobókezén, sztem azt jelenti, hogy nem sokat fog már játszani.Hivatalos az IRkishaszi
ulpianus
Sejthető volt. Ma írtam vagy tegnap, hogy két nem hivatalos forrás is (egy Chiefs játékos és a Fox Sports) írta.
Na, akkor Palko játszhat teljes erőből. De az x-edik pick után ne tessék csodálkozni, ha majd az otthoni meccseken felcsendül a "Stanzi! Stanzi!".
több mint 13 éve
Úgy néz ki Cassel sérülése valóban komoly. Bár még nem rakták IR-re. De egy komoly tartós sérülés a 10. héten egy QB dobókezén, sztem azt jelenti, hogy nem sokat fog már játszani.Hivatalos az IR
ulpianus
több mint 13 éve
Egyébként sztem két szempontból lenne ez érdekes.Na ez tényleg érdekes lenne :cool:ender1112Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz.ulpianusNagyon azt akarják, hogy abbahagyjam Stanzi csapatba követelését.
Kb ez az egy verzió van rá, hogy ez megtörténjen 😀Höri
1. A chiefs valóban egy QBre van a rájátszástól? (Ez azért erős üzenet lenne az utána játszó irányítónak is. Akár Ricky Stanzi akár nem)
2. (Ez legalább annyira érdekes.) Mire menne Peyton egy jó futójáték+jó WR sorral, ahol a védelem se kutya?
Persze akkor a draftunk oaklandi "magasságokba" szökne. Több más miatt ezért sem hiszek a történetben. Piolitól ez távol áll. Julio Jones esete sem erősített meg senkit, hogy megéri egy emberre áldozni mindent.
Sztem akkor már sokkal esélyesebb ,hogy Palko és Stanzi próbálkozhat idén. Ha beégnek úgyis garantált a TOP5 pick. Akkor pedig vagy Barkley (QB) bent van vagy más szimpi QB. Vagy Kalil (OT) vagy Martin (OT) bent van, ami sokat javít Stanzi játékán + futójátékon egyszerre. Mert akkor Albert mehet végre ROTbe, és kész a fal. Akkor pedig marad minden pick. És nem egy évre (kettőre) teszünk fel mindent, aztán vagy lesérül Peyton vagy nem. Piloli nem így gondolkozik, eleve nem az típus, aki dobálja a pénzt, ha megtetszik valaki.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Chiefs féle kánaán megszerezni Manninget eljátszik 3 évet addig Stanzi fejlődik és mikor Manning visszavonul akkor Stanzi jön és átveszi a helyét és nyeri majd a meccseket 😀 Persze erre kb semmi esély sincs, de álmodni szabad 😀Na ez tényleg érdekes lenne :cool:ender1112Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz.ulpianusNagyon azt akarják, hogy abbahagyjam Stanzi csapatba követelését.
több mint 13 éve
Na ez tényleg érdekes lenne :cool:Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz.ulpianusNagyon azt akarják, hogy abbahagyjam Stanzi csapatba követelését.
több mint 13 éve
Az nem változtat a dolgon, sőt! Mert az azt jelenti hogy:Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz.ulpianusNagyon azt akarják, hogy abbahagyjam Stanzi csapatba követelését.
1. Cassel cut.
2. Na ki lesz, akit betanít? Palko 28 éves. Betanítja 30 éves korára?
Mert PM semmi módon nem játszhat sok éveket. Sztem egy vagy kettőt max. De ez hülyeség ahogy van. Csak írtam, mert kell a hype a topicnak. 😊 Miért csak máshol mehetnek az elembeteg elméletek?
Egyébként sokan követelik Rickyt. Aki jobban megnézi az avatarom, én magam is.
több mint 13 éve
Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz.ulpianusNagyon azt akarják, hogy abbahagyjam Stanzi csapatba követelését.
Kb ez az egy verzió van rá, hogy ez megtörténjen 😀
több mint 13 éve
A Fox Sports szerint, és más forrásból egy meg nem nevezett Chiefs játékos szerint is Cassel hamarosan IRre fog kerülni. De legalábbis nem tér már vissza a pályára idén.Demorrio Williams (ILB) is már biztosan kiesett a meccsről.
