Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
állítólag a Seattle mellett a 49ers volt képben. Gabbert meg Kaep mellé kellett volna oda még egy vérbeli qb.
több mint 11 éve
örüljünk, hogy kaptunk érte valamit
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Elment az utolsó Al Davis madárka 😕

Innentől már tényleg új éra kezdődött.Bruce
Én sajnálom a csórit! Kár, hogy szar QB. 😕TST
Megtarthatták volna piri-pénzes futóként.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

Innentől már tényleg új éra kezdődött.Bruce
Én sajnálom a csórit! Kár, hogy szar QB. 😕
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Innentől már tényleg új éra kezdődött.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tietek a 7/32es pick idén.
The Seahawks give up their 7th-round pick (the last tradeable pick in the draft) for Terrelle Pryor.iktriad
Szinte semmi, de azért mégiscsak valami...

A 97 yardos TD-t soha nem felejtem el, de sajnos nem volt jövője nálunk.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 862 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tietek a 7/32es pick idén.
The Seahawks give up their 7th-round pick (the last tradeable pick in the draft) for Terrelle Pryor.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 862 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem kell kivágni Pryort, a Seattle tradelt érte a Pro football Focus szerint
Raiders trade Terrelle Pryor to the Seahawks, per league source.
Kíváncsi leszek, magasabb ellenértéket kaptok-e érte, mint mi Gabbertért a Ninerstől. 😀
több mint 11 éve
McClain vissza is vonult, megint....
több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Tudtok mondani 1 oldalt,ahol ott vannak az idei fa igazolásaink,és,hogy kiket vágtunk ki? Raiders oldalon az,hogy milyen tranzakciók voltak látom,meg követem is,de az,hogy kiket küldtünk el,és hova mentek,az érdekelne elsősorban ? ... (madden 08-ban akarom a tavalyi rosterünket frissíteni az ideire. ) Előre is köszönöm,a választ.... 😊skat
 walterfootball.com/offseason2014oak.phpmustaine
köszönöm!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Tudtok mondani 1 oldalt,ahol ott vannak az idei fa igazolásaink,és,hogy kiket vágtunk ki? Raiders oldalon az,hogy milyen tranzakciók voltak látom,meg követem is,de az,hogy kiket küldtünk el,és hova mentek,az érdekelne elsősorban ? ... (madden 08-ban akarom a tavalyi rosterünket frissíteni az ideire. ) Előre is köszönöm,a választ.... 😊skat
 walterfootball.com/offseason2014oak.php

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Tudtok mondani 1 oldalt,ahol ott vannak az idei fa igazolásaink,és,hogy kiket vágtunk ki? Raiders oldalon az,hogy milyen tranzakciók voltak látom,meg követem is,de az,hogy kiket küldtünk el,és hova mentek,az érdekelne elsősorban ? ... (madden 08-ban akarom a tavalyi rosterünket frissíteni az ideire. ) Előre is köszönöm,a választ.... 😊
több mint 11 éve
tudom, hogy 1/5-re nem sexy pick, de ha Clowney, Mack és Watkins kimegy, mit szólnátok 1/5-re Greg Robinsonhoz? rookie szezonjában LG lenne. Penn - Robinson - Wiz - Howard - Watson. futásblokkolásban legjobb lenne ez a fal, ez jelentősen megkönnyítené MJD / DMC dolgát, és Schaub play action passza is nagyobb fegyver lenne.deyell
no.

Akkor már letrade inkább. | vagy Johnny Raider. |
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
tudom, hogy 1/5-re nem sexy pick, de ha Clowney, Mack és Watkins kimegy, mit szólnátok 1/5-re Greg Robinsonhoz? rookie szezonjában LG lenne. Penn - Robinson - Wiz - Howard - Watson. futásblokkolásban legjobb lenne ez a fal, ez jelentősen megkönnyítené MJD / DMC dolgát, és Schaub play action passza is nagyobb fegyver lenne.

built for this shit

több mint 11 éve
Source tells FOX Sports that Raiders will cut QB Terrelle Pryor on Monday if unable to swing trade.deyell
magyarul done.
több mint 11 éve
Source tells FOX Sports that Raiders will cut QB Terrelle Pryor on Monday if unable to swing trade.

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
ezek a prospectek jöttek eddig látogatóba:

raidersbeat.com/2014/04/15/raiders-pre-draft-workouts-heres-the-list/deyell
Csak, hogy számszerűleg is látszódjon, hogy mi az érdeklődésünk:
8 CB/DB
5 QB
5 DE/LB
3 WR
3 RB
2 DT
1 C

engem ebből csak az RB és a C lep meg
MJD, DMF, Sheets (remélem bizalmat kap)...ReecePari
OG hiany a meglepo nekem kicsit...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
 teespring.com/raiderswinbaby

not bad
több mint 11 éve
Terrance Mitchell (CB) közben egyre népszerűbb, míg korábban nem sokat beszéltek róla, Ekpre-Olomu árnyékában játszott az Oregonban, és a combine-on is lassú volt, így 6. körös picknek tartották. de azóta több csapatnál volt workouton, nálunk is, és a mért idején jócskán javított a combine-hoz képest (általában egy tizeddel mindenki gyorsabb, de ő kettővel volt). mivel szerencsejátékos mentalitása van, párszor megégették az egyetemen, de touchdownt nem szereztek róla tavaly, ami messze a legjobb szezonja volt, 5 interceptiont jegyzett. egyszer kiállították targeting miatt. biztos vagyok benne, hogy az első négy kör valamelyikében fogunk cornerbacket draftolni, és akár Mitchell is lehet a választás a 4.-ben.

meccsvideó (Utah ellen):  www.youtube.com/watch?v=Cp3Ptm97FPI

built for this shit

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
tegnap volt az ESPN-en a 30:30 műsorban a 80-as évek Detroit Pistonsa (Bad Boys). a csapat, amely kirívóan durván játszott az NBA-ban akkoriban, és ilyen játékosaik voltak, mint Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman, Bill Laimbeer. lényeg, hogy ezek a játékosok a műsorban elismerték, hogy a játékstílusukhoz az inspirációt az akkori Raiderstől szerezték.deyell
Nincs bajom a bad boys attitüddel, de ha azt szeretnénk, hogy komoly franchise-nak kezeljenek, akkor ebből vmicskét le kellene vetkőzniPari
Elég, ha elkezdünk meccseket nyerni.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
tegnap volt az ESPN-en a 30:30 műsorban a 80-as évek Detroit Pistonsa (Bad Boys). a csapat, amely kirívóan durván játszott az NBA-ban akkoriban, és ilyen játékosaik voltak, mint Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman, Bill Laimbeer. lényeg, hogy ezek a játékosok a műsorban elismerték, hogy a játékstílusukhoz az inspirációt az akkori Raiderstől szerezték.deyell
Nincs bajom a bad boys attitüddel, de ha azt szeretnénk, hogy komoly franchise-nak kezeljenek, akkor ebből vmicskét le kellene vetkőzni
több mint 11 éve
tegnap volt az ESPN-en a 30:30 műsorban a 80-as évek Detroit Pistonsa (Bad Boys). a csapat, amely kirívóan durván játszott az NBA-ban akkoriban, és ilyen játékosaik voltak, mint Isiah Thomas, Joe Dumars, Dennis Rodman, Bill Laimbeer. lényeg, hogy ezek a játékosok a műsorban elismerték, hogy a játékstílusukhoz az inspirációt az akkori Raiderstől szerezték.

built for this shit

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

raidersbeat.com/2014/04/15/raiders-pre-draft-workouts-heres-the-list/deyell
Csak, hogy számszerűleg is látszódjon, hogy mi az érdeklődésünk:
8 CB/DB
5 QB
5 DE/LB
3 WR
3 RB
2 DT
1 C

engem ebből csak az RB és a C lep meg
MJD, DMF, Sheets (remélem bizalmat kap)...Reece
több mint 11 éve
LB Rolando McClain (Ravens) was reinstated from the reserve/retired list.

Slowando back.

built for this shit

több mint 11 éve

raidersbeat.com/2014/04/15/raiders-pre-draft-workouts-heres-the-list/

built for this shit