Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
As one person said, "The Patriot way of mindlessly going over every detail is now the Raider way. Josh is fair, he will call out a player, and a coach. That is not good for some people."www.si.com/nfl/raiders/the-black-hole-plus/las-vegas-raiders-derek-carr-dave-ziegler-tom-brady-josh-mcdaniels-mark-davis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
pletykálgatnak egy feltradet 1-3 közé, valamint, hogy Stroud akár még systemfit is lehetne.Az mibe fajhat nektek?
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
pletykálgatnak egy feltradet 1-3 közé, valamint, hogy Stroud akár még systemfit is lehetne.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Lester Cotton volt a kezdő baloldali guard a Dolphinsban tegnap, 62-es PFF értékelést kapott. Demarcus Robinson 32 snapet játszott a Ravensben (66-os értékelés).Kotont szépen elherdáltuk.
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
Lester Cotton volt a kezdő baloldali guard a Dolphinsban tegnap, 62-es PFF értékelést kapott. Demarcus Robinson 32 snapet játszott a Ravensben (66-os értékelés).
choose life
több mint 1 éve
Fájdalmas kicsit nézni mire megy Daboll első évében a Giants-al, míg nálunk JMD mire jutott...Nem véletlen volt az a Joe Schoen-Brian Daboll páros tavaly ilyenkor a kívánság listámon...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
jó sok volt Raider kezdett play-off meccsen tegnap a Seahawksbantipikus Mayock hit volt, csak senki nem tudta edzeni. Kár érte.
i.imgur.com/ahXyvdl.jpg
és mit ad Isten, Tanner Muse kapta a legjobb értékelést 😀
i.imgur.com/Pkwf1xx.png
lehet nem kellett volna ilyen hamar kivágni, mikor linebacker gondjaink vannak?
deyell
több mint 1 éve
és mit ad Isten, Tanner Muse kapta a legjobb értékelést 😀Muse Ihletett formában játszott a meccs nagy részén.
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
jó sok volt Raider kezdett play-off meccsen tegnap a Seahawksbani.imgur.com/ahXyvdl.jpg
és mit ad Isten, Tanner Muse kapta a legjobb értékelést 😀
i.imgur.com/Pkwf1xx.png
lehet nem kellett volna ilyen hamar kivágni, mikor linebacker gondjaink vannak?
choose life
több mint 1 éve
Raiders are 10th team since merger w/ RB and WR to make 1st team All-Pro (including Le'Veon Bell at flex position for Steelers in 2017). The first nine all made the playoffs, going 100-39-1. Raiders went 6-11A másik is csak második csapatos ☺️ egyébként igen, vannak fejvakarós szavazatok. Reddick egyébként gyakran rosszul is volt használva, ezt maga Gannon elismerte!!! Ahhoz képest bravúr a részéről is.
A vagy B lett All-Pro?
i.imgur.com/CCg89Zd.jpg
KJ Wright volt linebackerünk nem köntörfalaz Carr-ral kapcsolatban.
Former #Raider @KJ_WRIGHT34, who played with Derek Carr is saying what most of the guys on the team CAN'T say right now. Nice guy but he wasn't the RIGHT guy. It is what it is #RaiderNation pic.twitter.com/I2Vf464Jsp
— JAYFORCE (@Jayforce) January 13, 2023
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
Raiders are 10th team since merger w/ RB and WR to make 1st team All-Pro (including Le'Veon Bell at flex position for Steelers in 2017). The first nine all made the playoffs, going 100-39-1. Raiders went 6-11A vagy B lett All-Pro?
i.imgur.com/CCg89Zd.jpg
KJ Wright volt linebackerünk nem köntörfalaz Carr-ral kapcsolatban.
Former #Raider @KJ_WRIGHT34, who played with Derek Carr is saying what most of the guys on the team CAN'T say right now. Nice guy but he wasn't the RIGHT guy. It is what it is #RaiderNation pic.twitter.com/I2Vf464Jsp
— JAYFORCE (@Jayforce) January 13, 2023
choose life
több mint 1 éve
Surda
3 297
Nem is akármilyen megbecsülésbenexRaiderek a PO-ban.ez jó. franc sem gondolta volna, hogy Taiwan Jones még a ligában van, ráadásul rosteren.
van egy-két nagyon fájó név, Mullen pl.
raiderswire.usatoday.com/2023/01/13/former-las-vegas-raiders-wildcard-weekend-playoff-teams/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook
Surda
deyell
Szerkesztette: Surda
több mint 1 éve
deyell
11 702
exRaiderek a PO-ban.ez jó. franc sem gondolta volna, hogy Taiwan Jones még a ligában van, ráadásul rosteren.
van egy-két nagyon fájó név, Mullen pl.
raiderswire.usatoday.com/2023/01/13/former-las-vegas-raiders-wildcard-weekend-playoff-teams/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook
Surda
choose life
több mint 1 éve
Surda
3 297
exRaiderek a PO-ban.van egy-két nagyon fájó név, Mullen pl.
