Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Incognito sem lesz Raider már. (remélem legalább is)
több mint 12 éve
Én is értem Bruce amit Black_Adder írt. Sőt azt is amit Te és BMG kolléga is! Csak marhára nem értek vele egyet!Jelenleg aktív O játékosaink közül aki kezdő szintet hoz (TP mellett- álláspontom szerint) az egyedül Wisniewski és ebben túl sok túlzás nincs. Kérdem én? Ez alapján, hogy tudjátok megállapítani, hogy TP mennyire jó vagy SZAR???? Persze hoz rossz döntéseket, de háttal az endzone-nak 3 védővel a seggében ki ne tenné? Ráadásul az első éles szezonja...
Milyeneket menekült tegnap is az a szerencsétlen ember... 😕
Az a lényeg, hogy Én csak azt mondom amit látok. Életben tartja a játékot és sokkal többet kihoz a csapatból mint az előző években bármelyik Raider QB. Nem is értem mit kell vitatkozni ezen- persze nem ezen vitatkozunk.
Én akkor fogok véleményt alkotni a passzolási képességeiről ha minimum 2 mp-ig megmarad a zseb és 10-ből 9-szer nem futásból kell passzolnia.
több mint 12 éve
Mondjuk én QB draftot nem említettem - sőt, nem is örülnék neki -, csak annyit írtam, hogy Pryor nem hosszútávú megoldás. Ha úgy tetszik, szerintem nem ő lesz a franchise QB-nk.Ennek ellenére én is bírom, tényleg ő az egyik ok, hogy nem az 1/1-ért harcolunk.
De felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha rendesen felkészülnek belőle az ellenfelek? Kaepernick, Wilson, RG3 nevét sem hallani már annyit idén...
A második félidei leolvadások is érdekesek, de lehet, hogy csak Olson a gyökér.
Mindegy, a lehetőség adott, örülnék, ha élne vele és nem lenne igazam.
több mint 12 éve
Én értem amit Black_Adder ír!De úgy látszik más nem igazán. Meg engem sem értetek meg. Itt elvitatkozhatunk azon, hogy Pryor jó e avagy nem. Én szeretem és szurkolok neki, hogy ő legyen az irányítónk hosszú távon, mert szimpatikus a hozzáállása és a győzni akarása. A védelem is meríthet erőt belőle, mert elhiszik róla, hogy meg tudja nyerni a meccset és akkor jobban felpörög a védelem is. (Bár tegnap ennek ellenkezőjét is láttuk)
Meglátjuk mi lesz. Lehet jövőhéten hoz egy 75%-os 3 TD-s meccset és akkor mindenki dicsérni fogja.
több mint 12 éve
TELJESEN félreértesz, egyáltalán nem volt szándékomban leszólni TP-t.A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.1. Manning nálatok sem +10 évet fog játszani.
A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállókéntBlack_Adder
2. "A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud."
Lehet Én vagyok a hülye de most is ezt látjuk.
Na mind1 csak nekem nem tetszik, hogy ezer sebből vérzik ez a csapat (amit Amadeus is taglalt) és ahhoz képest várakozáson felül teljesít egy olyan D-vel ami annyi pénzbe került mint a Sertés McFarm szendvics. Persze emellett TP a legnagyobb baja mindenkinek mert hibázik. Soroljatok fel olyan QB-kat akik többet tudnának itt mutatni per pillanat (jah és akkor ne felejtsük el az ár/érték arányt).TST
1.) Manning nem tudom hogy jön most ide, én draftról beszéltem, ott első körben olyan QB-kat húznak, akitől 10+ évet remélnek. Ennél kevesebbért nem éri meg leváltani TP-t.
2.) Pontosan. TP is jobbat nyújt most mint Flynn. Azonban ha az FO úgy gondolja, h Bridgewater vagy akárki jobb mint TP, akkor ha igazuk van, akkor ők jobbak lesznek a jelenlegi kerettel is mint TP. A fal esetleg kivétel lehet futkározós QB vs zsebirányító összevetésben.
Én csak arról akartam írni, h ha nem lesznek elégedettek TP-vel nem fogják megvárni míg a teljes csapat felépül körülötte, mert
1.) ha kész a teljes csapat, utána nehezebb jó QB-t draftolni. Mert hiába lehet 6/199-re Bradyt húzni az ritkább, mint 1/1-re Manninget.
2.)mert a jelenlegi gyengébb keretből is többet kihoz, többet lendít a csapaton, nagyobb az esély, h megtarthatják az állásukat. Független attól, h perpill veszélyben van-e.
peace.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.1. Manning nálatok sem +10 évet fog játszani.
A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállókéntBlack_Adder
2. "A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud."
Lehet Én vagyok a hülye de most is ezt látjuk.
Na mind1 csak nekem nem tetszik, hogy ezer sebből vérzik ez a csapat (amit Amadeus is taglalt) és ahhoz képest várakozáson felül teljesít egy olyan D-vel ami annyi pénzbe került mint a Sertés McFarm szendvics. Persze emellett TP a legnagyobb baja mindenkinek mert hibázik. Soroljatok fel olyan QB-kat akik többet tudnának itt mutatni per pillanat (jah és akkor ne felejtsük el az ár/érték arányt).
több mint 12 éve
Év elején mondták a szakik, ha összehozunk egy 5-11-t ezzel a kerettel akkor DA legitim év edzõje lehet…Tény, hogy evés közben jön meg az étvágy, de ez az év már csak akkor lesz csalódás ha összeesünk és minden 2. meccsen egy ilyen performanszot hozunk.
Amellett, hogy gyenge a keret, még a sérülések is durvábban jönnek, mint az utóbbi években. Pryor meg igen, vannak hibái, és fõleg az utolsó meccsein, amikor a fal már tényleg kabaré nem is teljesít úgy, mint a Bolts ellen az elsõ félidõben (nekem nagyon szembetūnõ, hogy mennyire magabiztosabb volt amíg a fal Pashosokkal is de jól tartotta), de nem hisztizik, nem omlik össze és egy szolid védelem mellett csak lemanagelt 3wint 7meccsbõl - magánvélemény de egy statikus irányítóval EZ a csapat 1-7el állna. Nem hiszem, hogy lehetne olyan "szexi" irányító, mint Rodgers v Luck, annyira sose fogja olvasni ezt a játékot, de minden adott benne, hogy nem egy statgyilkos de különleges skillsettel megáldott alázatos gyõzelemre törekvõ kezdõQB legyen, akivel lehet nyerni, ha van egy jó védelem. Én bevallom azt hittem ennél kevésbé lesz kompetitív a korábbi dolgai alapján. Kérdés az év további részében tud-e fejlõdni, és hogy Reggie egyáltalán milyen profilú csapatot tervez.
A D bizonyítson jövõ héten, mindenki lesajnált minket, hogy nem lesz passrush, csak Branch es Houston lehetne máshol kezdõ, hogy gondoljuk ezt, erre a kõzvetítésben mondták, h tegnapi meccs elõtt top10 a D, Branch nélkül. Haydent szétszopatták, de ez van, ha minden meccsünk ilyen lett volna akkor azt hallgathatnánk, hogy ezt eloõre lehetett látni stb.
Szóval a lényeg, hogy tegyék túl magukat a fiúk ezen és toljunk le egy tisztességes második félszezont, 5-6 win minimum, hogy inkább arról beszéljenek a holtszezonban, hogy vajon Lee-t vagy Watkins-t draftoljuk és h mekkora fasza edzõi munka folyt itt mintsem h ki lesz jövõre a 9. wannabe franchise Qb meg kell e új edzõ. TP es Meki sérülése remélem nem komoly (bár utóbbinál mindegy úgyis a 13. héten jön vissza)

több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.az a baj, hogy egyik sem NFL méretű Qb (Mennyi Bridgewater? 90 kiló?). (Oregon QB-t pedig nem draftolnék szívesen, még akkor sem, ha prototípus méret lenne)
mellesleg tavaly ilyenkor még Barkley 1/1 volt, sok víz le fog még az öbölben folyni a draftig.
