Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem vitatom,hogy jó lenne sőt írtam is. De azért a mostani dolgoktól függetlenül is volt már jó pár balhéja ha jól tudom. S így nem illik RM csapatába szvsz.pedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Incognito jövőre Raider lesz, meglássátok.deyell
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.Cubehead
amúgy a média járatja le, de a csapattársai szerették.deyell

több mint 12 éve
pedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.Cubehead
amúgy a média járatja le, de a csapattársai szerették.
internal primates forever
több mint 12 éve
Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.

több mint 12 éve
Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Incognito jövőre Raider lesz, meglássátok.
több mint 12 éve
Rossz volt nézni ezt a meccset, de azért szerencsére nincs katasztrófa. Ez az Eagles sok csapatot elkapott volna.hasonló eredménnyel. Persze ettől még nem jó a csapatunk, de a Giants-et remélem elkapjuk vasárnap. Nemrég volt itt szó a draftról és el is gondolkodtam az utóbbi idők elfogadható játéka után, hogy nem korai-e, de mint ez a meccs is megmutatta, nagyon is időben vagyunk. Én nem is annyira a draftra koncentrálnék elsősorban, hanem az FA piacra. Hozunk-e nagyobb nevet, vagy csak kiegészítőembereket szerzünk, megint. A draft lesz a csapatépítés legfontosabb eleme vagy azért a szabad ügynökök közül is akarunk-e válogatni?
-Jennings remélem innentől kezdő futó lesz és kiderül megérné-e visszahozni következő szezonra.
-DMC kiesésével remélhetőleg Reece is több labdát kap.
-
több mint 12 éve
Az idény felénél azt mondom, hogy amit ebből a trashteam-ből ki lehetett hozni, azt a DA team kihozta. Annak ellenére, hogy nyerhettünk volna többet és belerohantunk egy nagy verésbe az Eagles-ellen.Jövőre komoly javulásban bízok... megen.
több mint 12 éve
Oakland Raiders S Tyvon Branch (ankle), WR Juron Criner (shoulder), PK Sebastian Janikowski (rib), LB Kaluka Maiava (rib), OT Matt McCants (toe) and OT Tony Pashos (hip) all did not participate in practice Wednesday, Nov. 6. OG Andre Gurode (quadriceps) and WR Andre Holmes (hamstring) were limited in practice. CB Tracy Porter (shoulder) and WR Rod Streater (hip) both fully participated in practice.
több mint 12 éve
Sajnos már én is azt gondolom hogy pusztítani kell innen DMC-t. Twitteren is azt írták, hogy neki egy olyan csapatba kellene mennie ahol van egy nagyon jó fal. Nem itt nálunk szenvednie a sérülékenységével meg a középre futásaival.Bruceegyetértek. olyan RB kell, aki nem üveg, jól lát a pályán, van türelme és gyorsan mozog oldalra. DMC-re egyik sem igaz ezek közül.
ott van pl. Zac Stacy. egy hozzá hasonló RB-t szívesen látnék nálunk.
több mint 12 éve
Sajnos már én is azt gondolom hogy pusztítani kell innen DMC-t. Twitteren is azt írták, hogy neki egy olyan csapatba kellene mennie ahol van egy nagyon jó fal. Nem itt nálunk szenvednie a sérülékenységével meg a középre futásaival.
több mint 12 éve
Csak a tisztánlátás kedvéért DMC nem edz 😊Bruce"Darren McFadden takes more time off work than Santa Claus."
több mint 12 éve
Csak a tisztánlátás kedvéért DMC nem edz 😊
több mint 12 éve
Pryor edz, és nem látszik rajta, hogy sérült lenne a térde. McCants viszont nem tud edzeni, így Watson újra játszhat majd. remélhetőleg úgy nyomja majd, mint az Eagles ellen. eddig annyi pozitívum mindenképpen van, hogy a két rookie, Sio és Watson korrekt teljesítményt nyújt (utóbbi lehetne kevésbé üveg mondjuk). Gurode is visszatért, remélem leváltja Nixet
több mint 12 éve
Sio Moore was only Raiders player to make the PFF AFC West midseason all-division team.Jó, mondjuk ebben a csoportban most (félidőben) nagyon nehéz a Chiefs védők és Broncos támadók jelölését elvenni. (kettő KC RB van bent offense oldalon) Erre ott a Chargers pár kiváló teljesítménye is, szal más divízióból is tudnék csapatokat, ahonnan nem sok játékos jutna be, ha Raiders helyére tenném őket:
Sio > alldeyell
www.profootballfocus.com/blog/2012/10/31/mid-season-all-afc-west-team/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Sio Moore was only Raiders player to make the PFF AFC West midseason all-division team.Sio > all
több mint 12 éve
Nem hiszem, h barmi pluszt tudna adni Aso...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
És talán kiszaladna neki egy-két momentum, mint Woodson-nak.Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?TSTnapok óta sírok érte. Nem hiszem, hogy ne férne be EBBE a secondarybe.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?TSTnapok óta sírok érte. Nem hiszem, hogy ne férne be EBBE a secondarybe.
több mint 12 éve
Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/11/04/refo-eagles-raiders-week-9/The Raiders may not have any other options behind Nix, but he’s pushing toward some historically bad play. His -7.5 grade on the day pushes him to -32.5 overall for the season, a grade that would represent the worst ever given to a guard in since PFF’s inception in 2008.
Raiders rookie RT Menelik Watson made his debut grading at +2.3 on 57 snaps.
több mint 12 éve
Amúgy OL vonalon gondolkodok kicsit...Menelik Watson nekem tetszett vasárnap. Remélem innentől egészséges és év végéig ő lesz már a kezdő RTnk. Akkor is, ha Pashos ready, akkor is ha McCants ready, akkor is, ha Barnes visszatérhet, mert Jared ready...kell neki a PT nagyon.
Barnes LT amíg Jared vissza nem tér, ez tiszta sor. Utána nálam LT back up, nem tudom mennyire menne neki az OG dolog ennyi év OT play után...
Pashos RT back up Watson mögött még akkor is, ha a veterán rutin miatt bizonyos helyzetekben jobb, stabilabb lehet...a fiatalt kell nyomni, úgysem PO-ért játszunk...
Matt McCants az egyik legérdekesebb figura most nekem. Kicsit utánanéztem és egyetemen ő végig LT volt, most pedig nálunk bemutatta, h NFL szinten is megállja a helyét RT poszton...Scouting reportokon több helyen előjött, h NFL szinten OG lehet belőle. LT múlt miatt én szívesen megnézném LG poszton. Akár már a Giants ellen is, ha Watson és ő is egészséges.
Nix-et nem nagyon szeretném látni már back up poszton kívül sehol...
Gurode nálam csere ember, de ha McCants-ot hosszútávon OT back up szerepkörre tartjuk, akkor akár lehet beugró LG posztra...
Brisiel eléggé inkonzisztens sajnos...néha vannak kurva jó megmozdulásai inkább futásoknál, aztán meg bünti vagy homály play...idén maradna RG nálam, de főleg a fizujával jövőre sztem utilapu...
Giants ellen ezt a falat szeretném látni:
Barnes-McCants-Wiz-Brisiel-Watson
Aztán Titans ellen már nagyon örülnék neki, ha Jared is pályára léphetne...
több mint 12 éve
Szerintem is kár vitázni. Sok aspektus van amit mind figyelembe kell venni (Oline, első igazi éve, legitim #1wr hiánya,futó játék gyengesége,stb). Annyi biztos,hogy amíg volt némi védelme jobban ment neki. Meglátjuk majd ha újra alakul a fal akkor ugye javul a futó játék is és neki is több ideje lesz. Még van hátra bőven meccs ahol meglátjuk mennyi is van benne,hogy üde szimfolt vagy akár csiszolandó hosszabb távú megoldás. Többet nem fűznék hozzá,mert én elfogult vagyok de annyi azért fix,hogy jelenleg Ő az egyik aki mozgatja az Offense-t legyen bármilyen is.

több mint 12 éve
Én szerintem elég kritikus voltam és vagyok TPvel kapcsolatban...JMR óta minden QBval tulajdonképpen, mert ott bíztam, hittem és kurvára pofára estem...Denver, SD meccs után elindult vmi, de azóta nagyon visszakerültem megint a másik oldalra...
Annyit remélek a hátralévő meccseken, hogy szépen összeáll egy vállalható fal Watson , Pashos, Jared, Gurode visszatérésével és meglátjuk mit tud TP mutatni rendesebb fal mögött...nincs elsőszámú WR, de Streater és Moore is elég megbízható, szóval ha rendes fal mögött velük nem tud semmit mutatni nálam lefő a kávé végleg...
Amíg nem játsza le az összes meccset kár vitázni ezen sztem.
több mint 12 éve
Raiders coach Dennis Allen banned the so-called hazing of rookies during training camp, which happened every year before he arrived in '12.jól tette ezt is. csak annyi van, hogy a veteránok vállvédőit cipelik, illetve egy talent showt kell előadniuk, mint pl. az idei Hard Knocksban is a Bengals újoncainak, de az móka.
egyébként Bill Romanowskit is baszogatták, amikor rookie volt, méghozzá Charles Haley.
több mint 12 éve
Aso cut hivatalosan is.
több mint 12 éve
NFL voids contract of Bengals Christo Bilukidi. He is a Canadian citizen, doesn't have proper work permit.