Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Carr szerintem még mindig a liga középső harmadába tartozik irányítók között. Terv nélkül elküldeni elsülhet nagyon rosszul, igaz, ha rövid távon rosszul is sül el, 4-5 év távlatában még úgy is kijöhet belőle jobban a csapat. PO-t bele tudok látni Carrba - Broncos fanként nagy fantáziára tesz szert az ember - de SB-t nem...Az azért vicces, hogy szezon előtt azért volt jó HC jmd mert tanult a korábbi hibájából és most nem küldte el a kezdő irányítót azonnal, most meg azért jó edző, mert le meri cserélni a kezdő irányítót. Nost mondanám, hogy felőlem lehet jó edző, amít a Raiders 6-11-es szezonokat hoz, hogy a vicces gárda mit érdemel nem tudom, a fan base ennél többet.
És a támadó sor se teljesít a várakozások fölött. Anélküll hogy laikusként elmerülnék az X-ekben és O-kban, ránézésre 2 ember viszi a vállán, Jacobs és Adams. Cserébe Waller és Renfrow akik simán pro bowl kaliberű játékosok egészségesen is alulutilizáltak és az összteljesítmény elmarad a 2 évvel ezelőttitől, tán a tavalyitól is, hiába érkezett erősítés. Ezt lehet Carr nyakába varrni, sőt még az egészet nézve jobb is volt, mint Gruden első éve, jmd-nek meg van bizonyítványa hogy megfelelő középső haramdos QB-ból is tud főzni, de számomra értetlen a nagy bizalom, igaz nem is tudom negatív érzelmek nélkül azok kizárásával értékelni és nagyon kézre esik a negatív mutató ami mögött rejtőzhetne a siker magja, amit nem vagyok hajlandó keresni, de ezt a mosdatást, hogy Carr miatt volt rossz és milyen tökös jó edző Jmd hogy leülteti, meg hogy fantasztikus munkát végez egy 6-9-el álló eliminált csapat élén, valahogy nem veszi be a gyomrom. Hallottam hasonlókat aktuális Broncos HC-ra az elmúlt 6 évben és nem lett jó végük...
Akkorát persze nem égett, hogy máris a kirúgásról beszéljünk és legalább eggyel kevesebb vetélytárs az ezdőpiacon.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Leforditva magyarra: beszariA baj, hogy valóban, ezt már Gruden érkezése előtt is olvastuk, láttuk vele kapcsolatban, csak mindenki úgy volt vele, hogy hátha, pláne az egyébként sikeres 2016-s idény után aminek a szerencsétlen sérülés tett keresztbe, amikor McGloinnal kellett próbálkozni, és azért statisztikailag összeségében voltak más jobb évei, de kb Dalton 2.0 (akinek egyébként nagyon drukkoltam)-...mondjuk abból a QB classból még majdnem ő jutott legtovább Gerappát nem számítva, de őt nem gondolnám feltétlenül jobbnak...
ulpianus
Sok sikert az keresgéléshez mert az itteni "fun gárda" megérdemel egy állandó PO közeli létet egy-egy PO runt (ha JMD nem is...)
több mint 1 éve
Leforditva magyarra: beszari
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Draft előtti reportból:youtu.be/rt2knsDboSAEgyébként ez a 16-os évben/évig is probléma volt nála, vagy csak a sérülése után?
Érdekes végignézni
This is not a pro-Carr video at all. The video breaks down what’s wrong with Carr and I must admit, it’s alarming and it’s hard to not understand why the front office is done with him.
Biggest issues:
1.) Carr doesn’t like to get hit and will bail out on a throw if it means he can get out of getting lit up by a lineman. By bailing out, it could mean throwing too early, or flat out checking down before the second window opens to make the play
2.) undisciplined footwork.
His footwork in general is awful and it’s due to him getting antsy and worrying about getting hit, instead of worrying about delivering the ball to the WR. When he plays out of structure to evade the pass rush, or lack thereof, he never just resettles his feet to deliver the throw. He just runs and tosses it on the run no matter what. Just awful habits.
