Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Jason Campbell wrote:Hát igen, ez az ami JaMarcusszal soha nem tudott megvalósulni: az ún. kezdő QB az ún. elkapóival együtt gyakorol magánszorgalomból. Nagy évet várok a Murphy-DHB-Schilens-Ford kvartettől.
Just a few pics to let our fans know the raiders are putting in work also. No need to be specific, we are getting alot of guys together soon
http://yfrog.com/user/Jcampbell8/photos
Rolni
több mint 13 éve
Mi is üdvözöljük és várjuk vissza 😊Bruce+1
Más:
Jason Campbell wrote:
Just a few pics to let our fans know the raiders are putting in work also. No need to be specific, we are getting alot of guys together soon
http://yfrog.com/user/Jcampbell8/photos
Megint más:
http://www.footballnewsnow.com/2011/raiders-hope-stefen-wisniewski-and-bruce-campbell-will-start/
A cikk írója szerint Bruce Campbell LG poszton kerül majd bevetésre. Nem tudom, honnan szedte, mert a cikkbe bevágott Hue interjú részletben ez nem hangzik el, de lehet az egészben benne volt esetleg...
Az mindenesetre benne van, hogy reméli Wiz is és BC is kezdeni tud day 1-on, de nem biztos...
A BC LG poszton szereplése annyiból érdekes, hogy hol fog Loper játszani akkor? RG posztra tavaly szezon közben nem raktuk át a vergődő Cooper helyére, erre most mégis elraknánk az LG posztról??
Vagy egy jól fizetett LG back up lesz? Vagy előre le van egyeztetve az öreggel, hogy BC csak kb szezon 2. felére lesz kezdő közelben és addig Loper az LG??
Veldheer mellé jobban örülnék egy veterán LGnek, hogy csak a saját dolgára kelljen figyelnie...ha BC nincs kész és Jared neki kell, hogy segítsen akkor mehet a szezon a levesbe...
Hosszútávon persze papíron kurva jól nézhetne ki egy Veldheer-Campbell bal oldal Wisniewski mellett...
Ha tényleg LG lesz majd BC és tegyük fel day 1 starter akkor ki lesz az RG...az öreg és gyenge Cooper? Az a Loper aki talán LG poszton vállalható lenne, de RGben nem láttuk eddig és tavaly év özben nem tudta Coopert kiszorítani? Vagy esetleg Barksdale sikeres RT kezdése esetébe az a Walker akit szerintem muszály lenne visszaigazolni? Vagy az esetleges FA RG?
Sok még a kérdőjel ebben a falban...
Veldheer-Campbell-Wisniewski-Walker-Barksdale ??? A felsorolt verziók közül persze az lenne a legjobb ha ez a fal tudna ténylegesen jól működni, így már csak az RG posztot kellene a jövőben rendezni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Mi is üdvözöljük és várjuk vissza 😊
több mint 13 éve
Raider89 üdvözöl minden Tölgyföldi drukkert (a többit nem 😀 ), mert mostanában nincs, meg valószínű, hogy nem is lesz gépközelbe!Tiszteletre méltó Raider89 hellyel közzel meg van elégedve a draftal! Jómagam is osztom az úrfi véleményét! 😀
több mint 13 éve
A tavalyi draft class valóban jónak ígérkezik, reméljük, hogy a fejlődésük folyamatos lesz idén is.Az újak mezszámai:
61 Wisniewski
38 Van Dyke
72 Barksdale
35 Chekwa - Remélhetőleg nagyobbat alakít, mint aki előtte viselte.
36 Jones
17 Moore
82 Gordon
86 Ausberry
több mint 13 éve
Most olvason Jerry McDonald féle chat-et. Van benne pár érdekes kérdés és válasz is.Hat igen Jerry azert kepben van...D tenyleg nem sokat fog valtozni...
Többek között:
- Aso visszaigazolására 0 esélyt lát, sőt, szerinte a Texans már meg is írta a csekket, csak várja, hogy elinduljon a FA piac!
