Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 907
JaMarcus Russell akkora bust, hogy a minap még "életmentora", John Lucas is besokallt tőle és kérte hogy hagyja el Houstont... 😊 (Lucas pedig lecsúszott atlétákra specializálódott, számos drogfüggőnek is segített az újrakezdéshez)JJnem igazán van már lejjebb.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
JaMarcus Russell akkora bust, hogy a minap még "életmentora", John Lucas is besokallt tőle és kérte hogy hagyja el Houstont... 😊 (Lucas pedig lecsúszott atlétákra specializálódott, számos drogfüggőnek is segített az újrakezdéshez)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Routt mögött van egy CJ akinek életében 1 jó félszezonja volt, McFadden és Ware akik idén nem sok lehetőséget kaptak és bár én is sokat várok tőlük eddig semmit nem mutattak...Hát ha az emberanyagot nézzük, CB-ből jobban állunk.Al Davis vagy kórházban van, vagy nem. Amy Trask cáfolta a pletykákat, de ugye ez a Raiders...DömeOlvastam én is...majd kiderül...
Amúgy Döme most jutottam el az AFC West hiányposzt cikkedhez...jó lett gratula, bár én az OLB needet nem érzem annyira...Groves, Scott, Goethel...inkább CB-t írtam volna Aso távozása miatt...Rolni
És Groves a safety-jén kívül tényleg nem volt nagy látványosság.BMG
Ennyit ér Scott, Goethel és Groves is sztem, de a CB poszt fontosabb mint az OLB...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Hát ha az emberanyagot nézzük, CB-ből jobban állunk.Al Davis vagy kórházban van, vagy nem. Amy Trask cáfolta a pletykákat, de ugye ez a Raiders...DömeOlvastam én is...majd kiderül...
Amúgy Döme most jutottam el az AFC West hiányposzt cikkedhez...jó lett gratula, bár én az OLB needet nem érzem annyira...Groves, Scott, Goethel...inkább CB-t írtam volna Aso távozása miatt...Rolni
És Groves a safety-jén kívül tényleg nem volt nagy látványosság.
több mint 13 éve
Al Davis vagy kórházban van, vagy nem. Amy Trask cáfolta a pletykákat, de ugye ez a Raiders...DömeOlvastam én is...majd kiderül...
Amúgy Döme most jutottam el az AFC West hiányposzt cikkedhez...jó lett gratula, bár én az OLB needet nem érzem annyira...Groves, Scott, Goethel...inkább CB-t írtam volna Aso távozása miatt...
több mint 13 éve
Al Davis vagy kórházban van, vagy nem. Amy Trask cáfolta a pletykákat, de ugye ez a Raiders...
több mint 13 éve
Egy igen teljesnek tűnő összefoglaló:OL
Gabe Carimi – Wisconsin
Sefan Wisniewski – Penn State
Chris Hairston – Clemson
Shannon Breen - West Virginia Wesleyan
Bryant Browning – Ohio State
TE
Rob Housler – Florida Atlantic
Julius Thomas – Portland State
Jordan Cameron - USC
WR
Jared Jenkins - Wisconsin-Stevens Point
Jock Sanders – West Virginia
DB
Chris Culliver – South Carolina
Curtis Marsh – Utah State
Keanemana Silva – Hawaii
Rahim Moore – UCLA
DeMarcus Van Dyke – Miami
Jimmy Smith – Colorado
Joe Lefeged – Rutgers
Kendrick Burney – North Carolina
Johnny Patrick - Louisville
QB
Josh Portis – California (PA)
Colin Kaepernick - Nevada
LB
Chris Carter – Fresno
Mike Mohamed – Cal
DT
Nick Fairley - Auburn
Jerrell Powe - Mississippi
DE
Aaron Bailey – Miami
Mark Schiechl - Colorado School of Mines
Da’Quan Bowers - Clemson
RB
Shane Vereen - Cal
Phillip Tanner – Middle Tenn State
Rob Helu Jr - Nebraska
Let me know if I've forgotten anyone
OL
Ryan Bartholomew C, Syracuse
Byron Bell OT, New Mexico
DB
James Dockery CB, Oregon
Buster Skrine CB, University of Tenesse-Chatanooga
QB
Ryan Mallatt QB, Arkansas
LB
Sidney Tarver LB, Tenessee St
Casey Matthews MLB, Oregon
több mint 13 éve
még 1 dolog...Wiz amellett h tényleg baromi technikás és nagyon okos falember se lábmunkában se erőben nem kiemelkedő emiatt nem vszínű h nagyon hamar rácuppanna akár egy ZBS-t akár egy PBS-t használó csapat (mondjuk személyes tippem vele kapcs az 2. kör Bears)
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f2ce4b/article/pro-days-results-tweak-latest-topprospects-list?module=HP_spotlight
Wiz nincs top 100ban itt se...érdekes...lehet 3. ban hozható lesz mégis???Rolni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Csak megnézzük Van Dyke-ot 😊 http://www.nationalfootballpost.com/Miami-CB-DeMarcus-Van-Dyke-to-work-out-for-Raiders-Browns-this-week.htmlRolniKi gondolta volna 😊
Ez az ipse már kevés csapatnál nem volt csak.
több mint 13 éve
Csak megnézzük Van Dyke-ot 😊 http://www.nationalfootballpost.com/Miami-CB-DeMarcus-Van-Dyke-to-work-out-for-Raiders-Browns-this-week.html
több mint 13 éve
még 1 dolog...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f2ce4b/article/pro-days-results-tweak-latest-topprospects-list?module=HP_spotlight
Wiz nincs top 100ban itt se...érdekes...lehet 3. ban hozható lesz mégis???
több mint 13 éve
Na 3 dolog...1. belenéztem a SD-Oak meccsbe...Scott is benne lehet a WLB harcba...meccs elején elég jól mozgott és miután Shaughnessy full time starter Scott sztem benne lehet a mixbe Groves és Goethel mellett...
2. igen sok S prospectet nézegetünk a hírek szerint. Egyfelől azt jelenti sztem, hogy Huff nem lesz visszahozva, másfelől így se értem mert Huff nélkül is van ember bőven. Brach, Mike, Brown, Eugene...mondjuk egy FS prospect még elférhet...
3. végre jönnek hírek OL emberekről is. Ijanala ugye tudott egy ideje, hogy radaron van. MOst inkább kései prospectek vannak terítéken...
http://www.nationalfootballpost.com/Bryant-Browning-to-visit-Chargers-Raiders-work-out-for-Jaguars.html
http://twitter.com/NFLDraftBible/statuses/56477589417631744
Előbbi OG back upnak, utóbbi OC back upnak érkezhetne...Azért kellene egy top OG, mert a Loper-Campbell duó annyira nem tűnik erősnek papíron...
több mint 13 éve
bmg
2 681
Hoppá! Valamiért mindig összekeverem a Seattle-t a San Franciscoval 😀 Bocs
több mint 13 éve
braxa88
12 534
kell bizony. Spencer(C) nagyon rossz, reméljük őt Unger kiszorítja és Spencert ki lehet vágni. Gibson jó volt övá lehet az egyik OG poszt és akkor Gallery érkezhet.😊 én úgy olvastam, hogy igenis kell oda LG...főleg, h a fiatal LTnek is tudna segíteni mint ahogy tette ezt Veldheerrel...RolniSeattle-ben szerintem nincs rá szükség, cserének meg végképp nem kapna annyi pénzt...BMG😀
szted melyik belső falamber jobb nála a Seahawksból?braxa88
Sztem van annak realitása h követi Cablet. de hát én már annak is örülnék ha lenne FA 😊
több mint 13 éve
😊 én úgy olvastam, hogy igenis kell oda LG...főleg, h a fiatal LTnek is tudna segíteni mint ahogy tette ezt Veldheerrel...😀Gallery sztem nem jön vissza ide már...Seattle lesz sztem jó eséllyel a vége Cable miatt, de majd kiderül remélhetőleg nem olyan soká 😊RolniSeattle-ben szerintem nincs rá szükség, cserének meg végképp nem kapna annyi pénzt...BMG
szted melyik belső falamber jobb nála a Seahawksból?braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
😀Gallery sztem nem jön vissza ide már...Seattle lesz sztem jó eséllyel a vége Cable miatt, de majd kiderül remélhetőleg nem olyan soká 😊RolniSeattle-ben szerintem nincs rá szükség, cserének meg végképp nem kapna annyi pénzt...BMG
szted melyik belső falamber jobb nála a Seahawksból?
több mint 13 éve
bmg
2 681
Gallery sztem nem jön vissza ide már...Seattle lesz sztem jó eséllyel a vége Cable miatt, de majd kiderül remélhetőleg nem olyan soká 😊RolniSeattle-ben szerintem nincs rá szükség, cserének meg végképp nem kapna annyi pénzt...
több mint 13 éve
A feltrade-et úgy gondolnám, h a jövő évi pickekből oldanánk meg. Lehet első kör, vagy a második+egy idei 4kör vagy ilyesmi. Ennél előrébb úgysem tudnánk menni, hogy egy elitebb CB-t tudjunk húzni. Én itt 1/28al elvinném Wiz-t, aztán a 2.-ban CB vagy Cannon...stb... Al meg amúgy sem rest reachelni, már ha ez annak számítana. De mint az előzőekben írtam, nálam még játszik Gallery visszaigazolása is, mert nem hinném, h más csapattól megkapná a 8M-t, kevesebbért meg Al is visszahozná.peterbadboneAz idei draft class nem annyira erős, hogy jövő évi picket nagyon áldoznék rá, persze lehet, hogy van olyan akiért érdemes tuti szituban felmenni, de nagyon kell vigyázni. Főleg az 1. körösünket nem kéne belekeverni idén semmibe...
Gallery sztem nem jön vissza ide már...Seattle lesz sztem jó eséllyel a vége Cable miatt, de majd kiderül remélhetőleg nem olyan soká 😊
több mint 13 éve
A feltrade-et úgy gondolnám, h a jövő évi pickekből oldanánk meg. Lehet első kör, vagy a második+egy idei 4kör vagy ilyesmi. Ennél előrébb úgysem tudnánk menni, hogy egy elitebb CB-t tudjunk húzni. Én itt 1/28al elvinném Wiz-t, aztán a 2.-ban CB vagy Cannon...stb... Al meg amúgy sem rest reachelni, már ha ez annak számítana. De mint az előzőekben írtam, nálam még játszik Gallery visszaigazolása is, mert nem hinném, h más csapattól megkapná a 8M-t, kevesebbért meg Al is visszahozná.
több mint 13 éve
Nem kéne feltradelni akkorát sztem...kellenek a pickek nekünk...amúgy is G talán fontosabb mint C...Majdnem! Én azt írtam 2/1!!! 😀 Előtte ugye van 2 db első körösük, ahol ellövik a meglepetés pickeket és jön 2/1-re Wiz. Bár ne legyen igazam, és szerezzük meg az 1/28-at tőlük és húzzuk be vele Wiz-t!peterbadboneTavaly is behúzták Meskót 😀peterbadboneAkkor az első körökben nem azt húzzák, így jó ? 😛BMG
több mint 13 éve
Majdnem! Én azt írtam 2/1!!! 😀 Előtte ugye van 2 db első körösük, ahol ellövik a meglepetés pickeket és jön 2/1-re Wiz. Bár ne legyen igazam, és szerezzük meg az 1/28-at tőlük és húzzuk be vele Wiz-t!Akkor az első körökben nem azt húzzák, így jó ? 😛BMGA Pats sose azt választja, akit mindenki várna tőlük 😛BMGTavaly is behúzták Meskót 😀peterbadbone
több mint 13 éve
bmg
2 681
Akkor az első körökben nem azt húzzák, így jó ? 😛A Pats sose azt választja, akit mindenki várna tőlük 😛BMGTavaly is behúzták Meskót 😀peterbadbone
több mint 13 éve
A Pats sose azt választja, akit mindenki várna tőlük 😛BMGTavaly is behúzták Meskót 😀
több mint 13 éve
bmg
2 681
Én mondjuk úgy vélem, h a Pats elviszi Wiz-t max 2/1-el.peterbadboneA Pats sose azt választja, akit mindenki várna tőlük 😛
több mint 13 éve
Így lehetne:Érdekes egy fal lenne! De nem lenne olyan rossz a jövőre nézve. Én mondjuk úgy vélem, h a Pats elviszi Wiz-t max 2/1-el.
2. Cannon (vagy Jimmy Smith, ha csúszik)
3. Dowling (bár őt 2-ba írják) esetleg Wright?
4. Wiz
Innentől meg jöhetnek a hosszabb távú projectek...
Nem tudom, hogy mennyire lehet komolyan venni ezt a táblázatot...előző években nem láttam ilyet...érdekes, hogy állítólag csapat forrásokból dolgozik...Ijalana más források szerint nagyon sok mindenkit meggyőzöt és korai 2. körös lehet itt meg 3. vége...
Ez alapján mondjuk nagyon jó draftot tudnék dobni..
2.Cannon
3.Ijalana
4.Wisniewski
5.Chekwa
6.Sherman
..
Év végére, vagy inkább jövőre a Veldheer-Ijalana-Wisniewski-Campbell-Cannon fal nagyon rendben lehetne...Rolni