Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyilván nem Goddell miatt voltak es vannak a balhéi a srácnak. De azért simán kinezem hogy részese a mostaninak meg ha csak közvetetten is. Aldon balhé nelkul lehozta azbeltiltasat sőt végig edzett és formaban maradt ehez képest amikor eljott az idő hogy visszakapja a játékjogat vissza kapta? NEM! Vele egyidőben meg egy Cowboys D playa aki nagyobb vétség miatt volt eltiltva simán és azbutolso x meccsre még aktivlahato is volt. Kérdem én ezt hogy? Most akkor vagy egyiket se vagy mindkettőt. Ebből a szemszögéből megertem Aldon csalodotsagat persze ez nem azt jelenti hogy egyetertek vagy hogy ez feljogosítja hogy ujra fasz legyen.... Az fix hogy mi mint csapat biztattuk es vissza vártuk.most nehogy Goodell legyen a pöcs egy többszörösen visszaeső játékos miatt 😀 nekem sem a szívem csücske, de Aldonnak van már priusza bőven. egy időzített bomba a gyerek.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
Jelenleg még csak nyomozás folyik, de nyilván Goodellnek nem fog tetszeni, a családon belüli dolgokat meg Davis sem szereti.
bmg
Surda
petey

több mint 9 éve
Aldon az ami, ès Goodel is, mármint egy pöcs. Pöcs volt mar Aldon előtt, nem miatta lett az 😂most nehogy Goodell legyen a pöcs egy többszörösen visszaeső játékos miatt 😀 nekem sem a szívem csücske, de Aldonnak van már priusza bőven. egy időzített bomba a gyerek.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
Jelenleg még csak nyomozás folyik, de nyilván Goodellnek nem fog tetszeni, a családon belüli dolgokat meg Davis sem szereti.
bmg
Surda
petey
több mint 9 éve
most nehogy Goodell legyen a pöcs egy többszörösen visszaeső játékos miatt 😀 nekem sem a szívem csücske, de Aldonnak van már priusza bőven. egy időzített bomba a gyerek.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
bmg
Surda
több mint 9 éve
Egyik cikkben olvastam, hogy Pryor-t vissza kellene hozni mint WR 😊Jó lenne de szerintem nagyon jó helye van a Barnáknál. Szeretik, megbecsülik, hozza is az eredményeket. Mi már lemondtunk róla egyszer. Mivel Ő az utolsó Al pick ezért nagyon örülök, hogy úgy néz ki lesz pár jó szezonja a ligában. 😊
1000 yard felett kapott el, úgyhogy nem rossz statja volt.
Bruce
több mint 9 éve
Egyik cikkben olvastam, hogy Pryor-t vissza kellene hozni mint WR 😊1000 yard felett kapott el, úgyhogy nem rossz statja volt.
több mint 9 éve
ma meg is erősítette a véleményemet GoodelWC papírnak jó lesz
SEA félévi kamuzásért ÍRÁSBELI figyelmeztetés.
Félre ne értsétek, nem a SEA-nek szeretnék rosszat,
magunknak jót.
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ma meg is erősítette a véleményemet GoodelSEA félévi kamuzásért ÍRÁSBELI figyelmeztetés.
Félre ne értsétek, nem a SEA-nek szeretnék rosszat,
magunknak jót.
több mint 9 éve
azért is írtam, hogy nagy (hatalmú) de attól még egy fasz egy igazi manipulátor lásd Sérülés c filmet.ja a fizujaA liga nyeresége talán.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
bmg
Surda
Janek
gaben
több mint 9 éve
ja a fizujaA liga nyeresége talán.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
bmg
Surda
Janek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A liga nyeresége talán.Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
bmg
Surda
több mint 9 éve
Goodelnek mi a fszm tetszik? Egy igazi pöcs, mondjuk nagy, de attól még pöcsOlvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
bmg
több mint 9 éve
Szegény Aldon! Reggel ahogy megláttam a cikket, arra gondoltam, hogy érdekes, hogy pont most jön fel egy ilyen ügy, amikor hamarosan döntenek Smith helyzetéről. De ha beigazolódik a gyanú, akkor azért az nagy gáz és tényleg fölülírja az offseason-unkat.
több mint 9 éve
Olvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.A TMZ kb. az amerikai Story/Best/Blikk és hasonlók, az oldaluk fejléce szerint is pletykákkal foglalkoznak...
