Las Vegas Raiders
hell no, igazi cancer. A Packers ARod miatt szar. Elit irányító, de 1) a fizuigénye és 2) személyisége csinálta ki a Packerst.Per @AdamSchefter, the #Packers won’t trade Aaron Rodgers within the NFC. If he is traded, it will be to an AFC team. Raiders, Jets ... the ball is in your court.
— Michael Fabiano (@Michael_Fabiano) January 24, 2023
deyell
Menjen csak a Jetsbe, oda való.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Per @AdamSchefter, the #Packers won’t trade Aaron Rodgers within the NFC. If he is traded, it will be to an AFC team. Raiders, Jets ... the ball is in your court.
— Michael Fabiano (@Michael_Fabiano) January 24, 2023
choose life
aki nem tartozik közénk, az nem is érti ezt igazán! 🖤
Olvastam egy érdekes felvetést.Nem mondasz hülyeséget, szóval biztos az ellenkezőjét fogjuk csinálni.
Idei évre van már egy csomó draft pickünk és ha jön TB, akkor úgyse húzunk QB-t korán...érdemes lehet Derek Carr-t 2024-es magasabb draft pickért elpasszolni! Hátha sikerül érte úgy egy első kört kapni érte! Az a csapat aki tradel érte tudna az idei drafton bőven építkezni, nekünk pedig fontosabb lehet jövőre egy extra első kör, amikor mondjuk megpróbáljuk kihúzni a QBotF-t majd...mert ugye persze a jövő évi QB class mindig erősebb 😊
Olyan szempontból lehet benne ráció, hogy 1\7-re vszeg kiemgy a 3 TOP QB és reach helyett jobb lehet csapatot építeni BPA jelleggel, aztán majd jövőre az extra munícióval all in-t nyomni az egyik top QB-ra. Erősebb lenne a keret addigra és akár még mindig ülhet egy évet TB mögött, ha Ő 2 évre érkezik mondjuk és nem esnek le a kerekek...
Rolni
This is the way
Idei évre van már egy csomó draft pickünk és ha jön TB, akkor úgyse húzunk QB-t korán...érdemes lehet Derek Carr-t 2024-es magasabb draft pickért elpasszolni! Hátha sikerül érte úgy egy első kört kapni érte! Az a csapat aki tradel érte tudna az idei drafton bőven építkezni, nekünk pedig fontosabb lehet jövőre egy extra első kör, amikor mondjuk megpróbáljuk kihúzni a QBotF-t majd...mert ugye persze a jövő évi QB class mindig erősebb 😊
Olyan szempontból lehet benne ráció, hogy 1\7-re vszeg kiemgy a 3 TOP QB és reach helyett jobb lehet csapatot építeni BPA jelleggel, aztán majd jövőre az extra munícióval all in-t nyomni az egyik top QB-ra. Erősebb lenne a keret addigra és akár még mindig ülhet egy évet TB mögött, ha Ő 2 évre érkezik mondjuk és nem esnek le a kerekek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
JJ állítólag 14m/évnél állhat meg.Lehet azt is megfelelően strukturálni, illetve ami nála még fontosabb posztja és injury history miatt az a garantált tartalom, illetve annak hossza, elosztása. Idén 10.1M lenne a fr.tag. Ha a pénz nagyobb része hátra van tolva, a garantált meg kipörög az első két évben mondjuk jók lehetünk...
Amadeus von Dollárbaloldal
de jó lesz megszabadulni tőlük végreVan nekem is öcsém! Értem én egyfelől...ha vki egy kocsmában elkezdené lökdösni én lennék az első aki odalép, de ez annyira gáz, ahogy David Carr csinálja...ahogy egyre többször veszi védelmébe Derek-et, egyre kevéssé szimpatizál az ember az egész családdal...pedig Derek amúgy tök jó ember lehetPS This isn’t a shot at Brady internet 🤡
— David Carr (@DCarr8) January 19, 2023
Brady will almost assuredly play qb for the @Raiders next year and given the history of those two teams, if you don’t find that funny, I can’t help you. https://t.co/Hh5rCt9JmP
deyell
Rolni
Van nekem is öcsém! Értem én egyfelől...ha vki egy kocsmában elkezdené lökdösni én lennék az első aki odalép, de ez annyira gáz, ahogy David Carr csinálja...ahogy egyre többször veszi védelmébe Derek-et, egyre kevéssé szimpatizál az ember az egész családdal...pedig Derek amúgy tök jó ember lehetPS This isn’t a shot at Brady internet 🤡
Brady will almost assuredly play qb for the @Raiders next year and given the history of those two teams, if you don’t find that funny, I can’t help you. https://t.co/Hh5rCt9JmP
deyell
PS This isn’t a shot at Brady internet 🤡
choose life
Szerintem ha Brady nem vonul vissza akkor megpróbáljátok, ha nem akkor mentek fel QB-ért. Úgy is szerettek velünk tradelni 😊Nem! Nem!!- Kérek egy Trey Lance-t vagy egy Purdy-t!Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.What a fuck!?
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
- Rendben, máris. Egy Garoppolo lett, maradhat?
Black_Adder
Szemetünk nekünk is van, épp most pakoljuk ki a kukába 😀
Rolni
Mintha valami expansion franchise lenne... gyerekek a játékbolt kirakata előtt.Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
- Trevor Lawrence: 23
- Brock Purdy: 23
- Jalen Hurts: 24
- Daniel Jones: 25
- Joe Burrow: 26
- Josh Allen: 26
- Patrick Mahomes: 27
- Dak Prescott: 29
The next generation has arrived.
Igazi looser húzás lenne most leigazolni a vénembert 😉
Ergo simán benne van a pakliban!
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Nem! Nem!!- Kérek egy Trey Lance-t vagy egy Purdy-t!Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.What a fuck!?
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
Black_Adder
Szemetünk nekünk is van, épp most pakoljuk ki a kukába 😀
- Kérek egy Trey Lance-t vagy egy Purdy-t!Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Igazi hiénák, bocsi fosztoógatok vagytok! 😀Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
Beszéld meg Petey.-vel! Azt hiszem elzavarna ... 😀csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
Purdy amúgy jobb lenne.csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
deyell
csak ötletelek hé... vagy nem eladó?What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
Tapsi Hapsi
choose life
What a fuck!?esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
deyell
esetleg tradelünk Trey Lance-ért.Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Rolni
choose life
Miért kell több érv azon kívül, hogy már nagyon öreg, és már nem olyan jó. Van aki szerint több mint 10 éve kiégett van aki szerint nem, én a mostra inkább azt mondom, hogy üres a tank...Ages of the 8 remaining QBs in the #NFLPlayoffs:
Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Anno Redskins-Rams trade:pletykálgatnak egy feltradet 1-3 közé, valamint, hogy Stroud akár még systemfit is lehetne.Az mibe fajhat nektek?
Lúdas Solymi
St. Louis Rams received:
Picks No. 6, 39 in the 2012 draft
Pick No. 22 in the 2013 draft
Pick 2 in the 2014 draft
Washington Redskins received:
Pick No. 2 in the 2012 draft
Ez ugye azért lehet jó iránymutató egyfelől, mert hasonló helyről mennénk felfele vélhetően QB-ért. Másfelől annak a cserének a Redskins-re tett hatása lehet intő jel és trade érték csökkentő is talán...
Titans-Rams trade pár évvel később:
Tennessee Titans received:
Picks No. 15, 43, 45, 76 in the 2016 draft
Picks No. 5, 100 in the 2017 draft
Los Angeles Rams received:
Picks No. 1, 113 in the 2017 draft
Itt 1\1-ig ment a Rams ugye, ez is lehet gondolkodási alap.
Első esetben tulajdonképpen 1\2-ért adott Redskins adott év 1\6-ot, adott év 2. kör elejét és a következő két év első körét.
Második esetben adott év első kör közepe, adott évben 2db 2. kör és egy 3. kör, valamint a következő év első köre.
Ezek alapján szerintem lehetne valami ilyesmire készülni esetleg:
1\1 -> 1\7+2\38+3\70+2024\1 vagy mondjuk 1\67+2\38+2024\1+2024\2
Az mondjuk biztos szerintem, hogy ez akkor jöhet szóba, ha nem jön Tom Brady. Ha Ő érkezik, akkor win now van és akkor nem lehet ennyi draft picket ellőni a QBotF-re vagy bármire.
Én most azt gondolom, hogy vagy jön Brady és egy erős win now törekvés vagy pedig jön egy rookie QB és egy kisebb nyomás a win now kapcsán. Ha nem érkezik Brady, akkor szerintem nyer 2 évet magának a JMD-Ziegler páros, mert Mark Davis nem olyan türelmetlen, hogy ne adna nekik 2 évet, ha rookie QB-t húznak...
C.J. Stroud szerintem illene JMD rendszerébe és Daniel Jeremiah például bizonyos szempontból ahhoz a Mac Jones-hoz hasonlította, aki rookie-ként elég jól nyomta JMD alatt.
Azt gondolom, hogy Tom Brady kezében a kulcs. Ha tovább akar játszani és ezt nálunk szeretné megtenni, akkor érkezni fog, mint QB1 valami 1+1 éves szerződéssel és win now üzemmódba kapcsolunk. Ez amúgy nem lenne nagy eltérés a tavalyi offseason tervétől, csak ugye a QB lenne más. A Waller, Renfrow, Adams, Chandler Jones szerződések eleve erre irányultak, csak aztán zátonyra futott a hajó DC-vel...
Ha Brady szögre akasztja vagy másik csapaot választ, akkor jöhet a Stidham stop gap show és egy rookie QB.
JMD és Ziegler szerintem ígyis úgyis megkapja a 2024 után a 2025-öt, hacsak mondjuk Brady-vel a fedélzeten nem állnak földe jövőre...