Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/9882568/nfl-former-oakland-raiders-alabama-linebacker-rolando-mcclain-self-imposed-exile

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Huffnak egy meccset lattam iden...az elsot...nagyon homaly volt...nem kell mar O ide sztem
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
azt írja a Ravens insider, hogymeg fogtok lepődni (nem):Szegény, azért sajnálom, lehet jó lenne visszahozni gyorsba olcsón, mert sztem hosszú távon még jó megoldás is lehetne, mivel nálunk azért nem volt olyan fogalmatlan. Nem is értem mi lett vele.Bruce
Ravens cut Michael Huff.deyell
"Michael Huff has just four tackles and was benched after one game and hadn't shown an enthusiasm or affinity for special teams. Didn't play physically and failed to provide outside containment on costly key kickoff return by Steelers late in the game."
hátralévő alapfizetése nem volt garantált, így kivágták.
internal primates forever
több mint 12 éve
meg fogtok lepődni (nem):Szegény, azért sajnálom, lehet jó lenne visszahozni gyorsba olcsón, mert sztem hosszú távon még jó megoldás is lehetne, mivel nálunk azért nem volt olyan fogalmatlan. Nem is értem mi lett vele.
Ravens cut Michael Huff.deyell
több mint 12 éve
meg fogtok lepődni (nem):Ravens cut Michael Huff.
több mint 12 éve
a Texanstól kivágott 3. körös rookie defensive end, Sam Montgomery van nálunk próbajátékon. ő nem a jó karakteréről ismert, mondjuk úgy. Bilukidi pedig a Vikingsnál
több mint 12 éve
polo geci jo 😊johetne a D.Jacks sig siman 😉
a futos statot meg most akartam bedobni 😊
egyeteln csapat vagyunk 20+ yardos engedett futas nelkul!!
több mint 12 éve
Bruce nem rendelsz egy ilyen pólót? 😀
több mint 12 éve
Te deyell nehogy most elkezd jinx-elni Streatert 😀Rolni😊 gondoltam rá, beteszem DeSean Jacksont signek.
ez pedig a nap statja:
Raiders have held 3 opponents under 40 yds rushing in a game. Did that just 4 times in previous 10 seasons.
több mint 12 éve
Nagyon zsivány lett a sig!!!
több mint 12 éve
Raiders RB Darren McFadden going nowhere before trade deadline. Oakland not expected to make any trades.
több mint 12 éve
Tarver nagy arc 😊BruceImádom! Nekem már borítókép. 😊 Gizdább mint Ogli G!
több mint 12 éve
Szavazzatok Sio-ra, de mán jelleggel:
több mint 12 éve
Tarver nagy arc 😊
több mint 12 éve
Te deyell nehogy most elkezd jinx-elni Streatert 😀
több mint 12 éve
Jenkins egy büntetést csinált, azt beleszámolták, a másik nem volt semmi, csak befújták, ezért akadt ki Tarver. amúgy nyolcszor dobtak rá, 3 elkapást engedélyezett 11 yardért, 1 intet szerzett, meg egy passzba belenyúlt, amiből szintén int lett, Porter szedte össze.
több mint 12 éve
- állítólag Foles lesz a kezdő vasárnap, ennek nem örülök.
Barkley jobb lett volna, de Foles sem túl félelmetes...HA lesz O részünkről nem kell félni
- Le’Veon Bell only notched 23 yards on 13 carries, but he gained 27 after contact, meaning the O-line generated him -3!
Pedig kimondottan jó RB sztem a srác...run Dnk kurva nagyot javult
- PFF hét csapatában meg lett említve Jamize Olawale, Lamarr Houston és Mike Jenkins(!)
Jamize meglepett, Houston sima ügy, Jenkins gondolom bünti nélkül van kalkulálva, eddigi legjobb meccse volt nálunk az tény
- Tracy Porter: “We have high-character guys that just love the game, that put the team before themselves. That want to be and play like a family.”
Remélem akkor is fontos lesz a family meg az együtt játszás amikor a szerződések kerülnek terítékre 😊
- rotoworld.com "szakértője", Evan Silva négy hónappal korábban: "This is my 8th year covering NFL, analyzing rosters.I've never seen a roster with less hope than 2013 Raiders."
Nagy szaki...bár én sem reméltem sokat...
- ez pedig Tarver kiskorában 😀
😀 nice
deyell
több mint 12 éve
- állítólag Foles lesz a kezdő vasárnap, ennek nem örülök.- Le’Veon Bell only notched 23 yards on 13 carries, but he gained 27 after contact, meaning the O-line generated him -3!