Meccs. Ami még érdekes lehet és a beharangozóban nem akartam vele foglalkozni, az pár cserejátékos napfényre kerülése.
Ha Flowers+Carr sem játszik, akkor például Jalil Brown (rookie CB).
Ha Dorsey kiesik, akkor Bailey és Gilberry közt választhat Crennel. Ha No-Huddle offense-el próbálkozik a Pats, akkor lesznek rotálva bőven.
Weigmann helyett az eddig pályát is alig látott Hudson.
És persze Palko és a végre aktív listára került Stanzi. De Palko a fontosabb. Év végéig ennyi meccsen egyértelműen ki fog derülni, hogy mennyit is ér.
Érdekes lehet még Succop. aki szeptember 25én hibázott a Bolts ellen FG-t utoljára. Reméljük kitart a szériája pár évig.
Érdekes de hülye pletyka ,hogy majd rámegy Pioli, hogy leigazolja Peyton Manninget, ha játékképes lesz. Nekünk úgyis csak QB kell jószerével, a legnagyobb cap spaceünk van, nekik meg jól jön most a pick, ha rebuildingbe kezdenek. És Cassel cut, nem kapja meg az 5+ millióját a semmire. Stanzi inkább tanuljon PMtől.
Én egyetlen érvet tudok felhozni e mellett (és sokat ellene). Ezt nemrég mondtam, és terjesztem minden KC fórumon, mert elszabadult az RG3at, (más QBt első körben) a Chiefsbe hullám.
A Chiefs SOHA nem draftolt jó QBt első körben. Miért? Mert összesen egyetlen egyszer draftoltunk QBt első körben, Todd Blackledge személyében 1983ban. Az nem jött be, el is ment a kedvük a dologtól. 23 évig vártunk így is vele, nem lehet kapkodni. Most várunk még 33at a következővel=2016ig nem lesz első körös QB draft. A matematika könyörtelen. Ha az sem jönne be, növelik a várakozási ciklust 43 évre.
Aki itt jó QB volt, mind FA piacról (csereként) érkezett (Montana, Lenny Dawson, Trent Green pl).
több mint 13 éve
triangle
1 283
...mivel S és CB poszton mi is hasonló problémákkal küzdünk, Palko ellenére ez nehéz meccs lehet a hátsó alakzatunknak, a jobb WR-ek (mint pl. Bowe, Breaston, Baldwin) simán Rodgerst varázsolhatnak belőle. 😊
Főleg vicces lesz, hogy safety mellett már CB sem lesz. Palko-Brady pontháborúulpianus
mindezek ellenére remélem, Stanzi közelebb fog kerülni első nfl-meccséhez 😛
több mint 13 éve
kurucosan - http://www.youtube.com/watch?v=spLFql2QYEcmándéjnájt a rókalikban, olyan rettenet világok háborúját gondolom nem rajzolnak köré, ebbűl lehetne lepetés is, ha tudnátok tartani az elejét
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mai infó szerint kérdéses. Így állunk:A legújabb sérültlistán Cassel mellett csak kérdőjelek maradtak, akik tehát játszhatnak. Sztem kár erőltetni.Flowers akk valszeg játszik? Tudom messze még az MNF,de ha nem játszik túrnom kell egy DB-t 😊empty taxi
Flowers+Carr még esélyesebb. Dorsey játéka inkább kérdéses és Weigmann.ulpianus
Cassel out
Carr, Flowers, McGraw (S), Dorsey kérdésesek, limitáltan edzettek.
Weigmannről nincs hír.
