Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Na most jön egy kicsit hosszabb agymenésem a végén mockkal.Pénteken kurva szar napom volt és, hogy kicsit eltereljem a gondolataimat utána néztem a cap szitunknak, illetve annak mi lehet Aso-val, Huff-al.
http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=433151 ebben a topicban van a forrás egy része a másik pedig rotoworld volt nagyrészben.
A következő arcok voltak szezon végén rosteren 47,719Mért: Jason, Veldheer, Cooper, Campbell, Murphy, Ford, DHB, Schillens, Myers, DMC, Houston, Scott, Shaughnessy, Kelly, McClain, Goethel, Groves, CJ, McFadden, Ware, Branch, Mitchell, Stevie, Jano and Shane
Ebből Coopert a 2,5 Mval kivágnám mint a szart, remélhetőleg Hue is ezt teszi, hiszen Coop már ZBSbe is kevés nemhogy PBSbe. Így 45,219Mval állnánk˛álltunk volna...
Van két 1st&3rd tenderünk Bushon s Milleren. Ez 3.5M\főnél nem lehet több sztem új CBAval sem.
Van továbbá pár emberünk még aki kapott tendert: Bryant, Condo, Satele, Reece, N.Miller, Brown Ha mindegyikőjüknél 2. körös tenderrel számolunk akkor összesen 12M körül lehetünk max.
Jöjjenek az aláírt szerződések: Seymour(2/30), Routt(3/31,5), Eugene(4/10,25), Henderson(2/8) és Loper(2/4,2). Ezek öszesen 34,1M-t érnek kb 2011-re sztem.
Booler, Bennet és Rock együtt kaphat 3M körül.
Wimbley jelenleg 11, 312vel nyomja az évet, de sokat javítana a helyzeten egy long term deal. Ha jól emlékszem arról szóltak a hírek, hogy 4év 25M-t nem fogadta el. Tavaly Gary Brackett 5y, 33Mat kapott, 12M SBal és Karlos Dansby 5y, 43Mt 16m SBal. Ha a kettő közé be tudnánk rakni Wimbley-t az nem lenne rossz: 5y, 40m with a 20m SB.
Sztem Walker 2,5 körül visszahozható, míg Barnes vagy Mario 1M körül jó lenne.
Összesen tehát: 45,219+7+12+34,1+3+11,312+3,5=116,131
Ha 125M lesz a salary cap akkor tisztán látszik, hogy szinte semmi esély nincs Aso-ra, mert a rookieket is szerződtetni kell még. Huff tarható lenne sztem ott az a kérdés, hogy mit döntenek fönn.
Ha Wimbley aláírna és a cap növekedne akkor viszont Aso maradhatna...na majd kiderül idővel.
A következőekben az Aso nélkül verzió szerint gondolkodok majd, mert ez a reális.
Mock Draft:
A draft előtt látni kell, hogy szerintem az OL a legnagyobb need. LT biztos pont, de a többi nem annyira. Walker sztem marad és akkor azért RT poszt még egy darabig meglesz oldva. Nem Pro Bowl szinten, de elfogadhatóan. Satele esetében ugyan ez van, azzal a különbséggel, hogy a full PBS neki azért nem kedvez túlzottan, de valszeg vállalható szinten tudna játszani. Loper esete hasonló, Gallery helyett elég jó volt, de azért örülnék, ha javarészt ő back up lenne. Bruce Campbell vszeg RG poszton kezd és kell is, hogy lássuk mit tud. Barnes megtartása azért lehet fontosabb Marionál, mert Banres előbb vethető be Gként sztem. Ami biztos, hogy legalább 1 kezdő G-t kell szerezni, vagy olyan upgradet végrehajtani mondjuk C poszton, hogy az felhúzza mondjuk Lopert. Ha azt nézem, hogy akarunk-e rookiet Veldheer oldalán az nem biztos, bár ha mondjuk a .2 körben hozzuk akkor elég jó lehet ahhoz, hogy boldoguljanak. RT-t csak akkor hoznék elöl ha csúszik vmelyik olyan név aki első napos kezdő lehet ( pl: Carimi).
Ha Aso távozik (és most erre készülünk) akkor CB need.3. körben lehetne hozni, ha nincs vmi komoly OL csúszó.
DE és TE lehet olyan poszt ahol depth jöhet ég sztem. DEnél a nagyobb fajta LDE lenne need.
2. kör: Stefen Wisniewski C
Továbbra is az tettszene leginkább ha Wiz jönne. Nem vagyok benne túl biztos, hogy benn marad eddig, de ha van hozzuk el. Ha ő kiment akkor a top G kellene. Marcus Cannon vagy Ben Ijalani. Utóbbi után élénken érdeklődünk állítólag. Mindkét srác képes lehet arra, hogy day1-re kiverja Lopert és kezdjen, majd igen szép karriert fusson be mint G.
3.kör: Ras-I Dowling CB
Aso távozása esetén olyan CB kell aki rögtön hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez. Dowling sérülések élkül már rég kiment volna és lehet így se lesz eddigre benn, de ha bennvan jó pick lehet. Burton, Chekwa, Jalil is szóba jöhet itt vagy a legújabb hírek szerint private workouton járt Chris Culliver is. Ha itt elmarad a CB pick akkor vagy McFaddenről vannak nagyon jó véleménnyel vagy az öreg bízik Aso megtartásában...vagy csak ide csúszik egy kihagyhatatlan prospect.
4.kör: Chris Hairston OT
Olyan OT prospect akit work out-oltunk és aki egy kis tanuló időszak után 2012ben akár át vehetné az RT posztot. Szóba jöhet Joseph Barksdale aki mostanába rengeteget zuhant, pedig tavaly igen jó prospectnek tűnt. RT igazi posztján lehet nem reménytelen. Ha 2. körben nem C pick volt akkor itt akár egy C is érkezhet back upnak, challengnek Satelehez.
5.kör: Brandon Bair DE
Matt-hez hasonló DE aki teljessé teheti a DLine rotációnkat és tovább erősítheti ezt az alakulatot amit jövőre a liga top egységei közé várok. Jöhet itt esetleg LB is, bár én nem érzem neednek a posztot. Persze Van Dyke szóba kerülhet akkor is ha volt már CB pick.
6. kör: Jordan Cameron TE
Ahogy már említettem én örülnék egy recieving TEnek. Myers nem igazi opció az eddigigek alapján. Cameron (exkosaras) igen sokféleképpen használható lenne. Attól függ mennyire magasan értékelik, akár 5. körben is hozhatnánk és itt jönne a DE depth pick akár bairrel 😊
7.kör: Ray Domingez OG
Bruce Campbell mögé RG back upnak jó lehet a srác. Mérete ereje megvan a PBShez. Zach Hurd lehet hasonló itt vagy Justin Boren
7.kör: Chykie Brown CB
Tavalyi 7. körös CB pick egész jól bejött. Ha korábban egy CB pick volt "csak" és főleg ha nem a 2.vagy3. körben akkor sztem lehet számítani itt is egy CB pickre. Srác fizikailag rendben van a feladatra és Woodson kezei alatt kitudja mi lehet belőle 😊. A 2 CB pick után elég fiatal és mély CB csapatunk lenne, amiből idővel CJt ki lehetne majd dobni...
Vélemények?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Titus Young, a művelt:😀
Favorite football team?
TY: I will probably say the Oakland, no, not the Oakland Raiders. The Los Angeles Raiders. Oakland stole our team.
You know they started in Oakland, right?
TY: They did? I need to do some studying.Döme
Hihetetlen azért, hogy egy olyan srác akinek a foci az élete ennyire ne legyen képbe...
több mint 13 éve
Titus Young, a művelt:Titus inkább maradj a nyílegyensen előre rohanásnál
Favorite football team?
TY: I will probably say the Oakland, no, not the Oakland Raiders. The Los Angeles Raiders. Oakland stole our team.
TY: They did? I need to do some studying.Döme
több mint 13 éve
Titus Young, a művelt:Favorite football team?
TY: They did? I need to do some studying.
több mint 13 éve
Routt az NFL Network vendége volt...
több mint 13 éve
Raiders | Candidate to land on Hard KnocksKurva jó lenne, de Alt ismerve...necces...még a riportereket se szokták beengedni TCbe nemhogy kamerákat, forgatócsoportot...majd kiderül...
Tue, 22 Mar 2011 07:47:23 -0700
The Oakland Raiders are one team NFL Films are talking with to appear on the HBO series "Hard Knocks," according to ESPN's Adam Schefter.
Ez de királyság lenne 😀
Valamint kaptunk egy 240. compensatory picket!Bruce
több mint 13 éve
Raiders | Candidate to land on Hard KnocksTue, 22 Mar 2011 07:47:23 -0700
The Oakland Raiders are one team NFL Films are talking with to appear on the HBO series "Hard Knocks," according to ESPN's Adam Schefter.
Ez de királyság lenne 😀
Valamint kaptunk egy 240. compensatory picket!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Egyetértek, az utolsó két pick felesleges.Szerintem WR se kell, esetleg a végén, mert a kezdők szerintem megvannak.
Én bízok DHB 3. évében 😊
több mint 13 éve
Az eleje nem rossz, de valóban elképzelhetetlen, h Hankerson bent maradjon a 3. körig. Kicsit sok lenne a CB is hirtelen, bár valszeg akkor nem tartanánk meg CJ-t. Az utsó 2 pick meg tök fölösleges. RB nem kell, mert DMC mögé Bush-t meg fogjuk tartani, Bennett és Cartwright is kapott új szerződést. TT meg mire lenne jó nekünk? Van 3 QB a rosteren, fölösleges lenne behúzni egy "futkosós" QB-t. De ha így lenne akkor sem lennék csalódott. Ha már draft: Michael Floyd-ot (WR Notre Dame) letartóztatták a campus-ban. Ezzel elképzelhető, hogy véget ért az egyetemi pályafutása. Ha jelentkezne a supplemental draft-ra akkor ha nem is olcsón, mert már idén is első körös pick-nek tekintették, de épp emiatt is, érdemes lenne meggondolni a behúzását.
több mint 13 éve
Találtam egy elég komolyan összerakott 7 körös mockot kinn.Raiders szempontból szerintem igen jó lett...1 tradet rakott bele a gyerek...Az Aaron Williams pickért 2012 2. kört és 2012 5. kört adott...
Oakland Raiders
[R2-P48] OG/T - Marcus Cannon - TCU
[R2-P72] CB - Aaron Williams - Texas
[R3-P81] WR - Leonard Hankerson - Miami, Fl
[R4-P112] CB - Rashad Carmichael - Virginia Tech
[R5-P145] C - Brandon Fusco - Slippery Rock
[R6-P176] RB - Allen Bradford - Southern Cal
[R7-P209] QB - Tyrod Taylor - Virginia Tech
Hankerson nem hinném, h benn lesz még 3.ban és Carmichael pick fölöslegesnek tűnik a Williams pick után, de nem sírnék, ha így alakulna.
több mint 13 éve
Szerintem is jöhetne a TE, de csak úgy ahogy Rolni is írta, későbbi körben. Előbb a needekre kell vadászni playákat, aztán jöhet az upgrade.Egyébként én is agyaltam már ezen, amit te írtál PBB, hogy ha esetleg megszereznénk (vagy vissza, ha úgy tetszik) a Patstől az egyik első körös választási jogot, ők úgy is 4× húznak első 2 körben... valamelyiket csak betudnánk szerválni, persze ez BBtől függ, hogy mik az elképzelései, na meg attól, hogy egyáltalán mit tudnánk adni cserébe. Asot, meg akiknek lejárt a szerződésük, ugye ha jól tudom, nem lehet tradebe bocsájtani, mivel FA-k, tehát ez lőve, pedig ha mindenképpen el akar menni, akkor így legalább kapnánk érte valamit (mondjuk én megőrülnék ha Asot Pats mezben látnám :S), na mindegy, Crazy Alt nem kell félteni, szerintem lesz meglepi az idei drafton, számunkra, és jó értelemben. Majd kiderül nemsokára, már csak alig 1 hónap, én már nagyon várom.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Nekem tetszik ez a mock. A posztok el vannak találva. Persze az hogy ki lesz elérhető és ki nem az majd elválik. Amúgy nem lepődnék meg, ha Al elhozná a Pats által piacra dobott 1/28-as picket. Mostanában rágyúrtam az NCAA meccsekre, hogy jobban képben legyek pár játékossal kapcsolatban. Iowa meccsek után feltűnt az egyik végzős DT, Klug. Tetszett a játéka, futás ellen nagyon jó volt, Houston mögé sztem nagyon jó lenne a csapatba és ahogy olvasom a 6-7-UDFA kalapba tették így sokat nem is kellene rá áldozni. Nekünk úgyis inkább erre az oldalra kell ember mert a másikra ott van Shaughnessy, Scott, esetleg Moss ha marad és Wimbley vagy Groves is betehető időnként.De ha őket be tudnánk húzni azt hiszem megint elégedettek lehetnénk. Cannon+Walker a jobb oldalon, nem semmi páros lenne, már ami a méreteket illeti.
több mint 13 éve
TE minek? Myers nem Miller, de teszi a dolgát. Szerintem felesleges pick lenne.Ha a WR corpon nem upgradelünk, mert bízunk a fiatalokba akkor azért nem árt legalább 1 catching TE. Myers eddig nem nagyon tett le semmit az asztalra, ha jobban belegondolok. 2TE felállásaink nem igazán veszélyesek így...
Dowling szerintem többet is fog csúszni a sérülései miatt...BMG
több mint 13 éve
bmg
2 681
TE minek? Myers nem Miller, de teszi a dolgát. Szerintem felesleges pick lenne.Dowling szerintem többet is fog csúszni a sérülései miatt...
több mint 13 éve
Annyira döglött a hangulat, hogy tolok egy mock-ot...2. kör
Marcus Cannon OT\OG
Power sémába jól passzol a srác. RT poszt is kinéz neki, de OG poszton szinte biztos, hogy jó kezdő lehet belőle. Első évben LG vagy RG poszton juthatna szóhoz, majd 2012ben ki lehetne tolni esetleg RTbe...
Ha kiment: Orlando Franklin OT\OG,
3.kör
Ras-I Dowling CB
2. körben érzésem szerint reach lenne, de itt vinném simán. Sérülések miatt gondolom, hogy kis szerencsével csúszhat ekkorát.
Ha kiment: Chimid Chekwa CB vagy Jalil Bown CB
4.kör
Jake Kirkpatrick C
Satelel mögé jönnie kell egy fiatalnak aki 2011ben vszeg back up lesz, de 2012ben elengedhetővé teszi majd Samsont. Persze a pakliban az is benne van, hogy egy 4. körös C lenyomja Satelet TCben(ha lesz) hiszen tavaly egy 3. körös OT ezt megtette simán...
Ha kiment: Tim Barnes C vagy Brandon Fusco C
5.kör
Pierre Allen DE
Houston és Shaughnessy után csak situational pass rushernek használható inkább OLBjeink vannak rosteren, így egy rendes DE back up igencsak elférne.
Ha kiment: Greg Romeus DE
6.kör
Julius Thomas TE
Ex-kosaras aki TEnek állt nemrég. Igen ügyes elkapó hírében áll. Myers nem sokat mutatott eddig mint elkapó TE.
Ha kiment: Weslye Saunders TE
7.kör
Andrew Jackson OG
Kell a depth, mert Gallery után Coopernek s kinéz a lelécelés...
Ha kiment:Ray Domingues OG
Vélemények??
több mint 13 éve
CÖHHHH!!!!!!!!! 😐 😂 Legalább akkor az 1ikünk járjon sikerrel! 😉Haver mondta, hogy ismer egy melóst, aki egy L.A. Raiderses kabciba szokott melózni... Mondom neki, hogy biznicelje már le pár rakétáért, de erre nem szét baszta napokon belül????!!! ÁÁÁÁ! 😕 😀TST😂 wááá. Én nemsokára megyek pestre, 1 ottani spannak van 1 ugyan olyasmi kabátja, csak sosem hordta, még mindig be van csomagolva és lentvan a pincében 😀 bebizniszelem vele valamire 😊 csak kérdés jó lesz e rám 😀Raider89
több mint 13 éve
Haver mondta, hogy ismer egy melóst, aki egy L.A. Raiderses kabciba szokott melózni... Mondom neki, hogy biznicelje már le pár rakétáért, de erre nem szét baszta napokon belül????!!! ÁÁÁÁ! 😕 😀TST😂 wááá. Én nemsokára megyek pestre, 1 ottani spannak van 1 ugyan olyasmi kabátja, csak sosem hordta, még mindig be van csomagolva és lentvan a pincében 😀 bebizniszelem vele valamire 😊 csak kérdés jó lesz e rám 😀
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Haver mondta, hogy ismer egy melóst, aki egy L.A. Raiderses kabciba szokott melózni... Mondom neki, hogy biznicelje már le pár rakétáért, de erre nem szét baszta napokon belül????!!! ÁÁÁÁ! 😕 😀
több mint 13 éve
😂 Fless.. 😀 Kiégtem a lovaskocsis Raideren 😀 Pécsen láttam csövesen Raiders sapkát. Mindenhol ott vagyunk, RAIDER NATION!!!!!!! 😀
Just Win Baby!
több mint 13 éve
ÉN VOLTAM AZ!!!!!!!!! 😂
több mint 13 éve
Na és vasárnap ki nyomult lovaskocsin Kerecsenden Raiderses pulóverben? Merthogy ilyet láttam. 😛
több mint 13 éve
bmg
2 681
Én fél háromkor a Mammutnál voltam, de se szemüvegem, se Raiders jakóm (sajnos) 😛
több mint 13 éve
Ma fél háromkor a Mammut mellett fiatal srác Raiders jackeyben, szemüveges.Ha valaki magára ismer mondjon egy boot 😊
több mint 13 éve
http://www.rotoworld.com/player/nfl/3183/stanford-routt