Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Ez a játék fasza!😀

1. kör

1. Khalil Mack OLB
2. Taylor Lewan OT
3. Sammy Watkins WR

2. kör

1. Marqise Lee WR
2. Teddy Bridgewater QB
3. Timmy Jernigan DT

3. kör

1. Dakota Dozier OG
2. C.J. Fiedorowicz TE
3. Bashaud Breeland CB

4. kör

1. Aaron Colvin CB
2. Brandon Coleman WR
3. Jordan Zumwalt OLB

5.kör (ha van)

1. Max Bullough MLB
2. Brent Urban DL
3. Gabe Ikard C

6.kör (ha van)

1. Kenny Ladler FS
2. Zach Moore DE
3. Louchiez Purifoy CB

7.kör

1. Marcus Lucas WR
2. Demetri Goodson CB
3. Tajh Boyd QB

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Mayock legfrissebb 100-as listája:  www.nfl.com/news/story/0ap2000000346744/article/2014-nfl-draft-mike-mayocks-top-100-prospectsRolni
brutal elteresek vannak korabbi/mas listákhoz képest...
több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
én nagyon remélem, hogy ha meglesz a lehetőség letradera, akkor élni fogunk vele!

első kört tippelnék én is ha mégsem jönne össze a trade:
1. WR Sammy Watkins
2. WR Mike Evans
3. LB Khalil Mack
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Mayock legfrissebb 100-as listája:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bztzvdvolowqbza5dwnw
2014 NFL Draft: Mike Mayock's top 100 prospects
Khalil Mack leads NFL Media draft analyst Mike Mayock's top 100 prospects heading into the 2014 NFL Draft. Where do Jadeveon Clowney, Johnny Manziel and other top prospects land?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tippjáték:

Pont ügyileg meg mit szólnátok ha a teli találat (kör,poszt,név) az 3 pont lenne
2 pont (kör és a poszt)
1pont (ha stimmel a név de nem a megfelelő helyen)
Persze ez csak javaslat, ha van jobb nyitott vagyok pont ügyileg 😀Cubehead
Tavaly hasonló volt a rendszer, de sokan úgy vélték, hogy egy telitalálatért nem jár megfelelő bónusz.

Itt az én javaslatom:

Adott körben eltalált játékos:
- 1: 15 pont
- 2: 14 pont
- 3: 13 pont

Más körben eltalált játékos: 12 pont

Adott körben eltalált poszt:
- 1: 8 pont
- 2: 6 pont
- 3: 4 pont

Amadeus, deyell és pari tippjeit rögzítettem.

Saját tippem:

1. kör

1. Aaron Donald DT
2. Sammy Watkins WR
3. Jake Matthews OT

2. kör

1. Gabe Jackson OG
2. Kyle van Noy OLB
3. Marcus Smith DE

3. kör

1. C.J. Fiedorowicz TE
2. Devante Adams WR
3. Christian Jones OLB

4. kör

1. James Hurst OT
2. Caraun Reid DT
3. Antoine Exum CB

5. kör (reméljük)

1. Russell Bodine OG
2. E.J. Gaines CB
3. Marqueston Huff FS

6. kör (reméljük)

1. Michael Campanaro WR
2. Ahmad Dixon SS
3. Tyler Starr OLB

7. kör

1. Bryan Stork OC
2. Ty Zimmerman FS
3. Tyler Gaffney RB

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
néhány játékos a drafton Raiders felmenőkkel:

Christian Jones, LB, Florida State - apja Willie Jones, defensive end, 1979-ben draftolta a Raiders a második körben, 10 sacket szerzett 1981-ben, de karrierje hamar véget ért, gondolom, sérülés miatt. Christian Jones univerzális játékos, akár hozzánk is jöhet a drafton.
Paul Richardson Jr., WR, Colorado - apja Paul Richardson Sr., a 90-es évek elején volt a Raiders elkapója, feltehetően speedster WR fiához hasonlóan, aztán megszerezte a Packers trade keretében. játszott az Eaglesben és a Jetsben is, sok infó nincs róla, nem lehetett meghatározó játékos.
George Atkinson III, RB, Notre Dame - apja George Atkinson Jr., legendás safety. a felmérők sztárja, de a mentalitása állítólag rossz. eltiltották a csapattól, mert egy megbeszélésen smsezett, és nem játszik elég keményen. potenciál megvan, de valszeg UDFA lesz, talán kiharcol magának egy roster spotot, mint KR:

built for this shit

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Legyen:
1.
WR Sammy Watkins
DE Jadeveon Clowney
QB Johhny Manziel
2.
QB Derek Carr
DE Dee Ford
WR Marqise Lee
3.
RB Tre Mason
DE Marcus Smith
CB Stanley Jean-Baptiste
4.
DT Ego Fergusson
OT Antonio Richardson
OLB Jordan Tripp
több mint 11 éve
Raiders rule out a quarterback at No. 5

profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/04/report-raiders-rule-out-a-quarterback-at-no-5/

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
én csak 1. kört tippelek
1. Khalil Mack
2. Sammy Watkins
3. Johnny Manziel
több mint 11 éve
tavaly volt itt egy draft tippjáték, benne lennétek idén is? minden körbe írunk három játékost, akikre esélyt látunk, hogy McKenzie kiválasztja az adott körben, vélt valószínűségi sorrendben. a pontozás már nem emlékszem, hogy volt, de a poszt és a játékos eltalálásáért lehetett pontot kapni, minél magasabbra helyezted, annál többet. 5-6. körünk jelenleg nincs, de egy letrade után lehet, szóval azokra is mehetnek a tippek.deyell
Én is fel akartam már dobni a témát.Tavaly én kezdeményeztem és idén is elvállalnám az adatgyűjtést. Tavaly kapott pár kritikát a pontelosztás, mert egy-egy telitalálatért kevés pont járt. Idén ezt átdolgozhatnánk. Ötletek jöhetnek. Én holnap délutánig beírom a sajátomat.peterbadbone
ok, várom a tippeket. kezdem én akkor:

1. kör

1. Mike Evans
2. Sammy Watkins
3. Aaron Donald

2. kör

1. Marcus Smith
2. Jordan Matthews
3. Dominique Easley

3. kör

1. Bashaud Breeland
2. Will Sutton
3. Chris Borland

4. kör

1. David Yankey
2. Terrance Mitchell
3. Caraun Reid

5. kör (reméljük)

1. Ronald Powell
2. Ricardo Allen
3. Jon Halapio

6. kör (reméljük)

1. Dexter McDougle
2. Zach Moore
3. Jay Bromley

7. kör

1. Chaz Sutton
2. Quincy Enunwa
3. Tyler Gaffney

built for this shit

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
tavaly volt itt egy draft tippjáték, benne lennétek idén is? minden körbe írunk három játékost, akikre esélyt látunk, hogy McKenzie kiválasztja az adott körben, vélt valószínűségi sorrendben. a pontozás már nem emlékszem, hogy volt, de a poszt és a játékos eltalálásáért lehetett pontot kapni, minél magasabbra helyezted, annál többet. 5-6. körünk jelenleg nincs, de egy letrade után lehet, szóval azokra is mehetnek a tippek.deyell
Én is fel akartam már dobni a témát.Tavaly én kezdeményeztem és idén is elvállalnám az adatgyűjtést. Tavaly kapott pár kritikát a pontelosztás, mert egy-egy telitalálatért kevés pont járt. Idén ezt átdolgozhatnánk. Ötletek jöhetnek. Én holnap délutánig beírom a sajátomat.peterbadbone
Én személy szerint benne vagyok. Azonban élnék annyi javaslattal,hogy akkor aki játszik csináljon két külön draft board-t egy jelenlegi állás szerintit meg egy trade-esetit ahol közösen de nevezzünk meg egy reálisnak nevezhető forgató könyvet pick ügyileg
Pont ügyileg meg mit szólnátok ha a teli találat (kör,poszt,név) az 3 pont lenne
2 pont (kör és a poszt)
1pont (ha stimmel a név de nem a megfelelő helyen)
Persze ez csak javaslat, ha van jobb nyitott vagyok pont ügyileg 😀

több mint 11 éve
Star Wars nap alkalmából

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Nekem továbbra is az a bajom, hogy nem ismerem a játékosokat sajnos, így nekem ez kimarad újfent. 😊
több mint 11 éve
Én is fel akartam már dobni a témát.Tavaly én kezdeményeztem és idén is elvállalnám az adatgyűjtést. Tavaly kapott pár kritikát a pontelosztás, mert egy-egy telitalálatért kevés pont járt. Idén ezt átdolgozhatnánk. Ötletek jöhetnek. Én holnap délutánig beírom a sajátomat.

több mint 11 éve
tavaly volt itt egy draft tippjáték, benne lennétek idén is? minden körbe írunk három játékost, akikre esélyt látunk, hogy McKenzie kiválasztja az adott körben, vélt valószínűségi sorrendben. a pontozás már nem emlékszem, hogy volt, de a poszt és a játékos eltalálásáért lehetett pontot kapni, minél magasabbra helyezted, annál többet. 5-6. körünk jelenleg nincs, de egy letrade után lehet, szóval azokra is mehetnek a tippek.

built for this shit

több mint 11 éve
RM sajtótájékoztatója:

- kapott hívásokat csapatoktól, akik az 5. pick után érdeklődtek. minél több pick, annál jobb
- kész a big board
- Branch teljesen egészséges
- Howardot megpróbálják RG poszton, ha nem megy, RT lesz (vagy ha Watsonnak megy?). lényeg az univerzalitás, ezt szereti Sparano
- BPA alapon fog draftolni, nem kell, hogy azonnal beváljon, a jövőt nézi. Schaub stabilitást ad, de ha egy QB elérhető jó értéken, akkor behúzza.

más: Billsről mondogatják, hogy feltradelnek majd. talán ők lesznek a cserepartner, 1/9-nél esetleg be tudjuk húzni Donaldot (bár megeshet, hogy a Vikingsnál Zimmer is akarja)deyell
Tetszik, hogy RM úgy nyilatkozik, hogy nincs eredménykényszerben. Építi a jövőt és ez így is van jól. Nem bánnám, ha sikerülne elcserélni az 5. választást, azt is remélem, hogy 15-ön nem kerülünk kívülre.

Nálam most két játékos van akit szívesen látnék az első két körben, Bridgewater és Gabe Jackson. Persze a Donald/Jackson páros sem lenne megvetendő, még ha nem is cserélünk az első körben.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
RM sajtótájékoztatója:

- BPA alapon fog draftolni, nem kell, hogy azonnal beváljon, a jövőt nézi. Schaub stabilitást ad, de ha egy QB elérhető jó értéken, akkor behúzza.

deyell
Teddy második elején?Amadeus91
Teddy udfa leszsutianap
elfelejtettem. CFL.Amadeus91
Sheeps go to heaven, goods go to hell, johnny play football, funs never die

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
RM sajtótájékoztatója:

deyell
Teddy udfa leszsutianap
elfelejtettem. CFL.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
RM sajtótájékoztatója:

deyell
Teddy udfa lesz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
RM sajtótájékoztatója:

deyell
Teddy második elején?
több mint 11 éve
RM sajtótájékoztatója:

- kapott hívásokat csapatoktól, akik az 5. pick után érdeklődtek. minél több pick, annál jobb
- kész a big board
- Branch teljesen egészséges
- Howardot megpróbálják RG poszton, ha nem megy, RT lesz (vagy ha Watsonnak megy?). lényeg az univerzalitás, ezt szereti Sparano

más: Billsről mondogatják, hogy feltradelnek majd. talán ők lesznek a cserepartner, 1/9-nél esetleg be tudjuk húzni Donaldot (bár megeshet, hogy a Vikingsnál Zimmer is akarja)

built for this shit

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
milyen szép lenne, Atlanta felmenne 1/2-re Clowneyért, az meg kimegy 1/1-re, a Detroit feljön 1/5-re Watkins, aki meg 1/3-ra megy ki.Amadeus91
Ilyen nem lehetséges, remélem ez mindenkinek világos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ESPN-en emlegették a Donald -> Raiders picket, mert hogy ilyen típusú játékost kedvel Dennis Allen szerintük. Louis Riddick meg is jegyezte, hogy sok év után ez lenne az első igazán jó első körös választás Oaklandtől. Gil Brant szerint RM telefonja aktív lesz a drafton, többen fel akarnak menni 1/5-ig.deyell
milyen szép lenne, Atlanta felmenne 1/2-re Clowneyért, az meg kimegy 1/1-re, a Detroit feljön 1/5-re Watkins, aki meg 1/3-ra megy ki.
több mint 11 éve
ESPN-en emlegették a Donald -> Raiders picket, mert hogy ilyen típusú játékost kedvel Dennis Allen szerintük. Louis Riddick meg is jegyezte, hogy sok év után ez lenne az első igazán jó első körös választás Oaklandtől. Gil Brant szerint RM telefonja aktív lesz a drafton, többen fel akarnak menni 1/5-ig.

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
még 5 munkanap és vmivel okosabbak leszünk...Pari
mi lehet, de Davis-ék?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "