Las Vegas Raiders
Brady+rookie
Stidham+rookie
Jimmy G+rookie
Brady+Stidham
Jimmy G+Stidham
...
Egy felől azt gondolom, hogy Brady bőven benne van a pakliban, másfelől azt, hogy nagyon alaposan végig kell gondolni a rookie QB-kat, mert remélhetőleg ilyen korán nem draftol a csapat a jövőben.
Ha van olyan QB, aki nagyon tetszik nekik, akkor most kell meghúzni a ravaszt akár egy trade árán is szerintem. Ez a Young, Stroud, Lewis trio elég jól fest!
Brady+rookie lehetne egy igen jó irány szerintem, bár fura lenne Brady a mi színeinkben az biztos.
A Stidham+rookie is lehet jó irány, ha Stidham legalább a Chiefs ellen is jól játszik.
Azt azért nem hiszem, hogy Brady érkezése hirtelen SB esélyest csinálna belőlünk, mint anno a Tampából. Ott volt egy betonkemény védelem, itt meg egy rakás szar van csak...ezt azért mérlegelni kell! Ha van tulajdonosi türelem lehet jobb egy Stidham+rookie megoldás folyamatos építkezéssel, mert Brady érkezése után elindulna a hypetrain is...persze értem azt is, hogy egy Adams vagy Waller nem akar nagyon egy építkezésben részt venni mondjuk...nem könnyű ez azért na!
A támadó oldalon amúgy a QB poszt rendezése után is van kérdés bőven:
1, Jacobs helyzete se egyszerű pl...
-giga deal egy futónak?
-giga deal egy rendszeresen sérülésekkel küzdő futónak?
-franchise tag?
-fr.tag után egy trade esetleg?
-piacra engedés? mivel bőven lesz FA érkezőnk nem hiszem, hogy komp.pick jönne utána és teljesen ingyen elengedni, amikor semmit se tudunk Zeus-ról merész lenne azért
2, Adams helyzete is bonyolódhat
-QB poszt rendezése és edzői terv vázolása várhatóan megnyugtatja majd, de azért ez nem 100%
3, Waller és Moreau helyzete
-várhatóan mindketten nem férnek el a sapi alatt
-Waller az utóbbi két évben sokat volt sérült, de egészségesen még mindig brutál fegyver és pl egy Brady szerződtetés, karrier megnyújtás kapcsán fontos lehet (hacsak nem megint Brady-Gronk package deal van 😀 )
-Moreau jó TE, ha normális összeget kér lehetne jó építőkocka, de szerintem luxus lenne annyit költeni a #2TE posztra, ha marad Waller, másfelől meg TE1-nek nem lenne túl erős opció azért...
4, WR poszton is sok a kérdés, teendő Adams-tól függetlenül
-Renfrow-val mi a fene van?
-Mack Hollins visszaigazolható?
-Adams és Renfrow van csak szerződés alatt 2023-ra jelenleg
5, FB és RB poszton is van azért ? JJ-től függetlenül
-Jakob Johnson elég gyenge volt idén sztem, kéne egy upgrade itt is
-Brandon Bolden kuka nálam, de a White, Brown, McCormick trió nem az amivel neki akarnék vágni a 2023-nak, még akkor se, ha Abdullah kap mondjuk egy hosszabbítást...
6, OL-t rendezni kell bármelyik QB-nak
-Elu megérdemel egy hosszabbítást sztem, mint RT
-Munford csere marad vagy esetleg betolják OG-nek?
-Parham megy OC-nek és végre vége Andre James korszakának?
-muszály egy bivaly IOL ember legalább és kellene nagyon depth is
Ezek után már csak a védelem maradt, mint probléma 😀
Maxx Crosby az egyetlen sztár játékosunk. Hobbs és Moehrig visszaromlott ebben a sémában idén, míg a Nichols-Farrell-Billings-Butler interior DL nem hozta amit reméltünk. LB nincs tulajdonképpen szerződés alatt és nincs ED depth sem, hiszen Koonce még arra se elegendő úgy fest...cserébe van egy Chandler Jones-unk mozdíthatatlan szerződéssel és pár jó meccsel egy összességében csalódást keltő évvel a háta mögött...
Ja azt nem tudom mondjam-e, de a DB állomány is karcos...
Azt gondolom, hogy Graham marad a DC és megpróbáljuk újrahúzni a keretet neki, de összességében nagyon sok a lyuk. A másik oldalon meg sok a kérdőjel, szóval ez nem az a szitu, hogy Carr-t "elcseréljük" Brady-re és SB esélyesek vagyunk.
Ha Carr csere vagy cut útján távozik, Andre James és Bolden repül lesz kb 68M a sapi alatt, illetve egy potenciálisan erős draft. Sok mindenre elég lehet, de mindenre nem.
Na mindegy! Nézzük ki hogy játszik a Chiefs ellen, aztán majd agyalunk 😉
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
One highly respected NFL executive said it best: "Davis is hungry for a winner. He loves his father dearly, but winning a championship would take him out of that shadow, like Steve Young winning one got him out of Joe Montana's shadow."
Tom Brady
criminal lawyer or criminal lawyer?
i.imgur.com/TPiZMmS.png
i.imgur.com/qX2qAzb.png
choose life
nem a nyelvi részével volt probléma, hanem a tartalommal, de köszönöm.Én is csak gugli fordítóval tudtam megnézni, de szerintem arról van szó, hogy a bátyja teljes mértékben támogatta a Raiderst vele az öccsét, hogy ott jó legyen neki, talán nem csak "eszmeileg, szakmailag" hanem anyagilag is. De úgy tűnik hiába....másik csapatot kell keresni és lehetőleg olyat, ahol ezt megteheti, és ahol ő (David) kellő játéklehetőséget és támogatást kap cserébe.nem egészen értem ezt a mondatot.David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
— Levi Damien (@LeviDamien) January 3, 2023
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
dande2
Stable szituációs csapatba meg nem kell Derek, mert attól stable egy csapat, hogy stable QB poszton. Oszt jónapot.
"Hogy mereszelnek rajonni a Raidersnel, hogy az ocsem sz@r. O tovabbra is fel akarja venni a nagy lovet es jatszani akar. A raidersnel ezt mar nem neztek jo szemmel. Olyan helyre emgy ahol a kozepf@s eleg".nem egészen értem ezt a mondatot.David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
deyell
David Carr Derekről: Teljesen a Raiders mellett állt. Meg volt becsülve, nem..nem Derek változott meg, hanem a Raiders. Olyan csapatot fog keresni ahol stabil a helyzet. Stabil..izgatott vagyok a tesóm jövője végett..Egy kicsit csalódott vagyok.nem egészen értem ezt a mondatot.David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
deyell
Én is csak gugli fordítóval tudtam megnézni, de szerintem arról van szó, hogy a bátyja teljes mértékben támogatta a Raiderst vele az öccsét, hogy ott jó legyen neki, talán nem csak "eszmeileg, szakmailag" hanem anyagilag is. De úgy tűnik hiába....másik csapatot kell keresni és lehetőleg olyat, ahol ezt megteheti, és ahol ő (David) kellő játéklehetőséget és támogatást kap cserébe.nem egészen értem ezt a mondatot.David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
deyell
nem egészen értem ezt a mondatot.David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
deyell
David Carr on Derek "He was fully invested (in the Raiders)... was he appreciated, no...it wasn't Derek that changed, it was the #Raiders that changed...he's going to look for teams that have a stable situation. Stable...I'm excited for my brother's future...I'm a little upset."
choose life
Stidham jó volt, van esze a játékhoz és nem fél, ha megütik. de egy meccsből nem lehet sok mindent levonni, emlékezhetünk McGloin is hasonlóan jól kezdett, vagy idén Mike White a Jetsben is milyen jó volt az első meccsén, amikor kezdő volt, aztán meg lehet nézni mit produkált legutóbb. Stidham otthonosan mozog JMD rendszerében, ezért mindenképpen meg kellene tartani, de franchise QB potenciált nem látok benne az arm talent limitáltsága miatt.Dettó!
deyell
Arra lehet sztem jó, hogy jövőre kezdjen pár meccset a TOP 10 rookie QB előtt és utána megbízható, erős back UPS legyen mögötte pár évig.
choose life
A másik lényeges különbség, hogy Stidham még beleáll az ütésekbe. Még.
Nem értem, hogy a "támadózsenik" (Gruden, McDaniels) miért kezelik a támadófalat szükséges rosszként.
Ha a meccset nem is, az öltözőt valószínűleg megnyerte magának Stidham.
Sajnos a védelmet nem Carr fogta vissza.
Továbbra is azt gondolom, hogy egy "normális" csapatban vihette volna valamire és ezt a padoztatást is lehetett volna elegánsabban kezelni, de ezzel elengedtem a témát.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
The entire team shot that down immediately and said absolutely not.
#Raidernation #Raiders
/bocs ha olyat szóltam a meccs hevében/
FOX: A lot of Raiders players and other people in the building, that pre-date coach Josh McDaniels and GM Dave Ziegler, are disappointed in the handling of the Derek Carr benching, per @PSchragsSemmit sem tanultak Gruden 1. Évéből. Ott is első év közepén röpültek azok akiknek nem tetszett a rendszer. Itt is előbb fog repülni bárki a rosterről, mint McD.
deyell
Egyébként ez a hiszti tökéletesen rávilágít arra, hogy Carrt miért kell eltakarítani a csapatból. Ekkora informális befolyása Bradynek nem volt Bostonban, nem normális, hogy az öltöző elkezd egy ilyen miatt lázadozni.
Crosbyn kívül nyugodt szívvel kibaszható amúgy bárki.
choose life
Többen hozzák lefelé, h Carr nem akar visszavonul!
Andrew Brandt beszélt Carr ügynökével, aki elmondta, h a tavalyi hosszabbítást úgy kezelték, h Carr kapott extra 5M-t 2022-re és jó pénzt 2023-ra, amit vagy Raiders vagy az új csapata ad majd neki, amely csapat kiválasztásában bőven lesz beleszólásuk a no-trade záradék miatt.
Az ügynök trade-t vár, ami nekünk jó hírt, mert kaphatunk extra draft muníciót!!
www.thescore.com/nfl/news/2532158
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Az azért vicces, hogy szezon előtt azért volt jó HC jmd mert tanult a korábbi hibájából és most nem küldte el a kezdő irányítót azonnal, most meg azért jó edző, mert le meri cserélni a kezdő irányítót. Nost mondanám, hogy felőlem lehet jó edző, amít a Raiders 6-11-es szezonokat hoz, hogy a vicces gárda mit érdemel nem tudom, a fan base ennél többet.
És a támadó sor se teljesít a várakozások fölött. Anélküll hogy laikusként elmerülnék az X-ekben és O-kban, ránézésre 2 ember viszi a vállán, Jacobs és Adams. Cserébe Waller és Renfrow akik simán pro bowl kaliberű játékosok egészségesen is alulutilizáltak és az összteljesítmény elmarad a 2 évvel ezelőttitől, tán a tavalyitól is, hiába érkezett erősítés. Ezt lehet Carr nyakába varrni, sőt még az egészet nézve jobb is volt, mint Gruden első éve, jmd-nek meg van bizonyítványa hogy megfelelő középső haramdos QB-ból is tud főzni, de számomra értetlen a nagy bizalom, igaz nem is tudom negatív érzelmek nélkül azok kizárásával értékelni és nagyon kézre esik a negatív mutató ami mögött rejtőzhetne a siker magja, amit nem vagyok hajlandó keresni, de ezt a mosdatást, hogy Carr miatt volt rossz és milyen tökös jó edző Jmd hogy leülteti, meg hogy fantasztikus munkát végez egy 6-9-el álló eliminált csapat élén, valahogy nem veszi be a gyomrom. Hallottam hasonlókat aktuális Broncos HC-ra az elmúlt 6 évben és nem lett jó végük...
Akkorát persze nem égett, hogy máris a kirúgásról beszéljünk és legalább eggyel kevesebb vetélytárs az ezdőpiacon.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear