Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Mark Davis takarodj!
Rolni
De akkor tényleg. Adja el, 2-2,5 mrd usd-t kap érte, a csapat kapós Vegasban.
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Mark Davis takarodj!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Szendó lehet jó helyen kapirgál.

empty taxi
most már Vegasban van a csapat. így is akkora csóróság van, hogy nincs elég cash az egyik legjobb játékosra? csak nem erről van szó.
deyell
Egyre többen pedzegetik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 045
Akkor ez egy igen hosszú két szezon lesz. Utána újjáépítés 2 év, amire kiderül hogy az új brigád is szar.

Legalább tényleg nem kell éjszakázni.
Bruce
Jacobs-ot és Waller-t még engedjétek el és akkor meg is lesz jövőre az 1/1 simán. Akkor hozhat Gruden QB-t és elmondhatja, hogy mostantól jön majd az Ő csapata.
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Akkor ez egy igen hosszú két szezon lesz. Utána újjáépítés 2 év, amire kiderül hogy az új brigád is szar.

Legalább tényleg nem kell éjszakázni.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark

empty taxi
most már Vegasban van a csapat. így is akkora csóróság van, hogy nincs elég cash az egyik legjobb játékosra? csak nem erről van szó.

Szerkesztette: deyell

internal primates forever

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ezzel Carr maradt az utolso jatekos a rosteren aki Gruden elott is itt volt.
Borbinho
ez is annyira jellemző, érted pont az, akin már túl kellett volna lépni. Szörnyen diszfunkcionális, elbaszott franchise vagyunk.
Amadeus
Kivancsi vagyok marad-e Carr.
Full csapongo az egesz Gruden-Mayock era, nagy FA igazolasok amikor azert nyilvanvalo, h nem SB kontender a csapat, csomo draft pick ellove olyan arcokra, akik majd az oltozo vezetoi lesznek (Ferrell, Abrams), de kozben draftoljak Arnettet is.
Mindezt ugy, h a konszenzus boardhoz kepest a top50ben a legtobbet reacheltek, minden evben (azert foleg az elejen eleg jo a bevalasi aranya a big boardnak).

Top10 koruli elkapot meg ligaelit pass rushert elcserelik, mert ne legyen nagyobb a csapatnal senki. Aztan 3 even at elmondani, h ami igazan hianyzik a vedelembe az egy top edge (ami raadasul nem igaz, mert botrany a teljes vedelem).

Eleg megnezni a Tampa elmult par draftjat, h lehet osszerakni egy secondaryt.
De nem is kellene h A+ draftot nyomjanak, csak h atlagot v neha jobbat. Es arra elol van esely, es nektek raadasul extra pickjeitek is voltak.

Es ez csak ami kivulrol latszik. Ha akart volna adni Carrnak 2 evet, h jo csapattal megnezze mire megy, akk oke. De igy ott vagyunk, h Carr kb a csapat legjobb jatekosa (ugy h top10-12 QB ha minden klikkel), csomo masod-harmad-negyedeves, akik egyelore inkabb tunnek rossznak, mint olyannak akire lehet epiteni.

Szvsz a legjobb lepes Carr elcserelese (sztem a Bearsben jo lehetne) es Grudenek kirugasa lenne. De ezt iden mar ugy sem lepik meg.

Es amugy Carral is kibaszas...

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kyle Long sem írt alá közben, más csapatoknál tesz látogatást.

több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Carr maradt az egyedüli a Gruden éra előttről a kezdők közül. Ez nálam inkább az egóról szól hogy majd én megmutaton, minden az én érdemem legyen.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
elég szar az, ha a top játékosok menekülnek innen. valamiért nem hisznek Grudenékben. és ahogy az utóbbi időben berakosgattam ide a volt játékosok (Jon Feliciano, Shelby Harris) tweetjeit, mindegyik örült, hogy elment innen.

több mint 4 éve
Borbinho
ez is annyira jellemző, érted pont az, akin már túl kellett volna lépni. Szörnyen diszfunkcionális, elbaszott franchise vagyunk.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jaja sztem tele lett a töke a Brown, Jackson, Richie move-okkal. De igen, akkor tessék elcserélni a francba!
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 967 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Valami nálatok az öltözőbe nem kóser. Erről volt is valami pár napja hogy egy exraider nyilatkozott.
több mint 4 éve
Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.
Toto21
Én voltam.

Bassza meg.
Amadeus
raidersel kapcsolatos naivitásod meglepő a máshol tanúsított realista hozzállásoddal szemben.
de hát ez a fandom
briareos
Inkább itt vagyok naív, mint sem a nőkkel vagy a biznisszel.

Egészségesebb akárhogy vesszük.
Amadeus
kivéve amikor strokeközelbe hajszolod magad az eredménykövetőben
briareos
többet nem fogok, elengedtem.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jólvan. Gondoltam jövök megdícsérni a Ngakogue igazolást. Hát gyorsan lett jobb téma ennél. 😊

Vajon meg fogjuk tudni valamikor, hogy melyikük dugta meg a másik nőjét? Máshogy ennek nincs értelme.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 045
Buttfumble Sanchez az insider infókkal!

Hudson kérte hogy vágják ki.
deyell
Akkor is megpróbálod előbb elcserélni. Ilyen játékost nem engedsz ki csak úgy a piacra
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.
Toto21
Én voltam.

Bassza meg.
Amadeus
raidersel kapcsolatos naivitásod meglepő a máshol tanúsított realista hozzállásoddal szemben.
de hát ez a fandom
briareos

Amadeus
kivéve amikor strokeközelbe hajszolod magad az eredménykövetőben

több mint 4 éve

deyell
gondolom megunta.

Kiváló játékos, hiányozni fog.
több mint 4 éve
Toto21
Én voltam.

Bassza meg.
Amadeus
de hát ez a fandom
briareos

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ennek így nincs értelme
Bruce
max súgott vmi medical reasont

több mint 4 éve
Toto21
Én voltam.

Bassza meg.
Amadeus
de hát ez a fandom

több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ennek így nincs értelme