Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A mi keretünkre is azt mondják, h lassan könnyebb lenne 3-4et játszani vele, mint 4-3at.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Melyik posztok járnak a legnagyobb fizuval,ezzel együtt legnagyobb franchise taggel?
A legkisebb gondolom a Kicker,Punter és talán a FB 3as.
Egyébként ha Janora vagy Lechlerre tennénk taget,szerződésük lejárta után,akkor kevesebbet keresnének mint eddig?Mert ha jól tudom a legjobban kereső kicker és punter van nálunk,és taggel a top5 átlag van,szóval ilyenkor ez visszaesés nem?Fa
Nos, ahogy én tudom A jelenlegi cba szerint franchisetagnél a legjobb 5 átlaga VAGY a tavalyi fizu 120%-a, amelyik a Nagyobb. Szóval kevesebbet Semmi esetre sem kereshetnének. //Transitiontagnél se
Denver visszaáll 4-3ra...érdekes lesz, mert a mostani keretükkel igen necces az átállás sztem...
Rolni
Az nagyobb baj, h Fox szerint nem necces...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
OG-re tag-et rakni hülyeség sztem is...

Denver visszaáll 4-3ra...érdekes lesz, mert a mostani keretükkel igen necces az átállás sztem...

Aso esetében szerintem a legnagyobb kérdés, hogy elhiszi-e, hogy nyerhet a csapat.
Ha erre lát potenciális esélyt most, hogy Big Sey visszaigazolt és Rod idejött sztem marad. Nagy fizut fog kapni, de vhogy megoldja az öreg...

Új CBAn is persze sok múlik majd...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Quarterback $16,405,000
Offensive Linemen $10,731,000
Wide Receiver $9,521,000
Running Back $8,156,000
Tight end $5,908,000
Defensive End $12,398,000
Defensive Tackle $7,003,000
Linebacker $9,680,000
Cornerback $9,566,000
Safety $6,455,000
Kicker or Punter $2,814,000

A fullback a Running back-ek között van, szóval azokra nem szoktak sztem rakni franchise tag-et! LT-n kívül szerintem falemberre sem érdemes rakni!
több mint 13 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
According to NFL Network's Michael Lombardi, Richard Seymour's $30 million contract leaves the Raiders with a "slim and none" chance of re-signing free agent Nnamdi Asomugha.
"And I would favor none," Lombardi said. "Once Seymour's deal was done, that eliminated Asomugha. Seymour got over $22 million in guaranteed money. Now the Raiders can place the franchise tag on TE Zach Miller, keeping him off the market ... Asomugha is going to be the top free agent when we get to free agency this offseason, and he's going to command a huge deal, something the Raiders can't really pay."
több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Melyik posztok járnak a legnagyobb fizuval,ezzel együtt legnagyobb franchise taggel?
A legkisebb gondolom a Kicker,Punter és talán a FB 3as.
Egyébként ha Janora vagy Lechlerre tennénk taget,szerződésük lejárta után,akkor kevesebbet keresnének mint eddig?Mert ha jól tudom a legjobban kereső kicker és punter van nálunk,és taggel a top5 átlag van,szóval ilyenkor ez visszaesés nem?
több mint 13 éve
Egy DHB fizu csökkentés még szóba jöhetne akár, és már egyből nem lenne "akkora" gebasz a többiek visszaigazolása.TST
Az nem ártana. 😊 Talán valami ösztönözné jövőre, hogy kicsit jobban odategye magát, bár a mentalitásával sztem nincs gond, ő nem JMR, azért rajta látható az akarás vmennyire, nade csak megdolgozik majd 1 nagyobb fizuért. Én nem sajnálnám tőle, ha robbantana, és megérdemelné, akkor kapja meg ami jár neki, de egyenlőre ezért a kurva sok delláért nem igen tett le semmit sem az asztalra, szóval faragjuk csak le a kessét. 😊Raider89
DHB fizujával nincsen gond...2011: $1 million, 2012: $1.605 million, 2013: $2.21 million, 2014: Free Agent idei évben megkapta a nagy zsét roster bonus vagy vmi hasonló címén...

Új agymenések:
Lombardi szerint a Seymour deal azt is jelenti, hogy Asora nem lesz pénzünk...majd kiderül...

Gutierez szerint Miller RFA tendert kap majd( sztem is 😊 ), míg Gallery kaphat tag-et...na a Gallery tag bebaszna, mert az 10M-s fizu lenne egy sérülékeny Gnek...annyit nem ér...

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Egy DHB fizu csökkentés még szóba jöhetne akár, és már egyből nem lenne "akkora" gebasz a többiek visszaigazolása.TST
Az nem ártana. 😊 Talán valami ösztönözné jövőre, hogy kicsit jobban odategye magát, bár a mentalitásával sztem nincs gond, ő nem JMR, azért rajta látható az akarás vmennyire, nade csak megdolgozik majd 1 nagyobb fizuért. Én nem sajnálnám tőle, ha robbantana, és megérdemelné, akkor kapja meg ami jár neki, de egyenlőre ezért a kurva sok delláért nem igen tett le semmit sem az asztalra, szóval faragjuk csak le a kessét. 😊

Just Win Baby!
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egy DHB fizu csökkentés még szóba jöhetne akár, és már egyből nem lenne "akkora" gebasz a többiek visszaigazolása.
több mint 13 éve
Miller taget fog kapni vszeg, csak elfelejtettem hozzáírni tegnap, szal őt nem kell ide venni.Raider89
Hát legtöbb helyen azt írják, hogy nem osztunk tag-et...
Amúgy Miller RFA lenne a mostani rendszerben és vszeg ilyen szempontból nem lesz komoly változás az új CBAben, szóval sztem zach vagy kap egy long term-et vagy egy csini tag-et 1. és 3.körrel...

