Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Egy kis statisztikai elemzés a Seahawks támadóiról a Chiefs meccs előfutáraként:
http://www.arrowheadpride.com/2010/11/25/1836092/kc-chiefs-vs-seahawks-analyzing-seatles-football-tendencies

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Megérkezett az front seven múlt heti elemzése:
http://www.arrowheadpride.com/2010/11/26/1837600/kansas-city-chiefs-front-seven-evaluation-nfl-week-eleven

több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Volt valami különösebb oka ,hogy Colin Brownt cutoltátok,vagy csak nem illett a falatokba?
Most Ps-re leigazoltuk,de az általánoson kívül semmi érdemi info nincs róla.
Előre is köszi.kátrány
Nem illett a falunkba. Mert szar. Lehet ez más falban nem hátrány, de itt nem illett a rendszerbe. Igazából egy ötödik körös project volt. A fantázia az volt benne, hogy nagy (6'7+335) és akkor ROTbe jó lesz. Mert ott van Albert (LOT) aki sérült néha bár ez ritka, és hamar talpra áll. De nincs több korai körös OT vagy nagy FA vagy semmi. Csak ilyen projectek. Elsősorban O'Callaghan volt, amíg le nem sérült, amitől úgy belassult, mintha sebességet lassítanál videonézés közben. Ezért elé került Barry Richardson (mekkora nevek mi?) aki jómunkásember, kifogásolható lábmunkával, de legalább jól tol és hajt. Most ő kezd, persze ha nem sérült. És volt Brown. De ő még így sem fért be, hogy ennyire nincs elég ember a poszton. Ezért részleteztem, mert sztem ilyen depthbe illik beférni.

Egyrészt lassú, másrészt a technikája gyenge, és nem is egy észlény. 2009ben lett draftolva, lesérült IRre került, idén visszatért, de semmi jót nem mutatott. Lehet Guard is, elvileg azt is tudja. Guardban mi jobban állunk, de 3 jó van, kéne egy negyedik tartalék, de ahhoz is kevés volt.
Bazi nagy és fiatal, meg lehet vele próbálkozni, de azért Kansas Cityben értenek az OL emberekhez, és ebben a falban ROTként lehet játszani simán rookieként is, nagyon egységes, és normális minőségű fal ez a többi poszton (Albert, Waters, Weigmann, Lilja). Bár az igaz, hogy nem mauler orkok döngő léptekkel tolnak, hanem táncosok, és az nem Brown játéka. De több biztatót ha meggebedek sem tudok mondani. 😊ulpianus
Köszi a segítséget,az a kettősség volt bennem,hogy
1.értetek az OL játékosok kiválasztásához
2.idény elején közepesnek mondhatónak saccoltátok a falatokat
3.egy lineman helyére(nevezetesen Kooistra)szerződtettük,aki szintén nem tálentum,de tapasztalt,rutinos több poszton bevethető
Ezek úgy összekavarodtak bennem és pont elég volt.
Még egyszer köszi ,a biztató szavakat is. 😊kátrány
azonkívül, hogy ulpianus leírta a miérteket korrekten
szerintem a ZB rendszerünkbe sem illet bele, ő inkább power ember
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Volt valami különösebb oka ,hogy Colin Brownt cutoltátok,vagy csak nem illett a falatokba?
Előre is köszi.kátrány
Nem illett a falunkba. Mert szar. Lehet ez más falban nem hátrány, de itt nem illett a rendszerbe. Igazából egy ötödik körös project volt. A fantázia az volt benne, hogy nagy (6'7+335) és akkor ROTbe jó lesz. Mert ott van Albert (LOT) aki sérült néha bár ez ritka, és hamar talpra áll. De nincs több korai körös OT vagy nagy FA vagy semmi. Csak ilyen projectek. Elsősorban O'Callaghan volt, amíg le nem sérült, amitől úgy belassult, mintha sebességet lassítanál videonézés közben. Ezért elé került Barry Richardson (mekkora nevek mi?) aki jómunkásember, kifogásolható lábmunkával, de legalább jól tol és hajt. Most ő kezd, persze ha nem sérült. És volt Brown. De ő még így sem fért be, hogy ennyire nincs elég ember a poszton. Ezért részleteztem, mert sztem ilyen depthbe illik beférni.

Egyrészt lassú, másrészt a technikája gyenge, és nem is egy észlény. 2009ben lett draftolva, lesérült IRre került, idén visszatért, de semmi jót nem mutatott. Lehet Guard is, elvileg azt is tudja. Guardban mi jobban állunk, de 3 jó van, kéne egy negyedik tartalék, de ahhoz is kevés volt.
Bazi nagy és fiatal, meg lehet vele próbálkozni, de azért Kansas Cityben értenek az OL emberekhez, és ebben a falban ROTként lehet játszani simán rookieként is, nagyon egységes, és normális minőségű fal ez a többi poszton (Albert, Waters, Weigmann, Lilja). Bár az igaz, hogy nem mauler orkok döngő léptekkel tolnak, hanem táncosok, és az nem Brown játéka. De több biztatót ha meggebedek sem tudok mondani. 😊ulpianus
Köszi a segítséget,az a kettősség volt bennem,hogy
1.értetek az OL játékosok kiválasztásához
2.idény elején közepesnek mondhatónak saccoltátok a falatokat
3.egy lineman helyére(nevezetesen Kooistra)szerződtettük,aki szintén nem tálentum,de tapasztalt,rutinos több poszton bevethető
Ezek úgy összekavarodtak bennem és pont elég volt.
Még egyszer köszi ,a biztató szavakat is. 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Előre is köszi.kátrány

Bazi nagy és fiatal, meg lehet vele próbálkozni, de azért Kansas Cityben értenek az OL emberekhez, és ebben a falban ROTként lehet játszani simán rookieként is, nagyon egységes, és normális minőségű fal ez a többi poszton (Albert, Waters, Weigmann, Lilja). Bár az igaz, hogy nem mauler orkok döngő léptekkel tolnak, hanem táncosok, és az nem Brown játéka. De több biztatót ha meggebedek sem tudok mondani. 😊

több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Előre is köszi.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Flowers sérült, viszont McCluster játszani fog valószínűleg.

A sok idióta cikk persze ömlik. Kedvencem most a "mi is volt amikor Cassel egyetemi évei alatt (USC) Carrol (Seahawks edző) nem őt, hanem Leinartot favorizálta?" Ebből aztán tényleg rengeteg tanulság levonható a meccsre vagy bármire vonatkozólag 2010ben. És van aki levonja bazzeg! 😀
Akkor én meg abból fogok levonni messzemenő következtetéseket, hogy az egyetemen Palmer (aki Leinart előtt volt starter Cassel kárára), és Polamalu voltak a szobatársai. Mert sztem ez akár eldöntheti a meccset! Mi lett volna, ha például kidobják az ablakon Casselt? Ugye? Szóval nagyon faja összefüggések látnak monitorvilágot.

több mint 14 éve
Vrabel is kapott TD passz route-ot, csak nem jött be. DE ő nagyjából egy közepes TE képességével kap el, szal jól. Anno Jared Allen volt hasonlóan jó kezű, csak túl jó védő volt, hogy lezúzassa magát közepes TEként. De Vikesban is kap néhanapján lasztit.

Shaun Smith (DE-DT) egyébkét nagy mókamester. Azt nyilatkozta: "Nem vagyok megelégedve, több labdát akarok kapni! Jól kapok el megérdemelnék nagyobb bizalmat." 😀 😀 Ez egy hülye, de ő szokott ilyeneket nyomni, a riporter meg csak pislogott állítólag. 😀

