Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 759
Akkor úgy látom,hogy nem csak nekem volt "furi" a cikk. 😊
Pedig a bleachreport-on általában normális (nem kiemelkedő) cikkek szoktak lenni!

Cubehead
A Bleacher reportra kb. bárki írhat, emiatt vannak ilyen hülyeségek ott (nem is egy). Persze értelmes szerzők is vannak ott lsd. pl. Matt Miller.empty taxi
Köszi az infót!
Csak meglepődtem,mert idáig többségében helyén való cikkeket sikerült ott olvasnom!

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Pedig a bleachreport-on általában normális (nem kiemelkedő) cikkek szoktak lenni!

Cubehead
A Bleacher reportra kb. bárki írhat, emiatt vannak ilyen hülyeségek ott (nem is egy). Persze értelmes szerzők is vannak ott lsd. pl. Matt Miller.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 715
 www.fansinblack.com/x/
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
idióta statok.TST
Ettől függetlenül: nem csodálkoznék azon, ha Palmerre és a management-jére egy kész szerződés várna, amit vagy aláír, vagy szevasz-tavasz. Gyanítom, hogy mindkét verzióra lehet kész forgatókönyve az oakland-i managementnek, ezért ennyire magabiztosak.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Amadeus linkeld már be légyszi még1szer...

Unatkozásból kreáltam 2 szerződést, ami sztem reális lehet:

Desmond Bryant 5 év 25M 5M signing bonussal:

2013: 3.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 4.000.000 total
2014: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total
2015: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total
2016: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total
2017: 6.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 7.000.000 total

Philip Wheeler 3 év 15M 3M signing bonussal:

2013: 3.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 4.000.000 total
2014: 4.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 5.000.000 total
2015: 5.000.000 salary + 1.000.000 signing bonus = 6.000.000 total

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Hol olvastál erről vmi fél hivatalosat legalább?Rolni
"insider" fan szöveg. Azon az amcsi fórumon amit linkeltem, mindenki valakinek a rokona, ismerőse, cimborája, mindenki tud mindent.... ott mondogatják.
több mint 13 éve
Hol olvastál erről vmi fél hivatalosat legalább?

több mint 13 éve
Myers szarul blokkolt, de valoban santit, h o az utolso...

Visszateresnel ott arra gondoltam, h ketten a 2 kezdo OLB posztra...
Wheeler visszaigazol-e?
Burris MLB vagy OLB lesz es kezdo lesz-e?Rolni
Wheeler a pletyik szerint 3 évre marad. Persze várjuk a hivatalost.
több mint 13 éve
Myers szarul blokkolt, de valoban santit, h o az utolso...

Visszateresnel ott arra gondoltam, h ketten a 2 kezdo OLB posztra...
Wheeler visszaigazol-e?
Burris MLB vagy OLB lesz es kezdo lesz-e?

több mint 13 éve
viszont a PFF szerint Myers volt a leggyengébb tavaly a TE-k közül, akik free agentek lesznek. csak én nem értem ezt? alig volt elejtett passza. blokkolni lehet, hogy nem tud, de még a listáról sokan nem.

www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-tight-ends/deyell
Pope vagy Bennett jó lenne. 6'6-6'7 magas állatok.
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 637 — Sworn to the Dark
viszont a PFF szerint Myers volt a leggyengébb tavaly a TE-k közül, akik free agentek lesznek. csak én nem értem ezt? alig volt elejtett passza. blokkolni lehet, hogy nem tud, de még a listáról sokan nem.

www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-tight-ends/

built for this shit

több mint 13 éve

Szerk:
Mondjuk a TE-knél közel sem használtuk ki Ausberry potenciálját (hasonlóan Reece-hez). Talán ha minden második meccsen kapott egy-egy passzt.
Kíváncsi leszek Olson mennyire fogja alkalmazni a két fiatalt ha Myersek lesz új dealje.
Cubehead
Myers sem egy megváltó, de jelen helyzetben korrekt megoldás.Amadeus91
Ezzel maximálisan egyet értek én is (nem egy Tony Gonzales és soha nem is lesz,de biztos pont és ez nekünk fontos).
Viszont az is tény,hogy Knapp legyen akármilyen béna is a TE-ket mindig is jól alkalmazta (lásd anno Zach Miller).
S ennek ellenére Myersen kívül a két fiatal (ha a sérülést nem nézzük Gordonnál) nem igazán kapott lehetőséget.
Saunders és a TE coach munkája viszont mind Myers teljesítményén,mind Ausberry egy egy megnyilvánulásán jól látszik.
S ezért is írtam,hogy kíváncsi leszek ha Myers marad akkor Olson alatt mennyi lehetőséget kap majd a két fiatal,főleg Ausberry?

több mint 13 éve

Szerk:
Mondjuk a TE-knél közel sem használtuk ki Ausberry potenciálját (hasonlóan Reece-hez). Talán ha minden második meccsen kapott egy-egy passzt.
Kíváncsi leszek Olson mennyire fogja alkalmazni a két fiatalt ha Myersek lesz új dealje.
Cubehead
Myers sem egy megváltó, de jelen helyzetben korrekt megoldás.
több mint 13 éve

Szerk:

több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013Cubehead
Ennél rég olvastam nagyobb faszságot...

QB poszton pont megy a tökölés CP körül...
TE poszton Myers mögött senki nem mutatott semmit pedig ugyanugy ott volt velük Saunders és a TE coach...
WRek droppjai nem igazán Knapp hibái...nincs #1WRünk, addig pedig nem lehet erős group...
DE?? Tényleg? A legnagyobb hiányosságunk egy igazi RDE!
OLB poszton is megvárnám Wheeler dealjét és Burris sorsát mielőtt ilyet leírok. Ha mindketten visszatérnek akkor is egy átlagos OLB párosról beszélhetünk max. Burristől nagy ugrás kéne, h erősségnek tekintsük az egységet...

Az egyetlen értelmes felvetése a Burris to MLB és JJ draft, de itt is rengeteg kérdés lenne...Burris mit tud MLB poszton, JJ egészsége, játéka NFLben...
Ha Burris középen bevállna és JJ tudná hozni a Von Miller szerepkört (SLB-RDE) hatékonyan már csak Wheeler WLB posztra mozgatása maradna mint kis kérdés 😊Rolni
Burris miért ne térne vissza? 3 év van még a szerződéséből.
több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013Cubehead
Ennél rég olvastam nagyobb faszságot...

QB poszton pont megy a tökölés CP körül...
TE poszton Myers mögött senki nem mutatott semmit pedig ugyanugy ott volt velük Saunders és a TE coach...
WRek droppjai nem igazán Knapp hibái...nincs #1WRünk, addig pedig nem lehet erős group...
DE?? Tényleg? A legnagyobb hiányosságunk egy igazi RDE!
OLB poszton is megvárnám Wheeler dealjét és Burris sorsát mielőtt ilyet leírok. Ha mindketten visszatérnek akkor is egy átlagos OLB párosról beszélhetünk max. Burristől nagy ugrás kéne, h erősségnek tekintsük az egységet...

Az egyetlen értelmes felvetése a Burris to MLB és JJ draft, de itt is rengeteg kérdés lenne...Burris mit tud MLB poszton, JJ egészsége, játéka NFLben...
Ha Burris középen bevállna és JJ tudná hozni a Von Miller szerepkört (SLB-RDE) hatékonyan már csak Wheeler WLB posztra mozgatása maradna mint kis kérdés 😊

több mint 13 éve
 bleacherreport.com/articles/1512313-oakland-raiders-positions-of-strength-entering-2013

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
idióta statok.
több mint 13 éve
Palmer tárgyalási pozicióit nehezítheti, hogy az espn qb ratingjén mindösszesen a 29. helyen van 44.7-es total qbr-el. Az igazán durva, hogy pl. még a Vick helyére beugró Nick Foles (Phili) is megelőzi őt, valamint a Hasselback/Locker duo is (Tenessi). 9 az 1-hez, hogy megy, szerintem. toxique
az espn féle qb rating, amibe beleszámolják a sackeket is relevánsabb, mint a hagyományos? mert utóbbi alapján 16. a ligában, ami nem rossz, pontossága is 60 felett van, ami mérvadó nálam.

built for this shit

több mint 13 éve
Ez érdekes adat CPről...valóban nem neki segít

TK, CP, DHB tárgyalgasson csak. Sztem mindegyik nálunk van\lenne a legjobb helyen, de ők tudják...

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Palmer tárgyalási pozicióit nehezítheti, hogy az espn qb ratingjén mindösszesen a 29. helyen van 44.7-es total qbr-el. Az igazán durva, hogy pl. még a Vick helyére beugró Nick Foles (Phili) is megelőzi őt, valamint a Hasselback/Locker duo is (Tenessi). 9 az 1-hez, hogy megy, szerintem.
több mint 13 éve
a megszokott kiváló cikk Gorotól.
Engem ami ebből sokkolt az az, hogy Rolando annyit kap mint Willis Friscoban... az azért kemény.Amadeus91
Palmer meg másfélszer annyit keres, mint Rodgersdeyell
azt tiszta sor, a Bengals adott neki anno ekkora fizut. Az nem a mi sarunk, csak nekünk kell feltakarítani. De azért a McClain, Kelly, BigSey fizetések nagyon el vannak eresztve.Amadeus91
Rodgers mondjuk ha idén megkapja a hosszabbítását egész más számokkal mozog majd 😊
CP dealje egy franchise QBnak szólt még Cinncyben, ezért is szeretnének rajta alakítani RMék.

Rolando dealje ugye még a régi rookie szerződések közül való sajnos. Emiatt ekkora érvágás, h bust.

Kelly és Sey ami öreg Al bátyónak köszönhető...Sey dealből RM elég ügyesen már kibújt idén és TKt is pofás spórolással tudjuk kivágni...jó lesz már jövőre végre normális cap-el...Rolni
közben nézem a kinti fórumot, Kelly és CP ügynökével már megy a diskurzus, DHB-val a SB után ülnek le, mindenesetre senki sem menne a Dunának, ha DHB menne is azzal a lendülettel.
több mint 13 éve
Engem ami ebből sokkolt az az, hogy Rolando annyit kap mint Willis Friscoban... az azért kemény.Amadeus91
azt tiszta sor, a Bengals adott neki anno ekkora fizut. Az nem a mi sarunk, csak nekünk kell feltakarítani. De azért a McClain, Kelly, BigSey fizetések nagyon el vannak eresztve.Amadeus91
Rodgers mondjuk ha idén megkapja a hosszabbítását egész más számokkal mozog majd 😊
CP dealje egy franchise QBnak szólt még Cinncyben, ezért is szeretnének rajta alakítani RMék.

Rolando dealje ugye még a régi rookie szerződések közül való sajnos. Emiatt ekkora érvágás, h bust.

Kelly és Sey ami öreg Al bátyónak köszönhető...Sey dealből RM elég ügyesen már kibújt idén és TKt is pofás spórolással tudjuk kivágni...jó lesz már jövőre végre normális cap-el...

több mint 13 éve
azt tiszta sor, a Bengals adott neki anno ekkora fizut. Az nem a mi sarunk, csak nekünk kell feltakarítani. De azért a McClain, Kelly, BigSey fizetések nagyon el vannak eresztve.
több mint 13 éve
Palmer meg másfélszer annyit keres, mint Rodgers

built for this shit