- Szerinte Eugen lesz FS, amíg Brown ki nem szorítja, Branch és Mitchell a SS.
- Azt is megerősíti, hogy Goethel lehet a kezdő WLB, Groves backup.
- Nem tudja, h Walker visszavonul-e, de benne van a pakliban.
- Volt kérdés az LB depth-ről, meg Herlich-ről, azt válaszolta, hogy ő nem elég gyors a Raiders-hez. Én azért középen adnék neki lehetőséget.
Kedvenc válaszom:
- New regime here won't have a dramatically different playbook and philosophy. Offense was Hue's last year. Defense is run with Al's guidelines.peterbadbone
Eugene kicsit megilyeszt, de Stevie sztem hamar kitolja...azert az a tavalyi draft all-time great lesz ha Stevie szolid kezdo FS lesz es McFadden vagy Ware jo nickel
több mint 13 éve
Carolinai és leginkábba azért ezt a két csapatot jelölte meg mert Los Angelesi...RolniŐ volt a gyanúsabb. 😀 Azt tudtam, elvágyódik és h "helyi" srác, de a Giants-es meg az USC-re járt, szóval ő azért merült fel nálam. Amúgy bírom az arcot. Keményen játszik és jó WR, nem lennék szomorú, ha jönne, de igencsak meg kell gondolni, hogy mit áldozunk be érte.
több mint 13 éve
Most olvason Jerry McDonald féle chat-et. Van benne pár érdekes kérdés és válasz is. Többek között:
- Aso visszaigazolására 0 esélyt lát, sőt, szerinte a Texans már meg is írta a csekket, csak várja, hogy elinduljon a FA piac!
- Szerinte Eugen lesz FS, amíg Brown ki nem szorítja, Branch és Mitchell a SS.
- Azt is megerősíti, hogy Goethel lehet a kezdő WLB, Groves backup.
- Nem tudja, h Walker visszavonul-e, de benne van a pakliban.
- Volt kérdés az LB depth-ről, meg Herlich-ről, azt válaszolta, hogy ő nem elég gyors a Raiders-hez. Én azért középen adnék neki lehetőséget.
Kedvenc válaszom:
- New regime here won't have a dramatically different playbook and philosophy. Offense was Hue's last year. Defense is run with Al's guidelines.
több mint 13 éve
Carolinai és leginkábba azért ezt a két csapatot jelölte meg mert Los Angelesi...
több mint 13 éve
bmg
2 681
Az viszont előrelépés, hogy valaki ide akar kerülni, az elmúlt években ez nem volt divat...
több mint 13 éve
Melyik Stevie Smith? A Carolinai vagy a Giants-es?Igazából mind a 2 beférne a csapatba, de sokat tényleg nem lenne érdemes áldozni rájuk. Főleg úgy, hogy már nincs meg a köv évi 2. körös pick!
több mint 13 éve
Szerintetek, ha visszaigazoljuk Walker-t és Baksdale nem tudja lenyomni TC-ben, akkor van esély arra, hogy hasonló módon fejlesztenénk mint tavaly Veldheer-t, azaz egyfajta rotációban nyomnák, míg Joseph el nem éri a kezdő szintet?peterbadboneSimán, bár lehet, hogy az Cable metódus volt és már tiltott 😊
Olvastátok, hogy Stevie Smith Oaklandba vagy San Diegoba szeretné tradeltetni magát?
Hát nem adnék sokat érte...
több mint 13 éve
Szerintetek, ha visszaigazoljuk Walker-t és Baksdale nem tudja lenyomni TC-ben, akkor van esély arra, hogy hasonló módon fejlesztenénk mint tavaly Veldheer-t, azaz egyfajta rotációban nyomnák, míg Joseph el nem éri a kezdő szintet?
több mint 13 éve
Bocsánat a pongyola megfogalmazásért Döme 😐 😀 😀
több mint 13 éve
Az LSU-n ő tartja a rekordot split jerk-ben (ez a súlyemelésben a lökés műfaja) 425 fonttal (193kg)BruceAzért nem egészen, a split jerk az csak a lökés befejező része (ez az ollózás magyarul), maga a lökés angolul clean and jerk. Csak a miheztartás végett. 😀
Mindenesetre a 193 az tényleg igen jó, a 300 fölötti guggolás szintén elég kemény. Csak mindez a pályán technika nélkül lófaszt nem ér, úgyhogy remélem fel lesz fejlesztve.
több mint 13 éve
Barksdale-ről olvastam most és azt írják hogy nagyon erős és állat az edzőteremben. Az LSU-n ő tartja a rekordot split jerk-ben (ez a súlyemelésben a lökés műfaja) 425 fonttal (193kg) és squat-ban ( súllyal guggolás) 704 fonttal (319kg)Technika résznél azt olvastam, hogy nem natural knee bender, az inkonzisztens játkonál én inkább immature magatartást olvastam...modjuk JMR óta alaposan megnézzük, h mindenki dolgozni szerető legyen, így annyira nem izgulok, illetve Steve Wiz lezúzza, ha linkeskedik...
Az a baj vele, hogy a technikája nem túl jó (de erre ott van az edző, hogy javítson rajta)
Valamint hogy kicsit inkonzisztens (ez mondjuk nehezen fejleszthető) a játéka.
De ha sikerülne ezeket helyrehozni, akkor elég jó kis játékos lenne hosszútávon, mert az erő megvan.Bruce
De Satele esélytelen G poszton, főleg power falban. Oda azé kell bika, az meg benne nincs meg, ezért jobb C-nek, ha Wiz-ben van bika, akkor sztem esélyesebb, hogy ő lesz G-ként kipróbálva, mintsem Satele!Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Wiz C lesz...amit amúgy támogatok is hosszútávon...
Veldheer - Wisniewski - Satele - Campbell - Barksdale (ez ha bejönne, kb 5 évig kemény fal lenne)
De persze ennyi újonccal nem eszik ilyen forrón a kását, tehát kell Loper, Walker és még egy rutinos emberke, aztán majd meglátjuk!
De ez a fenti névsor így elég zorall lenne tényleg ha jók lennének 😊 Jajj már megint bizakodok... 😀Bruce
Ha már nekiálltál bizakodni, reménykedni csatlakozom...
Képzeljük csak el milyen OL lenne itt 2012-re, ha
[list=*]
Az kb 10évnyi jó falat jelentene...
több mint 13 éve
Elég jó értékelés videókkal...http://www.raidersblog.com/2011/05/draft-review-and-analysis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Raiders-Blog+%28Raiders+Blog%29
több mint 13 éve
Barksdale-ről olvastam most és azt írják hogy nagyon erős és állat az edzőteremben. Az LSU-n ő tartja a rekordot split jerk-ben (ez a súlyemelésben a lökés műfaja) 425 fonttal (193kg) és squat-ban ( súllyal guggolás) 704 fonttal (319kg)Az a baj vele, hogy a technikája nem túl jó (de erre ott van az edző, hogy javítson rajta)
Valamint hogy kicsit inkonzisztens (ez mondjuk nehezen fejleszthető) a játéka.
De ha sikerülne ezeket helyrehozni, akkor elég jó kis játékos lenne hosszútávon, mert az erő megvan.
több mint 13 éve
De Satele esélytelen G poszton, főleg power falban. Oda azé kell bika, az meg benne nincs meg, ezért jobb C-nek, ha Wiz-ben van bika, akkor sztem esélyesebb, hogy ő lesz G-ként kipróbálva, mintsem Satele!Veldheer - Wisniewski - Satele - Campbell - Barksdale (ez ha bejönne, kb 5 évig kemény fal lenne)
De persze ennyi újonccal nem eszik ilyen forrón a kását, tehát kell Loper, Walker és még egy rutinos emberke, aztán majd meglátjuk!
De ez a fenti névsor így elég zorall lenne tényleg ha jók lennének 😊 Jajj már megint bizakodok... 😀
több mint 13 éve
Szerintem is esélytelen Gallo...de a 8 meccseivel az állandóságot amúgy se segítette...Jaja! Énis azt akartam írni, hogy szerintetek mennyi ráció van abban, hogy a Galéria visszajön (persze földönragadt fizuval)?TSTSzerintem semmi, felégette a hidakat.
Bár mi akit nagyon akarunk megtartunk, de őt szerintem nem is lenne érdemes, tekintve azt hogy mostanában szezononként 8 meccset tud lejátszani...
Szerintem Wist érdemesebb volna az ő helyén kipróbálni (bár Loper sem volt rossz tavaly), és akkor maradhatna Satele center.Döme
Sztem Wiz tényleg C lesz és inkább Satele fog kűzdeni Loperrel az egyik G posztért...azért mondom, hogy egyik posztért, mert BC nem biztos jó lenne RGben a rookie RT mellett...
Walker és Satele viszzatér és sztem Hendo is lehet visszajön LT back upnak...rajtuk kívül nem hiszem, hogy igazán jó FA OL jönne...
Barksdale és BC lesz sztem a szűk keresztmetszet...
4 variációt tartok elképzelhetőnek:
1, BC és Joe sincs kezdő állapotban az elején
Veldheer-Loper-Wiz-Satele-Walker
2, Joe tud kezdeni
Veldheer-Loper\Satele-Wiz-Walker\Satele-Barksdale
3, BC tud kezdeni
Veldheer-Loper\Satele-Wiz-Campbell-Walker
4, Mindketten készen állnak
Veldheer-Loper\Walker\Satele-Wiz-Campbell-Barksdale
több mint 13 éve
Jaja! Énis azt akartam írni, hogy szerintetek mennyi ráció van abban, hogy a Galéria visszajön (persze földönragadt fizuval)?TSTSzerintem semmi, felégette a hidakat.
Bár mi akit nagyon akarunk megtartunk, de őt szerintem nem is lenne érdemes, tekintve azt hogy mostanában szezononként 8 meccset tud lejátszani...
Szerintem Wist érdemesebb volna az ő helyén kipróbálni (bár Loper sem volt rossz tavaly), és akkor maradhatna Satele center.
több mint 13 éve
Jaja! Énis azt akartam írni, hogy szerintetek mennyi ráció van abban, hogy a Galéria visszajön (persze földönragadt fizuval)?
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek tényleg a falra, hogy hogy fog felállni, mert azért tényleg sok az új arc a falban és a két állandó tag (Veldheer és Satele) közül is az utóbbit valszeg más poszton fogjuk látni. Bár azt nem tudom elképzelni, hogy Satele G-ként megállná a helyét. Szóval ha mondhatjuk akkor csak Veldheer a tuti az LT poszton.
Nagyon bízok benne, hogy B. Campbell már mutat valami figyelemreméltót, mert az ereje meg van hozzá és a technikája is sokat fejlődhetett az utóbbi időben, szóval várom már hogy mit tesz le az asztalra.
Satele ugye kérdőjel teljesen!
Wiz remélem tényleg olyan jó és hosszú időre megoldja a C posztot! De egyelőre még nem annyira hiszek benne, mert hát újonc és semmit se láttam még belőle!
Ugyanez igaz Barksdale-re, akit a hírek szerint a jobb oldalon fognak alkalmazni G vagy T poszton. Ha olyasmi utat futna be a jobb oldalon T-ként mint tavaly Veldheer akkor azért nem járnánk rosszul.
És akkor már tényleg csak egy rutinos G kellene a falba, aki kicsit összerántja a falat. Én nagyon örülnék ha Gallery-t visszahoznánk, mert akkor lényegében csak a fal jobb oldalát kellene bántani.
több mint 13 éve
Egy gondolat. AFC Wesztőhely.Agreed 100%
Szóval fontos lesz pedig az OL 2011ben Oaklandben. Mert ha megnézzük, a másik 3 csapat erősítette a front sevenjét (reményeik szerint).
A Dolts F7 eddig sem volt homokból, egy DE kellett, első körben hozták (a sztem nagyon jó) DE-t Corey Liuget személyében. Mouton is F7, de őt nem garantálom, hogy erősítés.
A Donkeys hozta Von Millert ,akiről az terjedt el, hogy 4-3ban kevésbé jó lesz. Ajánlom a Senior Bowlt a témában, ott nem is lehet 3-4et játszani, blitz szigorúság van, ami neki nem kedvez, és rossz is ..... jaaa nem, baromi jó volt. Ha DT-t nem igazolnak, akkor itt lehet keresni valamit a Raiders jó futóival. Bár mint egy képregényben: Doom visszatér! És passzolni ott, ahol Doom mögött jön Miller, nem lesz vicces.
Az én kis putyulkáim, a szakácsok pedig elvileg Houston és Powe személyében fejezték be a F7 építését.
Nem tudom mi lesz, de ha az OL nem áll össze, mint a túrós tészta, akkor sokat fog JC bosszankodni. És ahogy húzódik a edzések elkezdése, az pont egy OL esetében a legkritikusabb. Például egy CB vagy főleg HB (akár egy LB is) instant beilleszthető egy csapatba, ha ő maga NFL ready. De az OL nem lego, hiába teszed őket egymás mellé. Össze kell szokniuk, ami hónapok kérdése, ha egyénenként alkalmasak. Elnézést, de itt ez nincs meg. Project játékos esetében ez sokkal nehezebb, ha nem tudnak eleget gyakorolni, mint egy veterán Pro Bowler ellenpéldaként.
Ezért értek egyet, hogy jó lenne egy veteránt betenni a fal belsejébe. Sztem is sokat lendítene a dolgok állásán.ulpianus
több mint 13 éve
Egy gondolat. AFC Wesztőhely.Szóval fontos lesz pedig az OL 2011ben Oaklandben. Mert ha megnézzük, a másik 3 csapat erősítette a front sevenjét (reményeik szerint).
A Dolts F7 eddig sem volt homokból, egy DE kellett, első körben hozták (a sztem nagyon jó) DE-t Corey Liuget személyében. Mouton is F7, de őt nem garantálom, hogy erősítés.
A Donkeys hozta Von Millert ,akiről az terjedt el, hogy 4-3ban kevésbé jó lesz. Ajánlom a Senior Bowlt a témában, ott nem is lehet 3-4et játszani, blitz szigorúság van, ami neki nem kedvez, és rossz is ..... jaaa nem, baromi jó volt. Ha DT-t nem igazolnak, akkor itt lehet keresni valamit a Raiders jó futóival. Bár mint egy képregényben: Doom visszatér! És passzolni ott, ahol Doom mögött jön Miller, nem lesz vicces.
Az én kis putyulkáim, a szakácsok pedig elvileg Houston és Powe személyében fejezték be a F7 építését.
Nem tudom mi lesz, de ha az OL nem áll össze, mint a túrós tészta, akkor sokat fog JC bosszankodni. És ahogy húzódik a edzések elkezdése, az pont egy OL esetében a legkritikusabb. Például egy CB vagy főleg HB (akár egy LB is) instant beilleszthető egy csapatba, ha ő maga NFL ready. De az OL nem lego, hiába teszed őket egymás mellé. Össze kell szokniuk, ami hónapok kérdése, ha egyénenként alkalmasak. Elnézést, de itt ez nincs meg. Project játékos esetében ez sokkal nehezebb, ha nem tudnak eleget gyakorolni, mint egy veterán Pro Bowler ellenpéldaként.
Ezért értek egyet, hogy jó lenne egy veteránt betenni a fal belsejébe. Sztem is sokat lendítene a dolgok állásán.
Állat vagyok, ami enni kér...