több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállóként
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
+1Én bízom benne, hogy csak holtpont volt a védelemnél és sikerül túllendülni rajta.most érted, ha nincs egy fal előtte, 0-24 rohangálnia kell és úgy dobnia, akkor persze, hogy benne van az INT a játékában. Idő kell neki meg egy tisztességes fal. Megnézném őt jövőre egy OL draft után, de addig amíg lukas a Dline, Oline, nincs WR1 (mert nincs), nincs TE (mert az sincs), megkérdőjelezem, hogy van-e no1 RB (és egész pontosan akkor ki is az), amíg az 1. körös cornerünkre 4 TD-t dobnak (abból hármat 1 félidő alatt), addig - szerintem - tárgytalan a QB draft. (pláne, hogy egy Luck szintű QB, aki egyedül a hátára vesz egy gyenge keretet, jó ha 10 évente kijön). Terrelle Pryornak köszönhető momentán, hogy nem szopunk versenyt a Jax-szel az 1/1-ért.
Pryor pedig... azért megnézném egy olyan fal mögött, ami legalább 3 másodpercig tartja a zsebet.
Ezek a futkározások, meg ugrásból dobások... szerencsénk van, hogy csak 9 INT-je van eddig.
Egyetértek Bruce-szal, a passz nem az erőssége, sőt ki merem jelenteni, hogy Flynn jobb QB - a tradicionális értelemben, természetesen - bár a jó fal neki is létszükséglet.
Hosszútávon nem megoldás, és jöhet Amadeus a "just win"-nel, de láttuk 2011-ben, hogy mire megyünk vele. Gyakorlatilag most is amiatt szívunk még a kerettel...BMG
Tavaly Palmer Gannon után a 2. legjobb QB teljesítményt rakta össze, mi lett a vége? Nem fejezte be a szezont, mert agyonütötték + 4-12-vel top3 pick. Továbbra is következetesen ülök a Bandwagonon.Amadeus91
több mint 12 éve
Én bízom benne, hogy csak holtpont volt a védelemnél és sikerül túllendülni rajta.most érted, ha nincs egy fal előtte, 0-24 rohangálnia kell és úgy dobnia, akkor persze, hogy benne van az INT a játékában. Idő kell neki meg egy tisztességes fal. Megnézném őt jövőre egy OL draft után, de addig amíg lukas a Dline, Oline, nincs WR1 (mert nincs), nincs TE (mert az sincs), megkérdőjelezem, hogy van-e no1 RB (és egész pontosan akkor ki is az), amíg az 1. körös cornerünkre 4 TD-t dobnak (abból hármat 1 félidő alatt), addig - szerintem - tárgytalan a QB draft. (pláne, hogy egy Luck szintű QB, aki egyedül a hátára vesz egy gyenge keretet, jó ha 10 évente kijön). Terrelle Pryornak köszönhető momentán, hogy nem szopunk versenyt a Jax-szel az 1/1-ért.
Pryor pedig... azért megnézném egy olyan fal mögött, ami legalább 3 másodpercig tartja a zsebet.
Ezek a futkározások, meg ugrásból dobások... szerencsénk van, hogy csak 9 INT-je van eddig.
Egyetértek Bruce-szal, a passz nem az erőssége, sőt ki merem jelenteni, hogy Flynn jobb QB - a tradicionális értelemben, természetesen - bár a jó fal neki is létszükséglet.
Hosszútávon nem megoldás, és jöhet Amadeus a "just win"-nel, de láttuk 2011-ben, hogy mire megyünk vele. Gyakorlatilag most is amiatt szívunk még a kerettel...BMG
Tavaly Palmer Gannon után a 2. legjobb QB teljesítményt rakta össze, mi lett a vége? Nem fejezte be a szezont, mert agyonütötték + 4-12-vel top3 pick. Továbbra is következetesen ülök a Bandwagonon.
több mint 12 éve
Én bízom benne, hogy csak holtpont volt a védelemnél és sikerül túllendülni rajta.Pryor pedig... azért megnézném egy olyan fal mögött, ami legalább 3 másodpercig tartja a zsebet.
