Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyipar van. Újabb UDFA érkezik.Charlie Gantt TE (Michigan State) 6'5 +260. Őt speciel láttam játszani párszor. Magas, és jó keze van. Tud blokkolni valamennyire. Akár másodvonalbeli LB, Safetyket is, de elég bizonytalan. Technkikája kiforratlan, nem valami erőteljes, NFLben eltolják simán. Pope és Moeaki mögött végül is sztem hulladék emberink vannak, szal miért ne?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Wiegmann megvan még egy évre elvilegStezKösz! nézem is rotoworldön.
Cserébe a jó infókért tessék egy oldal, ahol (bár pont nem a mai gyorsasággal érkező híreket) összefoglalják a (bármelyik) csapat híreit a legismertebb Csapathoz kapcsolódó siteokról. ÉS linkelve van minden, egy katt és ott vagy az ismert oldalakon. Chiefs esetén 5-6 siteot figyelnek megállás nélkül. Így megúszható sok lapozás. Elég praktikus. Bár én Chiefhez további vagy 8at használok, de a legfontosabb legnagyobb 5 benne van. Más csapatokat is így tartok szemmel 😉
http://www.lockerpulse.com/NFL/Chiefs/
több mint 13 éve
Wiegmann megvan még egy évre elvileg
több mint 13 éve
Moss van egy pár, de sejtem kire gondolsz, mint mérsékelten jó arc.Santana is ugyanaz a probléma, mint Rice. Lenne 3 WR, aki ugyanazt tudja, és ki lesz a slot? Lassan ki lehet írni egy Lost slot pályázatot. Baldwin totál alkalmatlan erre, ez tény. Bowe-t nagyjából 3 ember tudná most kiszorítani a posztjáról, és Santana sincs köztük, de Rice sem. Rotálni fogunk 3 kezdőjátékost 2 poszton? Azért az nagy luxus volna. Egyre érdekesebb, mert egyre inkább valóság, amit Pioli mondott, hogy elit WR márpedig lesz.
Viszont ami tényszerűbb. Van egy újabb UDFA játékos. A varázslók kedvence:
Amara Kamara (LB, Temple). Nos nélküle úgyis csak öttel több (14) LB volt a kelleténél, szal nagy szükségünk volt még egyre. Tehát camp body.
több mint 13 éve
Moss jó arc 😊 Persze ez a Moss.
több mint 13 éve
Santana Mossal tárgyal a KCStezNem semmi, tényleg igazolunk elit WR-t a végén. (Csak Delonso meg ne tudja. Reggelig itt fog kötözködni. 😀)
Mindenesetre az érdekelne, hogy mégis mekkora összegeket szánunk erre a projectre?
több mint 13 éve
Ulpianus.Nem a nemlétező probléma a probléma, hanem volt egy gondolatmeneted, aminél ha átgondolnád a leírtakat rájönnél, elég csacska volt, ehelyett megmagyarázod.
Nem írom le harmadszor is minek...
De peace, no offense és egyebek. További szépet.
több mint 13 éve
Igyekszem viccesre venni a hozzám szólásod.Injruy prone az egyedüli újdonság. Arra reagálnék pár szóban. Ha tehát nem slotban, de máshol sérül 8-10 millióért az olcsóbb? Vagy ilyen alapon, hogy lesérülhet, kár bárkit igazolni. De igaz, lesérülhet. És igaz, akkor nem éri meg a 8-10 milla, de akkor 1 milla sem. Ez így nem függ össze.
Örülök annak is hogy megosztod azt a csodát számomra, hogy egy pozícióhoz nem csak egyféle játék tartozhat. Eddig megvagyunk.
Azért nem játszatná tőlem függetlenül őt senki slotban a teljesség igénye nélkül mert injury prone és slotban igen gyakori a komoly sérülés, mert ott még welkernek sem ennyit fizetnek, egyszerűen 8-10 millát egy elit avagy premiere elkapó kap ebben a ligában. És még véletlenül sem akarják megöletni. Én elfogadom ha ezt te felülírod, max nem értek veled egyet. De bármikor lefogadom veled, nem slot receiverként fog tevékenykedni akár hozzátok jön, akár máshova.
