Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Mack elég jó meccset tolt, pedig csak a félidők utolsó másodperceiben csinált "valamit".

1 INT, 1 sack, 1 FF, 1 FR, 1 TD

Szerkesztette: Bruce
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 752
Fullba működik, hogy ha nem nèzem, csak a twittert figyelem, akkor mindig megindul a csapat.

9-2, pozitív a szezon.
Remélem DC4 tudja folytatni.
Amadeus91
Hát elég necces lesz neki, mert most majd megpihen a keze, de remélhetőleg tudja vállalni. Csak ha az under center playeket hanyagolni kell, akkor baj lesz.
Bruce
Nem tört el, innentől jégkocka és szuri kérdése.
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
A legnagyobb nyereség, hogy Carr igazi vezér lett.
több mint 9 éve
Fullba működik, hogy ha nem nèzem, csak a twittert figyelem, akkor mindig megindul a csapat.

9-2, pozitív a szezon.
Amadeus91
Hát elég necces lesz neki, mert most majd megpihen a keze, de remélhetőleg tudja vállalni. Csak ha az under center playeket hanyagolni kell, akkor baj lesz.
több mint 9 éve

9-2, pozitív a szezon.
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Aldon sora legkesobb 5 nap mulva kiderul:
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18146711/aldon-smith-oakland-raiders-learn-nfl-future-week
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Cowser es Adams nincs hatassal Mario es Aldon helyzetere vagy forditva...

Cowser Calhoun kiesese miatt jon fel, Adams meg STbe sztem.

Reggie mindket fia NFLbe kerulhet a jelen allas szerint. Az mondjuk egy erdekes kerdes, h GMkent esetleg elhozod-e a gyerekedet drafton 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
 www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Announce-Transactions/6bd70685-05c7-4e54-b659-e88201e1c203

Azt hiszem, idén már nem lesz se Aldon, se Mario...
bmg
Szerintem ennek a 2 lépésnek nincs köze Mariohoz, vagy Aldonhoz.

McCants elküldése nem lepett meg, az újoncokat használták helyette, amikor falembernek kellett felmenni a pályára. Sok sikert neki a továbbiakban.
O'Malley-nek még sok volt az NFL, PS-re hoztuk, ha Smith nem sérül le, akkor nem hívták volna fel az 53-ba, remélem vissza fogjuk hozni a gyakorlócsapatba. Cowser kellett, mert Calhoun sérülése miatt, Mack és Irvin mögött nincs tartalék, amúgy is a sérülése előtt jól mozgott.

Kicsit más:

Reggie McKenzie fia, Jalen, 3*-os OT recuit(6-4/304), aki ösztöndíj ajánlatot kapott a Miami-tól és nem más, mint Jethro Franklin, jelenlegi DL edzőnk toborozta, minkor még a Hurricanesnél töltött be DL edző posztot. Igaz még nem iratkozott be, mert van más ösztöndíj ajánlata is, de durva, hogy milyen összefonódásokat lehet találni.

több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
 www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Announce-Transactions/6bd70685-05c7-4e54-b659-e88201e1c203

Azt hiszem, idén már nem lesz se Aldon, se Mario...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
Én ilyen vagyok. Bizakodni bizakodom abban, hogy jó lesz a csapat, de nem szeretek lenézni senkit. Mert főleg az ilyen szituációknál szokott az megtörténni, hogy "jól van a 3 legjobb játékosuk nem lesz, sétagalopp lesz a mérkőzés", aztán meg jön a pofára esés. Tisztában vagyok a csapat hiányosságaival és azzal, hogy miben erős a Panthers: Irányító futás, TE játék, PA játékok...
Bruce
Viszont a Küsli helyett ádzséKleint nyugodtan húzd missmatchre -úgymekkel dobálni a középsózónát, mint drezdát, azt hazamanni jóllakottan.
sutianap
A sack leaderuk hianya is sokat segit, mert aki Carr-t nem tudja megzavarni annak hosszu estere kell keszulnie...
Rolni
Seggtomzont azér fogják küldeni a likon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Én ilyen vagyok. Bizakodni bizakodom abban, hogy jó lesz a csapat, de nem szeretek lenézni senkit. Mert főleg az ilyen szituációknál szokott az megtörténni, hogy "jól van a 3 legjobb játékosuk nem lesz, sétagalopp lesz a mérkőzés", aztán meg jön a pofára esés. Tisztában vagyok a csapat hiányosságaival és azzal, hogy miben erős a Panthers: Irányító futás, TE játék, PA játékok...
Bruce
Viszont a Küsli helyett ádzséKleint nyugodtan húzd missmatchre -úgymekkel dobálni a középsózónát, mint drezdát, azt hazamanni jóllakottan.
sutianap
A sack leaderuk hianya is sokat segit, mert aki Carr-t nem tudja megzavarni annak hosszu estere kell keszulnie...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Én nem nézek le senkit. Egy ébredező, egyre jobb formában lévő Panthers az ellenfél akik nagyon veszélyesek. 1 mérkőzés sem sétagalopp! Játszunk jól, legyünk party-ban és nyerjen a csapat!
Szerintem jobb mindig győzelmet várni és ha kikapnak akkor sajnálkozni, meg gondolkozni, hogy mit rontott el a csapat és nem fordítva, hogy "úgyis kikapunk" azt ha nyerünk akkor örülünk Vincent.