több mint 14 éve
Ami egyébként sztem nagyon jót tett a játéknak, hogy a Denver elleni fiaskó után Haley az edzések jó részében visszavette a taktikai felkészülést. Erősen rámentek az alapok gyakorlására. Szerelések, ütközések, power step, elkapások gyakorlása orrba-szájba, stb. Előre mondták a játékosok közül is páran, hogy jót fog tenni valószínűleg, mert a TC utn is ezért harapott a csapat, nem voltak apró bosszantó hibák. Néha már a túlzott zseniális taktikára hagyatkozás is hiábavaló. Haley meg főleg el tud menni a "nagy generális" irányba. Mondhatjuk, hogy tényleg bevált.ulpianus
az megvolt, hogy arenas felállt slotba is?
és vrabel mellett shaun smith is felállt receiver-nek
😊
úgy néz ki, hogy albert és flowers sérülése nem túl súlyos
egyik fontosabb lenne, mint a másik
nem túl megnyugtató egy richardson-o'callaghan tackle páros
bár richardson kezd elég jó lenni RT-ben, o'callaghan meg remek futásblokkoló egy az egyben, de a secon level blokkokat nem neki találták ki és a pass protection-ben...😊
bowe valószínűleg megdönti a franchise TD elkapás rekordot, már csak egy kell neki a holtversenyhez, ugye 11 van eddig neki és 12-vel chris burford tartja ezt a rekordot
a másik meg, hogy nem szeretnék charlest-ra várni 23 perc és 48 másodpercet a következő meccsen
seahawks ellen must win
ez van
nem lesz könnyű idegenben
több mint 14 éve
Ami egyébként sztem nagyon jót tett a játéknak, hogy a Denver elleni fiaskó után Haley az edzések jó részében visszavette a taktikai felkészülést. Erősen rámentek az alapok gyakorlására. Szerelések, ütközések, power step, elkapások gyakorlása orrba-szájba, stb. Előre mondták a játékosok közül is páran, hogy jót fog tenni valószínűleg, mert a TC utn is ezért harapott a csapat, nem voltak apró bosszantó hibák. Néha már a túlzott zseniális taktikára hagyatkozás is hiábavaló. Haley meg főleg el tud menni a "nagy generális" irányba. Mondhatjuk, hogy tényleg bevált.

több mint 14 éve
Már hogyne lenne gond. Az, hogy ők a legjobbak, még nem ok arra, hogy a PO-ba jussanak 😀 .ender1112
Sőt ez nem ok semmire. Csak ugye most úgy állnak a csapatok, hogy nekünk 6-4.
Oakland 5-5
Másik két csapat nem játszott, ez ne feledjük. HA nyer a Bolts, akkor 5-5 és Denver kiszállt végleg nekik akkor 3-7 lenne.

több mint 14 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Már hogyne lenne gond. Az, hogy ők a legjobbak, még nem ok arra, hogy a PO-ba jussanak 😀 .
több mint 14 éve
Az a másik két rivális igazából csak egy. Ha az veszítene , annak tudnék örülni majdnem annyira, mint a mai győzelemnek.ender1112
Én meg úgy vagyok vele, hogy a San Diego ha megver mostantól mindenkit a csoportban, és utána akár POba is jut, semmi gond. Jobb csapat, mint a másik három.

Én inkább csak egyszerűen örülök, ha a köcsögsz kikap. Főleg Rivers miatt. Annak is örülök például, hogy Tomlinson már máshol játszik. Egyrészt nem fut szét minket, másrészt imádom, de szurkolni sosem tudtam így neki, most már tudok. 😊
Magunk kezében van a PO esélyünk továbbra is. Két meccset buktunk, ami fontos volt, de még így is. Persze holnap hajrá Denver! 😊

több mint 14 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Az Arrowheadben eddig ötből öt győzelem. Az a faszajó. 😊 Mindig is nagy katlan volt az Arrowhead, most újra nem az ellenfeleink kedvence. Ez tetszik.

A védelem az első driveban gyengélkedett, de aztán nem volt gond. a Támadásaink mentek földön és levegőben. Volt a vége előtt egy kis kihagyás, mert már nem hajtott senki. Garbae timeban ez szokott lenni. Aztán megint végigmentek a pintyeken. Pedig már nagy hajtás nem volt. A védők is ekkor leeresztetek, kaptunk is egy szem TD-t nulla másodperccel a vége lőtt, de senkit nem érdekelt kábé semennyire 31-6nál. Megérdemelte a Cards, mert megpróbálták, és ennyit illik, nem kell lesérülni feleslegesen. Kell is, hogy ne bízza el magát senki.

Cassel megtalálta magának végre Bowe ritmusát, ez jó hír. A futójáték akadozott, de aztán egy nagy futás mindig jött. Egy egy big run is volt. Szóval összességében a statisztika nem rossz.

Lewis és Berry rookie safety páros. Ezt újra és újra látjuk. Berry megint művelt szép dolgokat, Lewis inkább pár nagy hittel tűnt fel. Hali és Flowers megint toltak nagy playeket. Minden a szokásos. Haley is hívott hajmeresztő dogokat, az is szokásos.

