Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A Dolphins ellen nyomjuk ősszel a Wembleybenwww.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5
több mint 12 éve
playmaker gondolom, megmondjuk neki, hogy "figyelj nigger, ott van a fehér srác a labdával a többi kövér nigger között, ő neki kéne nekimenni"természetesen csak vicceltem.
több mint 12 éve
Talán JT eléggé le tudja butítani neki a dolgot és ki tudjuk használni a sebességét...leginkább ST lesz ígyis, úgyis...Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...Egyetemen egyébként még MLB volt anno 😊
OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...Rolni
Gyors, mint a fene, de kb. ennyi amiben jó, sztem hol Sio hol vmelyik DE helyén fog feltűnni, ill. azon kevés playa egyike a rostereken akiben látni a 3-4 OLB-t.empty taxi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...Egyetemen egyébként még MLB volt anno 😊
OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...Rolni
Gyors, mint a fene, de kb. ennyi amiben jó, sztem hol Sio hol vmelyik DE helyén fog feltűnni, ill. azon kevés playa egyike a rostereken akiben látni a 3-4 OLB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...
több mint 12 éve
Nem igazan ertem miert Kidi megy. ott van egy Muir rosteren ha csak a DTet nezem. Nyers project playa volt Kidi aki tavaly ev vegen villantott mar vmit. Iden nem nagyon jatszattak, most meg cut...nem tetszik.RM a drafton keresztul kellene, h felepitse a csapat gerincet erre ugy hullanak a draftpickjei mint a legyek...
több mint 12 éve
Felszedtuk Martez Wilsont a szentektõl, Kidi káráraBarbnekem tetszik ez a move.
több mint 12 éve
Felszedtuk Martez Wilsont a szentektõl, Kidi káráraBarbMiért pont Kidi?
több mint 12 éve
A duble int ret TD? 😀 az mennyin is múlt 3 yardon? Ó a Lőcs négy intet lőtt, micsodi nap volt 😉 mégis majdnem meglett 😀 eccervót dudán kutyavásár...bizony. és ebből egyszer úgy, hogy Andrew Walter volt a QB.deyellBorzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉sutianap1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Steelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Head Coach Dennis Allen and QB Terrelle Pryor live streaming press conference has started. bit.ly/193McLt
több mint 12 éve
bizony. és ebből egyszer úgy, hogy Andrew Walter volt a QB.Borzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉sutianap1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Steelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.deyell
internal primates forever
több mint 12 éve
Borzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jaja, Pashos és Burris most ott edz ahol Wiz volt hétfőn, így Pashos elvileg visszatérhet a meccsig, ha minden rendben lesz. Maiava sem edz és gondolom Branch sem.
több mint 12 éve
1995-ben nyertek utoljára Oaklandben.Nagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Wisniewski edz 8-)
Pashos közel a visszatéréshez, egyelőre McCants az RT, Brisiel az RG. Burris is végez munkát. Watsonról és Gurode-ról nincs hír
több mint 12 éve
Nagyon kellhet nekik a meccs 😀egyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
több mint 12 éve
egyébként Richard Gordont is leigazolták.hem, hemfélnek 😊Rolni
több mint 12 éve
hem, hemfélnek 😊
több mint 12 éve
hem, hemSteelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.
több mint 12 éve
He Eagles Raiders meccset adják váó addig reméljük nálunk a 4. számú irányító lesz már a pályán 😛 Amúgy figyeljetek mert az is csak úgy lehetséges, hogy tart még az óraátállítás, tehát a mi meccsünk 21.05-kor kezdődik magyar idő szerint és aztán érik utol ha utolérik az élőt. Mert egyébként nem a "közvetíéses" idősávban van a meccs .
több mint 12 éve
Én magyarul nézem, szarok ricsi fejére. Szeretem hallgatni a sületlenségeket 😀Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Ricsi gondolom, megint szét fogja fikázni a Raiderst, ahogy szokta. én streamen nézem majddeyellgaluskagaben
több mint 12 éve
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Ricsi gondolom, megint szét fogja fikázni a Raiderst, ahogy szokta. én streamen nézem majdgaluskagaben
több mint 12 éve
A 4 zakónkból 3 a mostani ESPN Power Ranking első 3 helyezettjétől van 😊espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/8
több mint 12 éve
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2) galuska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
2002-ben nyertünk utoljára bye week után. tavaly nem sok hiányzott, hasonló jó felkészülést remélekdeyellAhhoz kellene hogy a falemberek felépüljenek.
Várom a mai híreket, remélem Wiz vissza tud már térni legalább.