Ui.: ja meg mert nem slot elkapó.Delonso_
Gondolom úgy érted a kockázat túl nagy. Egy injury prone esetén? Az maga a kockázat.
Igazából mindegy. Mivel sztem egyszerűen nem éri meg Rice leigazolása, és nem fog megtörténni. Tehát teljesen értelmetlenné válik, hogy most te leírtad ugyanazt mint Wyatt amit egyszer már feljebb megtett.
Csak én érzem úgy, hogy itt tépjük a szánkat egy nem létező problémán?
több mint 13 éve
Igyekszem viccesre venni a hozzám szólásod.Örülök annak is hogy megosztod azt a csodát számomra, hogy egy pozícióhoz nem csak egyféle játék tartozhat. Eddig megvagyunk.
Azért nem játszatná tőlem függetlenül őt senki slotban a teljesség igénye nélkül mert injury prone és slotban igen gyakori a komoly sérülés, mert ott még welkernek sem ennyit fizetnek, egyszerűen 8-10 millát egy elit avagy premiere elkapó kap ebben a ligában. És még véletlenül sem akarják megöletni. Én elfogadom ha ezt te felülírod, max nem értek veled egyet. De bármikor lefogadom veled, nem slot receiverként fog tevékenykedni akár hozzátok jön, akár máshova.
Ui.: ja meg mert nem slot elkapó.
több mint 13 éve
Rice nem lesz slot wrÉs miért nem? Mert TE megmondod Haleynek, hogy nem teheti?
1. mert nem slot wr
2 slotnak nem igen fizetnek évi 8-10 milkát
Ha jön akkor vélhetően ő lesz leginkább pályán Bowe-al, Baldwin pedig RZ targetként játszik/ spread/ egyéb legalább 3wr-es felállások tömkelege.Delonso_
Ha leigazolják akkor leigazolják. Sztem nem, de ha igen, áldásom rá. Eddig jó munkát végeztek, pedig én soha nem azt tettem volna. Ebből is látszik, hogy mi itt mennyire értünk hozzá. 😀
De azt felejtsük el, hogy slot WR egyféle van a világon és egyféle játékot játszhat. Ez hülyeség. Ahogy attól hogy valaki slotban áll, még lehet elsőszámú vagy másodszámú célpont. Ez nem úgy megy, hogy a WR spotok száma alapján mindenki 200 yarddal kevesebbet fog kapni passzt (vagy pontosabban kevesebb passzt).
Ajánlom akkor neked, hogy nézegesd egy kicsit az nflben használatos alaptaktikát működését csapatonként. Meg fogsz lepődni, hogy egyes csapatok mennyire nem úgy használnak egyes posztokat, ahogy "elvileg" kéne. Ez nem ilyen egyszerű, hogy mindenki ugyanazt játszatja azonos posztokon. Ahogy taxi is utalt erre helyesen.
Bár én sem hiszem, hogy Rice idejön, de pont ezért volt érdekes a hír. Mert ha igen, akkor játszani fog. És Baldwin is, Bowe is.
több mint 13 éve
Rice nem lesz slot wr1. mert nem slot wr
2 slotnak nem igen fizetnek évi 8-10 milkát
Ha jön akkor vélhetően ő lesz leginkább pályán Bowe-al, Baldwin pedig RZ targetként játszik/ spread/ egyéb legalább 3wr-es felállások tömkelege.
több mint 13 éve
Slot WR-ekhez: Houshmandzadeh is igen jó slotban pedig alkatilag semmi köze pl. Welkerhez.Breaston ellenben már a Cardsba is feltűnt slot WR-ként.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sajnos itt csak ez van. De keres rá a csoportodra. Hátha.köszi
ulpianus
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/29249/rookie-pool-numbers-releasedElvileg az AFC WESTben ennyi lehet a rookie összfizetés idénre:Ez honnan van? érdekelne a mi csoportunké is.zinedine5
Denver: $8,118,404
Kansas City: $5,184,520
San Diego: $5,039,209
Oakland: $3,957,552ulpianus
Sajnos itt csak ez van. De keres rá a csoportodra. Hátha.