Na mind1 elengedem a témát mert vasárnap nyerni fogunk Bruce azt ha mégsem akkor az azért lesz mert Amadeus élőben nézte a meccset! 😀
TST
Annyi biztos, hogy én nem fogom a sport tévén nézni, mert az eddig nem hozott szerencsét. Reméljük Amadeus is okosan dönt! 😊
Bruce
Rám lehet számítani
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
Bruce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Egyébként szerintetek továbbra is Howard lesz a kezdő RT? Szerintem igen, mert nincs ok a változtatásra, csak így Menelik-el nem tudom mi lesz a jövőben. Sérülékeny nagyon, viszont ha játszik akkor nagyon jól tolja általában. Lehetséges, hogy bemegy Penn mögé LT cserének?
Bruce
A texans ellen volt fent pár play erejéig Watson mint extra falember ea volt olyan play is ahol egy az egybe vette fel és kis játékból Clowneyt. Aki ugye elég szépen szivatta sebességből Howardot. Szerintem Howard marad a kezdő de tovább lesz ilyen módon tesztelve Watson és ha tovabbra is ilyen biztatoan nyomja akor eltudom képzelni hogy vissza kapja a kezdő helyet. De az nem most lesz még az fix.

több mint 9 éve
Cooper megnyerte a Castrol Edge Clutch Performance of the Week 11 díjat.
Idén ez a negyedik hét amikor Raiders játékos nyer. 1., 4., 8. héten Carr nyert és most Cooper.
több mint 9 éve
Én nem nézek le senkit. Egy ébredező, egyre jobb formában lévő Panthers az ellenfél akik nagyon veszélyesek. 1 mérkőzés sem sétagalopp! Játszunk jól, legyünk party-ban és nyerjen a csapat!
Szerintem jobb mindig győzelmet várni és ha kikapnak akkor sajnálkozni, meg gondolkozni, hogy mit rontott el a csapat és nem fordítva, hogy "úgyis kikapunk" azt ha nyerünk akkor örülünk Vincent.

Na mind1 elengedem a témát mert vasárnap nyerni fogunk Bruce azt ha mégsem akkor az azért lesz mert Amadeus élőben nézte a meccset! 😀
TST
Annyi biztos, hogy én nem fogom a sport tévén nézni, mert az eddig nem hozott szerencsét. Reméljük Amadeus is okosan dönt! 😊
Bruce
Részemről sincs lenézés, Pant nem egy komolytalan brigád, viszont szurkolok a sikerért, ha Panterst kell legyőzni akkor azt.
Hogy vannak hiányosságaink az vitathatattlan, de ez a mi narancsunk.
Surda
Pontosan! Ugyanúgy szurkolunk a sikerért mindketten vagy mindahányan vagyunk. Csak én nem tudok olyan nyilatkoztatni kifelé, hogy nyerni fogunk. Lehet hogy babona, lehet hogy hozzászoktam a Raiders sikertelenségéhez, lehet hogy egészen más oka van.

Egyébként szerintetek továbbra is Howard lesz a kezdő RT? Szerintem igen, mert nincs ok a változtatásra, csak így Menelik-el nem tudom mi lesz a jövőben. Sérülékeny nagyon, viszont ha játszik akkor nagyon jól tolja általában. Lehetséges, hogy bemegy Penn mögé LT cserének?
több mint 9 éve

TST
Bruce
Részemről sincs lenézés, Pant nem egy komolytalan brigád, viszont szurkolok a sikerért, ha Panterst kell legyőzni akkor azt.
Hogy vannak hiányosságaink az vitathatattlan, de ez a mi narancsunk.
több mint 9 éve

TST
több mint 9 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Luke Kuechly, Ryan Kalil, Michael Oher és Mario Addison sem fog ellenünk játszani a hétvégén...

A mi sérültjeinkről még nincs hír.
Bruce
Amerson ma már edzett. Elvileg játszani fog.

Írtam a Panthers topicba, hogy ilyen előzmények után, tuti hogy szárnyakat kap a Panthers.
Bruce
Jó, hogy ilyen optimistán állsz a csapathoz... Szerintem meg nyerni fogunk és kész. 😊
TST
Olvastam, gondoltam írok rá egy blitzet, de a Broncoc után elég volt 😀
Legyél mar optimista ez az év az elmúlt 14 év legjobb éve!
és szerintem van esélyünk 7x fogadtam magunkra az idén, most is (8) valahogy megy a szekér így vagy úgy 😀
több mint 9 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Luke Kuechly, Ryan Kalil, Michael Oher és Mario Addison sem fog ellenünk játszani a hétvégén...

Bruce

Írtam a Panthers topicba, hogy ilyen előzmények után, tuti hogy szárnyakat kap a Panthers.
Bruce
Jó, hogy ilyen optimistán állsz a csapathoz... Szerintem meg nyerni fogunk és kész. 😊
több mint 9 éve

Bruce

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Szerintem idén őt nem fogják engedni játszani...
Bruce
napról napra valószínűbb ez sajnos.

más

twitter.com/GipsySafety/status/802286211129700352

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 9 éve