IMO, Carr sees the field just fine, he knows exactly what’s going on at all times, he just doesn’t want to take a hit - his habit of not wanting to get hit motivates him to start tap dancing in the pocket and once he does that, he will NOT resettle his feet and it almost always results in a bad throw or a sack
These are issues I would expect him to be coached out of after 9 years, but I guess not.
A footwork már Gruden alatt is major issue volt.
Amadeus von Dollárbaloldal
Apex
Weaknesses
Lacks ideal height and has relatively small hands
Bulk is just adequate
Could stand to improve as a deep passer
At times tries to do too much and forces some throws
Occasionally throws off balance unnecessarily and sails some throws
Operated out of the shotgun and pistol and made a lot short/lateral throws and half-field reads
Production is inflated by spread offense and porous Mountain West Conference defenses -- nine 2013 opponents (excluding an FCS opponent) ranked between 81st and 125th nationally in scoring defense and/or passing defense
Had his worst game in the Las Vegas Bowl against USC
Could face bust-factor perception resulting from his older brother’s career
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Apex
2 980
youtu.be/rt2knsDboSAEgyébként ez a 16-os évben/évig is probléma volt nála, vagy csak a sérülése után?
Érdekes végignézni
This is not a pro-Carr video at all. The video breaks down what’s wrong with Carr and I must admit, it’s alarming and it’s hard to not understand why the front office is done with him.
Biggest issues:
1.) Carr doesn’t like to get hit and will bail out on a throw if it means he can get out of getting lit up by a lineman. By bailing out, it could mean throwing too early, or flat out checking down before the second window opens to make the play
His footwork in general is awful and it’s due to him getting antsy and worrying about getting hit, instead of worrying about delivering the ball to the WR. When he plays out of structure to evade the pass rush, or lack thereof, he never just resettles his feet to deliver the throw. He just runs and tosses it on the run no matter what. Just awful habits.
IMO, Carr sees the field just fine, he knows exactly what’s going on at all times, he just doesn’t want to take a hit - his habit of not wanting to get hit motivates him to start tap dancing in the pocket and once he does that, he will NOT resettle his feet and it almost always results in a bad throw or a sack
These are issues I would expect him to be coached out of after 9 years, but I guess not.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
youtu.be/rt2knsDboSAÉrdekes végignézni
Biggest issues:
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 1 éve
Surda
3 297
Gondolom ♿️ nem megoldás.na?Túl van tolva. Mindkettőt el kéne zavarni, de JMD kap még egy évet, Carr meg nem kapja meg a 10. évét arra, hogy bizonyítson.
i.redd.it/xgnoz05x509a1.jpg
deyell
felköpünk meg alá állunk? Al a SB után elzavarta Stablert, padra tette Plunkett-t. Marcus Allennel évekig fb-t játszatott. Rivális csapatból hozott rendre embereket, csak mert jók voltak (Alzado, W. Brown, Romanowski, R. Woodson).
Ha valami felköpés meg alá állás volt akkor az az, hogy Carrt meg a középszert 9 évig próbáltuk hegeszteni. Ideje elkezdeni keresni a helyére valakit, aki tényleg képes felnőni a csapat no1 mottójához:
just win baby.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
na?Túl van tolva. Mindkettőt el kéne zavarni, de JMD kap még egy évet, Carr meg nem kapja meg a 10. évét arra, hogy bizonyítson.
i.redd.it/xgnoz05x509a1.jpg
deyell
felköpünk meg alá állunk? Al a SB után elzavarta Stablert, padra tette Plunkett-t. Marcus Allennel évekig fb-t játszatott. Rivális csapatból hozott rendre embereket, csak mert jók voltak (Alzado, W. Brown, Romanowski, R. Woodson).
