Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
mert nincs prototípus magassága, nincs erős karja. de ez még semmi, anno sokadik számú walk-onként (ösztöndíj nélküli) kezdte a Penn State-en, aztán felküzdötte magát. tipikus underdog. Wilsonnak meg sajnos nincs meg a kellő önbizalma, ez látható volt a meccsen. egyszerű dobásokat hibázott el.nem is értem, hogy miért lett UDFAAmadeus91Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23Szerintem jól játszott. Kár az interceptiönért.
Viszont McGloin meg fogja kavarni a qb kérdést.davidkiss
internal primates forever
több mint 12 éve
Csúnya lesz ez a Tyler Wilson cut..nem is értem, hogy miért lett UDFAAmadeus91Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23Szerintem jól játszott. Kár az interceptiönért.
több mint 12 éve
nem is értem, hogy miért lett UDFAPryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23Szerintem jól játszott. Kár az interceptiönért.
több mint 12 éve
Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23Szerintem jól játszott. Kár az interceptiönért.
Viszont McGloin meg fogja kavarni a qb kérdést.
több mint 12 éve
Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Ahogy nézem a meccset, a nickel formáció meghatározó a D-ben: Moore megy a 3 emberes fal bal oldalára rohamozni...
több mint 12 éve
össze tudná valaki foglalni nekem mert nem láttam.
több mint 12 éve
tölthető a meccs a tízyardosról. ahogy olvastam a támadófal gyenge volt, passznál és futásnál is. érthető mondjuk, mert Nix nem játszott (😊), de Brisiel is sok negatív kritikát kapott. remélem Barnes lesz az RG legközelebbSio 3. snapjára sack. igaz, coverage sack volt, tehát a DB-ket illeti a dicséret elsősorban. pass rush Romo ellen nem volt, de a kezdők közül 3-an hiányoztak a d-line-ból.
a meccs sztárja: Brice Butler. az ex-scout Middlekauff jellemzése róla: "kid is ballin". beszélt McKenzie-vel is róla, RM szerint sokkal többet nyújt mint amit előzetesen vártak tőle. második legjobb hír, hogy nem sérült meg senki, csak Clayton.
Frampton meg egy féreg.
több mint 12 éve
érdekes lesz a QB helyzet. már a 3. számú. McGloin vs Wilson. előbbi túl jól játszik, hogy cutoljuk, más csapat begyűjti a waiverről, mielőtt leigazolnánk a PS-be. utóbbi meg 4. körös pick, olyat szintén nem szokás. mi lesz itt?deyellMajd kivágjuk Flynnt, érte adtuk a legkevesebbet. 😀
Wilson még hátha alakul, de tényleg gáz lenne kirakni; bár tavaly is voltak érdekes döntések (Pat Lee).
több mint 12 éve
érdekes lesz a QB helyzet. már a 3. számú. McGloin vs Wilson. előbbi túl jól játszik, hogy cutoljuk, más csapat begyűjti a waiverről, mielőtt leigazolnánk a PS-be. utóbbi meg 4. körös pick, olyat szintén nem szokás. mi lesz itt?
több mint 12 éve
Nem volt rossz meccs, rendesen voltak bakik és villanások O-ban D-ben mindkét oldalon. Azt gondolom, hogy a jelen állapotokat figyelembe véve mindkét oldalról behúzhatok egy... "nem is olyan rossz" strigulát a csapatok neve mellé.
több mint 12 éve
hmm...TP 2min drillje az elso vegen eleg biztato volt bar a red zoneba elfogyott a puskapor, de McGloin es Butler driveja is igen csak ott volt!mar majdnem bizakodok😊
a vedelembol csak Casey-t lehet kiemelni a mai meccs alapjan
több mint 12 éve
Haydentől egyelőre ne várjunk sokat, DA elmondta, hogy mentálisan még nincs kész. új coverage technikákat is kellett tanulnia. beletelik egy kis időbe, mire impact lehetdeyellhónapok álltak rendelkezésre a draft előtt a scoutra és hónapok a felkészülésre.
4-kor ki lesz nézni a meccset?
több mint 12 éve
Haydentől egyelőre ne várjunk sokat, DA elmondta, hogy mentálisan még nincs kész. új coverage technikákat is kellett tanulnia. beletelik egy kis időbe, mire impact lehet
több mint 12 éve
Barron kicsit meglepett, hogy mennyire meggyőzte a stábot vagy csak az újságírókat, hogy benne van a kező helyért vívott harcban. Nekem mindig a stanfordi csoda OT, Kwame Harris jut eszembe róla. Hasonló mennyiségű szabálytalansággal tudott mindkét játékos játszani. Lehet ez edzéseken nem jön ki, de majd este ezt is meglátjuk.
több mint 12 éve
McKenzie azt nyilatkozta, a harmadik előszezon meccsen léphet először pályára ezüst-feketében Hayden. A Cowboys elleni meccsen remélem McGloin sokat fog játszani és McGuffie is megmutathatná, hogy egy PS hely kijár neki.peterbadboneAlig várom. Ezzel a friss gárdával minden tesztre szükségünk van. Gyakorlatilag; minden felállásban...
több mint 12 éve
McKenzie azt nyilatkozta, a harmadik előszezon meccsen léphet először pályára ezüst-feketében Hayden. A Cowboys elleni meccsen remélem McGloin sokat fog játszani és McGuffie is megmutathatná, hogy egy PS hely kijár neki.
több mint 12 éve
Kluwe írt egy cikket a Sports Illustratednek arról, hogy milyen a harc a TC-ben a pozícióért. Kluwe mikor rookie volt, a veteránok - ahogy az szokott lenni - nem segítettek neki, mert ők is azért az egy helyért harcoltak a végső rosteren. Kluwe-nek viszont ritka jó szíve van, ezért segít Kingnek, ahol tud, megtanította neki a helyes technikát a dropoknál. először még King sem akarta elhinni, azt hitte, hogy át akarja verni 😊mmqb.si.com/2013/08/09/chris-kluwe-marquette-king-competition/
szomorú leszek, mikor majd cutolva lesz valamelyikük.
több mint 12 éve
2 szezon maximum és ha az elsőben nem lesz dobbantás, akkor a második szenvedés lesz. Nem akar ő már gyenge csapatban húzni.Bevallom őszintén én nagyon cp ellenes voltam, de most hogy nálunk van nem utálhatom nagyon, így inkább bízom benne hogy ő lesz a Warner 2.0silent7939Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.toxiqueEz idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Bevallom őszintén én nagyon cp ellenes voltam, de most hogy nálunk van nem utálhatom nagyon, így inkább bízom benne hogy ő lesz a Warner 2.0Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.toxiqueEz idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.Ez idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Ez idén ki fog derülni.- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).
több mint 12 éve
Elég ideges leszek, ha Hayden ilyen sérülékeny fasz lesz...BruceWatson dettó.
csak érted nem értem, hogy 1/3-ra és 12-re is lett volna egészségesebb pick, akkor miért kellett ebben a helyzetben kockáztatni?
több mint 12 éve
RM feltérképezi a szamarakat: