Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
O, ST, LB, OL coach hello! Tiszta es ertheto huzasok! Maris jobb lesz az ujev! 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 522
A ST coord Steve Hoffmant is kirúgtátokempty taxi
+ offensive line coach Frank Pollackot is

ahol fűrészelnek, ott hullik a forgácsdeyell
én díjazom, hogy hullik a férgese, legyen jó alapja a csapatnak.

www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Release-Four-Coaches/8ef23196-7812-4aac-a60f-7b222041ee3c
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
A ST coord Steve Hoffmant is kirúgtátokempty taxi
+ offensive line coach Frank Pollackot is

ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
A ST coord Steve Hoffmant is kirúgtátok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Roton meg is van erősítve,hogy Knapp megy.Valamint vele együtt két másik,egyenlőre meg nem nevezett offense coachCubehead
+ LB coach Johnny Holland is repüldeyell
Úgy látom, nem szaroznak az öbölben!
Mondjuk őt nem igazán értem.
több mint 13 éve
Roton meg is van erősítve,hogy Knapp megy.Valamint vele együtt két másik,egyenlőre meg nem nevezett offense coachCubehead
+ LB coach Johnny Holland is repül

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Roton meg is van erősítve,hogy Knapp megy.Valamint vele együtt két másik,egyenlőre meg nem nevezett offense coach

több mint 13 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/pryor-i-missed-some-throws-i-could-have-made

TP a meccs után
több mint 13 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/31/report-greg-knapp-will-be-fired-this-week/

repül még a héten
több mint 13 éve
Nekem annyi kéne O oldalon, hogy FA-ról szedjünk be valami jó elkapót, aztán harcoljanak meg a többiek a többi helyért és kész, tőlem maradhat DHB és Moore is, csak ennél jobb teljesítményt szeretnék látni. Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy a többi poszt az okés vagy megoldható rövidebb távon is, kivéve az RT-t, de ott inkább a drafton ügyeskednék valakit.

Mondjuk nem igazán akarom elhinni, hogy csak Knapp miatt nem mentek a dolgok. Ez túl egyszerű lenne nekem egy ilyen bonyolult játékban mint az amerikai foci. 😊Bruce
DHB-t én kiraknám. Ennyi pénzért már megbízható elkapót is lehet szerezni.Amadeus91
Greg Jennings valaki? 😊Rolni
túl gyakran sérült, Bowe jöjjön akkor már

Amadeus91: Gruden kizárt (99%)

több mint 13 éve
volt olyan pletyka, hogy Gruden visszatérne, most olvasom, hogy nyitott a visszatérésre, de San Diego lehet a célállomás.

Ha így lesz, megnézem majd, hogy mit kap a Black Hole-tól.
több mint 13 éve
 www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/knapp-or-mcfadden-mcfadden-or-knappBruce
Sok minden jogos benne, de attól, h Knapp repül még jöhet WCO, ZBS ember, így a séma nem változik, nem kell újra kezdeni...
Rolni
Igazából Knapp-l két alapvető baj volt csak.
1; play calling
2;nem használta ki jól a playák adotságat,lásd Reece és társai.

Viszont a SÉMA az zsír!
Ha rendesen megtanulja a fal a zbs rendszert akkor nem kell horribilis összegekért futót tartanunk ahhoz,hogy zsír futó játékunk legyen.S az így felszabaduló pénzt el lehet máshol költeni
A wco stílusú offenseben hasonlóan a futókhoz az elkapókból is elég pár biztos kezű jobb elkapó,nem feltétlen kell sztár a sikerregéshez.

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Bowe kéne nekem Bruce
nem tudom, hogy 'Kenzie Green Bay kötődésen kívül másra költene-e nagy pénzt.

Finley FA lesz Green Bay-ben?Amadeus91
nem lesz az még, de lehet, hogy kivágják. ő hasonló cipőben jár, mint McClain, van potenciál benne, de a mentális gondok miatt nem hozza ki. nekem nem kénedeyell
Aki egy sikercsapatban nem tud felülemelkedni a mentális problémáin, az nálunk sem fog, sőt! 😀 Sztem sem kell problémás ember, belőlük egyelőre elegem van...
több mint 13 éve
Bowe kéne nekem Bruce

nem lesz az még, de lehet, hogy kivágják. ő hasonló cipőben jár, mint McClain, van potenciál benne, de a mentális gondok miatt nem hozza ki. nekem nem kéne

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
 www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/knapp-or-mcfadden-mcfadden-or-knappBruce
Sok minden jogos benne, de attól, h Knapp repül még jöhet WCO, ZBS ember, így a séma nem változik, nem kell újra kezdeni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
 www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/knapp-or-mcfadden-mcfadden-or-knapp
több mint 13 éve
ST egység

K poszt:

Jano idén is hozta amit megszokhattunk. Egy állat.

P poszt:

Lechler a sérülés miatt lassan indult be, de a végén már komolyakat rúgdalt. Sztem nem marad itt, bár örülnék ha vmi ésszerű áron megegyezne a vezetőséggel.

King ugye sokak fejében a várományosa a P posztnak. Offseasonban annyit láttunk ugye, hogy baszott nagyot tud rúgni, de azt, hogy pontos-e azt nem tudjuk. Biztosan nagy visszaesés lesz, ha Shane lelép, de jobb O és D mellé elég lehet talán a srác.

LS poszt:

Condo szerződés alatt van, hozza a megbízhatót. Ha Shane megy akkor nagyon fontos lesz, hogy ő azért maradjon.

Összegzésként csak annyi, hogy lehet idén láttuk utoljára az NFL történetének egyik (hanem a) legjobb punterét ezüst-feketében.

több mint 13 éve
Bowe kéne nekem Bruce

De ő szar...

több mint 13 éve
Bowe kéne nekem Bruce
Alap, de ott klne aztán igazán zsebbe nyúlni 😊

több mint 13 éve
Bowe kéne nekem Bruce

Finley FA lesz Green Bay-ben?
több mint 13 éve
Defense

DE poszt:

Lamarr Houston a csapat egyik legjobbja volt idén sztem és a D egyik alapköve. Nagyon fekszik neki ez az LDE poszt. Futás ellen erős és jól nyomja a zsebet. Nem egy speed rusher, de komoly ellenfél az RTk számára az erő és sebesség párosával. Év vége felé egyre többet kérték, hogy 2 pontos, álló helyzetből rohamozzon. Ez sztem javított a pass rush-án, de ezt még elemezgetni kéne. Jövőre, ha tisztul a veterán jelenlét remélhetőleg méginkább előlép majd vezérként is.

Matt Shaughnessy sérüléséből nem úgy tért vissza mint reméltük. Lehet jövőre jobb lesz majd, de lehet nem nálunk. Speed rusher, QB terror sose lesz sztem, így nem való full time RDEnek ide. Szezon vége felé már nem ő töltötte az idő nagyobb részét fenn RDE poszton. Szívesen látnám S&B mezben jövőre is vmi csapatbarát deal-el, mert rotációban azért erős elem lehet. Főleg nickel, dime felállásoknál LDE poszton, amikor Houston megy belülre mondjuk.

Andre Carter erősen zárja az évet. Már nem elit RDE, ezzel lehet esélyünk a normális pénzért törénő megtartására. Jól megzabálta Shaggy playing time-ját. Sztem ideális arc lenne egy korai körös RDE elé.

Jack Crawford tudtuk, hogy nyers, ennél kicsit többet vártam mondjuk, de nincs lekésve még semmiről. Bízzunk benne, hogy jövőre már mutat vmit.

Dave Tollefson nem volt komoly tényező. Jól kijött, hogy aki egy Giants DL elemeként tud villantani, hasznos lenni, az mennyivel szürkébb egy gyenge fal tagjaként. Sztem jó esélye van a cutra.

DT poszt:

Richard Seymour felett eljárt az idő. A teste már nem bírja ezt a 16 meccses témát, és amikor kvázi egészséges volt akkor sem dominált már. Nem tér vissza az szinte 100 és amúgy máshol is csak limitált szerepkörben tudom elképzelni, bár a visszavonulás is pakliban van, hiszen megnyerni már megnyert mindent, pénze van bőven.

Tommy Kelly idén leginkább büntik terén vezette csak a csapatot. Nem volt domináns. Legnagyobb gond viszont a fizetésével van. Ebben a szerepben amiben utóbbi időben játszik (Des, TK, Kidi erős 3-as rotáció) rendben lenne, de a fizujának is ehhez kéne passzolnia. Kérdés, hogy egy új szerződésre rá tudják-e, rá akarják-e dumálni. Kinéz neki egy új csapat sztem.

Desmond Bryant ahogy egyre több időhöz jutott egyre jobban játszott. Sztem meg kell tartani és jövőre meg van a kezdő UTnk. Kidivel és Kellyvel rotációban egész pofás belső falat alkottak. Ha tudunk hozni egy erős NT-t mellé jók lehetünk.

Christo Bilukidi ahhoz képest, hogy igen nyers prospectként érkezett a végére nagyon szépen beforgott a rotációba. Hasznos tagja lett a csapatnak és ennél többet egy 6. körös picktől ne is akarjunk. Jövőre is azt várom tőle, hogy hasznos rotációs ember legyen.

OLB poszt:

Philip Wheeler nagy FA fogás volt. Ettől még nem elit OLB, de nélküle mégnagyobb szarban lettünk volna. Jó lenne megtartani, mint SLB. Futás ellen aktív volt, sokszor szerelt, pass cover területén is lehetett rá számítani. Év jó részében ő volt a pályán a D playcallere, ami számára, ha jól tudom újdonság volt, szépen megoldotta ezt is.

Miles Burristől senki nem várta ezt sztem. Elvileg Curry cseréje lett volna és ST playa, ehhez képest minden meccsen kezdett és többnyire elfogadható szinten játszott, nagy lelkesedéssel, energiával. Jövőre is kinéz neki egy kezdő poszt, főleg, ha javul szerelésben. MLB téma felmerül ugye vele kapcsolatban, erre azért kíváncsi leszek.

Aaron Curry semmit nem tett hozzá az évhez. Sérült volt, aztán mire visszatérhetett volna került elé egy rookie aki jobb is volt, lendületben is volt. A cut azért elárulja mennyire nem terveztek vele hosszútávon.

Travis Goethel ismét IR, ami sztem az itteni karrierjének végét is jelenti.

Keenan Clayton STben jutott szóhoz nem nagyon tudom értékelni.

Kaelin Burnett dettó.

MLB poszt:

Rolando McClainhez én komoly reményeket fűztem év elején. Sajnos szépen hétről hétre derült ki, hogy az új sémában sem tud felnőni a draft helyéhez, illetve ahhoz a szerephez, amit vártak\tunk tőle. 3-4ben talán lehet belőle vmi, de 4-3ban lassúnak tűnik nagyon. Ehhez társul egy olyan hozzáállás, viselkedés ami kiverte a biztosítékot a vezetőségnél és a fanoknál is. Nem hiszem, hogy jövőre nálunk szerepel. Tradere kevés esélyt látok, sztem sima cut lesz.

Omar Gaither kései pick up volt, de megérte. McClaint helyettesítette gond nélkül. Sztem jövőre is lehetne rá számítani, mint back up vagy mint kezdő akár, hiszen két OLB jóval többet volt fenn amúgy is, persze ehhez kéne Wheeler vissza.

CB poszt:

Ron Bartell sajnos nem hozta amit vártunk\tak tőle. Sérült volt sokat és amikor egészséges volt akkor jóformán csak bénázott. Nem véletlenül lett kivágva.

Shawntae Spencer szezonját a sérülések tették tönkre. Amikor egészséges volt egész vállalhatóan játszott. Ha felépül akkor veterán minimum körüli összegért maradhatna.

Mike Huff idén CB volt, ezért itt elemzem. Megállta a helyét és ez sztem nagy szó. Általában CBből szoktak idővel Sbe mozogni az emberek nem fordítva. A jövőre nézve mellette szól ez a fajta multifunkcionalitás, de ellene pedig nagyon sok pénz  . Érdekes lesz…

Pat Lee sérülések miatt szóhoz jutott, de nem nagyon élt vele. Többnyire megverték őt is. Lionsnál is kb ST playa csak azóta mióta kivágtuk.

Phillip Adams szezon vége felé egész jó kis CBnek kezdett kinézni, de sajnos úgy tűnik a teste nem bírja a gyűrődést. Visszahoznám az RFA tenderen, aztán kiderül mit tud.

Brandian Ross lassan kerül kezdőbe, de érthető is hiszen későn érkezett. Safety-t és végül CBt is játszott. Nekem tetszik az amit láttam tőle. Persze még fiatal nagyon és sokat kell dolgoznia, de látok benne fantáziát.

Joselio Hanson későn érkezett, de a nickel posztot szépen megoldotta. Ha nem kér sokat, akkor megtartanám még 1-2 évre. Secondary egyik legbiztosabb pontja volt.

Chimdi Chekwa későn lett felhozva PSből és leginkább STben mutatott vmit. Sztem ő inkább man corner és nem fekszik neki annyira ez az új séma. Esetleg mint FS back up ki lehetne próbálni.

Coye Francis CBnek van feltüntetve és párszor játszott is, de főleg ST playa. Visszahordónak is szar, szóval nem nagyon hiszem, hogy megragad.

Safety poszt:

Tyvon Branch idén nem volt annyira erős mint tavaly, de ettől még sztem rendben van mint SS. Futás ellen erős, blitzelni tud, egyedül a coverage ahol nem acélos, de idén azért sok esetben a gyenge CB játék se kedvezett a
Sknek. Marad és továbbra is a secondary biztos pontja lesz.

Matt Giordano idén többet kellett, hogy tegyen mint amire való. Nem kezdő FS szint, de így volt rá szükség sajnos. UFA lesz akinek igencsak kérdéses a visszatérése, bár DA ugye régóta ismeri, kedveli és back upnak megfelelő lenne.

Mike Mitchell játéka idén feljavult, ahogy a szezon haladt. Lehet, hogy fekszik neki a séma. Back up posztra megtartanám simán, persze, ha nem kezdő pénzt akar. STben is hasznos.

Összegzés:
Staff nálam maradna. DT poszton várom a tisztítást. Sey lelép, Kellyt elküldeni. Des, Carter visszahozandó, esetleg Shaggy is olcsón. DT és DE poszt foltozandó. Igazi RDE kell aki QBkat terrorizálja. Belülre meg vmi faja futás ellen is erős DT kéne. Talán ez könnyebb FAról, de akkor sem sírok majd, ha Star érkezik. Wheeler kéne vissza és MLB vagy WLB posztra kell ember Burris jövőjétől függően. Secondaryba egy igazán törpös CB kéne és jók lehetnénk sztem.

Fontos kérdések:
-Kit küldünk el?
-Kit igazolunk vissza?
-FA piacról kiket hozunk?
-Drafton ki lesz a célpont korán, illetve hova jön még ember?

több mint 13 éve
Bowe kéne nekem
több mint 13 éve
A GB kapcsolat miatt még akár szóba is jöhet, de itt tényleg mélyen a zsebbe kellene nyúlni.
több mint 13 éve
Nekem annyi kéne O oldalon, hogy FA-ról szedjünk be valami jó elkapót, aztán harcoljanak meg a többiek a többi helyért és kész, tőlem maradhat DHB és Moore is, csak ennél jobb teljesítményt szeretnék látni. Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy a többi poszt az okés vagy megoldható rövidebb távon is, kivéve az RT-t, de ott inkább a drafton ügyeskednék valakit.

Mondjuk nem igazán akarom elhinni, hogy csak Knapp miatt nem mentek a dolgok. Ez túl egyszerű lenne nekem egy ilyen bonyolult játékban mint az amerikai foci. 😊Bruce
DHB-t én kiraknám. Ennyi pénzért már megbízható elkapót is lehet szerezni.Amadeus91
Greg Jennings valaki? 😊

Hue-val ment, Knapp-el nem...egyszerűnek tűnik 😊Rolni
Mondjuk 5'11 magas csak, lehet egy fizikálisabb WR kéne, de nem sírnám el magam, ha érkezne 😀
több mint 13 éve

Greg Jennings valaki? 😊

Hue-val ment, Knapp-el nem...egyszerűnek tűnik 😊Rolni
Greg szerintem is jó lenne!Az egyetlen kérdés csak az ár