Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
hadd bírózzam már ki magam!csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.valóban voltak szar hívások, de ilyen fegyelmezettlen bandát régen láttam....
Amadeus von Dollárbaloldal
csi77
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.valóban voltak szar hívások, de ilyen fegyelmezettlen bandát régen láttam....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?Az ugynoke
Szivacs
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?senki, szar trade volt mindkét félnek.
Szivacs
több mint 1 éve
Szivacs
176
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?
több mint 1 éve
Toto21
5 961
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........mármint Falcons-nál? Azért a 3-28-at nehéz überelni.
Részvétem!!!!
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........Részvétem!!!!
több mint 1 éve
Mondtam én h Tilleryn ér röhögni. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
deyell
11 702
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.azért ez nagy faszság volt
Jerry Tillery gave the Rams 15 yards and a free first down for this pic.twitter.com/0PNAxzwVNn
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) December 9, 2022
choose life
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 022
És akkor még hátra van a Patriots Patriciával... 😛ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
Rolni
Mesterterv: Beállítjuk Zappe-t QB-nak.
több mint 1 éve
ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.Titeket nem megverni szoktak a bírók, hanem elítélni....
Bocs, ne üss !
több mint 1 éve
Tény, hogy voltak erősen kérdőjeles fújások de azért a második félidő szégyen és gyalázat. 4 meccset kibasztak az ablakon. Szó szerint. Lazsálós banda.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.
több mint 1 éve
deyell
11 702
ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.
choose life
több mint 1 éve
Raiders are 0-4 this season when leading by double digits at halftime. They are first team since at least 1930 to lose 4 times in a season when leading by double digits at the half.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Surda
3 297
Huuu bzd+
több mint 1 éve
Csicskák.
több mint 1 éve
deyell
11 702
New #Rams QB Baker Mayfield is expected to be active tonight vs. the #Raiders and there’s a real chance he plays, per sources. His role will depend in part on how John Wolford (questionable, neck) is feeling. Mayfield got in Tuesday night and is up to speed on the full game plan.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 8, 2022
choose life
több mint 1 éve
Per @NextGenStats #Raiders Derek Carr last week had 2nd highest average intended air yards (11.5) and highest average completed air yards (10.8). Carr also posted the highest percentage of aggressive pass attempts last week (26.7%)
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
deyell
11 702
Gameday!ma szinte minden szaki szerint nyerni fogunk. ez rossz ómen, nemde?
choose life