Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
JMD szerint Carr a hibás!

i.redd.it/y8nveni4nc8a1.jpg

choose life
több mint 1 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
 www.raidersbeat.com/sports-illustrated-report-hints-at-something-different-this-year-about-derek-carr/
Surda
Kilencedik szezon, de már negyedjére kezdi újra és csak a savat kapja, elhiszem, hogy frusztrált.
több mint 1 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
 www.raidersbeat.com/sports-illustrated-report-hints-at-something-different-this-year-about-derek-carr/
több mint 1 éve
According to reports, it very well could be, as the Raiders could decide to bench Carr for the final two games of the season, then release him after the Super Bowl without having to pay him anymore guarantees.

The key to this move, however, would be Carr’s health. That’s because the quarterback must be healthy in order for the Raiders to be able to release him after the season without taking a financial hit.
Amadeus von Dollárbaloldal
JMD-ben nem látom a restart potenciált. Ha hozunk egy másik qbt ugyan itt fogunk tartani, draftról hozottat meg ő+team nem fogja felépíteni. Szrtm most kezdődik a JMD agónia, amíg el nem tudjuk küldeni. Az mennyi is +3 év?
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
According to reports, it very well could be, as the Raiders could decide to bench Carr for the final two games of the season, then release him after the Super Bowl without having to pay him anymore guarantees.

The key to this move, however, would be Carr’s health. That’s because the quarterback must be healthy in order for the Raiders to be able to release him after the season without taking a financial hit.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
tudjátok ki dobta a legtöbb intet-t idén?

Bizony, ő.
Erik esetleg egy Carr trade?
Ahogy neztem jovore ki lehetne szallni a szerzodesebol, 5 millio dead mone mellett.
Bar kivancsi vagyok h ki az aki elvinne

Nem nagyon vagyok kepbe a QB helyzettel, de mondjuk a Tampa ha Brady menne? Vagy a Colts, Lions, Panthers, Texans? Jo, ezeknel a draft is beleszol hisz huzhat nemelyik a topban illetve a Lionsnal is kerdeses h Goff marad-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Jetsbe is jó lehetne.
Fontos_Vidra
Lehet, ott White miatt nem feltetlenul gondoltam ra, illetve nem tudom h Carr mennyire jelent minosegi upgradet mentalisan Wilsonhoz kepest.
Bar egy jo semaval es keves kovetelmennyel azert egy Goff szintet tud boven hozni, viszont nem hinnem h a Jets ezen a szinten akar megragadni.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483

Bizony, ő.
Ahogy neztem jovore ki lehetne szallni a szerzodesebol, 5 millio dead mone mellett.

Nem nagyon vagyok kepbe a QB helyzettel, de mondjuk a Tampa ha Brady menne? Vagy a Colts, Lions, Panthers, Texans? Jo, ezeknel a draft is beleszol hisz huzhat nemelyik a topban illetve a Lionsnal is kerdeses h Goff marad-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Jetsbe is jó lehetne.
több mint 1 éve

Bizony, ő.

több mint 1 éve

Bizony, ő.

több mint 1 éve
Most, hogy elköszöntünk a postseasontől szerintem kezdhetünk a FA-n és a drafton csámcsogni.

Hogy vagytok vele?

több mint 1 éve
Ez a meccs mar megint mi volt?
Carr meccszaro INT-je total erthetetlen szamomra. Nagyon szepen kiszabadul a zsebbol, de ahelyett h odapasszolna 2 kozeli, uresen allo elkaponak, amivel meg lett volna a tuti 1st down es tobb is, tuldobja az elkapojat es jon az INT.

Oke, szerencsetlen helyzet volt egyreszrol, masreszt jo vedekezes, de bakker…
több mint 1 éve
JJ a legutóbbi interjúja alapján féllábbal már kint van a piacon.

több mint 1 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nem tudom mi a bajotok… Miért nem csináljátok azt mint én?
Én a félidőben mindig kinyomom és elalszom. Ugyan így is mindig kiszopunk de legalább csak a “jó” játékot látom.
Az, hogy vesztes csapat vagyunk azt már megszoktam de legalább nem látom a bénázást. Mát úgy sem lehet tenni mint homokba dugni a fejünk 🙂

Amm boldog ezüst fekete karit mindenkinek! 🎄🏈
több mint 1 éve
Ezt a híg fost.
több mint 1 éve
gameday!

i.imgur.com/3jTB0ox.jpg
deyell
imádtam ezt a playt

több mint 1 éve
gameday!

i.imgur.com/3jTB0ox.jpg
deyell
Ez mekkora volt, tiszta extazis
több mint 1 éve
gameday!

i.imgur.com/3jTB0ox.jpg

choose life
több mint 1 éve
Cop Called Ex-Raider DB Damon Arnette 'A F***Ing Idiot' During Arrest, Video Shows

www.tmz.com/2022/12/21/cop-called-damon-arnette-a-f-ing-idiot-during-cocaine-arrest-video-shows/

jó hogy Gruden / Mayock ilyen high character játékosokat draftolt.
deyell
az a class megért minden kirúgást. szerintem többen van abból a classból bv-ben, mint rosteren jelenleg.

több mint 1 éve
Jacobs, Adams, Maxx megy a pro bowlra.

több mint 1 éve
Cop Called Ex-Raider DB Damon Arnette 'A F***Ing Idiot' During Arrest, Video Shows

www.tmz.com/2022/12/21/cop-called-damon-arnette-a-f-ing-idiot-during-cocaine-arrest-video-shows/

jó hogy Gruden / Mayock ilyen high character játékosokat draftolt.

choose life
több mint 1 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 679 — Raiders fan
Tom Cable's favorite offensive lineman from the 2021 draft, Alex Leatherwood, allowed 4 pressures in 10 pass blocking snaps for Bears yesterday per PFF.
deyell
jót tett neki a környezetváltás látom.
konzisztens a srác!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Tom Cable's favorite offensive lineman from the 2021 draft, Alex Leatherwood, allowed 4 pressures in 10 pass blocking snaps for Bears yesterday per PFF.
deyell
jót tett neki a környezetváltás látom.

több mint 1 éve
realcamp 141
 twitter.com/edelman11/status/1604635025747722240?s=46&t=lHLWq_LrQPH8C0HBt8WqaQ
Surda
Jól be lehet mindenezve.
Bazzani
kretén Patriots 'legenda' mint a többi, nincs ezen semmi meglepő
🤘gaben🤘
Még szerencse, hogy a többi csapat legendái szabadidejükben felvàltva dolgoznak be a NASA-nak és hajtanak végre nyitott szívműtéteket, ugye🙂
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
 twitter.com/edelman11/status/1604635025747722240?s=46&t=lHLWq_LrQPH8C0HBt8WqaQ
Surda
Jól be lehet mindenezve.
Bazzani
kretén Patriots 'legenda' mint a többi, nincs ezen semmi meglepő

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve

choose life