Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Még a Billsnél lehetne nagyon jól használni, látva a meccset.Szerintem is főleg ha nem.klasszikus FB-nt akarják alkalmazni hanem plusz optionnek option jatekoknal vagy motionnel kimozgatott slot wr-nek. Ha kellően kiaknazzak ezeket akkor egy Russel féle mozgékony dual threat qb-val Rawls-l együtt nagyon veszélyes triót lehet belole faragni meg pár évigSurda - immáron hivatalos. Reece Hawks lettJól járt vele a Seahawks szerintem! 😊
www.silverandblackpride.com/2016/12/5/13849812/raiders-former-pro-bowl-fb-marcel-reece-finds-home-with-seattle-seahawks
Cubehead
Bruce
Cubehead
több mint 9 éve
Szerintem is főleg ha nem.klasszikus FB-nt akarják alkalmazni hanem plusz optionnek option jatekoknal vagy motionnel kimozgatott slot wr-nek. Ha kellően kiaknazzak ezeket akkor egy Russel féle mozgékony dual threat qb-val Rawls-l együtt nagyon veszélyes triót lehet belole faragni meg pár évigSurda - immáron hivatalos. Reece Hawks lettJól járt vele a Seahawks szerintem! 😊
www.silverandblackpride.com/2016/12/5/13849812/raiders-former-pro-bowl-fb-marcel-reece-finds-home-with-seattle-seahawks
Cubehead
Bruce

több mint 9 éve
Surda - immáron hivatalos. Reece Hawks lettJól járt vele a Seahawks szerintem! 😊
Cubehead
több mint 9 éve
Surda - immáron hivatalos. Reece Hawks lettwww.silverandblackpride.com/2016/12/5/13849812/raiders-former-pro-bowl-fb-marcel-reece-finds-home-with-seattle-seahawks
Szerkesztette: Cubehead

több mint 9 éve
Tegnap nem edzettek a következő játékosaink:Joseph, Latham, McGee, Calhoun
Osemele és Cory James limitáltan edzettek.
Sajnos a védőfalunk továbbra is lyukas lesz így.
Meg is néztem a snap-számokat a védőfalban (összesen 72 play):
68 – LB Bruce Irvin, DE Khalil Mack
63 – DT Denico Autry
62 – DE Jihad Ward
33 – DT Dan Williams
20 – NT Justin Ellis
11 – DE Brenden Jackson
8 – DE James Cowser
Autry nagyon sokat játszott középen, neki nagyon kellene a pihenés, de így hogy hiányoznak középről, így nem egyszerű. Mario játszhatna már! 😊
több mint 9 éve
1http://justblogbaby.com/2016/12/05/update-on-aldon-smiths-potential-reinstatement/
több mint 9 éve
MEjr. Újra edzésen
több mint 9 éve
Amúgy számolgatva, két csapat van már csak, aki veszélyes lehet a po szereplésünkre, a Phins és a Vasas. A többiek vagy nem tudnak minket behozni, vagy rosszabb egymás elleni eredmény miatt vannak mögöttünk. Phins menetrend
- Cards
- Jets
- Bills
- Pats
Vasas
- Bills
- Bengals
- Ravens
- Browns
több mint 9 éve
Sources: #Raiders OLB Aldon Smith is setting up a meeting with Roger Goodell or high-ranking official to state his case for reinstatementRapoport
több mint 9 éve
Akkor asszem megnézem az összefoglalótSzar lesz neked februárban!
Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Diplomáig bevállalom4-5 szezont kibírsz, nem? 😀Üdv Volford! Amadeusra ne haragudj, az a baja, hogy hetek óta nem nézheti élőben a meccseket különben kikapunk! Csórikám mindig felvételről kell, hogy megnézze a meccseket. Borzasztó lehet neki. 😀Hát jó nagy szopás, mit ne mondjak.
Örülünk neked amm az a baj, hogy itt hogy is mondjam... A Pats-t (meg a Steelers-t) nemhogy nem szeretjük hanem utáljuk mint a sz@rt! 😀 😀 Ne haragudj ránk de ez van. Azért örülünk, hogy itt vagy. 😉
TST
Amadeus91
Bruce
több mint 9 éve
Nem haragszom én senkire, erős is lenne igy fél nap jelenlét után 😊 Meg persze a csapat iránti ellenszenvet értem, csak a magam ellenit és főleg a jelzőt nem igazán tudtam hova rakni! Majd ha összekerülünk a rájátszásban valahogy akkor azért benézek még hozzátok, addig is minden jót fosztogatók!!!Ne vedd magadra ez nem személyes ügy…..
Volford
Ès még kaphatsz az ágyadba broncolófejet 😉
több mint 9 éve
Mi?Mondjál már egy csapatot akit nem utálunk?Colts.
(ClvB hagyjuk) jó a SSwkst nem ha Reece odamegy, de ez személyes. Na meg a Jax szolidalitásból, de a pats, hát tényleg nem baribrigád....
De Volford veled semmi bajom, még 😀
Surda
Stez
több mint 9 éve
Kapsz sört!4-5 szezont kibírsz, nem? 😀Üdv Volford! Amadeusra ne haragudj, az a baja, hogy hetek óta nem nézheti élőben a meccseket különben kikapunk! Csórikám mindig felvételről kell, hogy megnézze a meccseket. Borzasztó lehet neki. 😀Hát jó nagy szopás, mit ne mondjak.
Örülünk neked amm az a baj, hogy itt hogy is mondjam... A Pats-t (meg a Steelers-t) nemhogy nem szeretjük hanem utáljuk mint a sz@rt! 😀 😀 Ne haragudj ránk de ez van. Azért örülünk, hogy itt vagy. 😉
TST
Amadeus91
Bruce
több mint 9 éve
4-5 szezont kibírsz, nem? 😀Üdv Volford! Amadeusra ne haragudj, az a baja, hogy hetek óta nem nézheti élőben a meccseket különben kikapunk! Csórikám mindig felvételről kell, hogy megnézze a meccseket. Borzasztó lehet neki. 😀Hát jó nagy szopás, mit ne mondjak.
TST
Amadeus91
több mint 9 éve
Jól mondja egyébként Amadeus, hogy csak a Raiders! 😊Én mondjuk sok csapatban tudok találni szimpatikusságot, de arra már nem veszem a fáradtságot, hogy megismerjem őket, elég nekem a Raiders. Az utóbbi években a szívás része jutott, de most már királyság van és ezt a részét is meg kell szoknom.
Lehet hogy visszatér Döme a fórumra? 😊 Úgy emlékszem azt mondta, hogy ha PO-ba jutunk, akkor visszatér! 😊
több mint 9 éve
Üdv Volford! Amadeusra ne haragudj, az a baja, hogy hetek óta nem nézheti élőben a meccseket különben kikapunk! Csórikám mindig felvételről kell, hogy megnézze a meccseket. Borzasztó lehet neki. 😀Hát jó nagy szopás, mit ne mondjak.
TST
több mint 9 éve
Mondjál már egy csapatot akit nem utálunk?Colts.
(ClvB hagyjuk) jó a SSwkst nem ha Reece odamegy, de ez személyes. Na meg a Jax szolidalitásból, de a pats, hát tényleg nem baribrigád....
Surda
több mint 9 éve
Nem haragszom én senkire, erős is lenne igy fél nap jelenlét után 😊 Meg persze a csapat iránti ellenszenvet értem, csak a magam ellenit és főleg a jelzőt nem igazán tudtam hova rakni! Majd ha összekerülünk a rájátszásban valahogy akkor azért benézek még hozzátok, addig is minden jót fosztogatók!!!
több mint 9 éve
Mondjál már egy csapatot akit nem utálunk?(ClvB hagyjuk) jó a SSwkst nem ha Reece odamegy, de ez személyes. Na meg a Jax szolidalitásból, de a pats, hát tényleg nem baribrigád....
több mint 9 éve
Üdv Volford! Amadeusra ne haragudj, az a baja, hogy hetek óta nem nézheti élőben a meccseket különben kikapunk! Csórikám mindig felvételről kell, hogy megnézze a meccseket. Borzasztó lehet neki. 😀Örülünk neked amm az a baj, hogy itt hogy is mondjam... A Pats-t (meg a Steelers-t) nemhogy nem szeretjük hanem utáljuk mint a sz@rt! 😀 😀 Ne haragudj ránk de ez van. Azért örülünk, hogy itt vagy. 😉
Szerkesztette: TST
több mint 9 éve
Igazából nem tudom a hozzászólásod első felét hova tenni, vagy talán értelmezni sem, persze ez már az én hibám ha nem tudom "értékelni" az ilyen humort, már ha arról volt szó...Nem egy kis tizenéves hülyegyerek vagyok, és a hosszú évek során vannak olyan csapatok akiknek nem szurkolok tisztaszívből mint a sajátomnak, de szimpatikusak és ennek ugye több oka lehet, ebbe most nem mennék bele. Beköszöntem és üdvözöltelek benneteket, és leírtam hogy örülök a jó idényeteknek, de azt nem, hogy annak is örülnék ha legyőznétek bennünket. Minden esetre azt azért köszönöm hogy vetted a fáradtságot a válaszra! ÜdvSziasztok! Új vagyok a fórumon, a Pats topicba irtam egy hosszabb bemutatkozást, de gondoltam ide is beköszönök hiszen a Raiders is közel áll a szivemhez, régen néztem már ilyen nagy örömmel az AFC táblázatát! 😊 Hajrá, örülök a jó idényeteknek, szivesen megnéznék még egy havas AFC Döntőt...vagy Raiders, vagy semmi.
Volford
Amadeus91
több mint 9 éve
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, a Pats topicba irtam egy hosszabb bemutatkozást, de gondoltam ide is beköszönök hiszen a Raiders is közel áll a szivemhez, régen néztem már ilyen nagy örömmel az AFC táblázatát! 😊 Hajrá, örülök a jó idényeteknek, szivesen megnéznék még egy havas AFC Döntőt...Üdv!
Volford
Érdekes ez a Pats-Raiders szimpatizálás 😊
Tuck rule óta ritka az ilyen, de ettől még welcome!
Szépen összeszedted Bruce, köszi!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, a Pats topicba irtam egy hosszabb bemutatkozást, de gondoltam ide is beköszönök hiszen a Raiders is közel áll a szivemhez, régen néztem már ilyen nagy örömmel az AFC táblázatát! 😊 Hajrá, örülök a jó idényeteknek, szivesen megnéznék még egy havas AFC Döntőt...vagy Raiders, vagy semmi.
Volford
több mint 9 éve
Ez a Kansas elleni TNF igencsak keménynek ígérkezik, ha ez a meccs megvan, szerintem a csoport is meglesz. 😊Előre az első kiemelésért! 😊 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil