Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Veldheer-Mankins-Wiz-Campbell-Walker már egy olyan fal mivel nyugodtan neki vághatnánk a szezonnak...RolniPersze, csak az expatses kell mi? 😀 Oké, hogy Sey bevált, de Mankinst nem kéne már 😊
RT-t ne is hozzatok, inkább gyorsan felépíteni Barksdale-t oda 😀
több mint 13 éve
Devlin,nagy dobóerő?Úgy tudtam és úgy is láttam (Shrine Game),hogy pont ezzel van a legnagyobb problémája,hogy nincs nagy dobóereje,a karjai kifejezetten gyengék.NewmanRendszertől is függ, hogy ki mekkorákat dob.
Én úgy emlékszem, de lehet tévedek, hogy simán szép sprialban dobta messzire is. Nem kóválygott az erőlködéstől a laszti. A lábmunkája az fos, vagy épp nem érzi a blitzet, ezért védeni kell extrán. Vol sérülése is, szal naná, hogy nem tökéletes. De kerestem egy videót róla. Meg lehet nézni, remélem van benne nagyobb dobás is:
http://www.youtube.com/watch?v=OkPzmE0__7A
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Devlin,nagy dobóerő?Úgy tudtam és úgy is láttam (Shrine Game),hogy pont ezzel van a legnagyobb problémája,hogy nincs nagy dobóereje,a karjai kifejezetten gyengék.
több mint 13 éve
Olvastam pár helyen, hogy a Raidersben valóban kellhet majd egy QB. Mármint harmadiknak, egy project fiatal. Leginkább kit szeretnétek, ha úgy vesszük, hogy ezt meg kell lépni?Pryor akkor nem. Feldobok egy nevet kezdésnek. Pat Devlin? Ő azért sztem nem reménytelen eset. Nyilván UDFAk közt nem találni szupersztárokat, de nem is kerülnek (kis túlzással) semmibe. Devlin igazi pocket passer, meg kell védeni a zsebben. De akkor rendkívül pontos, nagy dobóerővel megáldott, és hasznos játékos.
Ezért sem lehetne ezen OL mögé betenni frissen, de nem is kellene, ráér. Később viszont lehet belőle ember, én legalábbis tartom annyira, mint sok draftolt társát.
Tehát valami hasonló ifjoncnak örülnétek vagy inkább majd jövőre kéne draftolni (igazolni) egy sztárt? (Bár a kettő nem zárja ki egymást.)
több mint 13 éve
De nagy itt a lock out urak 😊A mostanában felreppent hírek fényében van pár érdekes dolog azért...
Legutóbb felröppent a 120M-os cap összeg, ami számunkra jelenthet némi nehézséget, főleg akkor ha a dead money helyzete számunkra kedvezőtlenül alakul...
Most állítólag ( http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/37327/looking-at-2011-salary-cap-figures ) 86M körül állunk, de csak 45 fő van talán rosteren...ami a 90fős TC kerethez képest kurva kevés, de az 53-as kerethez nem vészes...
Ami sztem lassan mindenki számára egyértelművé kell, hogy válljon, hogy Aso nem visszahozható.
A köv cikk egész jól leírja miket kellene csinálnunk, ha vége a lock outnak: http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2011/07/07/raiders-priorities-when-lockout-ends/
1. Miller visszahozatala tényleg a top feladat, de sztem meglesz a deal hamar. 7-8M\év elég kellene, h legyen.
2. Bush helyzete elvileg megoldott, mert ugye non-football injury listán volt és RFA lesz vszeg. Ha mégsem akkor is van esély a visszahozásra sztem.
3. Aso ahogy mondtam sztem kizárva, de abban igaza van, h dealt kell neki dobni, hátha home town kedvezmény összejön...
4. Huffal kapcsolatban jó a meglátás sztem. Ha marad normál összegért hozzuk, de ha vki top pénzt dob elé nem igazoljuk majd vissza...ahogy már beszéltük nem lenne jó Aso mellet őt is elveszíteni, de benne van a pakliban...
5. OT kell. Miután nem lesz pénzünk FAn ugrálni fontos lenne legalább a sajátjainkat visszaterelni. Walker kell inkább sztem, de Mariot is visszahoznám. LT back upnak rendben lenne, míg Walker kéne jobb oldalra vszeg kezdeni is...
6. Gallery ahogy ő is írja 0%,h visszajön. Helyét Loper vagy esetleg vmelyik fiatal veszi majd át...csak drukkolni tudunk sztem, mert jó FAra nem lesz geppa...
7. Bruce G szintén 0%...Boller elé, mellé elférne még egy QB...
8. Pryor érdekes kérdés...ha supp 5. kör lenne én nem bánnám. Ha nem is QBként, de WRként hasznos lehet...
Kérdés az lesz, hogy esetleges visszaigazolások után, némi keretformálás, szerződéskötögetés után maradhat-e pénz egy top OL FA-re.
Vegyünk egy olyan verziót, hogy Millert 7M közeli áron visszahozzuk, Aso,Huff távozik, Henderson a sittes story Walker a kora miatt olcsón marad, míg Cooper cut és Wimbley a tag helyett kap egy long term dealt ami szintén cap alatt helyet csinál...
Ezek után pedig FA piacról levadászik az öreg egy Logan Mankins-t vagy Justin Blalock-ot, esetleg egy Tyson Clabo-t...
Huff elengedése nagyon necces lépés lenne a secondary szempontjából, de ha ennek köszönhetően érkezik egy jó OL ember akkor el tudnám fogadni a dolgot...
Veldheer-Mankins-Wiz-Campbell-Walker már egy olyan fal mivel nyugodtan neki vághatnánk a szezonnak...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Fa
232
Hú de összefüggően tudott régen beszélni 😮Happy Birthday Al!!RolniÚgyúgy! 😊 Azért eléggé vicces, hogy pont ma van!
http://www.youtube.com/watch?v=6GPrJt4QGu8 Itt még milyen kis fiatalos, most meg már "csak" örökifjú! 😊TST
több mint 13 éve
Happy Birthday Al!!RolniÚgyúgy! 😊 Azért eléggé vicces, hogy pont ma van!
http://www.youtube.com/watch?v=6GPrJt4QGu8 Itt még milyen kis fiatalos, most meg már "csak" örökifjú! 😊
több mint 13 éve
bmg
2 681
Happy Birthday Al!!RolniJúlius 4? 😀 Ezt eddig nem is tudtam.
Mennyi most? 82?
több mint 13 éve
Happy Birthday Al!!
több mint 13 éve
Ezt tudom csak múltkor pont arról ment az agyalás, hogy az is beleszámít az évei közé...mindegy én remélem nem 😊Legutóbbi cikkben amit olvastam...footballsnewsnow cikk...Busht mint RFA-t emlegetik, szinte tényként...jó lenne ha így lenne, de nem értem, h írhat ilyet le, hiszen ahogy már beszéltük a normál szabályok szerint nem lenne az az új CBA meg kurvára nincs még meg...bowl.hu főoldalon ott a válasz 😊
Azért a DMC,Bush,Reece,Jones sztem liga szinten TOP5 backfield lenneRolni
Michael Bush, a Raiders 2. számú futója szinte bizonyosan RFA lest. Ennek oka az, hogy draftolása után 2007-ben első évét végig Non-Football Injury listán töltötte még Louisville-ben elszenvedett lábtörése után.Newman
több mint 13 éve
Legutóbbi cikkben amit olvastam...footballsnewsnow cikk...Busht mint RFA-t emlegetik, szinte tényként...jó lenne ha így lenne, de nem értem, h írhat ilyet le, hiszen ahogy már beszéltük a normál szabályok szerint nem lenne az az új CBA meg kurvára nincs még meg...bowl.hu főoldalon ott a válasz 😊
Azért a DMC,Bush,Reece,Jones sztem liga szinten TOP5 backfield lenneRolni
Michael Bush, a Raiders 2. számú futója szinte bizonyosan RFA lest. Ennek oka az, hogy draftolása után 2007-ben első évét végig Non-Football Injury listán töltötte még Louisville-ben elszenvedett lábtörése után.
több mint 13 éve
Legutóbbi cikkben amit olvastam...footballsnewsnow cikk...Busht mint RFA-t emlegetik, szinte tényként...jó lenne ha így lenne, de nem értem, h írhat ilyet le, hiszen ahogy már beszéltük a normál szabályok szerint nem lenne az az új CBA meg kurvára nincs még meg...Azért a DMC,Bush,Reece,Jones sztem liga szinten TOP5 backfield lenne
több mint 13 éve
Sapp lefikkantotta Huffot:Jaja
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82086dca/article/buyer-beware-sapp-warns-teams-about-freeagent-safety-huff?module=HP_headlines&utm_source=bleacherreport.com&utm_medium=referral
Szerintem ezt is olyan komolyan kell venni, mint mindent tőle az elmúlt 4 évben... Bár valami alapja talán lehet.Döme
több mint 13 éve
Sapp lefikkantotta Huffot:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82086dca/article/buyer-beware-sapp-warns-teams-about-freeagent-safety-huff?module=HP_headlines&utm_source=bleacherreport.com&utm_medium=referral
Szerintem ezt is olyan komolyan kell venni, mint mindent tőle az elmúlt 4 évben... Bár valami alapja talán lehet.
több mint 13 éve
#Raiders have 5 draft picks at NFL Rookie Symposium: Demarcus Van Dyke, Taiwan Jones, Chimdi Chekwa, David Ausberry, and Richard Gordon.
több mint 13 éve
Ha végre lesz CBA kiderül mi történik a FA playákkal...na utánna érdemes bármilyen sorrendekkel foglalkozni sztem...
több mint 13 éve
Azt hiszem, hogy az Ausberry draft is hasonló okból történt meg. Ha tényleg WR-nek szánják akkor már a méretéből adódóan is megvan benne a blokkolási potenciál.Jó lenne ha végre lenne CBA, mert az unatkozó újságírónál nincs rosszabb. Csak ez a 3 nap alatt volt vagy 6 elképzelés a Safety párra. Jó téma, de amíg nincs FA addig kár rágódni ezen. Csodálkozom, hogy ennyire erre a posztra lőtték be magukat a firkászok a lecsengő OL téma után. Nálam nagyobb kérdés lesz pl a CB sorrend.
több mint 13 éve
A fal sem volt az igazi, ráadásul nincs is igazi blokkoló TE a csapatban. Mivel Miller volt az egyik első számú elkapó, így ő nem maradhatott blokkolni, pedig ő abban is jó, Myers meg mindenben inkább átlagos, mint jó. Talán Robert Gordon ezért is jött az idei drafton, hogy ezt a problémát orvosolja.peterbadboneIgaz ez is, de nem látom magam előtt ahogy Gordon robbant mint blokkoló TE...legyen úgy, de nem látom
több mint 13 éve
A fal sem volt az igazi, ráadásul nincs is igazi blokkoló TE a csapatban. Mivel Miller volt az egyik első számú elkapó, így ő nem maradhatott blokkolni, pedig ő abban is jó, Myers meg mindenben inkább átlagos, mint jó. Talán Robert Gordon ezért is jött az idei drafton, hogy ezt a problémát orvosolja.
több mint 13 éve
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/formation-analysis-6ol-setsKellett is, mert kevés volt a fal...
Mi használtuk tavaly a legtöbbször 6 OL-es felállást, 124 alkalommal, ami azért elég sok. A liga többsége 1-2 %-ban használta, mi 12-ben. Mondjuk működött is mint látható.Döme
Talán idén már jobb lehet a helyzet, bár főleg ha sok fiatallal kezdünk lehet kell majd a 6OL felállás...
Veldheer-Loper\FA-Wiz-BC-Walker-Barksdale így Joe kapna játékidőt is, szokná is kicsit a dolgot, de BC mellett nem a kezdő RT posztal kellene kezdenie...
több mint 13 éve
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/formation-analysis-6ol-setsMi használtuk tavaly a legtöbbször 6 OL-es felállást, 124 alkalommal, ami azért elég sok. A liga többsége 1-2 %-ban használta, mi 12-ben. Mondjuk működött is mint látható.
több mint 13 éve
Kár lesz a Dzsimbóért...! 😊 http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2011/09000d5d82077b9d/Top-100-Nnamdi-Asomugha
több mint 13 éve
Kinti reakció a BSPN cikkre...Quote:
Here is Clayton’s reasoning: Davis was aggressive in re-signing eight players for contracts totaling $85.48 million.
Seymour - $15M
Routt - $10M
Wimbley - $11.312$
N.Miller - 480k - none guaranteed
Loper - $2.05M - 300k guaranteed
J.Henderson - $4M -
Eugene - $2M - none guaranteed
Cartwright - 800k - none guaranteed
Bennett - 890k - none guaranteed
That's 9 players, and the important number is the cap hit for 2011 not the total. That's $46.532M.
Quote:
If new cap rules exclude some $26 million in "dead" money for players whose contracts were voided to make them free agents this year that would help
I have no idea what he's talking about. If the contract is voided, there's no dead money. I highly doubt there was any guaranteed money due in a year that could contractually never happen, which means all the guaranteed amount has likely already been paid.
Quote:
Their payroll of $103.2 million isn't out of line, but the "dead" money issue could cause them problems if it isn't cleared up.
The payroll is close to the one i had calculated in that thread ( http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=448814&start=0 ) but i had included the tenders and the projected rookie salaries. Confused
There's also the fact the salary cap won't be $120M, it was $128M in 2009.
több mint 13 éve
Itt egy cikk a lehetséges salary cap 2011 kapcsán, ahol Al bátyó tervét szapulják kissé:http://sports.espn.go.com/nfl/columns/story?columnist=clayton_john&id=6699864
több mint 13 éve
Sztem minden GM+tulaj a saját játékosaira fog elsősorban koncentrálni. Nem nagyon lesz itt a piac megnyitásakor nagy vándorlás. Viszont egy-két nap után lesz akkora őrület, hogy csoda ha követni tudja majd az ember. Perszeazért gyorsan kell lépnie Al papának és visszaigazolni azokat akik nagyon fontosak. Sztem Miller és Bush nála is elsődleges lesz. Mind a ketten 1+3 körös tendert kaptak, nem fogja Al elengedni őket és egyiküktől sem lehetett hallani soha, hogy menni akarna. A kérdés, hogy az ügynökeik mennyire lesznek pofátlanok. Azért az is egy kis könnyebbség lesz, hogy nem kell egy első körös rookie ügynökével harcolni a milliókért.