Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Brady megint visszavonult
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Surda
3 297
ebben baromira nem értünk egyet, ráadásul DC-t egy lapon emlegetni Mossal, b@romság (bocs nem személyes) Moss nem akart, nem volt és nem is lett Raider, DC teljesen más kategória és nem fordult a csapat ellen, a vezetés kiáltotta ki bűnbaknak, JMD-el az élen. De én biztos vagyok benne, hogy nem fog aljas lenni, személyisége, vallásossága- hite, és a karrierje miatt sem.szerintem kifejezetten a csapat ellen fordult. Randy Moss-t sem sírjuk vissza, őt sem kéne.Ahogy kezelte a csapat 9 év után,szrtm húzza csak le, végülis fosztogató nem?Nem karma. Biztos vagyok benne, hogy lehúz minket búcsúképp.Karma dolgozna....Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
Surda
Surda
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
szerintem kifejezetten a csapat ellen fordult. Randy Moss-t sem sírjuk vissza, őt sem kéne.Ahogy kezelte a csapat 9 év után,szrtm húzza csak le, végülis fosztogató nem?Nem karma. Biztos vagyok benne, hogy lehúz minket búcsúképp.Karma dolgozna....Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
Surda
Surda
több mint 1 éve
Surda
3 297
Ahogy kezelte a csapat 9 év után,szrtm húzza csak le, végülis fosztogató nem?Nem karma. Biztos vagyok benne, hogy lehúz minket búcsúképp.Karma dolgozna....Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
Surda
több mint 1 éve
youtu.be/HUW92vVDIi0na pont a "las vegas" szurkolókról nem lesz ilyen videó sosem
aki nem tartozik közénk, az nem is érti ezt igazán! 🖤
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem karma. Biztos vagyok benne, hogy lehúz minket búcsúképp.Karma dolgozna....Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
Surda
több mint 1 éve
Surda
3 297
Karma dolgozna....Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀figyeld meg, ACL.
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
Per Article 38 sections A/B of the CBA, if Derek Carr gets seriously hurt in the Pro Bowl the @Raiders would have to pay his 2023 salary in full. 👀
choose life
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
a Ravens back up QB is Pro Bowlra megy már.
több mint 1 éve
Surda
3 297
twitter.com/derekcarrqb/status/1620460224619634689?s=20&t=WgfGMOHQH0Di-5sXJLouqQ
több mint 1 éve
Surda
3 297
Azért ez egy kicsit pikáns.www.cbssports.com/nfl/news/benched-raiders-qb-derek-carr-makes-2023-pro-bowl-as-alternate-see-you-soon-vegas/
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=n7Xx52YrR04hatalmas volt az öreg.
több mint 1 éve
deyell
11 702
I really like the idea of Carr to Carolina. They have a good offensive HC, weapons, and defense. Stability in owner and GM alsoa Texansba kéne küldeni az ironikus lenne
Reich tried for Carr in 2019, 2020 and 2021 including offering 2 first rounders, clearly a fan of Carr. Fits the scheme as well. Carolina has space too
Rolni
choose life
több mint 1 éve
I really like the idea of Carr to Carolina. They have a good offensive HC, weapons, and defense. Stability in owner and GM alsoReich tried for Carr in 2019, 2020 and 2021 including offering 2 first rounders, clearly a fan of Carr. Fits the scheme as well. Carolina has space too
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Ugyanahhoz a Palm Beach-i figaróhoz járnának...?blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
#Raiders signed WR Tyler Johnson to a reserve/future contract. Johnson was a 5th round pick in 2020 for Tampa Bay. He has 48 catches for 529 yards in 33 career games with 45 of those catches coming on passes from Tom Brady
több mint 1 éve
topin
2 007
Ahogy a semmiből a Kinghtsnak, úgy a Raidersnek is gyorsan meg lesz a bázisa ott is. Ha, ahogy írod, jönnek az eredmények, lesz playoff és beindul a hype.Győzelmek kellenek, meg szép játék. Akkor kialakul majd egy vegasi bázis is. Új városban szar produktummal nehéz bázist építeni...Nemreg voltam, azert lattam par Oakland mezes embert, volt off-strip Raiders-bar stb., de azert a varos jellege miatt nem is varhato el, hogy hardcore base legyen, amikor a varos populacioja nem konstans, fele turista, az ott dolgozok fele sem helyi stb. Raadasul ott van a Knights, meg a rengeteg konkuralo koncert/sportesemeny stb. Ami arra mondjuk jo, hogy foci irant kulonosebben nem erzok megtoltsek a stadiont, de arra nem, hogy egy kemenymag kialakuljon. Ez van. Cserebe van szep stadion, meg a liga egyik legszegenyebb tulajanak tobb bevetel.youtu.be/HUW92vVDIi0🖤🖤🖤
Kár, hogy vegasban néha több a piros mezes, mint az ezüst-fekete. Hiányzik Oakland
Pari
undisputedly
Rolni
Ráadásul a Vegas-i downtown lakosoknak abszolút adja magát a Raiders feeling, nem különbek az Oakland-i népeknél.
több mint 1 éve
Győzelmek kellenek, meg szép játék. Akkor kialakul majd egy vegasi bázis is. Új városban szar produktummal nehéz bázist építeni...Nemreg voltam, azert lattam par Oakland mezes embert, volt off-strip Raiders-bar stb., de azert a varos jellege miatt nem is varhato el, hogy hardcore base legyen, amikor a varos populacioja nem konstans, fele turista, az ott dolgozok fele sem helyi stb. Raadasul ott van a Knights, meg a rengeteg konkuralo koncert/sportesemeny stb. Ami arra mondjuk jo, hogy foci irant kulonosebben nem erzok megtoltsek a stadiont, de arra nem, hogy egy kemenymag kialakuljon. Ez van. Cserebe van szep stadion, meg a liga egyik legszegenyebb tulajanak tobb bevetel.youtu.be/HUW92vVDIi0🖤🖤🖤
Kár, hogy vegasban néha több a piros mezes, mint az ezüst-fekete. Hiányzik Oakland
Pari
undisputedly
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Nemreg voltam, azert lattam par Oakland mezes embert, volt off-strip Raiders-bar stb., de azert a varos jellege miatt nem is varhato el, hogy hardcore base legyen, amikor a varos populacioja nem konstans, fele turista, az ott dolgozok fele sem helyi stb. Raadasul ott van a Knights, meg a rengeteg konkuralo koncert/sportesemeny stb. Ami arra mondjuk jo, hogy foci irant kulonosebben nem erzok megtoltsek a stadiont, de arra nem, hogy egy kemenymag kialakuljon. Ez van. Cserebe van szep stadion, meg a liga egyik legszegenyebb tulajanak tobb bevetel.youtu.be/HUW92vVDIi0🖤🖤🖤
Pari
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
youtu.be/HUW92vVDIi0🖤🖤🖤
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Tom Brady would reportedly have interest signing with Raiders if he returns in 2023