Főleg vicces lesz, hogy safety mellett már CB sem lesz. Palko-Brady pontháború
több mint 13 éve
A legújabb sérültlistán Cassel mellett csak kérdőjelek maradtak, akik tehát játszhatnak. Sztem kár erőltetni.Flowers akk valszeg játszik? Tudom messze még az MNF,de ha nem játszik túrnom kell egy DB-t 😊
Flowers+Carr még esélyesebb. Dorsey játéka inkább kérdéses és Weigmann.ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
stanzi készülhet ha richardson védi palko vakoldalátJa nem azért. Már második meccsen vége lett a szezonnak. A védelmünk a tavaly MINDEN D# snapben játszó, nem létező cseren nélkül run & pass és külön egyedül TE ellen védekező Berryre épült. A támadás meg 3 elemre. Jamaalra és a TE Moeakira, meg a Bowe+Breaston párosra. Na most Maradtak Bowe-ék hozzák is amit neki kell ,de futás nélküli run heavyt játszani úgy ,hogy a TE központú (2-3- TEes) játékban nincs TE, sem run blockban sem passzban. Szal totál végünk lett ott. Én már csak azt nézem azóta ,hogy a jövő évben meg utána ki hogy fog teljesíteni ,ha lesz csapat.Újabb név a sérültek közt. Az eddig sosem sérült veterán harcos Casey Weigmann. Akkor érdekes lehet, hogy az újdonsült QBnek egy rookie és szintén eddig nem játszó center adja a lasztit (a második körben választott Rodney Hudson). Nem mintha eddig lett volna esélyünk bármire, csak ez így már inkább kabaré jelleget fog ölteni.ulpianusÜdv a klubban 😀szaba
Csak így Palko jól járt. Mert egyrészt balkezes. Másrészt nincs ROT. Hamradrészt már center sincs. Van egy rookie, eddig nem játszó, betanított guard center. És jön a Pats+Steelers+Jets+Bears+Packers. Sok sikert új fiú! 😀ulpianus
😊
több mint 13 éve
A legújabb sérültlistán Cassel mellett csak kérdőjelek maradtak, akik tehát játszhatnak. Sztem kár erőltetni. Flowers+Carr még esélyesebb. Dorsey játéka inkább kérdéses és Weigmann.
több mint 13 éve
De én még mindig előrébb látom, mint nálunk. De ez már másik topik, ha gondolod hozd át hozzánk 😛szabaNem igazán erről megy odaát a diskurzus (KC jövője/jelene vagy csoport jövője).
De tény, hogy van előnye, ha csak pár ember kell. Egy jó off season elég a szükséges 3 alapember (+4 csere) leigazolásához. De majd hiszem ha látom, én így gondolkozok. Mindenkiről ezt mondom. Majd ha látom, hogy valaki itt magas szinten passzol, akkor mondom, hogy elindultunk a csoport elsőségért. Addig csak elmélet. Bár tetszetősebb, és reményteljesebb, mint a szokásos default optimizmus.
Másrészt nem draftoltunk QBt első körben 1983 óta. Errefelé nem divat. Ugyanis Blackledge volt előtte és azóta az egyetlen 1st round QB a Chiefsben.
több mint 13 éve
szaba
10 546
De én még mindig előrébb látom, mint nálunk. De ez már másik topik, ha gondolod hozd át hozzánk 😛Amúgy hosszútávon egyértelműen itt van a legjobb csapat a divízióban. Kéne még egy-két ember az OL-be, a defense-be is van egy csomó jó játékos, talán Hali túljára kéne még egy szörny, illetve egy FS. Nem tudom hogy mivan a rookie NT-vel, de Gregg is upgrade-elhető. [Illetve még egy QB kéne.] Viszont ami jó, hogy találtatok Battle-ben egy jó pár Kárli mellé, van 3 überkirály WR (optimistán ideveszem Baldwint). Szerintem nagyon bright a future itt, szóval fel a kobakkal 😊szabaValahogy én is így látom. Nem is tehetek másképp "hivatalból" ugye.
Azonban nézzük így:
Nincs QB. Aki minden offense vezére. Szar offense is közepes, egy jó QB vel stb. visszafele is stb.
3-4ben nincs NT. Nem véletlen nyaljuk a futást édesen és sósan is.
Az OLben igazából egy klasszikus LOT hibádzik. Albert nem rossz, de ő ROTnek lenne szuper.
Szóval pár ember, de pont a legfontosabbak. És egy jó OC is elkelne. Nem lehetetlen azonban ,ahogy te is mondod, akár egy off seasonben megoldani. Mert az, hogy kell csere safety, csere TE, meg pár kiegészítő ember az alapcsapatot nem gyengíti. Ellenben nézd meg a Packerst tavaly, volt sérülés, nem volt totál megsemmisülő csapat. SB győzelem volt.
Nekünk ez hiányzik a kulcspozíció emberei, és a depth. A csapat alapja sztem is fel van építve.ulpianus