Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Szerintem ha Brisiel nem villant akkor ő nem fogja megérni az 53-at.peterbadbone
az a baj, hogy de

Mike Brisiel is a lock to make the #Raiders roster. He costs $2.5 million more against the cap to cut than to keep.

Pari: tudom, hogy McGloin jobban megérdemelné a teljesítménye alapján a helyet az 53-as keretben, itt azonban más szempontokat is figyelembe kell venni. Wilsont, akit project QB-nek húztunk, nem vágjuk ki pár hónap után. Kasa mit mutatott eddig? Casey villogott, valóban, de a Cowboys sokadik számú cseréi ellen.

internal primates forever

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Mikor van az első keretszűkítés?Bruce
Augusztus 27.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Java részt egyet tudok érteni veled, de mutatott jatek alapjan McGloinnak, Casey-nek es Kasa-nak az 53-ban a helye...
akarhogy is nezem egy 3. szamu elkaponak minimalis az eselye, hogy kezdo legyen. Meg ha ki is dol a no1 es betlizik a 2. akkor is inkabb mcgloinra biznam a csapatot mint wilsonra (hangsulyozom eddig mutatott jatek alapjan, ami par nap mulva gyokeresen valtozhat). ciki, hogy egy 4. kort bukunk de akkor is...Pari
Kasa még nem is mutatott igazán semmit. Ő tényleg inkább projekt játékos, akiből még nagyon nagy ász is válhat, de lehet eltűnik a süllyesztőben.
Én ezzel a Wilson-McGloin verseny kimenetelével még várnék. Alapesetben még a jelen helyzetben is Wilsont favorizálnám, mert McGloin igaz hogy jobb képet fest, de mégis egy UDFA volt, akit annyira nem értékeltek a scout-ok, tehát a csapatok látókörében nincs benne annyira. Könnyebb megtartani még akár a PS-en is. Deyell felvázolása szerintem simán járható ez esetben. Illetve az is igaz, hogy ha lesérülne az első kettő QB-nk, akkor úgyis inkább hoznának egy tapasztalt QB-t.

Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy a cut-ok után lesz egy csomó használható játékos még akit fel lehet húzni.

Mikor van az első keretszűkítés?
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Java részt egyet tudok érteni veled, de mutatott jatek alapjan McGloinnak, Casey-nek es Kasa-nak az 53-ban a helye...
akarhogy is nezem egy 3. szamu elkaponak minimalis az eselye, hogy kezdo legyen. Meg ha ki is dol a no1 es betlizik a 2. akkor is inkabb mcgloinra biznam a csapatot mint wilsonra (hangsulyozom eddig mutatott jatek alapjan, ami par nap mulva gyokeresen valtozhat). ciki, hogy egy 4. kort bukunk de akkor is...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Szerintem ha Brisiel nem villant akkor ő nem fogja megérni az 53-at.

Persze a legjobb az lenne, ha vissza tudnánk cserélni a Texans-hoz egy marék szotyiért akár, mivel az egyik Guardjuk, talán Smith sérüléssel bajlódik. Persze valószínűbb, hogy spontán ki fogjuk vágni.

több mint 12 éve
egy korai tipp az 53-as keretre (bolddal akiknek nem biztos a helyük)

QB: Matt Flynn - Terrelle Pryor - Tyler Wilson
RB: Darren McFadden - Rashad Jennings - Latavius Murray
FB: Marcel Reece
WR: Rod Streater - Brice Butler - Andre Holmes
WR: Denarius Moore - Jacoby Ford - Josh Cribbs
TE: Richard Gordon - David Ausberry - Mychal Rivera
LT: Jared Veldheer - Alex Barron
LG: Lucas Nix - Tony Bergstrom
C: Stefen Wisniewski
RG: Mike Briesel - Andre Gurode
RT: Khalif Barnes - Menelik Watson

LE: Jason Hunter - Jack Crawford
DT: Pat Sims - Stacy McGee
DT: Vance Walker - Christo Bilukidi
RE: Lamarr Houston - Andre Carter - David Bass
WLB: Kevin Burnett - Miles Burris
MLB: Nick Roach - Omar Gaither
SLB: Sio Moore - Kaluka Maiava
CB: D.J. Hayden - Tracy Porter - Chimdi Chekwa
CB: Mike Jenkins - Philip Adams - Taiwan Jones
FS: Charles Woodson - Reggie Smith
SS: Tyvon Branch - Usama Young