Steve Breaston (WR), aki iránt érdeklődünk ,azt mondta hat csapat kereste meg eddig valamilyen formában, köztük a chiefs is.
több mint 13 éve
Elvileg az AFC WESTben ennyi lehet a rookie összfizetés idénre:Ez honnan van? érdekelne a mi csoportunké is.
Denver: $8,118,404
Oakland: $3,957,552ulpianus
több mint 13 éve
Elvileg az AFC WESTben ennyi lehet a rookie összfizetés idénre:Denver: $8,118,404
Oakland: $3,957,552
több mint 13 éve
Baldwin gyors. egyenes utakon gyors. De route futása nagyon gyenge. Mert a Pittben nem kell ilyet csinálni. Ott run heavy van. Blokkolni kell. ÉS amikor elakad, akkor jön a deep route. És ennyi. Ezért Badlwin tudja a post, fly, stb utakat és kész.Baldwin gyors, de az irányváltása lassú. Magas, és magasabbra ugrik, mint bárki. De egy slotnak belül ahogy mondod is, gyors irányváltásokkal kell lerázni a védőt, nem izomból lefutni.
Bowe nyilván jobb, mint Rice, és első helye garantált. Slot WR nincs, bár az kéne sztem is. De ha Ricet el tudja hozni Pioli jó áron, akkor nekem jó.
Haley a liga egyik legjobb passz mestere ez tény. Ha valaki, ő aztán tud olyan playbookot rajzolni (amilyet akar), ahol 3 egyenértékű WR van, akik magasak, és nem daráltatja őket, mert nem szükséges.
Nem is szükségszerű. Nem Hail Mary féle mindenki Go routeon van playre gondolok, de ott sincs tipikus slot játék. Mert nem muszáj ez.
Csak a tipikus slot alacsony és robbanékony olyan route is lesz a palybookban. De lehet például egyszerűen olyan felállásban is indulni ,ahol a TE zúz belül (Moeaki) főleg, nem a slot.
Például egy Air Coryellben két extraklasszis WR kell, akik gyorsak magasak, és többnyire mélyre is futnak. most nem megyek bele. És melette a futás dominál. Ehhez tette hozzá a Bolts az erős TE játékot a pálya közepére.
Ott simán lehet olyat csinálni ,hogy a slot és a TE elosztják az under területet. Én el tudom képzelni. És a két WR a weak sideon felváltva megy mély utakra, ezzel további lehetőségeket nyitva. Miért ne? Ezzel egy csapásra kinyírják a rendszer gyenge pontját, a RZ-EZ elleni gyenge játékot. De sok spred alapú offense-t is el tudok képzelni 3 magas WR+1 TE-re írva.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Persze, poénból nem visznek oda egy ilyen potenciállal rendelkező játékost, csak szimplán fura, hogy bebasznák a darálóba (bár valszeg nem ilyen Welker-szintű szerepe lenne). Középen meg az agilitás és a gyorsulás többet ér, mint a nagy végsebesség, és a magasság (nálam). Én egyelőre nem tudom elképzelni, hogy ez esetben ne szélen legyen pályán, és ha valakinek ki kell maradnia a 3-ból, az nálam nem Rice, és nem Bowe. Akkor viszont az első körös pick kicsit értelmetlen. Vagy akkor megengedheti magának a Chiefs, hogy padoztassa Baldwint... Mindegy, nekem fura lenne, ha odaigazolna, és ha slot lenne, méginkább. Ettől még simán lehetEz most nem egészen világos, akkor most a 6'4"-es Sidney Rice-t raknád be slot WR-nek?WyattSok választás nincs. Mert Bowe és Baldwin nem ott fog állni, az elég valószínű.
A Slot WR nem kell magas legyen. Erre gondolsz. De nem kell alacsony legyen. Az úgy nem igaz, hogy hátrány a magasság. Csak spórolni szoktak, hogy gyors és olcsó ember legyen slot.
De nekem igazából tök mindegy ki hol áll.
Csakhogy adott egy Bowe-Baldwin-Rice trió, ha igaz, hogy Pioli la akarja igazolni.
Két lehetőség van:
1. játszanak mindhárman, és Rice nem lehet slot. Akkor Bowe vagy az erre teljesen alkalmatlan Baldwin lehet slotban.
2. Nem játszanak hárman, mert az ésszerűtlen hogy a három legjobb WR játsszon. Inkább játszik kettő, és harmadik pedig: Tucker, Horne, vagy valamelyik eddig sem bevált slot WR. És egy drága WR meg pihizik a padon.
És végül taktikai szempontból egy példa. Mondjuk bunch formáció. Miért is muszáj speedy? Ott állnak együtt.
Elvileg lehetne, hogy rotálják őket, mert a Chiefsben sok a dupla TE felállás, meg a FB játék. De azt gondolom ez pazarlás. Valamint Bowe és Baldwin fiatalok, rengeteg snapet elbírnak. Minek rotálni őket?
Nemtom mi lesz, de állítólag Pioli leigazolhatja Ricet. Én azt mondom, akkor játszani is fog. Sokat.ulpianus
több mint 13 éve
Újabb (harmadik) UDFA OTMike Ingersoll OT (North Carolina). 6'5 + 303.
Ő így már még kevesebb eséllyel indul. Lehet, hogy nem egy drága veterán OT igazolláson töri a fejét a vezetés? Inkább marad aki van, és O'Callahan a csere OT helyére próbálnak egy run blockert találni? Nekem most így tűnik.
több mint 13 éve
Ez most nem egészen világos, akkor most a 6'4"-es Sidney Rice-t raknád be slot WR-nek?WyattSok választás nincs. Mert Bowe és Baldwin nem ott fog állni, az elég valószínű.
A Slot WR nem kell magas legyen. Erre gondolsz. De nem kell alacsony legyen. Az úgy nem igaz, hogy hátrány a magasság. Csak spórolni szoktak, hogy gyors és olcsó ember legyen slot.
De nekem igazából tök mindegy ki hol áll.
Csakhogy adott egy Bowe-Baldwin-Rice trió, ha igaz, hogy Pioli la akarja igazolni.
Két lehetőség van:
1. játszanak mindhárman, és Rice nem lehet slot. Akkor Bowe vagy az erre teljesen alkalmatlan Baldwin lehet slotban.
2. Nem játszanak hárman, mert az ésszerűtlen hogy a három legjobb WR játsszon. Inkább játszik kettő, és harmadik pedig: Tucker, Horne, vagy valamelyik eddig sem bevált slot WR. És egy drága WR meg pihizik a padon.
És végül taktikai szempontból egy példa. Mondjuk bunch formáció. Miért is muszáj speedy? Ott állnak együtt.
Elvileg lehetne, hogy rotálják őket, mert a Chiefsben sok a dupla TE felállás, meg a FB játék. De azt gondolom ez pazarlás. Valamint Bowe és Baldwin fiatalok, rengeteg snapet elbírnak. Minek rotálni őket?
Nemtom mi lesz, de állítólag Pioli leigazolhatja Ricet. Én azt mondom, akkor játszani is fog. Sokat.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ez most nem egészen világos, akkor most a 6'4"-es Sidney Rice-t raknád be slot WR-nek?
több mint 13 éve
A Chiefs edzések holnapután kezdődnek, de gyűlnek az emberek. Na, ki volt az első? Cassel, jellemző. 😊
több mint 13 éve
Két új UDFA:Josue Paul (WR, Central Connecticut) 6'1 + 190. Gyors ST ember
Brandon Bair (DE, Oregon) 6'6 + 276 bokszzsák státusz.
Josue Paul H-Back poszton is bevethető.