Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
bmg
2 681
Ezek szerint mégsem Al garázdálkodik, vagy csak megunta és hazament.Eljuthat Moore a kezdőig?
több mint 13 éve
Moore WR...RolniDehát ő csak 4.43-at tud, biztos elnézték.
több mint 13 éve
Demarcus Love vagy Pinkston jó value lehetne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Wisniewski és Barksdale nem is értem hogy került ide 😀De most ezt úgy mondod, mintha csak és kizárólag 4.2-es embereket húznánk be...DömeJJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.Dömevan Dyke-al együtt igaz, amint mondtam
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teametJJ
több mint 13 éve
Jaja 😀http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊RolniA medencés kiugrás Gillbertnél is nagyon bejött 😀tenorx
több mint 13 éve
De most ezt úgy mondod, mintha csak és kizárólag 4.2-es embereket húznánk be...JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.Dömevan Dyke-al együtt igaz, amint mondtam
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teametJJ
több mint 13 éve
bmg
2 681
Na Cannont vitte a Pats
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊RolniA medencés kiugrás Gillbertnél is nagyon bejött 😀
több mint 13 éve
Igen ezt olvasom most én is...meg azt, hogy akár slotba is ki lehet zavarni és jó match upokat lehet vele kreálni...majd kiderülJonesnak akkor kezdtem utánanézegetni, amikor kiöttek a pro day számai, mert biztos voltam benne hogy idejön. Kezdő NFL back az életben nem lesz, de change of pace, 3rd down RB-nek meccsenként 8-10 carryvel simán kurvajó lehet.DömeNem valami mély az a medence 😛BMGKüld át azért a videót amelyikben téged látunk kiugrani egy medencéből így 😊
Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...Rolni
több mint 13 éve
A Chiefs draft sajnos elég jól alakul...
több mint 13 éve
JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.Dömevan Dyke-al együtt igaz, amint mondtam
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teamet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jonesnak akkor kezdtem utánanézegetni, amikor kiöttek a pro day számai, mert biztos voltam benne hogy idejön. Kezdő NFL back az életben nem lesz, de change of pace, 3rd down RB-nek meccsenként 8-10 carryvel simán kurvajó lehet.Küld át azért a videót amelyikben téged látunk kiugrani egy medencéből így 😊http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊RolniNem valami mély az a medence 😛BMG
Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...Rolni
több mint 13 éve
bmg
2 681
Küld át azért a videót amelyikben téged látunk kiugrani egy medencéből így 😊Sajnos elázott a kamera és elveszett a felvétel 😕
Rolni
több mint 13 éve
JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.
több mint 13 éve
Küld át azért a videót amelyikben téged látunk kiugrani egy medencéből így 😊http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊RolniNem valami mély az a medence 😛BMG
Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...
több mint 13 éve
bmg
2 681
http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊RolniNem valami mély az a medence 😛
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊
több mint 13 éve
Ha PR-nek használható lenne akkor egy fokkal jobb a megítélése nálam, de még így sem örülök.
több mint 13 éve
Tavaly is jött egy Jacoby Ford nevű sprinter, és végülis bevált.Igen Ford jó példa...csak ne kivétel legyen 😊
Mondjuk WR-ből sosem elég...
De ez tényleg értelmetlen húzás voltBMG
Amúgy jobban belegondolva Bennet öreg és kinéz főleg így neki a cut. Rock csak ST playa, azért tartottuk meg, így Taiwan DMC és Bush mögött lesz 3. RB. 3 RB kellhet simán, főleg, h DMCnek azért komoly tartossági gondjai voltak az előző szezonig, illetve ebben a szezonban is hagyott ki meccset...nem tettszik a pick, mert kicsit luxus pick a posztot tekintve, de majd meglátjuk...
Kint azt olvasom Jones returnerként is jól alkalmazható lehet...Ford WR feladatokra jobban tud majd fókuszálni...
több mint 13 éve
bmg
2 681
egy ideig vicces ez a "húzzuk be a leggyorsabb" játékost, de van egy határ amikor azt mondja az ember, hogy "héé, hát ezt még én is meg tudnám csinálni"JJDe legalább már nem az első körben csináljuk (vagy a másodikban).
több mint 13 éve
Tudom és értem amit mondasz, de szerintem a mi draftunk eddig messze nem "Seahawks sapkás"...sokkal érdekesebb pickek is voltak már idén mint a mieink...egy ideig vicces ez a "húzzuk be a leggyorsabb" játékost, de van egy határ amikor azt mondja az ember, hogy "héé, hát ezt még én is meg tudnám csinálni"JJén szégyellem magam a scouting stáb nevében, ez nevetséges...JJNem tudom...szerintem a Wisniewski, Barksdale, Chekwa pickek rendben vannak, a Van Dyke pick reach de needre nagy potenciállal...egyedül ezt a Jones picket nem tudom hova tenni...Rolni
több mint 13 éve
egy ideig vicces ez a "húzzuk be a leggyorsabb" játékost, de van egy határ amikor azt mondja az ember, hogy "héé, hát ezt még én is meg tudnám csinálni"én szégyellem magam a scouting stáb nevében, ez nevetséges...JJNem tudom...szerintem a Wisniewski, Barksdale, Chekwa pickek rendben vannak, a Van Dyke pick reach de needre nagy potenciállal...egyedül ezt a Jones picket nem tudom hova tenni...Rolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
bmg
2 681
Tavaly is jött egy Jacoby Ford nevű sprinter, és végülis bevált.Mondjuk WR-ből sosem elég...
De ez tényleg értelmetlen húzás volt
több mint 13 éve
én szégyellem magam a scouting stáb nevében, ez nevetséges...JJNem tudom...szerintem a Wisniewski, Barksdale, Chekwa pickek rendben vannak, a Van Dyke pick reach de needre nagy potenciállal...egyedül ezt a Jones picket nem tudom hova tenni...