Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 679 — Raiders fan
Ray Domingezt elvitte a Packers, pedig neki örültem volna még...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Még egy belső falember érkezett:

Ben Lamaak, C, Iowa State, 6-4 / 302peterbadbone
Itt 320-at írnak súllyra: http://www.cbssports.com/nfl/draft/players/1123448
C volt tavaly, de RT-t is játszott korábban, meg a szöveg alapján vszeg G-t is, de azt konkrétan nem említik...

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Még egy belső falember érkezett:

Ben Lamaak, C, Iowa State, 6-4 / 302

több mint 13 éve
Sterling HL: http://www.youtube.com/watch?v=j0mtPzoSLyM
Persze azért HL, hogy jó színben tüntesse fel, de nekem szimpatikus amit láttam...agresszív, jól nyúlt bele a passzokba...

200 feletti súllya miatt, illetve amiatt, hogy a mi mércénkhez képest lassú CB ideje van...draft előtt is FS-t írták 2. posztjának...majd kiderül mire jó...

Pelc egyetemen főleg G volt...előbb LG majd RG, de tavaly C poszton is játszott 1 meccset...
Parsons és Schelling ellenfele lehet egy back up posztért legjobb esetben...

több mint 13 éve
Lassan ébredezik Al is.

Megvan a 2. UDFA igazolás:

Alan Pelc, OG, North Carolina, 6-6 / 305peterbadbone
Camp body...jó esetben PS lehet belőle...illetve persze ha tényleg akkorát szopun a cap-el mint sokan mondják back up G\C is lehet 😊

több mint 13 éve
Lassan ébredezik Al is.

Megvan a 2. UDFA igazolás:

Alan Pelc, OG, North Carolina, 6-6 / 305

több mint 13 éve
Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.peterbadbone
Pedig Schefter szerint nagyon érdeklődtünk Devlin iránt...

Lassú voltam 😕BMG
Még Senior Bowl környékén is nézegettük, ha jól emlékszem és húztak nála egy erős Flacco párhuzamot, akit ugye Hue trenírozott...

Most már mindegy...

több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.peterbadbone
Pedig Schefter szerint nagyon érdeklődtünk Devlin iránt...

Lassú voltam 😕
több mint 13 éve
Hát varázsoljanak csak nyugodtan, mert Miller nélkül és egy-két tapasztalt harcos nélkül felálló OL mögött JC és az egész O# napjai meg vannak számlálva.

Állítólag Devlin-nél próbálkoztunk a Colts-al egyetemben, de mégis a Floridai környezet mellett döntött. Egy próbát megért volna.peterbadbone
Miller és egy épkézláb OL nélkül semmi esélyünk...

Devlin gondolom Henne mögül előbb tud kilépni szerinte mint JC mögül...Manningről ne is beszéljünk...

több mint 13 éve
Hát varázsoljanak csak nyugodtan, mert Miller nélkül és egy-két tapasztalt harcos nélkül felálló OL mögött JC és az egész O# napjai meg vannak számlálva.

Állítólag Devlin-nél próbálkoztunk a Colts-al egyetemben, de mégis a Floridai környezet mellett döntött. Egy próbát megért volna.

több mint 13 éve
Amúgy nagyjából minden értelmes UDFA kiment már sztem...

Mondjuk ha Miller és a FA szekció nagyrészét visszaigazolják pont leszarom mennyire inaktívak voltunk UDFA sessin alatt 😊

Mekkora Cap varázslás mehet éppen 😀

több mint 13 éve
Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.

több mint 13 éve
Úgy látszik mennyiséggel próbáljuk pótolni Asot.
Lesz olyan rotáció CB poszton!
több mint 13 éve
Oakland-i srác, megérdemel egy esélyt.

több mint 13 éve
Felébredt az öreg...és persze CB vel nyitunk 😀

CB Sterling Moore 5-10 204

Strengths: Excellent athlete. Very humble Oakland upbringing. Good character. 2 INT's and 11 defended passes in 2010. Shown capability to blitz the edge as well.

Weaknesses: Inexperienced. Has had numerous nagging little injuries. Kept out of 5 games in 2010 because of recurring knee problems.

Ki hitte volna, hogy remek atléta 😊
Ez kb tényleg csak viccnek jó...van rosteren már annyi fiatal CB mint a szemét erre hozunk még1et...

több mint 13 éve
Én ezt az oldalt követem az UDFA-k miatt:

http://www.nflroughdraft.com/node/145

Ezek szerint Al tényleg szarik az egészre, vagy lehet csak elszunyókált az öreg. 😀peterbadbone
Senki nem meri felébreszteni a nagyurat...hm ilyen mintha lett volna már a történelem során 😀

több mint 13 éve
Én ezt az oldalt követem az UDFA-k miatt:

http://www.nflroughdraft.com/node/145

Ezek szerint Al tényleg szarik az egészre, vagy lehet csak elszunyókált az öreg. 😀

több mint 13 éve
Talán még épp meglévő UDFAkközül őket szvesen látnám:

Silva, Mana S
Hurd, Zachary OL
Johnson, Carl OL
Tarrant, Jerrard FS
Bair, Brandon DE

több mint 13 éve
Lehetnek itt még érdekességek.
Al láthatóan leszarja az UDFA paicot, pedig minden csapatnál van már legalább egy ember onnan.BMG
Remélem azért, mert már lázasan egyeztetünk Millerrel és a többi FAnkkal...

Ha az öreg besértődött az új CBAn és direkt nem mozdul meg akkor szívás van 😕

több mint 13 éve
Lehetnek itt még érdekességek.
Al láthatóan leszarja az UDFA paicot, pedig minden csapatnál van már legalább egy ember onnan.
több mint 13 éve
A Yahoo kigyűjtötte, hogy kik az UFA-k a csapatnál és ki az aki maradhat és mehet a csapattól!

OAKLAND RAIDERS: CB Nnamdi Asomugha, OL Khalif Barnes, LB Ricky Brown, LB Jon Condo, QB Charlie Frye, OL Robert Gallery, QB Bruce Gradkowski OL Mario Henderson, WR Johnnie Lee Higgins, LB Thomas Howard, S Michael Huff, TE Zach Miller, LB Jarvis Moss, QB J.T. O’Sullivan, OL Samson Satele, OL Langston Walker, LB Sam Williams

Valószínűleg marad: Condo, Brown, Williams.
Valószínűleg megy: Asomugha, Barnes, Gallery, Gradkowski, O’Sullivan, Satele, Higgins.
Talán marad, talán megy: Frye, Henderson, Howard, Huff, Miller, Moss, Walker.Bruce
Én Millert és Mosst a vszeg marad sapiba tenném és Walker ill Frye ha nem vonul vissza sztem szintén nálunk marad...Henderson és Howard tényleg 50-50...
A vszeg megy csapatból Satele megtartása nem lenne rossz, a többi vszeg tényleg megy és Huff is ide sorolható sztem...

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
A Yahoo kigyűjtötte, hogy kik az UFA-k a csapatnál és ki az aki maradhat és mehet a csapattól!

OAKLAND RAIDERS: CB Nnamdi Asomugha, OL Khalif Barnes, LB Ricky Brown, LB Jon Condo, QB Charlie Frye, OL Robert Gallery, QB Bruce Gradkowski OL Mario Henderson, WR Johnnie Lee Higgins, LB Thomas Howard, S Michael Huff, TE Zach Miller, LB Jarvis Moss, QB J.T. O’Sullivan, OL Samson Satele, OL Langston Walker, LB Sam Williams

Valószínűleg marad: Condo, Brown, Williams.
Valószínűleg megy: Asomugha, Barnes, Gallery, Gradkowski, O’Sullivan, Satele, Higgins.
Talán marad, talán megy: Frye, Henderson, Howard, Huff, Miller, Moss, Walker.
több mint 13 éve
UFA-k közül Walker, Satele, Frye, Brown, Howard, Miller, Condo szerződésekre számítok.
Huffal és Asoval az a baj, hogy ha tervbe lennének véve, akkor Eugene és Routt nem kapott volna olyan pénzeket.
Gallery-ra szerintem nem fogunk igényt tartani, ahogy (sajnos) Gradkowskira sem.
Kiváncsi leszek kiket hozunk UDFA-ról, és az újonc szerződésekre is...
több mint 13 éve
RIP

Na sracok...indul az amokfutas...Miller a legfontosabb es az OL

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Hiányozni is fog Aso, meg nem is. Ez a rengeteg pénz amiért a szakértők szerint maradna (16-18 millió) az nagyon sok és mivel egy két szerződés amúgy is el van szállva, nem fér bele, ha csak drasztikus változások nem lesznek a szerződésekkel.

Egyébként azzal is egyetértek nagyjából, hogy azért ő csak egy corner, aki a pálya legszélén játszik és nem biztos hogy ér ennyit.
Bár azzal sem vitatkozom, hogy a futás ellen is maximálisan használható Aso, így egy "szimpla" cb-nél azért jóval többet ér.

Kíváncsi leszek, hogy visszahozzuk e avagy valóban leteszünk róla és a többi lyuk betömésével foglalkozunk.