Ha valami felköpés meg alá állás volt akkor az az, hogy Carrt meg a középszert 9 évig próbáltuk hegeszteni. Ideje elkezdeni keresni a helyére valakit, aki tényleg képes felnőni a csapat no1 mottójához:
just win baby.
több mint 1 éve
"Pride and Poise""Alone against the World"
"Once a Raider, Always a Raider "
Nagyszerű gondolatok melyekkel fiatalon is azonosulni tudtam. Na meg a kiválóságra és győzelemre való törekvés, Al Davis személyisége, Bo Jackson rekordjai, a játékosaink tökössége, a szurkolói keménymag elszántsága. Mind közrejátszottak abban, hogy Oakland Raiders drukker lettem. A szememben egy tradicionális csapat, legendás történelme. Ami halványulni látszik a középszerűség miatt.
Kimondottan örültem a visszaköltözésnek mert az a munkásközeg a csapat igazi otthona. (Marcus Allen biztos másképp gondolná 😀) Reménykedtem egy tökös védelem, egy kemény focit játszó csapat összeállásában.
Sajnálatos módon Al öregségére sok rossz döntést hozott, amit a fia csak tetéz. És nem érdekel, hogy pénzéhség, butaság vagy dac az oka. Tudom üzlet ez; főleg így 2023 felé közeledve, egy elkurvult világban. "Felköpünk és aláállunk" - már megtörtént kedves barátaim!
| Carrnak kívánok egy jó csapatot és pár rájátszás győzelmet |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Azt még megértem, hogy Brady neve sok pénzt hozna, de hogy a teljesítménye jobb lenne Carrnál azt már nem. Ahol a mostani Bradyval lehet nyerni, ott Carral is lehetne, szvsz. Szóval ha Carrnak mennie kell, akkor miért nem olyasvalaki jön draftról, aki bár lutri, de van remény hosszútávú jó teljesítményre?Mellé meg Brissett egy évre.
ender1112
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Ranking in PPG over the last 9 weeks and their '23 cost:Offense 15th - 130 million
Defense 12th - 65 million
több mint 1 éve
Azt még megértem, hogy Brady neve sok pénzt hozna, de hogy a teljesítménye jobb lenne Carrnál azt már nem. Ahol a mostani Bradyval lehet nyerni, ott Carral is lehetne, szvsz. Szóval ha Carrnak mennie kell, akkor miért nem olyasvalaki jön draftról, aki bár lutri, de van remény hosszútávú jó teljesítményre?
több mint 1 éve
Surda
3 297
tudom hogy meg van a siker ára, és hogy a siker feledtetheti az árat, amit fizetni kell érte, de csak nekem lenne - nem találok megfelelő jelzőt, de mondjuk - "fura", ha Raiders fanok tapsolnának Bradynek?egyetértünk, felköpünk és alá állunk. Számomra Brady, befogadhatattlan.
Felnőtt azóta egy generáció, de külső szemlélőként a "megbocsájtás" nagyon nem illik a Raidershez...
Black_Adder
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Nem lenne egyszerűbb jobb draft pozicióra menni, mint pl Brady-től várni bármit is? Mégis mi értelme lenne az egy-két év haladéknak a csapat szempontjából?Az a baj, hogy a jobb draft pozíció sem biztosíték semmire. Darnold, Mayfield, Zach Wilson, Murray, csak hogy az utóbbi pár év top qb választásit nézzük, akik messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A tavalyi rams sb megmutatta, hogy messze nem ördögtől való gondolat, hogy ha nem a draftban látod a csapatod eredményességét.
ender1112
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nem lenne egyszerűbb jobb draft pozicióra menni, mint pl Brady-től várni bármit is? Mégis mi értelme lenne az egy-két év haladéknak a csapat szempontjából?Egyrészt a Brady+JMD kapcsolat miatt, aztán ott van Brady tapasztalata, a piacról meg a brand értékéről nem is beszélve, Mark Davis szerintem örülne, hogyha termelné neki a pénzt, ha meg még egy PO/SB runt is összehozna neki, akkor még boldogabb lenne.
ender1112
Meg Brady is szívesen eldobálgat egy Renfrow, Adams párosnak, főleg ha még tud egy-két játékost olcsóért szerezni, mert ő ott van.
több mint 1 éve
tudom hogy meg van a siker ára, és hogy a siker feledtetheti az árat, amit fizetni kell érte, de csak nekem lenne - nem találok megfelelő jelzőt, de mondjuk - "fura", ha Raiders fanok tapsolnának Bradynek?Felnőtt azóta egy generáció, de külső szemlélőként a "megbocsájtás" nagyon nem illik a Raidershez...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Nem lenne egyszerűbb jobb draft pozicióra menni, mint pl Brady-től várni bármit is? Mégis mi értelme lenne az egy-két év haladéknak a csapat szempontjából?
több mint 1 éve
Úgy néz ki JMD Carrtalanít minket ezért a szezonért…
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Davante Adams on Instagram: "This man gave everything he had. The reason I’m a Raider…One of the most disciplined and loving people I know. Got my bruddas back through whatever and if you can’t respect it (excuse my language) 🖕🏾you!!! 🤷🏾♂️🤷🏾♂️🤷🏾♂️ Love u bruh"Jó, hát ez is olyan, hogy sok mindenki odateszi magát, aztán ha nem tudja megugorni az adott szintet, akkor nem tudja. Máshol meg lehet h majd sikerül neki.
Surda
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Meglátjuk mi lesz!Egyetértek, Carrnak bőven van piaca.
Carr kapcsán igazából szerintem az a kérdés leginkább, hogy akar-e még focizni vagy visszavonul és megy lelkésznek...szerintem mindkettő simán benne van a pakliban.
Ha igaz ez a Mark Davis féle pletyka és ezt Carr is tudja, megtudja akkor azért simán benne lehet a pakliban, hogy meg akarja mutatni JMD-nek és főleg MD-nek, hogy igenis hiba volt ezt meglépni.
Ekkor jön a következő kérdés...trade vagy no trade?
Ugye van no trade záradék a szerződésében Carr-nak, szóval nem lehet csak úgy elpasszolni valahova. Ő választhatja ki, hogy hova szeretne menni, de ezt megteheti úgy is, hogy kierőszakolja az elküldését. Itt a nagy kérdés szerintem, hogy a piacon tudna-e jobb szerződést kötni a kiszemelt csapattal vagy jobb neki ezzel a szerződéssel oda kerülni?! Azt nem hinném, hogy ez a mostani szitu után szeretne sokat segíteni a Raiders-nek, szóval simán el tudom képzelni, hogy kierőszokalják az elküldést és akkor nem kedvezett a Raiders-nek draft pickek begyűjtésével, illetve valószínűleg új helyén jobb garantált tartalmat kaphat...
Amúgy azt senki ne gondolja, hogy ne lenne piaca Carr-nak. Akár trade, de főleg FA piacon tuti, hogy több és komoly érdeklődő lenne rá. Egy Jets, egy Saints, egy Colts, egy Tampa (ha Brady lelép), de akár egy Titans vagy Commanders is simán képben lehet szerintem.
A lényeg a mi szempontunkból, hogy a csapatnak új QB után kell néznie és ez a mostani döntés nagyban meghatározza JMD hosszútávú sikerét szerintem. Egyedül egy elodázást tudok elképzelni Brady-vel, ami még kicsit tudná késleltetni a nagy döntést, de még egy esetleges Brady érkezés esetén is azt mondom kell a QB draft, főleg, ha az utolsó két fordulóban "sikerül" javítani a draft helyen. Márpedig a Carr kispad (se), Chandler Jones és Denzel Perryman IR segíteni fog! A 49ers és a Chhiefs amúgy is agyonvert volna, de így tuti lesz a dolog...
Drafton előttünk van jelenleg: Texans, Bears, Seahawks, Cards, Colts, Falcons, Lions, Panthers
Panthers és a Falcons esetleg beelőzhető 😊
Aztán még így is necces, hogy tudunk-e QB-t húzni majd...kell vmi olyan opció, aki mellett nem teljes kudarc eleve a 2023 rookie QB nélkül...
Na ehhez tegyük hozzá, hogy MD Brady fanboy, hogy JMD jól tudott anno együtt dolgozni TB-vel, hogy Brady szerintem ezt a mostani Tampás kudarcot szeretné kijavítani, nem így akarja letenni a lantot, LV érdekes piac lehet Brady postNFL karrierjében is akár, a csapatnak lesz pénze, a csapatnak lesz/lehet egy Adams-Waller-Renfrow triója biztosítani Brady konfort érzetét, illetve egy egész offseasonja az OL-t rendbe tenni és a védelmet tölteni...
Az OL amúgy 3/5-ben szerintem kész a 2023-as szezonra.
Kolton Miller fix pont, de mellé Jermaine Eluemunor is betehető stabil embernek a másik szélre szerintem a week 7 óta mutatott játéka alapján.
Dylan Parham nálam még, aki szerintem házon belül megoldás egy posztra. Ez a poszt pedig az RG vagy az OC szerintem, annak ellenére, hogy idén LG poszton dolgozott a legtöbbet.
Én örülnék neki, ha Andre James repülne végre és Dylan vagy egy új ember végre megoldaná az OC posztot újra.
Egy UFA és egy rookie akár rendbe is tehetné a falat hosszú távon...
Rendezett fal mögött Brady azért még el tudna dobálni az Adams-Waller-Renfrow hármasnak egy korrekt futójáték mellett (ami kapcsán persze kérdés JJ sorsa).
Nem tudom mennyire örülnék Brady-nek Raiders mezben, de azért lenne egy fura-érdekes íve a Tuck rule kapcsán is és mondjuk akkor az öltöző tuti beállna irányba, ha a GM-HC-edzői stáb és a GOAT nyomná egyszerre az igét...mögé meg jó esetben lehet húzni egy rookie QB-t, aki 2024-ben átveszi a botot, miután Brady PO-ba vezette és sínre tette a Raiders-t, a csapatot amelyet Ő lökött le anno a sárba, ahonnan, azóta se tudott felállni...hú de Hollywood...
Rolni
Nem egy elit QB, de ha megtámogatod akkor korrekt számokat tud hozni, persze látszik az is, hogy mi a maximum amit el lehet tőle várni. Viszont ha elkapja a flow, akkor simán hozhat egy hero ballt is.
Volt jó szezonja Del Rio alatt is, Gruden alatt a '19-20-as szezon volt jó, onnan meg megtört megint a fejlődése.
Szerintem kell neki a váltás, ez az év nem jött jól neki se, mentálisan helyre kell tennie magát.
És igen, elég sok csapatban lenne helye jelenleg, talán az egyik legjobb lenne a Giants Daboll miatt, de van jópár csapat még.
A Raidersnek meg be kell vállalni egy vagy több interim évet, itt elképzelhető egy Brady vagy Gerappa, Mac Jones is, bár ugye Bradyt nagyon próbálják Sean Paytonnal összeboronálni, ez még lehet egy érdekes kérdés, főleg úgy, hogy Miamiban Tua helyzetét se mondanám biztosra és ott is van egy tökös főedző.
Én úgy gondolom, hogy a Raiders jövője szépen néz ki, egyszerűen a QB posztra kell hozni egy potens irányítót, aki egy közepesnél picit jobb játékot lehoz azzal, hogy nem veszíti el a meccseket.
több mint 1 éve
Meglátjuk mi lesz!Carr kapcsán igazából szerintem az a kérdés leginkább, hogy akar-e még focizni vagy visszavonul és megy lelkésznek...szerintem mindkettő simán benne van a pakliban.
Ha igaz ez a Mark Davis féle pletyka és ezt Carr is tudja, megtudja akkor azért simán benne lehet a pakliban, hogy meg akarja mutatni JMD-nek és főleg MD-nek, hogy igenis hiba volt ezt meglépni.
Ekkor jön a következő kérdés...trade vagy no trade?
Ugye van no trade záradék a szerződésében Carr-nak, szóval nem lehet csak úgy elpasszolni valahova. Ő választhatja ki, hogy hova szeretne menni, de ezt megteheti úgy is, hogy kierőszakolja az elküldését. Itt a nagy kérdés szerintem, hogy a piacon tudna-e jobb szerződést kötni a kiszemelt csapattal vagy jobb neki ezzel a szerződéssel oda kerülni?! Azt nem hinném, hogy ez a mostani szitu után szeretne sokat segíteni a Raiders-nek, szóval simán el tudom képzelni, hogy kierőszokalják az elküldést és akkor nem kedvezett a Raiders-nek draft pickek begyűjtésével, illetve valószínűleg új helyén jobb garantált tartalmat kaphat...
Amúgy azt senki ne gondolja, hogy ne lenne piaca Carr-nak. Akár trade, de főleg FA piacon tuti, hogy több és komoly érdeklődő lenne rá. Egy Jets, egy Saints, egy Colts, egy Tampa (ha Brady lelép), de akár egy Titans vagy Commanders is simán képben lehet szerintem.
A lényeg a mi szempontunkból, hogy a csapatnak új QB után kell néznie és ez a mostani döntés nagyban meghatározza JMD hosszútávú sikerét szerintem. Egyedül egy elodázást tudok elképzelni Brady-vel, ami még kicsit tudná késleltetni a nagy döntést, de még egy esetleges Brady érkezés esetén is azt mondom kell a QB draft, főleg, ha az utolsó két fordulóban "sikerül" javítani a draft helyen. Márpedig a Carr kispad (se), Chandler Jones és Denzel Perryman IR segíteni fog! A 49ers és a Chhiefs amúgy is agyonvert volna, de így tuti lesz a dolog...
Drafton előttünk van jelenleg: Texans, Bears, Seahawks, Cards, Colts, Falcons, Lions, Panthers
Panthers és a Falcons esetleg beelőzhető 😊
Aztán még így is necces, hogy tudunk-e QB-t húzni majd...kell vmi olyan opció, aki mellett nem teljes kudarc eleve a 2023 rookie QB nélkül...
Na ehhez tegyük hozzá, hogy MD Brady fanboy, hogy JMD jól tudott anno együtt dolgozni TB-vel, hogy Brady szerintem ezt a mostani Tampás kudarcot szeretné kijavítani, nem így akarja letenni a lantot, LV érdekes piac lehet Brady postNFL karrierjében is akár, a csapatnak lesz pénze, a csapatnak lesz/lehet egy Adams-Waller-Renfrow triója biztosítani Brady konfort érzetét, illetve egy egész offseasonja az OL-t rendbe tenni és a védelmet tölteni...
Az OL amúgy 3/5-ben szerintem kész a 2023-as szezonra.
Kolton Miller fix pont, de mellé Jermaine Eluemunor is betehető stabil embernek a másik szélre szerintem a week 7 óta mutatott játéka alapján.
Dylan Parham nálam még, aki szerintem házon belül megoldás egy posztra. Ez a poszt pedig az RG vagy az OC szerintem, annak ellenére, hogy idén LG poszton dolgozott a legtöbbet.
Én örülnék neki, ha Andre James repülne végre és Dylan vagy egy új ember végre megoldaná az OC posztot újra.
Egy UFA és egy rookie akár rendbe is tehetné a falat hosszú távon...
Rendezett fal mögött Brady azért még el tudna dobálni az Adams-Waller-Renfrow hármasnak egy korrekt futójáték mellett (ami kapcsán persze kérdés JJ sorsa).
Nem tudom mennyire örülnék Brady-nek Raiders mezben, de azért lenne egy fura-érdekes íve a Tuck rule kapcsán is és mondjuk akkor az öltöző tuti beállna irányba, ha a GM-HC-edzői stáb és a GOAT nyomná egyszerre az igét...mögé meg jó esetben lehet húzni egy rookie QB-t, aki 2024-ben átveszi a botot, miután Brady PO-ba vezette és sínre tette a Raiders-t, a csapatot amelyet Ő lökött le anno a sárba, ahonnan, azóta se tudott felállni...hú de Hollywood...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Surda
3 297