Lényeg, hogy nyertünk. Továbbá fontos, hogy normális játékkal. Nem mázlival, vagy ilyesmi. Az Oakland vesztett. És a másik két riválisból is egyik veszteni lesz kénytelen. Szóval elvagyunk a mi kis PO álmainkkal továbbra is.ulpianus
Az a másik két rivális igazából csak egy. Ha az veszítene , annak tudnék örülni majdnem annyira, mint a mai győzelemnek.
több mint 14 éve
Az Arrowheadben eddig ötből öt győzelem. Az a faszajó. 😊 Mindig is nagy katlan volt az Arrowhead, most újra nem az ellenfeleink kedvence. Ez tetszik.

A védelem az első driveban gyengélkedett, de aztán nem volt gond. a Támadásaink mentek földön és levegőben. Volt a vége előtt egy kis kihagyás, mert már nem hajtott senki. Garbae timeban ez szokott lenni. Aztán megint végigmentek a pintyeken. Pedig már nagy hajtás nem volt. A védők is ekkor leeresztetek, kaptunk is egy szem TD-t nulla másodperccel a vége lőtt, de senkit nem érdekelt kábé semennyire 31-6nál. Megérdemelte a Cards, mert megpróbálták, és ennyit illik, nem kell lesérülni feleslegesen. Kell is, hogy ne bízza el magát senki.

Cassel megtalálta magának végre Bowe ritmusát, ez jó hír. A futójáték akadozott, de aztán egy nagy futás mindig jött. Egy egy big run is volt. Szóval összességében a statisztika nem rossz.

Lewis és Berry rookie safety páros. Ezt újra és újra látjuk. Berry megint művelt szép dolgokat, Lewis inkább pár nagy hittel tűnt fel. Hali és Flowers megint toltak nagy playeket. Minden a szokásos. Haley is hívott hajmeresztő dogokat, az is szokásos.

Lényeg, hogy nyertünk. Továbbá fontos, hogy normális játékkal. Nem mázlival, vagy ilyesmi. Az Oakland vesztett. És a másik két riválisból is egyik veszteni lesz kénytelen. Szóval elvagyunk a mi kis PO álmainkkal továbbra is.

több mint 14 éve
Mike Vrabel 1997. Augusztus 31-én lépett először a pályára. Ma fog 200. alkalommal regular meccsen. Akkor a Steelers játékosa volt (kikaptak a Cowboystól 37-7-re), most a Chiefsé. De mindenki mint Patriots LB fog emlékezni rá.

Vrabel a kezdetekről:
“I remember Daryl Johnston cracked me one time. He was at fullback and he went out and came back and crack (blocked) me and it was one of those ‘I’m in the NFL now.”

több mint 14 éve
Ott van még a fántásztikum Price is! Igazából Még Leggett is tud CB létére safetyt játszani, csak ő meg IRen van. Tehát mondhatjuk, hogy mindenki sérült. Név szerint akkor, aki nem tudta követni erősorrendben:

McGraw (starter papíron de inkább ST parancsnok) sérült
Lewis (starter volt valójában) sérült
Washington (back up tartalék ha valaki bibis) sérült
Leggett (back up tartalék) IR
Langford (tartalékok netovábbja) sérült
Price ("ez már a vég" beosztású) egészséges

Persze a kérdésesek közül valaki még kell jöjjön. Berry ott van SSben ő tud FSt is, csak attól nem lesz több safety. Maximum még Arenas tud safetyt játszani, de az már valóban nagy gond, ha neki kell. Úgyhogy valaki pályára fog lépni, csak ugye sérülten nem lesz épp megfelelő a védelem se így se úgy.

több mint 14 éve
Sérültek közt most is ott a két kezdő Guard (Waters+Lilja), de a két FS is (McGraw+Lewis), és persze a cseréjük is a fos Washington (DB), Dexter is marad, és a másik sérülékeny ember Moeaki. A Free safety poszt tehát az előző meccshez hasonlóan király erős lesz, majd én beállok. Igazából Moeaki (TE) é McGraw kivételével mindenki kérdéses, de csak azért mert valakinek játszani is kell, nem mert annyira egészségesek. De McCluster is három hete kérdéses, ettől még nem játszott egy percet sem.

De legalább LB van már 14 a PS kettőjével együtt, szóval bármikor játszhatunk 3-5-1-et. Csak ki fog free safetyt játszani ha két kórházból szökött megsérül, azt nem tudni. már ha bárkit össze tudnak addig celluxozni. Majd az a Langford, aki eddig egész szezonban sérült volt. Arról nem is beszélve, hogy a pass rush ugye liga szinten is csak a Coltsban kevesebbszer simán 4 emberes rush, mint nálunk. Hali mindent megold, és ennyi. De azért 3-4-ben egy ROLB blitz az nem igazi blitz. Tehát vagy Berry hátramegy, vagy nem tudom mi lesz.ulpianus
washington-t nem szeretném látni a pályán
mondjuk elvileg ő is sérültlistán van
😊
nem szeretném ha anderson-t naggyá tennék emiatt
lehet érdemesebb lenne FS-nek berry és langford meg tolná SS-ben
a cardinals futójátéka nem vészes és nem kellene berry.nek a box környékén fenn lenni futás ellen (ebben nagyon jó)
bár berry cover képességei az idényben még finoman fogalmazva sincsenek a csúcson
😊
több mint 14 éve
Sérültek közt most is ott a két kezdő Guard (Waters+Lilja), de a két FS is (McGraw+Lewis), és persze a cseréjük is a fos Washington (DB), Dexter is marad, és a másik sérülékeny ember Moeaki. A Free safety poszt tehát az előző meccshez hasonlóan király erős lesz, majd én beállok. Igazából Moeaki (TE) é McGraw kivételével mindenki kérdéses, de csak azért mert valakinek játszani is kell, nem mert annyira egészségesek. De McCluster is három hete kérdéses, ettől még nem játszott egy percet sem.

De legalább LB van már 14 a PS kettőjével együtt, szóval bármikor játszhatunk 3-5-1-et. Csak ki fog free safetyt játszani ha két kórházból szökött megsérül, azt nem tudni. már ha bárkit össze tudnak addig celluxozni. Majd az a Langford, aki eddig egész szezonban sérült volt. Arról nem is beszélve, hogy a pass rush ugye liga szinten is csak a Coltsban kevesebbszer simán 4 emberes rush, mint nálunk. Hali mindent megold, és ennyi. De azért 3-4-ben egy ROLB blitz az nem igazi blitz. Tehát vagy Berry hátramegy, vagy nem tudom mi lesz.

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Az Arizona Cardinals támadógépezetének elemzése:
http://www.arrowheadpride.com/2010/11/18/1819522/kc-chiefs-vs-cardinals-analyzing-arizonas-football-tendenciesulpianus
baromi jó ez az összefoglaló

még az is segít titeket, hogy Haley elég jól ismer minket...
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
http://lulzimg.com/i8/208d60bb.png

Valami szurkolói rajzok, változatok ezek.zinedine5
Tollas sisak inkább egy
Kansas City Hawks vagy valami madár név kellene

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
Ez a két mezváltozat jött le a csapatotokról.
A tollas sisak nagyon zorall.

http://lulzimg.com/i8/e69f624e.png

http://lulzimg.com/i8/208d60bb.png

Valami szurkolói rajzok, változatok ezek.
több mint 14 éve
Egy cikk jelent meg a védelemről nfl.com-on
TJaxet jól lehzza a szerző. Főleg ,mert futás ellen hiába jó ,ha kevés (a sérülés miatti kihagyásaival együtt) a szerelések száma. Jó hülye aki egy 3-4-es DE-t ez alapján ítél meg. De egyébként leírja amit eddig sokan sok helyen, semmi új nincs benne. De KCről szól, lehet nézegetni.

Egy elemzés a PO esélyek romlásáról az elmúlt két hét tükrében:
http://arrowheadaddict.com/2010/11/17/chiefs-dvoa-analysis-week-10/#more-15337

Eric Bakhtiari LB érkezett a PSbe tartaléknak, de ő egyébként is a STbe fog beállni, ha egyáltalán bárhova. De tény, hogy leigazoltuk.

több mint 14 éve
Az Arizona Cardinals támadógépezetének elemzése:
http://www.arrowheadpride.com/2010/11/18/1819522/kc-chiefs-vs-cardinals-analyzing-arizonas-football-tendencies

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
CHIEFS SIGN LB CHARLIE ANDERSON, PLACE LB MARK SIMONEAU ON IR