K: Sebastian Janikowski
P: Marquette King
LS: Jon Condo

Practice Squad:

QB: Matt McGloin
RB: Deonte Williams
WR: Conner Vernon
TE: Nick Kasa
OT: John Wetzel
DE: Ryan Robinson
OLB: Kaelin Burnett
CB: Chance Casey
FS: Cory Nelms

megjegyzések:

- Wilsont tartjuk meg a végső kereten, mert rá nagyobb valószínűséggel csapnának le, mint McGloinra. aztán ha ez megvan, megy IR-re
- Holmes ott van a legjobban teljesítő elkapóink között, ami nála hátulütő lehet, az a faszsága miatti 4 meccses eltiltás. Ford helyében sem vagyok biztos, egyfeszt sérült
- TE-knél nem tudtam dönteni, így Kasa maradt ki. kockázatos döntés, mert egy tight end-fetisiszta csapat begyűjtheti az upside-ja miatt, de egyelőre ő tud a legkevesebbet hozzátenni ezen a poszton
- DE-knél. Crawford az eddigi teljesítménye alapján megérdemelné a cutot. szerencséje, hogy Hunter mögött nincs más LDE poszton... Bassnek szintén nem garantált a helye, ott van még az UDFA Ryan Robinson is, aki jobban játszott a Cowboys ellen
- Chekwánál jobban játszott Casey a Cowboys ellen, ha így folytatja, bekerülhet helyette
- Reggie Smith vs Brendian Ross a safety-knél, előbbi jobban teljesített az edzéseken, elég sok INT-et gyűjtött össze

több mint 12 éve
legjobb undrafted teljesítmények:

www.profootballfocus.com/blog/2013/08/12/team-of-the-week-the-undrafted/

1 Raiders játékos: Ryan Robinson

több mint 12 éve
Nem mondom, hogy álmaim OL összeállítása a Veldheer - Gurode - Wisniewski - Barnes - Barron

Remélem Sparano tudja mit csinál. Nekem Bergstrom gyenge camp teljesítménye is kivágta a biztosítékot, de hogy a kukából halászott Gurode és Barron aki ki tuja mikor játszott utoljára NFL meccsen esélyes legyen a kezdő posztra... remélem Tony összekapja a fiatalokat, mert lehet itt nagy QB verseny, ha mind az életéért fog futni amikor csak pályára kerül.peterbadbone
Bergstrom-öt én is sajnálom, hogy nem tudja igazolni, hogy miért draftolták, de azt be kell látni, hogy őt ZBS-be hozták. Sajnos Briesel is ugyanez a szisztéma és még ráadásul a Texans fal leggyengébb láncszeme volt anno, csak a mellette lévő emberek olyan jók voltak, hogy ő is sokkal jobbnak tűnt ezáltal.
Sajnos a sérülések sem éppen a jó irányba mutatnak, gondolok itt Nix sérülésére, bár szerintem ő is inkább ZBS fit, de meg kell nézni majd ha játszik, hogy hogyan megy neki.
Nagyon bíztam abban, hogy jó falat raknak itt össze, de sajnos úgy néz ki, hogy ez nem lesz olyan egyszerű.
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Emberek, én D.J. Hayden bemutatkozását várom már nagyon. kb naponta megnézem a kis dokufilmjét, példakép. nagyon örülök hogy egy ilyen mentalitású srácot hoztunk, nem pedig egy "szokásos" balhés börtönlakó agyatlant. (noha a Raider mentalitásba az utóbbi jobban passzol, de kicsit elég volt már belőlük...- és itt nem a régmúlt fenevad nagyjaira gondolok, ők a pályán élték ki "bűnöző mivoltjukat", és ott mindent megtettek a csapatért, nem pedig a pályán kívül játszották a kiafaszagyereket.)
GO RAIDERS!

több mint 12 éve
Nem mondom, hogy álmaim OL összeállítása a Veldheer - Gurode - Wisniewski - Barnes - Barron

Remélem Sparano tudja mit csinál. Nekem Bergstrom gyenge camp teljesítménye is kivágta a biztosítékot, de hogy a kukából halászott Gurode és Barron aki ki tuja mikor játszott utoljára NFL meccsen esélyes legyen a kezdő posztra... remélem Tony összekapja a fiatalokat, mert lehet itt nagy QB verseny, ha mind az életéért fog futni amikor csak pályára kerül.

több mint 12 éve
előző meccs számokban (csak az O#):

www.bayareasportsguy.com/behind-the-box-score-surprising-stars-of-the-raiders-offense/

Vic Tafur: Gurode in for Brisiel again today at right guard. He plays well Friday night and don’t think Brisiel gets starting job back

Chris Hansen: The #Raiders best OL right now is probably Barnes and Gurode at guard, Barron at right tackle. We haven't seen that yet though. -- azért még Nixet nem írnám le, csak térjen vissza a sérüléséből, és mutassa meg mit tud

Hayden ma edzett, de még non contact. első teljes edzése pénteken lesz, a Bears ellen fog játszani

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
Sztem kicsit korai lenne leirni Wilsont meg...
Wilson megy IR-re azt jolvan...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Nekem a kedvencem lett McGloin, már a PennState-en mutatott harcossága miatt is. Ráadásul jobb formát mutat edzésen és meccsszituációban mint a talán nagyobb tehetséggel megáldott, de fejben szétesett Wilson. Ha választanom kellene én McGloin-t választanám. Sanszos, hogy az egyiküknek IR vagy hasonló néz ki, ha meg akarjuk tartani.peterbadbone
az a helyzet, hogy Wilson-ra el lett pocsékolva a 4. kör. Nyugodt szívvel raknám ki.
több mint 12 éve
Nekem a kedvencem lett McGloin, már a PennState-en mutatott harcossága miatt is. Ráadásul jobb formát mutat edzésen és meccsszituációban mint a talán nagyobb tehetséggel megáldott, de fejben szétesett Wilson. Ha választanom kellene én McGloin-t választanám. Sanszos, hogy az egyiküknek IR vagy hasonló néz ki, ha meg akarjuk tartani.

több mint 12 éve
McKenzie mind a 4 QB-t meg akarja tartani. attól tartok, ez nem fog sikerülni. ha McGloint vágjuk ki, lecsaphat rá a Packers, nekik kell egy használható csereirányító, és McGloin illik a rendszerbe. Wilsont szintén begyűjtheti egy csapat, az upside miatt. nehéz döntés lesz.

a tegnapi edzésen Gurode volt az első csapat RG-ja. a Cowboys ellen jól blokkolt futáshoz.

Ford továbbra sem edz. érik a cut...

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 www.hubarkush.com/2013/08/11/raiders-see-positives-from-all-3-qbs/acwrwmk/?page=1
Ami különösen érdekes belőle:
Even though Flynn is on track to be the starter at quarterback this season, the Raiders plan to use Pryor at times as well. He showed why with two long runs on read-option plays, a scramble that led to a completion and as a decoy on Rashad Jennings' 16-yard run.

Pryor could be used in a special red zone and short-yardage package or come in for a series or two at a time as the Raiders try to capitalize on his athleticism.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mindenki azt várja tőle, hogy megtanuljon passzolni, erre amikor egyszer egy olyan helyzetben amikor futhatott volna, de inkább passzolt, mindenki azt mondja neki, hogy futhattál volna 😀 Nem mondom, ha fejben ezt össze tudja majd rakni, akkor rendben lesz a srác, de lehet ez az év rámegy még a tanulásra.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
''I looked at the pictures and I could have ran it easy,'' Pryor said. ''That was just me being greedy. Maybe in the back of my mind I was saying, 'Hey, I want to throw a touchdown pass. People think I can't.' I have to understand the abilities I have and use them to perfection.''

TP is azt gondolja, hogy az erősségeire kell összpontosítani a klasszikus megoldások erőltetése helyett. 😊
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Ezt én is észrevettem amikor néztem, hogy simán futhatott volna és látva az ő robbanékonyságát a meccsen, meg is lett volna a TD, de legalábbis a 1st down biztosan. (3rd&4 volt az ellenfél 6 yardosáról)
Mindegy, alapból a legélvezetesebb akkor is Pryor-t volt nézni játszani.
Meg nekem nagyon tetszett Jennings, aki akár Bush helyettesítését is megoldhatja. Az újonc Murray sem volt rossz, de egyelőre nekem Jennings aki jobbnak tűnik.
A TE-ktől többet várok majdan és sajnálom, hogy Hanson sem tudott most villogni, pedig az egyik kedvencem lett tavaly.
Punterként Kinget szeretném látni a kezdőben, holott nincs bajom Kluwe-val sem, de valahogy extravagánsabb King! 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
taxi a KFC reklamszlogrnjere gondolt vszeg 😊

Abban van, h soooo good...

Meccset nem lattam, de majd potlom...amiket eddig olvastam rola azok biztatoak...Jerry McDonald szerint amely fanok nem latjak a minosegi kulonbseget a tavalyi preseasonhoz kepest azoknal gond van...

DA nyilatkozatat olvastam, ami persze edzohoz illoen tulpozitiv, de az erdekes, h TP INT szituban futast szerettek volna latni tole a passz helyett. TP annyira azon dolgozik, h rendes QB legyen, h elfelejti kihasznalni az X-factort a jatekaban...egyfelol megertem, masfelol mindenkinek ki kell hasznalnia az erossegeit es emellett dolgozni a gyengesegein. TPnek tovabbra is kell hasznalnia a labat, hiszen ettol lehet igazan veszelyes opcio!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
összességében: so far so good.deyell
költöztök Kentuckyba? 😮 😊empty taxi
?

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
összességében: so far so good.deyell
költöztök Kentuckyba? 😮 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
egy összefoglaló:

QB-k: Flynn, Pryor és McGloin mind jól játszottak. Pryor főleg, kár a buta INT-ért. McGloin magabiztos volt a zsebben, volt két szép passza Butlernek. Wilson sajnos épp ellenkezőleg, önbizalomhiányosnak tűnt. nagy következtetést még nem vonnék le, előtte megnézném Pryort 1. számú és McGloint 2. számú D# ellen.

RB-k: DMC sokat nem tudott hozzátenni, mert az első csapat támadófala botrányosan blokkolt. Jennings és Murray viszont kellemes meglepetés volt, főleg az előbbi, robbanékonyabb, mint gondoltam. a fullback Olawale is villogott, volt egy szép elkapása illetve blokkja

WR-ek: Streater nem győzött meg, volt egy csúnya dropja. Moore a szokásos. Criner szerintem cut lesz. Butler volt a legjobb, aki az ex-Raider Sterling Moore-t verte meg a TD-nél 😊

TE-k: sokat nem mutattak. Ausberry-nek volt egy jó play-e, amikor is egy spin move-val két Cowboys védőt lerázott, de ennyi. Riverának volt egy dropja, Kasa felé egy dobás ment, de az is magas volt.

O-Line: a kezdő botrányos. Flynnt majdnem kiütötték, DMC 5 yard futásból. nem volt Nix. Bergstromot és Brisielt rendszeresen hátranyomták könnyen. a 2. és 3. számú már jobban teljesített (relatíve), előbbinél Gurode és Barron, utóbbinál Mady és Wetzel. Robiskie-nek volt egy büntetése, de ő sem volt rossz.

D-Line: a kezdőknél nem volt pass rush, de hiányzott Houston, Walker és Sims. McGee és Bilukidi elég szépen helytálltak a Cowboys kezdői ellen. David Bassnál jobb volt a másik oldalon játszó DE, Ryan Robinson. Bassnak sokat kell még fejlődnie futás ellen

LB-k: elégedett voltam velük, jól szereltek. Sio-nak volt egy sackje, nagy lelkesedéssel játszott, úgy, ahogy a korábbi 55-ös sosem. a cserék közül főleg Gaither tetszett, jó, hogy megtartottuk.

secondary: sokkal jobb, mint tavaly. kár, hogy Dezt így sem tudták tartani, simán félrelökte Jenkinst és Portert is. Jenkinstől folyamatosan ment a trash talk, amit nem kellett volna, előbb mutasson valamit. Branch jó volt, blokkolt egy mezőnygólt. Youngnak volt egy INT-je. Joselio Hanson viszont cut lesz, ha így folytatja, csúnyán meg lett verve többször is, egyszer egy TD lett belőle. kellemes meglepetés volt Chekwa játéka és Chance Casey-é, akinek a nevét meg kell jegyezni. és aki még szintén odatette magát: Taiwan Jones. két levédekezett passz. meglesz az a roster spot

ST: ez is sokkal jobb, mint tavaly, Bobby April teszi a dolgát. két punt volt, Kingé volt a jobb, messzebbre rúgta, mint Kluwe és muffed punt lett belőle. az Alabama State QB-ből lett elkapó Greg Jenkinsnek volt egy 52 yardos visszahordása. Carmona kihagyott egy mezőnygólt, de legalább most nem rúgott kapufát.

összességében: so far so good.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 746
Sajnos kidőltem így lemaradtam a meccsről. Van valakinek direkt linkje (akár privibe is) ahonnan letudnám kapni. Pótolnám a lemaradásom, előre is köszi!