Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...Rolni
pont most volt néhány cikk arról, hogy Mark Davis Manzielt kedveli.

raidersbeat.com/2014/04/08/report-raiders-owner-mark-davis-high-on-johnny-manziel/deyell
ja én is olvastam ezért merült fel bennem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...Rolni
pont most volt néhány cikk arról, hogy Mark Davis Manzielt kedveli.

raidersbeat.com/2014/04/08/report-raiders-owner-mark-davis-high-on-johnny-manziel/

built for this shit

több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000339976/article/johnny-manziel-oakland-raiders-just-dont-make-sense-together

másik szemszögből. Ebben is van valami.Amadeus91
Sztem kurvara igaza van!!Rolni
megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.Amadeus91
de figyelj már ha jön is Johnny akkor padozni fog Schaub mögött...hol lesz az playmaker? Táblatartásban?

Olyan playa kell aki legalább day 1 (year 1) aktív segítség, jó esetben playmaker.

Clowney az lenne
Mack az lenne
Watkins az lenne
Evans is
TOP LT még elfogadható a szemembe, ha kinyomja Penn-t vagy legalább más poszton már idén impact és jövőre már megvan az LT of the future vele...

de QB aki ül egy évet Schaub mögött az nem fér bele ebbe a képbe.
Ha mégis QB jön akkor sztem RM nagyobb biztonságban van, mint sokan gondolják és belefér neki egy elsőkörös impact playától elesnie.
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...akkor meg lesz egy talán frQB-nk ahive lehet GM-et, HC-t keresni...nem jó út sztem...

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000339976/article/johnny-manziel-oakland-raiders-just-dont-make-sense-together

Sztem kurvara igaza van!!Rolni
megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
Mit várhattok Schaubtól:
 www.footballperspective.com/is-there-any-hope-in-oakland-for-matt-schaub/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve

Sztem kurvara igaza van!!

több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/egxlozgbq2dhcbhkcdam
Johnny Manziel, Oakland Raiders just don't make sense together
Johnny Manziel might seem perfect for the Oakland Raiders -- but Adam Schein thinks GM Reggie McKenzie absolutely should *not* spend the fifth overall draft pick on the Texas A&M icon.

másik szemszögből. Ebben is van valami.
több mint 11 éve
G Brandon Thomas (Clemson), who is rated as one of the top interior OLs for this year's draft, suffered a torn ACL last week.deyell
Shit... Pedig atom a csávó. Hogy a fenébe hozhatta össze, arra kíváncsi vagyok.szaba
a Saintsnél volt viziten, és egy non contact drill során jött össze neki. kár, pedig anno Clowney-t is megállította.

jön látogatóba Mettenberger, majd Cody Latimer (WR). utóbbit bírom, de szerintem nekünk nem kéne, mert olyan típusú játékos, mint Streater.

built for this shit

több mint 11 éve
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kmasiayie5zx1cevot5v
Johnny Manziel makes good impression on Oakland Raiders
Johnny Manziel apparently had a positive meeting with the Oakland Raiders, who felt he was nothing at all like his flashy reputation, according to Ian Rapoport.

Johnny Manziel makes good impression on Oakland Raiders
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Reece 😀

több mint 11 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/06/draft-grader-oakland-raiders-3/
remek draftjaink...

blitz happy Oakland:  www.profootballfocus.com/blog/2014/04/07/team-blitzing/

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Kory Sheets csak depth lesz nalunk, vagy van rola vmi hir azota? - szurkolok neki, remelem hatalmas igazolasnak bizonyul majd...

En a Manziel/Watkins/Clowney 3-asbol szó nélkül elfogadnék bárkit...ha nem kozuluk kerul ki a 1/5-unk akkor azert somoru leszek😕
több mint 11 éve
Jan: Koszi az infot. Megneztem en is, h Woodley vegig LOLB volt, de tavaly meg egy izig verig 4-3run stopper LDE vel jatszattuk ezt a felallos DE/OLB kutyulmanyt, emiatt upgradet varok pass rush fronton. Kivancsi leszek Dennis Allen es Tarver mit hoz ki ebbol a front7bol...

Mettenberger 2.,3.korben?

Erdekes ez a futo nezegetes...de DMC 1 eves dealen van es MJD is barmikor elkuldheto ha ugy alakulna. Mondjuk idenre kicsit sok lenne a 4 futo Reece melle sztem

Thomasert kar...7.ben vagy UDFAn szivesen latnam aztan IR es 2015ben hadd szoljon

több mint 11 éve
" LSU QB Zach Mettenberger throws for scouts Wednesday. He'll also meet privately with the Raiders, Vikings, Lions and Titans in Baton Rouge,"
több mint 11 éve
Reggie ikertestvére a Townson Pro Day-en:

Aaron Wilson ‏@RavensInsider

Raiders scout Raleigh McKenzie on Terrance West: 'Hes a talent. He's a natural runner'

built for this shit

több mint 11 éve
G Brandon Thomas (Clemson), who is rated as one of the top interior OLs for this year's draft, suffered a torn ACL last week.deyell
Shit... Pedig atom a csávó. Hogy a fenébe hozhatta össze, arra kíváncsi vagyok.szaba
tökéletes UDFA kukázás lesz.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 295
Shit... Pedig atom a csávó. Hogy a fenébe hozhatta össze, arra kíváncsi vagyok.
több mint 11 éve
Mock draft játékon én voltam a Raiders GM. Kivéve a 7. körben, akkor deyell segített. Ez lett:

1 5 Oakland Raiders Sammy Watkins, WR (Clemson)
2 4 Oakland Raiders Derek Carr, QB (Fresno State)
3 3 Oakland Raiders Brandon Thomas, OG (Clemson)
4 7 Oakland Raiders Kelcy Quarles, DT (South Carolina)
7 4 Oakland Raiders Jay Bromley, DT (Syracuse)
7 20 Oakland Raiders (from Arizona) Andre Hal, CB (Vanderbilt)

IRL szerintem hasítana egy ilyen draft.szaba
Én is aláirnám bármikor!peterbadbone
de Thomast már csak a 7. körben.

G Brandon Thomas (Clemson), who is rated as one of the top interior OLs for this year's draft, suffered a torn ACL last week.

built for this shit

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
szaba
Igen jogos amit Carr-ról írsz. Agya, karja, atletikussága megvan, ha Schaub mögött tudna fejlődni még és a pass rush paráját levetkőzni akkor jó lehet. Nem tuntetnék ha érkezne, csak annyi, h Ford vagy Timmy impact játékos lehetne és a keretben elférne pár olyan 😊

4-3 lesz a base felállás, de lesz hybrid bőven sztem...illetve kérdés ki mit tart hybridnek, 4-3nak
RDE tavaly is folyamatosan állásból indult, mintha ROLB lenne csak LOSról. Erre Woodley még alkalmasabb lesz, mint Houston
. Így végülis lehetne azt mondani, h 3 DL lesz, de szerepkörét tekintve RDE lesz inkább, mint ROLB sztem. Ezért én 4-3nak gondolom ezt a felállást.
Sok nickel formáció lesz, Burnett "helyére" jön majd Rogers sokat sztem...Rolni
Woodley végig a másik oldalon játszott. Amikor nagyritkán valami miatt a jobb oldalról indult, nem tudott mutatni semmit. Akit JH helyére hoztunk (Worilds) szintén csak bal oldalon tudott valamit villantani. Ezért kellett tavaly behúznunk Jonest ROLB posztra, viszont így lett idén 2 kezdő kaliberű játékosunk a LOLB posztra, és ezért lett elengedve Woodley. Ha ő alkalmas lett volna ROLB-nek, nem engedtük volna el szvsz.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hmm.. érdekes helyzet lenne, ha 1/5-nél még bent lenne Mack Watkins,Clowney és Bridgewater! De tény, hogy nagyon élvezném a dolgot! 😀

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 29m

Fresh off his appearance at Saturday's Final Four, Texas A&M QB Johnny Manziel is flying to Oakland to spend tonight and Monday with Raiders

Ki mit szólna?Rolni
Nekem nincs ellene kifogásom. Ha McKenzie őt húzza akkor én örülni fogok. Láttuk, hogy Olsen tud mit kezdeni egy mobilis QB-val és Manziel azért jobb a levegőben mint Pryor.

Mock draft játékon én voltam a Raiders GM. Kivéve a 7. körben, akkor deyell segített. Ez lett:

1 5 Oakland Raiders Sammy Watkins, WR (Clemson)
2 4 Oakland Raiders Derek Carr, QB (Fresno State)
3 3 Oakland Raiders Brandon Thomas, OG (Clemson)
4 7 Oakland Raiders Kelcy Quarles, DT (South Carolina)
7 4 Oakland Raiders Jay Bromley, DT (Syracuse)
7 20 Oakland Raiders (from Arizona) Andre Hal, CB (Vanderbilt)

IRL szerintem hasítana egy ilyen draft.szaba
Én is aláirnám bármikor!

több mint 11 éve

built for this shit

több mint 11 éve
Manziel, Bohóc, Mack, Watkins 4-sből valaki jöjjön.
több mint 11 éve
 nfl.si.com/2014/04/01/2014-nfl-mock-draft-johnny-manziel-3/?sct=obnetwork
1\5 Bohóc Nyami 😊Rolni
Ilyen nem lesz az tuti. Az első 3-ban kimegy úgyis.Bruce
én is így gondolom, de nagyon bírnám ha mégis lenne 😀

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
1\5 Bohóc Nyami 😊Rolni
Ilyen nem lesz az tuti. Az első 3-ban kimegy úgyis.
több mint 11 éve
1\5 Bohóc Nyami 😊