A lényeg, hogy nem megy sehova...

több mint 13 éve
Miller taget fog kapni vszeg, csak elfelejtettem hozzáírni tegnap, szal őt nem kell ide venni.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na Wimbley optionnel legalabb 1 evig marad 3,5M ert...ez is jo huzas!

Miller, Huff, Routt es a kisebbek visszaigazolasa johet meg, de Aso es Gallo szerzodese az uj CBA-vel keszulhet el...

több mint 13 éve
Na, akkor Sey kipipa'. Miller, Routt, Gallery, Aso szerintem(v. remélem) maradnak, Bush el lesz engedve sztem(bár bírom a tagot, örülnék neki ha maradna, jó kis párost alkotnak D-Dawg-al).Wimbley is kell, hogy hosszabbítson, jól nyomta. Attól függ ki mennyiért maradna, nem örülnék neki ha pl Gallo vagy Aso elmenne, de szóba jöhet sajnos, sőt az ő távozásuk a legvalószínűbb, de én bízom bennük..
Remélem lesz szezon, nagyon szépen alakul az edzői stáb, és a csapat is, nem kéne most egy kurva lockout.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Még a 2 éves szerződés is jobb mint a tag. Nagyon durva fizuval marad itt, de a védelem eddigi hiányzó láncszemét találtuk meg. Köv szezonban durva meló lesz a keretet a cap alatt tartani. Ott van még Bush, Aso, Routt, Miller és Gallery. Igaz, hogy idén nem kell egy első körös fizuval számolni, de azért művészet lesz megoldani.

Jöhet a még keményebb dió! Aso-t itt tartani egy kicsit szerintem nehezebb ügy lesz.

Ha Wimbley tényleg maradna egy 3.5M opcióval akkor az nagyon jó hír! Egy ügynökkel kevesebb akit meg kellene győzni.

Woodson, Wisniewski és Biekert visszahozatala nagyon szimpatikus. Mindegyikük jó játékos volt, remélhetőleg coach-nak is megfelelnek majd. A tudásuk megvan, remélhetőleg át is tudják adni majd.

A DC körüli írások egyre ritkulnak, egy nevet sem dobnak fel és a már szóba hozottakról sem lehet hallani, hogy elbeszélgettek volna velük. Sietni ugyan nem kell és van már ugye egy DC jelöltünk, csak jó lenne ha az irányvonal véglegesen kirajzolódna.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mostmár 2 éves szerződés van NFL.com-on is...hát nem kevés pénz és igazából akkor lesz azért necces, ha lockout van, mert akkor 1 évre kapja végülis a dellát...vagy ha lockout van csúsznak a szerződések is??Rolni
úgy tudom igen
tehát ha köt egy szerződést 2013ig de egy szezon elmarad lokáut miatt (márpedig el fog) akkor 14ig szól.
több mint 13 éve
Mostmár 2 éves szerződés van NFL.com-on is...hát nem kevés pénz és igazából akkor lesz azért necces, ha lockout van, mert akkor 1 évre kapja végülis a dellát...vagy ha lockout van csúsznak a szerződések is??

több mint 13 éve
Faszán alakul a téma. Csak kár hogy most nem lesz szezon, amikor igazán összeállni látszik a dolog...Döme
Nekem is ez motoszkál a fejembe...

Us against the world...látja a többi owner, hogy jövőre összeállna vmi és inkább lockout-ra gyúrnak, minthogy hagyják az öreget nyerni 😊 😀

Wimbley és Miller is kap remélhetőleg long term dealt...mondjuk ezek után igen kérdéses, hogyan fér be Aso, de hátha...
Gallery simán mehet amerre lát ha ez lenne az ára...

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Richard Seymour's 2-yr deal with Raiders will make him highest paid defensive player in NFL, surpassing Julius Peppers' $14 mil per yr avg.tenorx
Lehet hogy négyéves, akkor azért barátságosabb. De ha két éves is tökmindegy, a lényeg hogy maradt.

Amúgy meg:
In other news regarding potential free agents, FoxSports.com reports the Raiders have a $3.5 million buyback option on the contract of linebacker Kamerion Wimbley, meaning it is within their power to retain his services. Wimbley’s original contract included a void after this season. According to the report, the Raiders would like to reach a longterm deal with Wimbley once a collective bargaining agreement is reached.

Szóval Wimbleyt is megtarthatjuk ha akarjuk.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Richard Seymour's 2-yr deal with Raiders will make him highest paid defensive player in NFL, surpassing Julius Peppers' $14 mil per yr avg.
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Faszán alakul a téma. Csak kár hogy most nem lesz szezon, amikor igazán összeállni látszik a dolog...
több mint 13 éve
JasonLaCanfora 4 évről ír...
Egyenlőre az a biztos, hogy nem tag és multi-year dealRolni

A 4 év még fajinabb lenne 😊
több mint 13 éve
JasonLaCanfora 4 évről ír...
Egyenlőre az a biztos, hogy nem tag és multi-year deal

több mint 13 éve
Na ez zsír, Seymour meg is van 😊 Igaz nem long-term, de legalább nem franchise tag!
több mint 13 éve
triangle 1 283
Richard Seymour reaches 2 year, $30 million deal to remain in Oakland, according to @SI_JimTrotter
részletek itt
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Nyilatkozta is Woodson, hogy az egyik célja visszahozni Asot.
Kezd tetszeni az eddigi ténykedése az öregnek, már csak egy jó DC kell...
Hatalmas potenciál van szerintem a D-ben, és ha Al tényleg hajlandó váltani, akkor nagy dolgok fognak történni 😀

(már ha lesz szezon)