Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Bills QB (EJ Manuel) ez most jó hír? 😀
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Úgy tudtam, hogy ha én akarok valakit, hogy leigazoljunk, akkor az tuti, hogy ide nem jön. Tavaly Weddle volt az egyik nagy kívánságom. Most jó lett volna Zach...
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Zach Brown‏@ZachBrown_55
Gone, Outta here 🛫 - moneybagg yo

Na akkor vszeg nem igazol ide 😊

Perry Riley vagy Minter?
Rolni
Mondjuk anno Reggie azt nyilatkozta, hogy ebben az offseasonben is lesz 1 nagy dobása, lehet Zach lesz az? De ha a 2 játékos közül kell választani, akkor inkább Riley, őt legalább ismerjük. +1 kör Reddick és meg is vagyunk az LB poszton.

Jared Cook el akarja kérni a 89es számot Coopertől.

Szerkesztette: peterbadbone

több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Zach Brown‏@ZachBrown_55
Gone, Outta here 🛫 - moneybagg yo

Na akkor vszeg nem igazol ide 😊

Perry Riley vagy Minter?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
‪"Former Bills' first-round pick E.J. Manuel likely is signing with the Oakland Raiders, per league sources.‬" - Schefter
Baszd meg.
Amadeus91
Kár rágörcsölni, kell egy veterán 3. QBnak a TCre. Negyediknek jön még egy UDFA és majd kiszorítja, vagy átképezzük... valaminek. Cook szerintem betonbiztos csere QB. Amúgy Todd Downing "embere" A Billnsél dolgozott vele.

Szerkesztette: peterbadbone

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
‪"Former Bills' first-round pick E.J. Manuel likely is signing with the Oakland Raiders, per league sources.‬" - Schefter

Baszd meg.
több mint 9 éve
Jared Cook 2 év alatt 12milliót $-t kaphat, ami igazából 1 év 5milliós garantált szerződés+1 év opcióval. Tipikus McKenzie szerződés!

több mint 9 éve
 www.acmepackingcompany.com/by-the-numbers/2017/1/15/14269086/packers-offense-jared-cook-unsung-hero-tight-end-aaron-rodgers

több mint 9 éve
 twitter.com/RapSheet/status/842391462029471744
több mint 9 éve
Állítólag Carr akarta nagyon Pattersont és Cookot is! Mindkét játékossal beszélt és még is győzte őket, hogy nem kell tovább keresgélniük. Lehet Reggie idén új segéd GM-re lelt? Hol van babyReggie? Remélem a Brown ügyön dolgozik!

több mint 9 éve
Nagyon érdekes, hogy az offense-be igazoltunk eddig még csak! Felettébb gyanús
Bruce
Sztem jön még egy vet MLB és utána szinte 100% D draft. Csak 1 RB kell igazából az O-ba...

több mint 9 éve
Adam Caplan‏@caplannfl
Derek Carr, as he was with the signing of Cordarrelle Patterson, was heavily involved in recruiting Cook, sources said.

Adam Caplan‏@caplannfl
Carr watched tape with Cook in AM, spent a lot of time today together in Raiders building. Bonded quickly.

Adam Caplan‏@caplannfl
With Lee Smith back as blocking TE (best in NFL), Cook and Walford, Raiders are really set at position.

több mint 9 éve
Nagyon érdekes, hogy az offense-be igazoltunk eddig még csak! Felettébb gyanús
több mint 9 éve
Meglássuk mire megy nálunk, világot eddig nem váltotta meg sehol, de egy jó méretű atletikus célpont aki sokat segíthet.
Walford a kutyaházban 😊

több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet
Source: The #Raiders are going to sign FA TE Jared Cook. A huge addition for QB Derek Carr and their offense.
Rolni
Annyiban örülök neki, hogy így nem lesz TE az első körben draftolva, sőt lehet így nem is lesz már 😊

Lécci még Barna Zakariást igazoljuk le, aztán kész is. 😊
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet
Source: The #Raiders are going to sign FA TE Jared Cook. A huge addition for QB Derek Carr and their offense.

több mint 9 éve
Respect
 www.blackholebanter.com/raiders-qb-derek-carr-helps-driver-stranded-side-road/

több mint 9 éve
Poe aláírt Atlantába, így ő már nem érkezik, Brown és Cook még képben van.

Patterson az idény végén azt nyilatkozta, hogy szívesen váltana RB posztra, ha az OC azt szeretné tőle. Szeretne játszani és jó teljesítményt nyújtani. Úgy látszik megfogta a Montgomery féle játékstílus. Ettől függetlenül szerintem mi elsősorban WR/KR szerepre hoztuk, de én azt remélem, hogy afféle playmaker szerepre jött legfőképp és kihasználjuk a gyorsaságából és irányváltó képességéből adódó előnyöket.

Murraynek sok sikert Vikingként!

Gabe Jackson a teljesítményének köszönhetően $364,649-ral keresett többet, vezetve ezzel a ligát, Brian Poole és Dak Prescott előtt! Remélem nála nem merül majd fel a költözés és időben megkapja az új szerződését.

több mint 9 éve
Meglássuk mi lesz a dologból, de szerintem is ez lehet a háttérben, amit itt boncolgat a cikk írója:
 www.blackholebanter.com/the-raiders-have-big-plans-for-cordarrelle-patterson/

több mint 9 éve
Hát azért már csak méret szempontjából is komoly visszalépés Richard pass blockban, elférne egy nagyobb RB, aki pass block terén is jó.

Az mondjuk valóban fontos, h Richard "capable" blokkoló, így 3rd down szitukba jól lehet használni.

több mint 9 éve
Egyébként azt írta valamelyik szaki, asszem Nguyen, hogy Richard is hasonlóan jól blokkol mint Murray, úgyhogy még ezen a téren is megvan az utánpótlás.
több mint 9 éve
Murray a Vikingsben! 3 éves szerződést kapott, amit az első év végén érvényteleníthet. A pénzügyi részletek egyelőre még nem ismertek. Kíváncsi vagyok mennyit kapott.

Sajnos az esti látogatásokról sincsen semmi infóm. Zach Brown nagyon jó lenne, mert akkor a TE és az RB lenne a legnagyobb needünk, amit véleményem szerint az első két körben simán tudnánk orvosolni.
Bruce
Üdv., egy rövid leírást tudnátok adni Murrayről? Bánjátok hogy elment, kedveltétek a játékát? Köszi előre is.
spiczi
bánjuk is, meg nem is. egyrészt az RB-k között elit volt passzblokkolásban, ami miatt lehet, hogy megérzi a csapat a hiányát. de amiatt sosem kedveltem, mert hiába nagydarab, szinte sosem futott fizikálisan, nem vállalta fel a kontaktot, inkább kiszaladt a védők elől az oldalvonalon túlra, mint hogy küzdjön az extra yardokért. ebből adódóan "slasher" stílusban futott, de ahhoz a stílushoz meg nem elég eluzív. szóval eléggé frusztráló volt a játéka néha.
deyell
csatlakozom.
Erőfutó mérettel, elusive back-ként próbál futni. Nem lát sajnos jól a pályán, ha megvan neki a nagy lyuk, azon iszonyat tempóval át tud robbanni, de nem igazán talál meg lyukat magától.
Tavaly javult, de még mindig nem elég fizikális, nem fejezi be jól a playeket, méretéhez képest könnyen lemegy. Emiatt sok 1-2 yardos futása van.
Elkapások terén nem elég konzisztens, volt olyan meccsünk ami azon ment el, hogy 2 passzt is elszerencsétlenkedett elég hamar egymás után.
A passzblokkolása abszolút pozitív, abban nagyon jó és szintén pozitív, hogy ritkán van negatív yardos futása.

Érdekes stat, hogy mindkét rookie RB-nk jóval jobb átlagot hozott ugyanaz a fal mögött, mint LM.
Én személy szerint nem sajnálom, h lelép, engem eléggé frusztrált...aztán persze lehet jövőre rádöbbenek, h mégis fontos volt nekünk...

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Murray a Vikingsben! 3 éves szerződést kapott, amit az első év végén érvényteleníthet. A pénzügyi részletek egyelőre még nem ismertek. Kíváncsi vagyok mennyit kapott.

Sajnos az esti látogatásokról sincsen semmi infóm. Zach Brown nagyon jó lenne, mert akkor a TE és az RB lenne a legnagyobb needünk, amit véleményem szerint az első két körben simán tudnánk orvosolni.
Bruce
Üdv., egy rövid leírást tudnátok adni Murrayről? Bánjátok hogy elment, kedveltétek a játékát? Köszi előre is.
spiczi
bánjuk is, meg nem is. egyrészt az RB-k között elit volt passzblokkolásban, ami miatt lehet, hogy megérzi a csapat a hiányát. de amiatt sosem kedveltem, mert hiába nagydarab, szinte sosem futott fizikálisan, nem vállalta fel a kontaktot, inkább kiszaladt a védők elől az oldalvonalon túlra, mint hogy küzdjön az extra yardokért. ebből adódóan "slasher" stílusban futott, de ahhoz a stílushoz meg nem elég eluzív. szóval eléggé frusztráló volt a játéka néha.

built for this shit

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

Bruce
spiczi
Én kedveltem/kedvelem. Szerintem jó futó a szezon nagyobbik részében, elkapásban is használható, de vannak meccsek amikor úgy lekapcsolják, hogy én többet futnék nála, pedig vagy 20 éve nem futottam még busz után sem (szerencsére ez a ritkább nála, de sajna mindig a jobb/erős ellenfelek el szokott betlizni, nem képes a hátán vinni a csapatot). Fiatal, korrekt módon blokkol, korrektül kap el (kulcsszituációkban hajlamos droppolni) és korrektül fut, keveset fumblizik.

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."

Bruce