Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Schefter szerint érdeklődtök Cedric Benson iránt. Ahhoz képest, hogy Cinciben szerettük volna nagyon Bush-t....visszanyal a fagyi 😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Raiders | Shawntae Spencer fitting in

Oakland Raiders CB Shawntae Spencer showed quickness and awareness during his first organized team activities (OTAs) and minicamp with the team.

Raiders | Matt Shaughnessy praised by teammate

Oakland Raiders DL Matt Shaughnessy was called the best run-stopping defensive end in the NFL by teammate DL Richard Seymour.

Raiders | Richard Seymour slimmed down

Oakland Raiders DL Richard Seymour was noticeably slimmed down during organized team activities (OTAs) and minicamp, and he might see time at defensive end in the new 3-4 defensive scheme as a result.

Raiders | Stefen Wisniewski slowly making way back

Oakland Raiders OG Alex Parsons filled in admirably during organized team activities (OTAs) and minicamp while C Stefen Wisniewski (shoulder) took it easy with his surgically repaired shoulder.

Raiders | Tony Bergstrom pushing Cooper Carlisle

Oakland Raiders OG Cooper Carlisle is considered the starter at left guard, but rookie OG Tony Bergstrom is expected to challenge for the starting job in training camp.

Raiders | Darrius Heyward-Bey looks like legit No. 1 WR

Oakland Raiders WR Darrius Heyward-Bey performed well during organized team activities (OTAs) and minicamp, and he looked like a legitimate No. 1 wide receiver.

Raiders | Khalif Barnes expected to enter camp as starter

Oakland Raiders OT Khalif Barnes has been holding OT Joseph Barksdale off during offseason workouts for the starting right tackle job and is expected to enter camp as the starter.

Raiders | Brandon Myers believed to have edge for TE job

Oakland Raiders QB Carson Palmer said TE Brandon Myers appears to be the favorite for the starting tight end job this season.

Raiders | GM believes Rolando McClain will play in 2012

Oakland Raiders general manager Reggie McKenzie said he is comfortable with LB Rolando McClain's legal situation and believes he will play in 2012.

Raiders | Coaching staff impressed with Carson Palmer

Oakland Raiders head coach Dennis Allen said he couldn't be anymore pleased with QB Carson Palmer after seeing him perform during offseason workouts. "He's been an outstanding leader," Allen said. "He's taken to the new system, has a good command of what we're asking him to do. He's coaching the young guys. You couldn't ask for anything better than what we're getting out of Carson right now."
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
http://blog.sfgate.com/raiders/2012/06/13/huff-looking-forward-to-real-defense-without-davis-getting-involved/

Érdekes nyilatkozat Huff-tól.

Eddigi is tudtuk, sejtettük, h Al beleszólt a Dbe keményen, ezt most ő is megerősíti. Páran nehezményezik, h miért kellett Al-t belekavarni, tőle kapta a hatalmas lóvét Huff...én nem éreztem sértőnek a nyilatkozatot...
Én nagyon várom már ezt az új védelmet!
Én hiszem, h nagy meglepetés lesz ez sok ember számára. Az eddigi kiszámítható, ötlettelen, játékosainkat nagyon nehéz helyzetbe hozó D helyett végre lehet egy modern, kreatív, játékosokat helyzetbe hozó, erősségeiket kiaknázó védelmünk.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Seymour 10 fontot fogyott az offseasonban eddig. Biztos már lassul az öreg, aztán le kell adni a súlyt, hogy ne tűnjön fel. Engem nem zavar, csak ne gyengüljön! 😊

Shaughnessy visszatért az edzésbe és állítása szerint teljesen jól van, azt nyilatkozta, hogy ha most vasárnap kezdődne a szezon, akkor játszana! 😊 És akkor még egy kis Seymour. Azt mondta Sey Shaughnessyről, hogy véleménye szerint a legjobb DE futás ellen az NFL-ben. (ő már csak tudja) 😊

Denarius Moore megsérült az egyik edzésen, mégpedig a combhajlító izmán, sajnos most pár hetet ki kell hagynia, de elvileg a mini-camp-re meggyógyulhat.

Louis Murphy viszont pont egy ilyen sérülésből gyógyult fel, így már részt vett az OTA-kon.Bruce
Seymour sztem rendben lesz...nagyon mondja mindig a smart, disciplined dolgot. Neki ebben vezérnek kéne lenni!
Shaggy visszatérése nagy lökést adhat a DLnek...
Moore, Wiz, Mitchell, Tonga elvileg mind "kész" lesz TC-re...

