Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
JT is back 😊Olson, Tarver, April es Sparano is marad vegul. Jo hirek ezek. Szamomra azt is mutatja, h ok is biznak a DA es RM parosban!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ian Rapoport @RapSheet 12 percideje volt már.
The #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired todayBeki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 12 percThe #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired today
több mint 12 éve
Igen rájöttem közbe. Én a 3 meccsre szóló bérlet árakat néztem.Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.És ki hová vesz jegyet?Na igen, én is ezt akartam kérdezni.
Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce
Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.Bruce
több mint 12 éve
Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.És ki hová vesz jegyet?Na igen, én is ezt akartam kérdezni.
Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce
Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.
több mint 12 éve
És ki hová vesz jegyet?Na igen, én is ezt akartam kérdezni.
Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.
több mint 12 éve
És ki hová vesz jegyet?Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊
több mint 12 éve
Én is!!16-ától lehet venni a Raiders-Dolphins-ra a single ticketeket.Én megyek! 😊Bruce
www.ticketmaster.co.uk/nfl#dolphins
Ki jön?davidkiss
több mint 12 éve
magunkra gondoltam, a Texans innen csak elkúrni tudjaKicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xDO'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!gaben
De majd meglátjuk a következő szezonban!toxique
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xDO'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
De majd meglátjuk a következő szezonban!
több mint 12 éve
16-ától lehet venni a Raiders-Dolphins-ra a single ticketeket.Én megyek! 😊
www.ticketmaster.co.uk/nfl#dolphins
Ki jön?davidkiss
több mint 12 éve
16-ától lehet venni a Raiders-Dolphins-ra a single ticketeket.www.ticketmaster.co.uk/nfl#dolphins
Ki jön?
több mint 12 éve
én meg már azt hittem ez már kőbe van vésve 😀😀Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xDszart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.Amadeus91
mondd azt ha mered, hogy a jövő év nem lesz nehezebb :[]
több mint 12 éve
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xDszart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.
több mint 12 éve
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xD Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!
több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gabenHat azert meg nem fullos a pipa.
Jason Tarvernek es tobb pozicios edzonek is a napokban jar le a szerzodese es egyenlore nagy a csend...
több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gabenNagyon várom már az építkezés látványosabbik részét...
több mint 12 éve
a ProFootballFocus All-Rookie csapatába egy Raiders-újonc került be, nem meglepő módon Sio Moore, +8,6-ra értékelték az idei produkcióját. főleg futás ellen alkotott, pass rush-ban annyira nem, de majd ez is változik, ha javul a fal. vagyis ha jön a bohócSparano munkáját pozitívan értékelem, még akkor is a középmezőnybe tartozott a fal, amikor Barnes volt az LT, Nix az LG és Pashos az RT. aztán volt több meccs, amikor nem sackelték McG-t.
internal primates forever
több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.
több mint 12 éve
DMC-t szóba hozták a Bengals-al, Hue Jackson miatt. Nem tudom mennyi a valóság alapja, de remélem szimpatikus csapatba kerül és bizonyítja hogy jó futó.
több mint 12 éve
Folyamatosság miatt örülök. Remélem JT is marad a pozíciós edzőkkel együtt...mutassák meg mit tudnak...
több mint 12 éve
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadboneLegalább ezen a poszton beválik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadboneEnnek örülök, az állandóság is egy olyan dolog ami kell a Raidersnek. Viszont a napokban nem igazán tudtam követni az eseményeket Tarvellel mi a szitu?

több mint 12 éve
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀
több mint 12 éve
Na igen Ő nekem is szimpi volt (az elvonó előtt) szerintem udfa-ként elhozhatnank, ha nem draftolunk QB-t, egy próbát megérne.2. kör vagy 3. kör elején valami értelmes emberke lesz? Ki tudja...Casey Pachall
Garoppolo-ról sok jót írnak, de még nem láttam, nem tudom jelentene-e instant upgradet.
Mettenberger sérülés miatt csúszhat, de nálunk sztem nem fit, meg amúgy is...
Murray, Boyd...nem tudom upgrade lenne-e bármelyik...Rolni
szar szezonja volt, ezért 6-7. körben el lehetne hozni. amikor még piált, sokkal jobban játszott a TCU-ban (2011), mint elődje, Dalton. utána ment elvonóra, és eléggé visszaesett a teljesítménye. de a tehetség megvan.deyell