Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Ha nem lenne 100%, akkor nem ment volna át a fizikai teszten sem, mint tavaly Gaither.

Spencernek tudni, hogy mi volt a baja? Ő sem játszotta végig a szezont.BMG
Manning sem 100% mégis fog dealt kapni...nem mindig ugyanolyan az a fizikai 😊

Spencer sztem csak kezdőből került ki...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Ha nem lenne 100%, akkor nem ment volna át a fizikai teszten sem, mint tavaly Gaither.

Spencernek tudni, hogy mi volt a baja? Ő sem játszotta végig a szezont.
több mint 14 éve
www.kffl.com wrote:
Raiders | Ron Bartell is healthy
Sat, 17 Mar 2012 07:44:38 -0700

Oakland Raiders CB Ron Bartell, who signed with the team Friday, March 16, said that he has recovered completely from the season-ending neck injury he suffered in the 2011 opener. "I'm looking forward to stabilizing the position for Oakland and showing everybody how effective I can be when I'm healthy," Bartell said.

Na akkor Bartell már most 100%...remek lesz idejük bőven összeszokni!

Quote:
Veteran CB Shawntae Spencer, whom the 49ers released on Thursday and remains in the Bay Area, visited the Raiders on Friday.
meglehetne a 2. vet CB 😊

több mint 14 éve
Ez a cap szám sántít kicsit...

Elvileg 14M volt a Bartell, Brisiel deal-ek előtt. Bartell 3M, Brisiel 5évre 20M ami 4M per évet vetít előre, de szint biztos vagyok benne, hogy idénre vet minimum körül lehet a salary és erre kapta kézhez a signing bonust...
Sztem 8-10M között vagyunk vhol.

több mint 14 éve
Elvileg 5 millió.
De Bartell és Brisiel szerződését nézve van az 7 is szerintem.
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
Wimbleyért kár, kamáztam, de ha az ő kibaszása kell ahhoz, hogy legyen capünk a needekre, akko jóvanakkó. (Bár azért igy-meg amugy is- a LB is need..) Viszont a Bartell hirnek örülök. Igy talán meg van oldva a CB1, a másik oldalért meg megküzdenek a fiatalok, vagy hozunk valakit, bár szerintem igy már nem lesz FAról CB.
Rolni jó is hogy felhoztad Galleryt, én pont rajta gondolkodtam, hogy most hogy kibaszták, nem próbálnánk e be mégegyszer, de minek.. lehet hogy elit lenne a posztján, a sérülései NÉLKÜL, de LEHETre meg HA-ra NEM LEHET csapatot épiteni sajnos.
Legfontosabb most, ohgy végre kitalálják hogy 3-4 vagy 4-3, vagy 4-3 hibrid.. és akkor kellene oda is embert hozni sürgősen. Valaki ki tudja számolni, hogy mennyi helyünk van most a capben?

Just Win Baby!
több mint 14 éve
nagy kockázatot nem vállaltunk ezzel, mert sajnos elég sérülékeny játékos, nyakproblémái voltak. viszont jó gyors, Al kedvence lenne.deyell
meg utana kell neznem, de fejbol nem remlik serulekenynek. mostani nyakserulese elott rendes mennyiseget jatszott...Rolni
sérülékenyt úgy értettem, hogy volt tavaly egy elég brutális nyaksérülése, kérdés, hogy mennyire tudott felépülni. ha teljesen, akkor jól járunk vele.deyell
Azt olvastam, h elvileg a nyaksérülése miután 100% lesz nem ad okot további kockázatra...
Más téren meg nem volt sérülős fajta...

Gallery sztem kifújt. Seahawks (Cable) kibassza pedig azért az a fal sincs készen még...
Az vele a gond ami volt nálunk is az utcsó 2 évben, h sérült állandóan. Nem lehet rá alapozni...kora miatt vet min is 1M körül lenne...
Nem fogok örjöngeni, ha jön, de nem hiszem, hogy kéne vagy hogy érkezne...

LG és RT posztok kiadóak szerintem.
Van rá egy Barksdale-ünk aki tavaly beugróként játszott LG-t is már és RT-t rendszeresen. Sztem Joe alkalmas lehet az RT posztra, de talán még az LG-t is be lehet próbálni. Egyetemen volt LT is, szóval az oldalváltás nem okozna nagy gondot.
Van egy Bruce Campbellünk aki ugyebár fekete ló. Lehet, h még a rostert sem éli meg, de a lehetőség arra is megvan, h kezd. Sérült is volt, fejben sem rakta össze a dolgokat, de egy freak. ZBSben atletikussága nagyon kamatoztatható lenne sztem, persze kérdés, h fel tudja-e fogni a feladatát...
Most azt mondanám, h Joetól várok kezdő posztot BCtől csak back up szerepet.
3.4.5. körben egy ZBS LG-t sztem gond nélkül lehet találni vagy akár egy Heyert visszahozni 1 évre...

több mint 14 éve
Szerintetek mennyi esélye van, hogy visszahozzuk Galériát valami veteránminimumért? Jared-Gallery-Wiz-Briesel-Bárki kezdőfal nem lenne olyan rossz...TST
Minimumért felőlem jöhet, de kérdés, mennyire volt jó Knapp rendszerében?
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Szerintetek mennyi esélye van, hogy visszahozzuk Galériát valami veteránminimumért? Jared-Gallery-Wiz-Briesel-Bárki kezdőfal nem lenne olyan rossz...
több mint 14 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Bartell meg egy évre írt alá 3 milláértBruce
nagy kockázatot nem vállaltunk ezzel, mert sajnos elég sérülékeny játékos, nyakproblémái voltak. viszont jó gyors, Al kedvence lenne.deyell
meg utana kell neznem, de fejbol nem remlik serulekenynek. mostani nyakserulese elott rendes mennyiseget jatszott...Rolni
sérülékenyt úgy értettem, hogy volt tavaly egy elég brutális nyaksérülése, kérdés, hogy mennyire tudott felépülni. ha teljesen, akkor jól járunk vele.

built for this shit

több mint 14 éve
meg utana kell neznem, de fejbol nem remlik serulekenynek. mostani nyakserulese elott rendes mennyiseget jatszott...

több mint 14 éve
nagy kockázatot nem vállaltunk ezzel, mert sajnos elég sérülékeny játékos, nyakproblémái voltak. viszont jó gyors, Al kedvence lenne.

built for this shit

több mint 14 éve
2 jo value deal sztem!
ha egeszsegesek maradnak nagy fogas lehet

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Bartell meg egy évre írt alá 3 milláért
több mint 14 éve
Megvan Brisiel....nagyon pöpec húzás....

szerk. Bartell is....Bear
$20 millió, 5 évre. örülök ennek, ha jól tudom, a Texans támadófala egyik legjobb volt tavaly az AFC-ben, és Briesel is igen jól nyomta. csak így tovább

built for this shit

több mint 14 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Megvan Brisiel....nagyon pöpec húzás....

szerk. Bartell is....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Hát csak így a védelem egy kicsit gyengült.

Nagy az LB need és nagy a CB need de nem megoldhatatlan...
több mint 14 éve
Raiders just cut LB Kamerion Wimbley, his agent said

Na akkor spóroltunk idénre 4,5M-t illetve összesen 17M-t.
Ügyes srác Wimbley, de ennyit nem ér(t).
Kiváncsi leszek hol kap új deal-t és milyet...idénre 6,5M már zsebben...

Sztem kb 14M-val vagyunk így a cap alatt!
Ron Bartell állítólag már szerződésről egyezkedik...Brieselről nincs új hír, de a cut után sztem ő is befutó lehet...

több mint 14 éve
http://www.macsfootballblog.com/2012/03/raiders-to-release-lb-kamerion-wimbley.html
több mint 14 éve
"Sources close to Kameron Wimbley tell me that the Raiders will release him today" (Michael Lombardi)Gogo
Már alig várom.... 😊 Sokadmagammal....Bear
😀

több mint 14 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
"Sources close to Kameron Wimbley tell me that the Raiders will release him today" (Michael Lombardi)Gogo
Már alig várom.... 😊 Sokadmagammal....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Sources close to Kameron Wimbley tell me that the Raiders will release him today" (Michael Lombardi)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Adam Schefter @AdamSchefter

Saints cornerback Tracy Porter is visiting the Bengals today, and also talking with the Raiders and Saints.

több mint 14 éve
Trevor Scott a Patsnél vizitál...figyeld meg megszerzik bagóért...sérülés utáni 2. évében ismét visszatér a lendülete és tol pár 5-6 sackes évet náluk olcsón :mad:

több mint 14 éve
Rock hírek szerint megy 49ers-hez ST vezérnek...őt sajnálom kicsit!