Murphy visszatért és már le is nyilatkozta, h tudja mennyire virítania kell...nem lesz könnyű helyzetben Murphy ugyanis nagyon mély lett a WR corp. és ő aránylag sokat keres idén a 3. 4. 5. helyér küzdők között...
Calhon .465
Criner még nincs deal, de olcsó rookie deal lesz
Ford .490
McGee future contracton van
Murphy 1.26
Streater UDFA dealen
Mayo UDFA dealen
Ráadásul Moore megüresedett helyére sem Murphy-t léptették fel, hanem Rod Streater dolgozott az első csapattal. Ez amiatt is lehet, mert a srác esetleg jobban tudja hozni Moore szerepét, de végülis mindegy. A lényeg, hogy a tutinak tűnő kezdő páros DHB-Moore lesz. Ford tuti marad ezért a pénzért mint returner és slot WR. Criner most lett draftolva az új vezetés által tuti marad. Streater eddig annyira jól teljesít, h 1st team snapeket kap, így sanszos, h marad. Ez 5 WR már és ha viszünk is 6db-ot oda is van még Murphy mellett Clahon, McGee, Mayo sokkal olcsóbban. Persze ha sérülés jön addig még változhat a dolog, de ha nem virít TCben könnyen utcán találhatja magát...Mondjuk a rutinja (többihez képest) miatt lehet ő marad, ha beférünk a cap alá így is és a McGee-Mayo duo megy mondjuk PSbe...

Pár évvel ezelőtt egy normális WRünk sem volt, most meg akad pár használható darab szerencsére...persze majd pre meccseken és a szezonban derül ki a valóság, de eddig bíztató a helyzet.

több mint 13 éve
Seymour 10 fontot fogyott az offseasonban eddig. Biztos már lassul az öreg, aztán le kell adni a súlyt, hogy ne tűnjön fel. Engem nem zavar, csak ne gyengüljön! 😊

Shaughnessy visszatért az edzésbe és állítása szerint teljesen jól van, azt nyilatkozta, hogy ha most vasárnap kezdődne a szezon, akkor játszana! 😊 És akkor még egy kis Seymour. Azt mondta Sey Shaughnessyről, hogy véleménye szerint a legjobb DE futás ellen az NFL-ben. (ő már csak tudja) 😊

Denarius Moore megsérült az egyik edzésen, mégpedig a combhajlító izmán, sajnos most pár hetet ki kell hagynia, de elvileg a mini-camp-re meggyógyulhat.

Louis Murphy viszont pont egy ilyen sérülésből gyógyult fel, így már részt vett az OTA-kon.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Burris is aláírta a 4 éves szerződését.

85-öt kidobta a Pats, lesz Palmer --> 85 passz akár a TC-ben sztetek? Houshmandzadeh-t tavaly idehozták neki lehet 85-ért is szól egy szót?peterbadbone
Szerintem ahhoz Palmernek nem sok köze volt.
Meg amúgy is van már 85-ösünk, aki egyre jobb.
több mint 13 éve

85-öt kidobta a Pats, lesz Palmer --> 85 passz akár a TC-ben sztetek? Houshmandzadeh-t tavaly idehozták neki lehet 85-ért is szól egy szót?peterbadbone
Palmer to 85 lesz év közben is...DHB a mi 85-ünk 😊

Óccsó szinkó ide nem hiszem h jön. Bár megvan a Palmer kapcsolat, de már nincs Hue és WCO szerű O lesz...
Ráadásul elég mély most a WR corp, persze lehet azért elférne még az öreg, ha megrázza magát, de nem látom most a move-ot...

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

85-öt kidobta a Pats, lesz Palmer --> 85 passz akár a TC-ben sztetek? Houshmandzadeh-t tavaly idehozták neki lehet 85-ért is szól egy szót?

több mint 13 éve
Raiders signed fifth-round DE Jack Crawford, sixth-round DT Christo Bilukidi, and seventh-round LB Nathan Stupar to four-year contracts.
Born in London, Crawford was a three-year starter at Penn State. On a deep defensive line, he'll likely begin his career as a special teamer. Born in Angola with time in France and Brazil, the raw Bilukidi established a Georgia State record with 10 sacks in two years. Stupar, Crawford's teammate with the Nittany Lions, has a shot at a roster spot in a shallow linebacking corps.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Wiz az egész tavalyi szezont sérüléssel játszotta végig, ugyanis a vállizületében volt valami szakadásszerűség. Na már most, ha idénre egészséges lesz, akkor még jobb teljesítményt mutathat, valamint azt is írják, hogy elég jól érzi magát a ZBS-ben is. Remélem fajin lesz C poszton! 😊Bruce
Én speciel miatta sosem izgultam, hogy fajin lesz-e.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Wiz az egész tavalyi szezont sérüléssel játszotta végig, ugyanis a vállizületében volt valami szakadásszerűség. Na már most, ha idénre egészséges lesz, akkor még jobb teljesítményt mutathat, valamint azt is írják, hogy elég jól érzi magát a ZBS-ben is. Remélem fajin lesz C poszton! 😊
több mint 13 éve
Desmond Bryant is aláírt!