Surda
több mint 9 éve
Olvasgatva a Raiders blogokat ezt a TMZ-t jól savazzák, hogy nem hiteles, torzít, és a rendőrség sem kommentalt még Smith ügyben, na ez a 10%.
több mint 9 éve
www.csnbayarea.com/raiders/report-aldon-smith-under-investigation-domestic-incidentReménykedünk most is 😉 ( max 10%-ban) még nem tartóztatták le az is valami.
és még reménykedtek benne hogy megváltozik...smh...a srácnak annyi
petey
tisztázza magát és kész/ ki lesz baszva, de inkább az előbbi.
több mint 9 éve
DeSean sokkal inkább a szélén használható, sztem Crabs menne slotba.Mikor elkerült az Eaglestől akkor is voltak hírek, hogy elhozzuk, gondolom a jó újságírók nem felejtenek. Amúgy annyi ráció van benne, hogy egy jókezű slot elkapó nem ártana. De szerintem is irreális a pletyka.foxsport.com-on DeSean Jacksonnal hírbehoztak minket 😉minek?
Surda
Amadeus91
peterbadbone
D'Qwell meg szvsz a ti rendszeretekbe már lassú.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mikor elkerült az Eaglestől akkor is voltak hírek, hogy elhozzuk, gondolom a jó újságírók nem felejtenek. Amúgy annyi ráció van benne, hogy egy jókezű slot elkapó nem ártana. De szerintem is irreális a pletyka.foxsport.com-on DeSean Jacksonnal hírbehoztak minket 😉minek?
Surda
Amadeus91
www.csnbayarea.com/raiders/report-aldon-smith-under-investigation-domestic-incidentKár érte. Eddig tényleg úgy tűnt, hogy minden ok vele, nagyon próbált visszakerülni, valószínűleg itt a vége a pályafutásának.
és még reménykedtek benne hogy megváltozik...smh...a srácnak annyi
petey
Ez után nagyobb prioritás lett egy csere EDGE játékos.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 9 éve
www.csnbayarea.com/raiders/report-aldon-smith-under-investigation-domestic-incidentés még reménykedtek benne hogy megváltozik...smh...a srácnak annyi
több mint 9 éve
foxsport.com-on DeSean Jacksonnal hírbehoztak minket 😉minek?
Surda
több mint 9 éve
foxsport.com-on DeSean Jacksonnal hírbehoztak minket 😉
több mint 9 éve
Jól van na, akkor nem cserélnek. Nehogy bekapjatok már! 😛
több mint 9 éve
főleg úgy, hogy nagyot csúszó "első körös" volt, aki miatt még fel is cserélt a Jags egy kicsitAzért gondoltam Myles-ra, mert egyrészt nagy kedvencem volt, másrészt újonc szerződésen van és viszonylag olcsó megoldás lehetne.semmit, nem cserélnek el a másodikköröst
De elméleti síkon kérdeztem, hogy mit érhet egy ilyen kaliberű játékos?
Bruce
sutianap
több mint 9 éve
Azért gondoltam Myles-ra, mert egyrészt nagy kedvencem volt, másrészt újonc szerződésen van és viszonylag olcsó megoldás lehetne.semmit, nem cserélnek el a másodikköröst
De elméleti síkon kérdeztem, hogy mit érhet egy ilyen kaliberű játékos?
Bruce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Azért gondoltam Myles-ra, mert egyrészt nagy kedvencem volt, másrészt újonc szerződésen van és viszonylag olcsó megoldás lehetne. De elméleti síkon kérdeztem, hogy mit érhet egy ilyen kaliberű játékos?
D'qwell Jackson-ról olvastam is már valamelyik cikkben fejtegetést, hogy jó lenne a Raidersbe, de már nem emlékszem hogy hol.