Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezzel a Calhoun LB dologgal hivatalosan is elismerték a 3-4 base-t?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Újoncok mezszámai:Az én mezszámom is ez volt ugyancsak LB-ként! Remélem bejön neki! 😊
Linebacker Shilique Calhoun – No. 91.
peterbadbone
több mint 10 éve
Joseph, Cook és Alexander aláírta a szerződését.Én egy picit sajnálom, hogy Joseph nem a 32-est választotta, de ha 42-ben akar pusztítani, hát legyen.
több mint 10 éve
Defensive back Karl Joseph – No. 42.Ronnie Lott volt 42-es és CWood 24-e is kapcsolható számszakilag 😊, illetve 4*2=8, amivel egyetemen játszott Karl...szépen választás
peterbadbone
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
666Újoncok mezszámai:és Pig Howard mezszáma mi?
Offensive lineman Vadal Alexander – No. 74.
Quarterback Connor Cook – No. 8.
Linebacker Cory James – No. 57.
Defensive back Karl Joseph – No. 42.
Running back DeAndré Washington – No. 33.
Defensive lineman Jihad Ward – No. 95.
peterbadbone
deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Újoncok mezszámai:és Pig Howard mezszáma mi?
Offensive lineman Vadal Alexander – No. 74.
peterbadbone
built for this shit
több mint 10 éve
Újoncok mezszámai:Offensive lineman Vadal Alexander – No. 74.
több mint 10 éve
hmm... Campbody.
több mint 10 éve
Raiders have signed DE Damontre Moore.
több mint 10 éve
A 2010-es draftbookotok:ftw.usatoday.com/2016/05/oakland-raiders-scouting-2010-nfl-draft-rob-gronkowski
imgur.com/gallery/ivp1i
A scoutjaitok Gronkowskit tartották a best all-around playernek.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Mario Edwards Jr visszatérése roppant fontos és jó hír. Azt gondolom, hogy a front 7 egyik legfontosabb játékosa Ő. Ezzel egyúttal az is eldőlt, hogy Ward-nak nem kell kezdenie és DT lesz a posztja. Lesz ideje fejleszteni a technikáját, rookie évében vszeg csak rotációban, kiegészítő szerep jut neki.
A DL igen mély így, ez pedig a siker alapja lehet.
McGill S-ként még egy korrekt csere szintet, esetleg megüthet sztem, de ha rosteren marad az leginkább ST miatt lesz amúgy is. Ez leginkább a 2 McDonald (Tevin, Dewey) és Hackett esélyeit rontja majd sztem. Nelson, Allen és Joseph tuti lock, emellett sztem Trawick az még aki erősen esélyes, de Ő is elsősorban ST, szóval még Ő is bekerülhet ebbe a csatába és tudjuk, h RM nem ragaszkodik túlzottan senkihez...
Off ball LB a soványka első ránézésre továbbra is...
több mint 10 éve
Rod Woodson kinyilatkozta, hogy McGill megy safetybe.de ezt miért nem lépték meg korábban. lehet már késő
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
Rod Woodson kinyilatkozta, hogy McGill megy safetybe.m.youtube.com/watch?v=SLXJctd9OJA
12:30-től érdekes
több mint 10 éve
KR posztért harcolhat Mickensszel. Rivera csapattársa volt, ahogy nézem ki lett rúgva az egyetemről a zsenije. a képéről valamiért az a slipknotos csávó jutott eszembeaz megvan hogy ott van a Raiders UDFA-i között Pig Howard is? ilyen névvel csak jó lehet.◾With 112 career catches in three seasons, tied with Denarius Moore for 12th all-time at Tennessee
deyell
nincsenek véletlenek
peterbadbone
mgtvwate.files.wordpress.com/2015/10/pig-howard.jpg
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 10 éve
az megvan hogy ott van a Raiders UDFA-i között Pig Howard is? ilyen névvel csak jó lehet.◾With 112 career catches in three seasons, tied with Denarius Moore for 12th all-time at Tennessee
deyell
nincsenek véletlenek
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Pár videócska Calhoun-ról:justblogbaby.com/2016/05/06/shilique-calhoun-prospect-breakdown-with-gifs/3/
több mint 10 éve
több mint 10 éve
ez a fazon is hozzánk jött mint UDFA, sztem nem lehet belőle valamiwww.youtube.com/watch?v=y-NY51VY8cQ
built for this shit
több mint 10 éve
BallHoward
Nelson
Thorpe
Janika
Williams
Walford
Nem edzettek.
több mint 10 éve
Az együttes tulajdonosa, Mark Davis a hírek szerint ígéretet tett arra, hogy beszáll „csekély” 500 millió dollárral az 1.4 milliárdos építkezésbe, amelynek során egy 65 ezer férőhelyes stadiont hoznának létre Las Vegasban.www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-raiders-oaklandbol-las-vegasba-koltozne-2499557
több mint 10 éve
Hát én nem láttam még ilyet 10 év alatt az biztos...Egyetertek. Hozzateve, hogy a Rechargeerstol nem varok meg ilyen buko evet.
Denver a 8 és a Chiefs a 10. a listán, ami jól tükrözi, hogy mennire egyben lehet az AFC West idén...komoly meccseket várok
Rolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hát én nem láttam még ilyet 10 év alatt az biztos...Denver a 8 és a Chiefs a 10. a listán, ami jól tükrözi, hogy mennire egyben lehet az AFC West idén...komoly meccseket várok
több mint 10 éve
Mikor volt utoljára Power Rankingsben Top 10es a Raiders? Mert ebben itt a 9. helyen vagytok! www.cbssports.com/nfl/story/25576081/nfl-power-rankings-plenty-of-risers-after-nfl-draft-but-pats-still-no-1
több mint 10 éve
Jó bizony😊