http://www.csnbayarea.com/football-oakland-raiders/raiders-talk/Raiders-clarify-Palmer-trade-specifics-m?blockID=720582&feedID=7638
elvileg már tuti, h 2013-as 2. kört adunk majd Bengalsnak...ez is jó hír (relatíve 😊)

A múltkori (NFL.com-os) DHB love után itt egy kis Moore love:
http://www.nationalfootballpost.com/Dont-forget-about-Raiders-WR-Denarius-Moore.html

több mint 13 éve
na ez jo hir!

több mint 13 éve
Ez király hír! LIKE 😀
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
"Oakland Raiders fullback Marcel Reece has signed his exclusive-rights tender."

Just Win Baby!
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
PFF cikke Tyvon Branch-ről:

http://www.profootballfocus.com/blog/2012/06/04/secret-superstar-tyvon-branch-ss-oakland-raiders/

built for this shit

több mint 13 éve
DHB saga:

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2012/05/31/SP6K1OQ83C.DTL&feed=rss.raiders

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Kicsit off leszek:
Mi a vélemény Aso tud szerelni vagy sose tudott és nálunk sem lett bénább?Janek
Jól helyezkedik futáshoz is és keményen ütközik. De sajnos elrontja néha.
A Raidersben 2010ben 31ből 8at rontott, ami negyedik legrosszabb volt az idényben (%ban). ("Első" Asante Samuel lett 39/19el).ulpianus
Köszönöm

szóval tud csak nem elég hatékonyan

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 929 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit off leszek:
A Raidersben 2010ben 31ből 8at rontott, ami negyedik legrosszabb volt az idényben (%ban). ("Első" Asante Samuel lett 39/19el).ulpianus
Most már azt hiszem mindent értünk ami 0 2011-s idényünk D részlegét illeti 😂 kiderül nem is JC a hibás csak a srácok vettek fel rossz szemüveget vagy megittak minden meccs előtt néhány kupica pálinkát és kettős látásuk volt 😛
több mint 13 éve
Kicsit off leszek:
A Raidersben 2010ben 31ből 8at rontott, ami negyedik legrosszabb volt az idényben (%ban). ("Első" Asante Samuel lett 39/19el).

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Kicsit off leszek:
Mi a vélemény Aso tud szerelni vagy sose tudott és nálunk sem lett bénább?

több mint 13 éve
Raiders' Dennis Allen has lots of problems to fixulpianus
Alapvetően minden igaz benne...ha egyszerre minden rossz "bejön" akkor lesz a D tavalyi szintű...minden más esetben javulás várható.

Mi az amikor minden rossz bejön?:
1.CB párosunk sérült kiöregedett emberek módjára mozog, teljesít...
2.McClain szezon közben, előtt eltiltást kap a komisszártól vagy a tárgyaláson (börtönt azonnali letöltéssel), esetleg egyik sem viszont nem javul a teljesítménye...
3.Seymour és TK kiöregedés jeleit mutatják és nem hatékonyak...
4.3-4 lookot erőltetünk amikor nincs hozzá ember...

Meglátásom:
1. Bartell sérülés előtt jó kezdő CB volt. Sérüléséből 100%-osan visszatért, így nem látom miért ne tudna jó szinten teljesíteni. Spencer esetében több a kérdőjel számomra is, de továbbra is azt gondolom, h a tavalyi CB#2 mizériához képest CJ,rookie,Lito javulást hoz.

2. Elvileg ősszel lehet az új tárgyalás. Komisszár előre nem hiszem, h elkaszálja...Október magasságában szezon közben nem hiszem, h csak úgy hirtelen leültetik...Ha kap letöltendőt ősszel sztem offseasonban kell leülnie...Rendes séma mellett fejlődés sztem várható, persze ez támadható pont...

3. Sey és TK tavaly is eléggé pörgött pass rush terén. Ez nem hinném, h változik. Több fegyelem kell futás ellen és büntik elkerüléséhez. Elvileg a fegyelem az új csapat alapja, így várható a javulás...persze kérdés tudnak-e váltani ennyi idősen, de pl. Sey Patsban így működött...

4. Nem hiszem, h egy D minded HC fog úgy 3-4 lookot erőltetni, ha nincs ember hozzá...nem mint base D, de mint bizonyos helyzetekben használható felállás sztem működhet a mostani emberekkel is...

több mint 13 éve
Raiders' Dennis Allen has lots of problems to fix

több mint 13 éve
Pryor nem cicózik, QB lesz, akárki meglássa:
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2012/05/27/SP961OO8GI.DTL&feed=rss.raiders

több mint 13 éve
Köszi, akkor csak töltelékárunak jött. Egy próbát megér, hátha közben kiforrotta magát 😀