Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
2002-ben nyertünk utoljára bye week után. tavaly nem sok hiányzott, hasonló jó felkészülést remélek
internal primates forever
több mint 12 éve
Mai edzésről:With no sign of Pashos, Gurode and Watson, Raiders still hurting on O-line
Lamar Mady and Matt McCants working with first-team offense for now.
C Stefen Wisniewski doing agility drills with athletic training staff along with LB Miles Burris. Not practicing but moving well.
G Jason Foster added to practice squad. Replaces RB George Winn.
több mint 12 éve
Első 6 meccsünk után 2-4-el állunk ez senkinek nem újdonság.Az első 6 ellenfelünk összesített mérlege: 24-17
A következő 6 ellenfelünk összesített mérlege jelenleg: 14-26
Ez alapján jó esélyünk lehet, h a következő 6 meccsből a 2-4nél jobb mérleget hozzunk, így az utolsó 4 meccsre már a tavalyihoz képest javult rekorddal fordulhatnánk rá...Az a 4 záró meccs kemény lesz nagyon sztem.
A 14-26 ellenére nagyon kemény meccsek várnak ránk, mert ez a csapat még mindig nem túl erős...
Védelem és az ST alakul, rendben van, de az Offense annyira kiszámíthatatlan sajnos, h bármelyik meccsen kinézhet a zakó...
TPnak sztem ebben a következő 6 meccsben kellene a (legalább rövidtávú(2014)) jövőjét megalapozni.
Lesz benne olyan védelem akik jó kis kihívást jelentenek majd neki, illetve lesz olyan védelem amit meg kell ugrania ahhoz, h komolyan számolhassunk vele a jövőben, mint opció.
Steelers szép kihívás...zone blitz otthona, nem könnyen olvasható védelem
Eagles meg kell ugrani...bár tegnap egész jók voltak
Giants idén a meg kell ugrani kategória
Texans szép kihívás...Cushing nélkül is komoly brigád
Titans szép kihívás...erős védelem van arrafelé
Cowboys meg kell ugrani, de veszélyes védelem ez is
Nem a meccs végeredményére gondoltam itt most, csak TP és az O játékára...a meg kell ugrani meccseken pariban kéne lenni, tudni kéne korrektül haladni földön, (vizen) és levegőben.
A szép kihívásos meccseken meg jól le lehet mérni mit tud komplex védelmek ellen, mennyit fejlődik nyomáskezelés, game managelés terén...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Raiders DE Lamarr Houston leads all 4-3 DEs with 20 stops (PFF)Hunter és főleg Houston játéka nagyban csökkenti az égető DE need-et, de azért eddig a 16 sackből 9 LB és DB blitz volt...7 maradékból 3 Houston-é (team leader)...ez még mindig nem annyira combos, sza elférne egy Clowney vagy FAről egy Greg Hardy...
nekem ez a HaHa sosem tetszett, mint első körös safety. Ross amúgy nem rossz! ha már secondary, inkább egy magas, fizikális CB kéne, aki tud szerelni. mert a Jenkins - Porter - DJ trióból egyik sem erős ebben. Portert amúgy megtartanám, de Jenkinst nem.
LG nálam Incognito, vagy Matt Slauson, ha nem igazolják őket újra.deyell
Haha játékát sose láttam csak azt néztem, h legmagasabbra taksált FS, jó méretekkel első kör közepe értékeléssel...Ross eddig jól helyettesíti Branch-et és elvileg nincs kimondott SS-FS poszt kiosztás, sokkal inkább két cserélhető S játszik...ebből kiindulva a jövőben akár Branch párjaként is megoldás lehet...
Eddig nekem is Porter a meggyőzőbb Jenkins-el szemben, de Porter igazából nickelben jó sztem, így valóban kellene Hayden-nek párnak egy fizikális CB, de az idei draft prospectek között a kisebb srácok vannak többségben...FAn sem lesznek igazán komoly CBk...
Incognito vagy Slauson jó megoldás lehetne, meg jövőre Bergstrom is ready lesz elvileg (ugye TC végére Nix előtt volt a DCn)...
pfbusinessÉn bízom a Coliseum City projektben! A városnak, a város vezetésének is fontos, jó lenne és a csapatnak is.
