Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
JT is back 😊

Olson, Tarver, April es Sparano is marad vegul. Jo hirek ezek. Szamomra azt is mutatja, h ok is biznak a DA es RM parosban!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 perc

The #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired todayBeki
ideje volt már.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 perc

The #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired today
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce
Na igen, én is ezt akartam kérdezni.

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.Bruce
Igen rájöttem közbe. Én a 3 meccsre szóló bérlet árakat néztem.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.
több mint 12 éve
És ki hová vesz jegyet?

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.
több mint 12 éve
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊
több mint 12 éve
16-ától lehet venni a Raiders-Dolphins-ra a single ticketeket.

www.ticketmaster.co.uk/nfl#dolphins

Ki jön?davidkiss
Én megyek! 😊Bruce
Én is!!

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xD
Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!gaben
O'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
De majd meglátjuk a következő szezonban!toxique
magunkra gondoltam, a Texans innen csak elkúrni tudja

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xD
O'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
De majd meglátjuk a következő szezonban!
több mint 12 éve

Ki jön?davidkiss
Én megyek! 😊
több mint 12 éve

Ki jön?
több mint 12 éve
szart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.Amadeus91
én meg már azt hittem ez már kőbe van vésve 😀😀
mondd azt ha mered, hogy a jövő év nem lesz nehezebb :[]

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
szart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.
több mint 12 éve
Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!

több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gaben
Hat azert meg nem fullos a pipa.
Jason Tarvernek es tobb pozicios edzonek is a napokban jar le a szerzodese es egyenlore nagy a csend...

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gaben
Nagyon várom már az építkezés látványosabbik részét...
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
a ProFootballFocus All-Rookie csapatába egy Raiders-újonc került be, nem meglepő módon Sio Moore, +8,6-ra értékelték az idei produkcióját. főleg futás ellen alkotott, pass rush-ban annyira nem, de majd ez is változik, ha javul a fal. vagyis ha jön a bohóc

Sparano munkáját pozitívan értékelem, még akkor is a középmezőnybe tartozott a fal, amikor Barnes volt az LT, Nix az LG és Pashos az RT. aztán volt több meccs, amikor nem sackelték McG-t.

internal primates forever

több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.

több mint 12 éve
DMC-t szóba hozták a Bengals-al, Hue Jackson miatt. Nem tudom mennyi a valóság alapja, de remélem szimpatikus csapatba kerül és bizonyítja hogy jó futó.
több mint 12 éve
Folyamatosság miatt örülök. Remélem JT is marad a pozíciós edzőkkel együtt...mutassák meg mit tudnak...

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadbone
Legalább ezen a poszton beválik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadbone
Ennek örülök, az állandóság is egy olyan dolog ami kell a Raidersnek. Viszont a napokban nem igazán tudtam követni az eseményeket Tarvellel mi a szitu?

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
2. kör vagy 3. kör elején valami értelmes emberke lesz? Ki tudja...
Garoppolo-ról sok jót írnak, de még nem láttam, nem tudom jelentene-e instant upgradet.
Mettenberger sérülés miatt csúszhat, de nálunk sztem nem fit, meg amúgy is...
Murray, Boyd...nem tudom upgrade lenne-e bármelyik...Rolni
Casey Pachall

szar szezonja volt, ezért 6-7. körben el lehetne hozni. amikor még piált, sokkal jobban játszott a TCU-ban (2011), mint elődje, Dalton. utána ment elvonóra, és eléggé visszaesett a teljesítménye. de a tehetség megvan.deyell
Na igen Ő nekem is szimpi volt (az elvonó előtt) szerintem udfa-ként elhozhatnank, ha nem draftolunk QB-t, egy próbát megérne.