- PFF hét csapatában meg lett említve Jamize Olawale, Lamarr Houston és Mike Jenkins(!)
- Tracy Porter: “We have high-character guys that just love the game, that put the team before themselves. That want to be and play like a family.”
- rotoworld.com "szakértője", Evan Silva négy hónappal korábban: "This is my 8th year covering NFL, analyzing rosters.I've never seen a roster with less hope than 2013 Raiders."
- ez pedig Tarver kiskorában 😀
több mint 12 éve
nálam Houston, Walker, Sims, CWood, Porter, Young, DMC, Veldheer, Jennings. Fordon gondolkodom....
több mint 12 éve
Eddig remekel a védelem, ami remek hír és főleg ennek köszönhetjük, hogy 3-4-el állunk, viszont eszembe jutott, h minél jobb a D annál nehezebb lesz visszahozni jövőre...Ugye sokan 1 éves deal-en vannak és bár sok pénz felszabadul necces lesz visszahozni mindenkit...bár talán nem is kell 😊
2014ben FA lehet:
-Lamarr Houston...nem kérdés fr.tag vagy big deal
-Vance Walker...nekem tetszik a játéka sztem korrekt DT pénzen tartani kell
-Pat Sims...eddig jó és egészséges. McGee előtérbe kerülése javít a tárgyalási helyzetünkön. Szívesen látnám vissza...
-Daniel Muir...keveset láttunk még, de az jó volt...ő legalább nem lesz drága
-Jason Hunter...eddig kellemes meglepi, meg kéne tartani vszeg nem lesz túl drága
-Kaelin Burnett...ERFA így olcsón megtartható, ha nincs jobb ST opció
-Tracy Porter...jóféle nickel CB, ha ilyen áron marad remek, de túlfizetni nem szabadna
-Mike Jenkins...na őt is csak olcsón hoznám vissza, de Porter és közüle legalább az egyik kéne
-Phillip Adams...TCig biztos hoznám
-Chimdi Chekwa...dettó
-Charles Woodson...ha egészséges tud maradni akkor szívesen látnám viszont
-Brandian Ross...ERFA vagy RFA lesz így tartható olcsón elvileg és kéne is sztem
-Usama Young...back upnak back up pénzen jó lenne
Ez 8 jelenlegi kezdőjátékos!! Gyakorlatilag az LB corp nélkül mindenki...
Branch visszatérése után mondjuk Wood engedhető, vagy ahogy írtam McGee további javulásával Sims, illetve Hayden erősödésével Jenkins, de mondjuk attól még kell külső kezdő CB pl...
Támadó oldalon kisebb a felhozatal, mert Veldheer az egyetlen nagy név\pénz sztem.
DMC lehetne, de nem látom, h drágán visszahozzuk. Utána Barnes, Pashos, Gurode, Jennings akik valami közepes pénzt kérhetnek, kaphanak...Jelen állás szerint Ford max ingyér maradhat 😀
több mint 12 éve
nem a mi meccsünket adják ricsiék (így kisbetűvel)......
több mint 12 éve
Engem egy dolog zavar nagyon.TP-ről - "His 25.7 passer rating was the worst for a winning quarterback since Craig Morton in 1972."
93y ide vagy oda, ez basszus Tebowt is alul múlja, de nagyon...
több mint 12 éve
attol felek ezek mind eszement penzekert jonnenek csak (levezetni) nem kene ismert erre az utra lepni!DA: Martez Wilson will play SAM linebacker, won't be ready this week. DT Bilukidi, despite recent sack, was not showing enough development.remélem Vontae Davis nem, borzalmasan hülye az az ember.Amadeus91
melyikük jöjjön jövőre?
@PFF's Nos. 2 (Alt. Verner), 4 (Vontae Davis), 6 (A Talib), 8 (Tramaine Brock) & 11 (B Grimes) overall-rated CBs are all in contract years.
Evans első körben?
When targeting Mike Evans, Johnny Manziel is 39/49, 971 yards, 9 TD's, 0 INT's, 307 rating. averaging 20 yds per TARGETdeyell
több mint 12 éve
szerdán edz Watson és Burris, JV-t megnézik a dokik.deyellNice
több mint 12 éve
PFF Steelers @ Raiders- The three highest graded players were Brett Keisel (+4.5), Lamarr Houston (+3.6) and both Marcus Gilbert and Khalif Barnes (+3.2)
- The three lowest graded players were Lucas Nix (-5.0), Darren McFadden (-3.3) and Kelvin Beachum (-2.8)
Houston 1 sack + 8 hurry
szerdán edz Watson és Burris, JV-t megnézik a dokik.