Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Mit ért el a Texans Watt vezetésével? Halál komolyan.AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
♉gaben♉
több mint 7 éve
AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint.Alfapincsi! Van ahova JJ Watt jut, máshova egy Brees; nekünk ez jár.
Hát legyen.
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Gyanítom ez is 2+1+1 lesz. 12 körül kezdtem volna el erősen sziszegni...kicsit így is sok pénz van a WR poszton, de legalább van is ott bizonyított ember.Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Nem hittem, hogy belefér még egy WR. Szerződésre kíváncsi vagyok...
Williams-et hónapok óta mondogatom, hogy remek fit lenne Carr mellé 😊
Pofás WR triónk lett hirtelen
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
Amadeus
Nincs kifogás Carr számára...persze az OL még marad kérdőjel amíg Cable itt van...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Funchess 13 misit kapott, szal rendben van ez szerintem.Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
Amadeus
több mint 7 éve
Soso, lássuk majd a pontos elosztását a capben.4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
Rolni
több mint 7 éve
4év 44M amiből 22M a gariTyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
Rolni
Nem gyenge ez sem!
több mint 7 éve
AB érkezése óta csörög a telefon, sokan akarnak jönni hozzánk, mert AB-t sikerült elhozni. (Kb, mint CR a Juvénak). Mayock azt mondja, hogy a fél FA-t át kellett tervezni miatta, mert olyanok is keresnek minket, akiket nem írtunk fel, mint lehetséges célpontok.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
AB84 az alfa hím az öltözőben, Mayock szerint. Hát legyen.
több mint 7 éve
twitter.com/RocketRich30/status/1105916380778516480?s=19Mindenki megnyugodhat. Jalen bélmüködése rendben van.
több mint 7 éve
Régóta szenvedő franchise szurkolók tartsanak össze. 😊Neked mindenkihez van egy jó szavad! Respect!! 😀 😀Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
iktriad
nagir
több mint 7 éve
Neked mindenkihez van egy jó szavad! Respect!! 😀 😀Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Most már jöjjön a DE!!!Ogbaht árulja a Browns.
Rolni
több mint 7 éve
Tyrell Williams aláírtWow
Amadeus
Most már jöjjön a DE!!!
több mint 7 éve
Nem akartam sztereotípiákba bocsátkozni.Németeket.Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
Néninket, népeket, négyeseket, népszámlálóket, népszerűeket
Fast Willie
iktriad
több mint 7 éve
Németeket.Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
Fast Willie
több mint 7 éve
Legjobbtól tanulokEzt Stez nem védette még le?Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
iktriad
több mint 7 éve
Black Hole, tehát csak a né....ket.Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
több mint 7 éve
Ezt Stez nem védette még le?Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
Amadeus
több mint 7 éve
Lehet, hogy Nelson már nem mai csirke, de Williams egy nagyon jó mélységi célpontNelson rutinból lehozza a slotot
AB meg bárhol állat és nem teheti meg a védelem, hogy a S ne felé húzzon kicsit.
Azért ez egy elég jól kinéző WR trió.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Megbaszunk idén mindenkit. A nőket 2x is.Tyrell Williams aláírtŐ lesz a Juju-tok? 😊
Amadeus
Fast Willie
több mint 7 éve
Tyrell Williams aláírt
több mint 7 éve
Tyrell Will is elvileg érkezőben.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
A komplett ligára értettem, nevetséges pénzeket keresnek. Némelyiknél érthető a neve miatt (mezeladás, jegyeladás, stb.), viszont pl. amikor EGY normálisabb szezon után Carr nagy szerződéssel hátradől az szívás. Kíváncsi leszek pl. Foles produkciójára.Az AB, TB, LJ szerződések és a KO trade után is legalább 30M van még nekünk a sapiban. Emellett Penn és Roberts elküldésével 9M-t tudunk csinálni igen hamar még, ha kell. Illetve ha 15-e előtt elküldjök esetleg Jelly-t, azzal spórolhatunk még 2,25M-t.Jelen pillanatban, hogy állunk a cap űrrel?Kíváncsi leszek mikor pukkan ki a lufi. Már most is vannak nevetségesen túlfizetett emberek.
Nézem az igazolásokat (nem csak nálunk)... Durvásan fizetésnap van mindenhol.
TST
♉gaben♉
Nem fog ez kipukkanni gaben, mert folyamatosan nő a cap space minden évben...persze egy-egy szerződés, amit nem megfelelő embernek ad egy csapat visszaüthet, de az összegek nem fognak csökkenni a jövőben az tuti...
Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Zach Brown a radaron