Hosszútávon nem megoldás, és jöhet Amadeus a "just win"-nel, de láttuk 2011-ben, hogy mire megyünk vele. Gyakorlatilag most is amiatt szívunk még a kerettel...
több mint 12 éve
Idén most mihálylott meg először a D, ráadásul ez a Kelly féle felgyorsult rendszer ellen. Tudom, hogy a 8 passzolt TD marha sok de véleményem szerint nem kellene elkönyvelni egyből, hogy szarok vagyunk...TSTNem hiszem hogy valaki is elkönyvelte volna hogy szarok vagyunk. Vannak hiányosságaink a labda mindkét oldalán, ami most ki is jött mindkét oldalon. Az ellenfél meg ihletett formában volt ez csak növelte a különbséget.
Csak az O fal jönne már rendbe vagy látnánk hogy ott ki lóg ki, mert ez a toldozott foldozott fal nem segít semmit.
Ez meg a napi
több mint 12 éve
Idén most mihálylott meg először a D, ráadásul ez a Kelly féle felgyorsult rendszer ellen. Tudom, hogy a 8 passzolt TD marha sok de véleményem szerint nem kellene elkönyvelni egyből, hogy szarok vagyunk...
több mint 12 éve
Tulajdonképpen ahol csak lehetett kudarcot vallottunk.Pryor lábbal megint jó volt, de most is, mint eddig mindig, túl sokat akart megoldani csak lábbal. 53.7%-os pontosság nagyon gyenge. A passzolt yardok mennyisége elfogadható, de ebből sok volt az elkapás utáni yard, tehát itt sem 100%-ban az ő érdeme ez. Túl sok nyomást kapott és sajnos nem csak szélről, hanem középről is. Nem igazán figyeltem, hogy ki volt a gyenge láncszem, de véleményem szerint mindenki hibázott a falban.
Jenning jó volt. De még itt is mindig azt tudom mondani, hogy Jenningset kell az ilyen brusztolós témákra használni, DMC-t pedig inkább szélek felé. Persze lehet kevergetni, de nem ennyire, hogy DMC szinte csak egyet futott szélre és azt is annulálták holding miatt.
Elkapók közül Streater és Moore is csinált szép dolgokat, de Criner pozitív meglepetés volt mindenképpen. Jól blokkolt, volt elkapása is és mindezt első éles meccsén idén. Meglátjuk.
A védelem az no comment kategória. A sec fogalmatlan volt. Talán egy-két emlékezetes megmozdulás volt, de inkább hibák. A fal gyakorlatilag nulla nyomást tudott helyezni Foles-ra, de legalább a futást megfogták nagyjából (bár a 128 yard szvsz sok valamint az 5,3-as átlag inkább a gyenge)
Az LB-kre is az igaz, hogy futás ellen többnyire jobban teljesítettek, de a passzok ellen nulla volt. Ugye sok sok rövid passzot hívtak, így ezek levédekezése elsősorban az LB-k feladata lenne, de ez nem ment.
Sajnálom a csapatot, hogy pont most futottak bele az Eagles-be, mert sztem nem sok csapat vette volna fel a harcot velük. Max egy jobb csapat több pontot rak fel a táblára, de kapni közel ennyit kapott volna bárki... Nagyon durva volt, hogy azt csináltak amit akartak és "csak" 2 és fél negyedet játszottak, ha ezt nyomják végig, akkor szerintem 70 pontot is kapunk.
És senki ne értse félre, szeretem Pryort, élvezem nézni ahogy játszik, azt mondjuk már kevésbé, hogy szenved egy csomót, de mindig magában hordozza a nagy play lehetőségét, akár lábbal, akár kézzel, de sajnos azt akkor is be kell látni, hogy kevésbé tud passzolni és ugyanúgy benne van az is a játékában, hogy eladja a labdát. Most mondjuk inkább szerencsétlenség okozta az INT-eket, de akkor is benne van a játékában nagyon a labdaeladás. A futás miatt meg a sérülés van még pluszban benne a játékában, tehát a tartóssága is megkérdőjelezhető.
Szerintem ahogy fejlődik a fal, úgy fog ő is fejlődni. Ha a fal átjáróház, mint pl most, akkor ő is gyengébben teljesít, sőt azt mondom, hogy futkároznia kell többet, amiatt jobban fárad és így hibás döntéseket hoz.
Tehát nem kell kikiáltani engem Pryor hater-nek, csak próbálom reálisan nézni a dolgokat.
több mint 12 éve
Meccsel nem igazán akarok foglalkozni...benéztük nagyon. Edzők is mindkét oldalon, Allen is és a playák is...Reality check a D számára ha úgy tetszik...nem vagyunk akkora királyok mint kezdtük elhinni...
Menelik Watsont ki mennyire figyelte...én meg voltam vele elégedve ahhoz képest, h frissen tért vissza a sérülésből és edzeni is alig tudott még...van fantázia a gyerekben
McGloin nem nagyon tűnik valid megoldásnak, így ha TP nem javul előbb utóbb Wilson-t is meg kéne nézni majd élesben...
Jennings jobb volt sztem, mint DMC lett volna...persze ez így nehéz és nincs is értelme...arra akarok kilukakadni, hogy sztem DMC mehet amerre lát szezon végén...Jennings-et vissz kell hozni, Murray-t mellé tenni és hozni még valakit majd, lehet Reece-t is futtatni...
Hayden kurva nagyot égett, remélem tanul belőle és fejlődik...Ross is nagyon gyengén játszott...ma először jutott eszembe, hogy hol van Branch?? Reméljük ő is tanul belőle...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Legalább leszállunk a magas lóról. Sok kell még hogy jó csapat legyünk. Legalább az lett volna, hogy a második félidőben tudunk valamit reagálni, de semmi.
több mint 12 éve
560 yardot ment az offense, mégis bőnyálas lett. Hayden 4 TD-ben volt benne alsó hangon a 7-ből... így nehéz
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have declared WR Andre Holmes, C Andre Gurode, DL Brian Sanford, WR Brice Butler, DL Ryan Robinson, OT Tony Pashos, SS Tyvon Branch inactive for Week 9.és Martez Wilson is lesz
Kicsit aggasztó, hogy nem játszik se Butler, se Holmes, de ez azt jelenti, hogy lesz Criner és végre megmutathatja, hogy van helye a csapatban.
Korábban írták, hogy ha játszana Holmes, akkor több szerepet kapna, de hát így maradt a feltételes mód.
Másik gond, hogy megint kevés DL emberrel fogunk játszani, bár jobb a helyzet mint a legutóbbi meccsen.Bruce
internal primates forever
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have declared WR Andre Holmes, C Andre Gurode, DL Brian Sanford, WR Brice Butler, DL Ryan Robinson, OT Tony Pashos, SS Tyvon Branch inactive for Week 9.Kicsit aggasztó, hogy nem játszik se Butler, se Holmes, de ez azt jelenti, hogy lesz Criner és végre megmutathatja, hogy van helye a csapatban.
Korábban írták, hogy ha játszana Holmes, akkor több szerepet kapna, de hát így maradt a feltételes mód.
Másik gond, hogy megint kevés DL emberrel fogunk játszani, bár jobb a helyzet mint a legutóbbi meccsen.
több mint 12 éve
általában fikázni szokta a Raiderst. de mostJó lenne, de kétlem, hogy 3 csapat is bejutna az AFC Westből...
Warren Sapp says the Raiders take the final playoff spot in the AFCdeyell
De legyen igaza!
több mint 12 éve
általában fikázni szokta a Raiderst. de mostWarren Sapp says the Raiders take the final playoff spot in the AFC
több mint 12 éve
Na ez nem egy jo hir...
több mint 12 éve
Hochuli lesz a bíró a mai meccsen.