Új Raiders stadion: Vagy az Oakland város által is elfogadott Coliseum City projekt, vagy költözésulpianus
Remélhetőleg a másik 2 csapatot is meg lehet győzni...
több mint 12 éve
pfbusinessÚj Raiders stadion: Vagy az Oakland város által is elfogadott Coliseum City projekt, vagy költözés

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
www.sbreport.net/raider_news/008/11925.html
több mint 12 éve
Jól van azért még elég korai a draftról beszélni. Amúgy is Clowney az egyetlen opció 😉
több mint 12 éve
Raiders DE Lamarr Houston leads all 4-3 DEs with 20 stops (PFF)nekem ez a HaHa sosem tetszett, mint első körös safety. Ross amúgy nem rossz! ha már secondary, inkább egy magas, fizikális CB kéne, aki tud szerelni. mert a Jenkins - Porter - DJ trióból egyik sem erős ebben. Portert amúgy megtartanám, de Jenkinst nem.
LG nálam Incognito, vagy Matt Slauson, ha nem igazolják őket újra.
több mint 12 éve
Barr-al nekem is az a gondom, h Sio Moore hasonló playa...persze lehet hozni Barr-t és Sio-t átrakni WLB-be, de akkor lehet passz ellen gyengül le nagyon az LB sor...DT-Nix lehet opció, de ha sikerül Sims és Walker megtartása akkor nem égető a dolog...
Lee-ről azt olvastam, h nagyon soft...nem tudom mennyire lenne jó hozzánk. Nekünk #1 WR kéne, mert Streater és Moore is alkalmas lehet #2 szerepre...
Clowney mai meccsét néztem eddig...nem rossz ez a srác 😊, de kérdés agyban milyen...
Fogalmunk nincs még ugyebár hol draftolunk, de Hasean Clinton-Dix (FS) is lehet opció, hiszen Woodson mögött egyedül Ross van mint opció, de Ő egyenlőre SS poszton mozgott többet...bár ott bíztatóan
Egy Cyril Richardson sem jönne rosszul mondjuk LG posztra...6'5 340 korábban LT-t is játszott...
több mint 12 éve
Egy jó DT sosem árt, de én Barrt favorizálom a fentiek közül.de ő 4-3-ban SLB lenne, nem? arra ott van Sio, aki legutóbb igen jól nyomta.
Nagyon jó pass rusher, ahhoz képest, hogy tavaly előtt még FB volt.BMG
több mint 12 éve
Egy jó DT sosem árt, de én Barrt favorizálom a fentiek közül. Nagyon jó pass rusher, ahhoz képest, hogy tavaly előtt még FB volt.
több mint 12 éve
Nézegettem Sammy Watkins-t és Mike Evans-t mint lehetséges draft célpontokat...gondoltam még Marqise Lee-re is. ő elvileg WR2, szóval nem a top prioritás számunkra, de híresen jó a karaktere, RM az ilyet szereti. + gyors, mint állat, playmaker
Sammy Watkins gyors mint a szél, de sztem nekünk meg van (lehet) a saját megoldásunk ezen a területen. Denarius Moore-nak hívják és idén úgy játszik, mint aki a rookie évére épít és fejlődik.
www.youtube.com/watch?v=PTrxV30lmSU
Kb. mindent megtud csinálni sztem mint Watkins...lehet, h nem annyira jó mint SW, de hogy ha tartja a mostani szintet, illetve fejlődik akkor simán lehet szegény ember SW-a...
Emiatt gondolnám, h többre mennénk Evans-al, aki méreténél fogva már eleve miss match...hozzá van szokva Johnny F mellett, h visszajöjjön a labdákért, jó ebben, illetve nagyon komoly RZ fegyver.Rolni
nézegettem a mock draftokat, a legtöbb helyen WR-t írnak vagy Clowney-t, ritkább esetben őket:
Louis Nix III, DT, Notre Dame - tudna belülről nyomást helyezni a QB-re
TImmy Jernigan, DT, Florida State
Anthony Barr DE/OLB, UCLA - sok helyen jobb pass rusher prospectnek tartják, mint Clowney-t. kérdés, hogy nálunk melyik poszton játszana.
Clowney a mai meccsen is jól játszik, eddig 10x futott a Vols, JC 3 TFL-t csinált.
több mint 12 éve
Nézegettem Sammy Watkins-t és Mike Evans-t mint lehetséges draft célpontokat...Sammy Watkins gyors mint a szél, de sztem nekünk meg van (lehet) a saját megoldásunk ezen a területen. Denarius Moore-nak hívják és idén úgy játszik, mint aki a rookie évére épít és fejlődik.
www.youtube.com/watch?v=PTrxV30lmSU
Kb. mindent megtud csinálni sztem mint Watkins...lehet, h nem annyira jó mint SW, de hogy ha tartja a mostani szintet, illetve fejlődik akkor simán lehet szegény ember SW-a...
Emiatt gondolnám, h többre mennénk Evans-al, aki méreténél fogva már eleve miss match...hozzá van szokva Johnny F mellett, h visszajöjjön a labdákért, jó ebben, illetve nagyon komoly RZ fegyver.
több mint 12 éve
(Persze hozzá kell tenni,hogy ehhez azért kell egy edző is,mert tuti őt is kikezdenék ezért).Cubeheadna Spurrier pont ilyen edző, aha xD foglalkozott ő már elég primadonnával azért...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=HLuguGKvUm4
több mint 12 éve
Javítsatok ki de szerintem mindez ha nem is 100%osan de ez edzői hiba. Azért azt vegyük figyelemben,hogy itt van egy 20éves srác aki mind a suliban mind a médiában agyon van sztárolva. Persze,hogy a fejébe szál és hanyagolja az edzést. Hisz úgy gondolkodik ő megteheti anélkül is jó,hisz sztár!az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbandeyellKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Nekem Clowney kell!!!Bruce
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀Rolni
Na már most ilyenkor kellene az edzőnek oda menni s leülni vele,hogy figyelj nem edzel nem hozod a számokat NEM ENGEDLEK játszani nem adnék kb 2 vagy max 3hetet és a sajtó kikezdené és piszkálná mint sem sztárolná. Na s ekkor ha egy kicsit is értelmes ami a későbbi draftolását az én olvasatomban nagyba meghatározza vagy belátja és elkezd edzeni vagy nem de akkor meg felejtős. (Persze hozzá kell tenni,hogy ehhez azért kell egy edző is,mert tuti őt is kikezdenék ezért)
Mindenesetre én bevállalnám.

több mint 12 éve
Az is egy edzői feladat, hogy egy ilyen alulmotivált embert hadrendbe állítson. Szóval fel van adva a lecke! 😊 Mondjuk tény hogy rizikós húzás lenne, de ha nem lenne rizikós, akkor egyértelmű 1/1 lenne.
több mint 12 éve
Hát ez az...ne szedjünk már fel még egy JMR-t...az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbandeyellKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀Rolni
Más:
www.silverandblackpride.com/2013/10/15/4843794/oakland-coliseum-city-planning-gets-go-ahead-from-city-council
lehet lesz mégis Oaklandben komoly stadion komplexum...
több mint 12 éve
az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbanKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
több mint 12 éve
Moore csak 26 snapet játszott a Chiefs ellen mint SLB, nickelben levették a pályáról, de így is csinált 1 sacket és 3 hurry-t 7 rush-ból. felmerült, hogy a nickel ezentúl 2-4-5-ben legyen, és ott Houston és Moore legyen a két edge rusher (ekkor Hunter nem játszana).2-4-5 érdekes gondolat...
deyell
Walker-Sims\Bilukidi lenne gondolom a "DL" vagy a 2 ha úgy tetszik
Moore-Roach-Burnett-Houston lenne a 4-es fogat mögöttük állásból indulva
Jenkins-Porter-Ross-Woodson-Hayden meg adott hátulra...
Ez a 2-4 így azért eléggé 3-3 gyanús Houstonnal, de végülis mindegy is a ki honnan indul, a lényeg a gap, feladat, hatékonyság...
több mint 12 éve
Köszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀
több mint 12 éve
a PFF hét csapatában meg lett említve Sio Moore. (Y) de van egy hét legrosszabb csapata is, ott pedig sajnos Pryor és DMC is helyet kapott.Moore csak 26 snapet játszott a Chiefs ellen mint SLB, nickelben levették a pályáról, de így is csinált 1 sacket és 3 hurry-t 7 rush-ból. felmerült, hogy a nickel ezentúl 2-4-5-ben legyen, és ott Houston és Moore legyen a két edge rusher (ekkor Hunter nem játszana).
ezt a videót Bruce-nak küldöm: www.youtube.com/watch?v=reROq81-Vm8
több mint 12 éve
Branch jo hir es remelem Burris is tud meg iden mutatni valamit.Szerintem pont az a baj, hogy Reece screenre megy, de TP oda nem dob.
Reece sajnos tenyleg alul van hasznalva, de lehet benn van az is, h TP nem veszi eszre, valasztja eleget...
Adnek neki futast is es screen passzt meg boven...Rolni
Palmerral, de még Hue alatt is sokkal több rövid passzos játék volt.
több mint 12 éve
Oakland Raiders OT Jared Veldheer (triceps) and LB Miles Burris (knee) are working their way back, but head coach Dennis Allen said neither player is ready for football activities just yet. Burris is on the Physically Unable to Perform list and is eligible to begin practicing this week. Veldheer resides on the Injured Reserve-Designated to Return list and isn't eligible to play until Nov. 3.