Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?Pari
 fanspeak.com/ontheclock/empty taxi
Köszi a linket empty!

nekem ez jött ki egy 3 körösre...
5 WR SAMMY WATKINS CLEMSON
36 QB TEDDY BRIDGEWATER LOUISVILLE
67 DE SCOTT CRICHTON OREGON STATEPari
beszarnék, ha ez összejönne 😊Rolni
nem lennél egyedül, sőt többen visszaadnák a papírjaikat.... főleg az érintett ügynökök

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?Pari
Köszi a linket empty!

67 DE SCOTT CRICHTON OREGON STATEPari
beszarnék, ha ez összejönne 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Van egy másik draft játék is a  first-pick.com/ -on. Érdemes kipróbálni.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Az szep, Teddy kicsit megroggyant.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Köszi a linket empty!

67 DE SCOTT CRICHTON OREGON STATE
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag ők voltak hivatalos viziten nálunk:

Ricardo Allen, CB, Purdue
Ken Bishop, DL, Northern Illinois
Blake Bortles, QB, Central Florida
Tajh Boyd, QB, Clemson
Xavius Boyd, LB, Western Kentucky
Bashaud Breeland, DB, Clemson
Teddy Bridgewater, QB, Louisville
Carrington Byndom, CB, Texas
Derek Carr, QB, Fresno State
Gianni Carter, WR, Duquesne
Kyle Fuller, CB, Virginia Tech
Willie Gibson, WR, Cumberlands
Mike Hunchak, OL, Hofstra
Cody Latimer, WR, Indiana
Keith Lewis, DB, Virigina-Lynch
Keon Lyn, DB, Syracuse
Aaron Lynch, DL, South Florida
Johnny Manziel, QB, Texas A&M
Zach Mettenberger, QB, LSU
Rajion Neal, RB, Tennessee
Weston Richburg, OL, Colorado State
Logan Thomas, QB, Virginia Tech
Brent Urban, DL, Virginia

ratuk kívül még sok játékossal vettük fel a kapcsolatot, pl:

Jimmie Ward
Gabe Jackson
Trent Murphy

Persze a lista nem teljes, de gondoltam nem árt egy összefoglaló.

Az offseason menetrend egész pofásra sikeredett. Én a Lions elleni meccsre leszek kíváncsi.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
"Johnny Manziel érte el a legmagasabb pontszámot a Wonderlic intelligencia teszten az idei draft 1. körébe várt irányítói közül."Amadeus91
Ha jól mondom Fitzpatricknak volt all time legjobb ilyen teszteredménye.ulpianus
Harvardról illik is.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
"Johnny Manziel érte el a legmagasabb pontszámot a Wonderlic intelligencia teszten az idei draft 1. körébe várt irányítói közül."Amadeus91
Ha jól mondom Fitzpatricknak volt all time legjobb ilyen teszteredménye.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
"Johnny Manziel érte el a legmagasabb pontszámot a Wonderlic intelligencia teszten az idei draft 1. körébe várt irányítói közül."
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
Manziel smokescreen-en egyedül Te ülsz közülünk Amadeus 😀Rolni
na akkor oszlassuk el a füstöt

Vic Tafur biztos benne, hogy nem húzzuk Manzielt. ezért:

sulia.com/channel/jacksonville-jaguars/f/12f9d09e-1bab-49e7-b944-7c997ff79286/?action=prop&source=tw&form_factor=desktop

built for this shit

több mint 11 éve
Victor Cotto nem tudom mennyire insider, de azt írta, hogy két játékost kedvelnek a scoutjaink a videók alapján: Terrence Brooks (FS, FSU) és Marcus Smith (DE/OLB Louisville). utóbbi mondjuk jöhetne, hogy legyen speed rusher. Brooks szintén jó játékos, de a 3. kör előtt nem húznám be.

built for this shit

több mint 11 éve
McCarront én se nagyon bírom, de 4.ben talán lenyelném...

Jacksonról sose hallottam eddig. Te láttad játszani vagy honnan gyütt a neve?
Clowney és Lee tényleg nem sanszos, h benn lesz...talán Lee
Nem tudom, h Marcus Martin mennyire lenne jó megoldás...én nem piszkálnám Wiz-t.
Gondolod, hogy Wiz-Martin>>>>>>Boothe\Banres-Wiz??

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Manziel smokescreen-en egyedül Te ülsz közülünk Amadeus 😀

Rolni
Hé, a mazielista front kiterjedt! Aszondom Hé!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Csináltam egy draftot Fanspeak bigboard alapján - először is szeretném leszögezni,hogy élőben is kiegyeznék vele de tudom,hogy nem így lesz 😉 ha megnézitek a 1picket tudjátok miért írom ezt 😀
- másodszor pedig még annyit fűznék hozzá,hogy G-ból már nem volt bent általam kedvelt játékos így C-t húztam és habár ott van nekünk Whiz én az elrontott snapek és a kiváló G munkássága végett simán vissza tolnám.

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
235 RB GEORGE ATKINSON III
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
ha McCarront behúzzuk, kimenekülök a világból. hihetetlenül ellenszenves az a figura, mind a játéka, mind a személyisége. Clausen 2.0

a többi ok, bár Kameron Jacksont nem ismerem.

built for this shit

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Csináltam egy draftot Fanspeak bigboard alapján - először is szeretném leszögezni,hogy élőben is kiegyeznék vele de tudom,hogy nem így lesz 😉 ha megnézitek a 1picket tudjátok miért írom ezt 😀
- másodszor pedig még annyit fűznék hozzá,hogy G-ból már nem volt bent általam kedvelt játékos így C-t húztam és habár ott van nekünk Whiz én az elrontott snapek és a kiváló G munkássága végett simán vissza tolnám.

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
Clovney 5. helyen. Na persze...Erősen meg lennék lepve ha első 3- ba nem menne ki...Lee-t is sokan első körösnek várják. Jó kis draft lenne ez így nektek de az esélye kb semmi...Tomcsik
Tudom írtam is de gondoltam unalom űzőnek beteszem 😉

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
Clovney 5. helyen. Na persze...Erősen meg lennék lepve ha első 3- ba nem menne ki...Lee-t is sokan első körösnek várják. Jó kis draft lenne ez így nektek de az esélye kb semmi...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
 fanspeak.com/ontheclock/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?
több mint 11 éve
Preseason:
Vikings
Lions
Packers
Seahawks

szep...Pari
Ez sztem kurva jó!
Kell a felmérés a zúzós szezon előtt...Lions ellen a védelem tud majd tesztelni egy jót
Packers ellen a 3. meccs remek és a Seahawks ellen is biztos fel lesz pörögve minden csere 😊

több mint 11 éve
Preseason:
Vikings
Lions
Packers
Seahawks

szep...
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi leszek hol rántunk CB-t majd és mennyit...messze CBből van a legtöbb vizit...

Evans 1\5-re valóban korai lenne, de egy kis lemozgással már frankó lehet sztem, bár nem épp magas possession WR a need elkapó fronton Streater és Holmes mellett, persze az is igaz, h Evans papíron jobb lehet mint a kettő együtt 😊Rolni
megmondtam, amit megmondtam; felülök a Manziel-bandwagonra a draftig, aztán meglátjuk 😀
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi leszek hol rántunk CB-t majd és mennyit...messze CBből van a legtöbb vizit...

Evans 1\5-re valóban korai lenne, de egy kis lemozgással már frankó lehet sztem, bár nem épp magas possession WR a need elkapó fronton Streater és Holmes mellett, persze az is igaz, h Evans papíron jobb lehet mint a kettő együtt 😊

több mint 11 éve
Bashaud Breeland jött vizitre (CB, Clemson) - 2-3. körre taksálják.

built for this shit

több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000339976/article/johnny-manziel-oakland-raiders-just-dont-make-sense-together

másik szemszögből. Ebben is van valami.Amadeus91
Sztem kurvara igaza van!!Rolni
megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.Amadeus91
de figyelj már ha jön is Johnny akkor padozni fog Schaub mögött...hol lesz az playmaker? Táblatartásban?

Olyan playa kell aki legalább day 1 (year 1) aktív segítség, jó esetben playmaker.

Clowney az lenne
Mack az lenne
Watkins az lenne
Evans is
TOP LT még elfogadható a szemembe, ha kinyomja Penn-t vagy legalább más poszton már idén impact és jövőre már megvan az LT of the future vele...

de QB aki ül egy évet Schaub mögött az nem fér bele ebbe a képbe.
Ha mégis QB jön akkor sztem RM nagyobb biztonságban van, mint sokan gondolják és belefér neki egy elsőkörös impact playától elesnie.
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...akkor meg lesz egy talán frQB-nk ahive lehet GM-et, HC-t keresni...nem jó út sztem...Rolni
Mark JohnnyFan és nem megy a szomszédba, hogy belenyúljon a GM dolgába (apja fia,). Abban biztos vagyok, hogy ha QB jön #1-re, akkor Schaub 1 évig tanítja a vonalról, aztán Schaubnak meg is köszönjük. Mi más értelme lenne QB-t húzni rögtön? Schaub vészmegoldásnak tűnik jelenleg, ha lecsúszik Johnny hozzánk, akkor oké, ha nem, akkor ő is elkaristol. Vagy mi ültünk fel a smokescreennek és jön Mack vagy Watkins.
Evans 1/5? Korai, nagyon.