Szerkesztette: Surda
több mint 1 éve
raiderswire.usatoday.com/2023/01/13/raiders-finish-at-no-10-in-pffs-final-offensive-line-rankings/Hát szerintem közel sem volt ilyen jó az OL.
egy RG és faszák vagyunk
Én azt mondom, h Parham menjen OC-nek és hozzunk 2 új kezdő OG-t, hozzuk vissza Elu-t RT-nek Munford mellé/elé és akkor lehetünk jók jövőre.
Ha Parham nem megy OC-nek és Andre James-t kell nézni, akkor legalább RG-nek menjen át Parham és LG érkezzen! Sokkal jobb volt Parham év elején a jobb oldalon...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Surda
3 297
Kolton Miller top5 pff 84,1.
több mint 1 éve
deyell
11 702
Carlson?na azért.
deyell
The Associated Press 2022 NFL All-Pro Team First Team: pic.twitter.com/xJEVWCHTjJ
— Rob Maaddi (@RobMaaddi) January 13, 2023
choose life
több mint 1 éve
Alapbol egy paraszt, ezen semmi meglepo nincsNem láom magam elõtt, ahogy Mac J. odabattyog Krafthoz, hogy fõni én léptem, tedd már meg, hogy Vegasba kössek ki. Demonnyuk.Én sem ,de Meki ebben a szezonban baromi frusztrált volt,masodeveskent az oldavonal mellett is kiszólt az edzoknek.
A Raiders ha azért küldi el Carrt, mert középszerūbõl alig jobb legtöbbször, de akkor mondjuk tényleg jó. Miszerint leigazolják Mac Jonest, akkor meg is érdemlik ami utána jön.
ulpianus
kolok1972
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
raiderswire.usatoday.com/2023/01/13/raiders-finish-at-no-10-in-pffs-final-offensive-line-rankings/egy RG és faszák vagyunk
több mint 1 éve
Surda
3 297
Nem láom magam elõtt, ahogy Mac J. odabattyog Krafthoz, hogy fõni én léptem, tedd már meg, hogy Vegasba kössek ki. Demonnyuk.Középszerből, középszarba szrtm is MJ.
A Raiders ha azért küldi el Carrt, mert középszerūbõl alig jobb legtöbbször, de akkor mondjuk tényleg jó. Miszerint leigazolják Mac Jonest, akkor meg is érdemlik ami utána jön.
ulpianus
több mint 1 éve
Nem láom magam elõtt, ahogy Mac J. odabattyog Krafthoz, hogy fõni én léptem, tedd már meg, hogy Vegasba kössek ki. Demonnyuk.Sracnak akkora egoja van, mintha o lenne az uj Burrow/Mahomes, de ket targetet mar nem tud olvasni, kis tulzassal.
ulpianus
McD kapcsolat miatt mondjuk barmi lehet.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Nem láom magam elõtt, ahogy Mac J. odabattyog Krafthoz, hogy fõni én léptem, tedd már meg, hogy Vegasba kössek ki. Demonnyuk.Én sem ,de Meki ebben a szezonban baromi frusztrált volt,masodeveskent az oldavonal mellett is kiszólt az edzoknek.
ulpianus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Nem láom magam elõtt, ahogy Mac J. odabattyog Krafthoz, hogy fõni én léptem, tedd már meg, hogy Vegasba kössek ki. Demonnyuk.A Raiders ha azért küldi el Carrt, mert középszerūbõl alig jobb legtöbbször, de akkor mondjuk tényleg jó. Miszerint leigazolják Mac Jonest, akkor meg is érdemlik ami utána jön.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Porsan
185
A védelem meg azért szar mert Carr túl dobja az elkapót. 😊ja, azért dobja túl az elkapót 3 méterrel.
Carr nem tökéletes, de így nehéz.
KeyG
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
#BREAKING: Mac Jones has made it clear to Robert Kraft that he will not play here next year and his preferred trade destination is the Las Vegas Raiders…My sources in Jones’ camp have told me that it is “certain” that Mac Jones will be in a different uniform next season.